JOS JEDNO PITANJE A ZASTO SAM STALNO OFFLINE DOK IGRAM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
provjeri u postavkama jesi li dopustiop da budes online
..Mađarska..link: http://www.mediafire.com/download/7ow2osabc9b4odl/HUNGARY_MAP_byFRANK007_v0.9.21.rar i ekonomija fix za nju: http://www.mediafire.com/download/xx89wz5sxai87xp/zzzHUNMAP_Economy_HOTFIX.scs i sredili su AI vozila/nema više gužve/sudara.... http://www.mediafire.com/download/yrd7nfuxwbtbkiw/zzzHUNMAP_Roundabout_HOTFIX.zip
na kojoj verziji se može igrat
a jel orginal igra?
provjeri u postavkama jesi li dopustiop da budes online
jesam ali mi kaze da to nije ta verzija...koja onda mora bit verzija ako moze pomoc?
evo ovako dal mi moze ko reci pomci kak da igram multyplayer sve imam i zadnju verziju igre i zadnju verziju MP i sta sad jos treba..Hvala
Moze li mi itko pomoci:
Kako da u editor dodam kartu i kako da napravim novi grad
na listi gradova vidim samo postojece gradove u mapi, a ja zelim napraviti mapu hrvatske, bih i srbije
pozzz imam igru na cd instaliram i igram ali mi pomalo stopa igra a mislim da mi nije slab racunar za nju amd phenom x4 3.0 ram 4gb graficka 512mb nvidia geforce 8400gs dali neko zna neko resenje i da napomenem nisu mu ni postavke u igri bas na high 
pozzz imam igru na cd instaliram i igram ali mi pomalo stopa igra a mislim da mi nije slab racunar za nju amd phenom x4 3.0 ram 4gb graficka 512mb nvidia geforce 8400gs dali neko zna neko resenje i da napomenem nisu mu ni postavke u igri bas na high 
SP ili MP?
SP
SP
Moj komp je slabiji od tvog i radi odlično. Tvoja grafa je dosta slaba pa probaj detalje ili rezoluciju korigirat.
kako mislis i dali mislis da trebam update drivere za nju ili mi je malo 512mb
jarane dal mislis imal kakve veze do monitora posto mi je onaj stari monitor guzonja
znam daj glupo pitanje al neznam vise sta da radim
imam i ja problema sa lag u SP a ova mi je konfiguracija: intel core 2 quad 2,66Ghz, 4 gb ram, ati radeon hd 4850 512 Mb
igram sve na high ali mislim da mi je ova konfiguracija i vise nego dovoljan za ovu igru, ne znam zasto toliko laga, na mapi madjarske psoebno , na standardnoj verziji igre malo manje
Do grafike ti je, ta grafika je skoro pa smeće, ali bi trebala moći podržati igru, probaj smanjiti rezoluciju i sve detalje na minimum
Probaj maknuti HDR/bloom. Meni se bez toga igra 'preporodila' jer imam 7 godina stari C2Duo. I GTX 275, dakle prehistorija. Bez HDR ide odlicno.
imam i ja problema sa lag u SP a ova mi je konfiguracija: intel core 2 quad 2,66Ghz, 4 gb ram, ati radeon hd 4850 512 Mb
igram sve na high ali mislim da mi je ova konfiguracija i vise nego dovoljan za ovu igru, ne znam zasto toliko laga, na mapi madjarske psoebno , na standardnoj verziji igre malo manje
Moja grafa je dosta jača od tvoje pa je zakucana na 99%
U Command line ne upisujes nista,a server koji hoces eu 1 ili eu 2 tvoj izbor..
znaci igra je totalno neoptimizovana
Tebi uopce nije problem grafa, nego taj E8400 je bottleneck, naravno da ti onda ne vrti igru dobro
Jel ima ko pliz tak dobar da mi objasni zasto nemogu igrat MP imam sve i zadnju verzije ets2 i zadnju verziju ets2mp sve i kad krenem pise mi da nemre ucitat server zbog verzije nemam pojma....Hvala
Jel ima ko pliz tak dobar da mi objasni zasto nemogu igrat MP imam sve i zadnju verzije ets2 i zadnju verziju ets2mp sve i kad krenem pise mi da nemre ucitat server zbog verzije nemam pojma....Hvala
Pa ako zaista imas sve zadnje (kako kazes) onda ti to radi sve 5, kao i meni ... 
Ali ako napises sta je to tebi zadnje i sta ti to pise (kazes nemas pojma) onda ti mozda jos i pomognemo ali ovako ti moze pomoci samo Baba-vracara ... 
DLC east radi na multiplayeru.
Pa ako zaista imas sve zadnje (kako kazes) onda ti to radi sve 5, kao i meni ... 
Ali ako napises sta je to tebi zadnje i sta ti to pise (kazes nemas pojma) onda ti mozda jos i pomognemo ali ovako ti moze pomoci samo Baba-vracara ... 
E OVAKO ZNACI IMAM ETS 2 SP 1.10.1 S I IMAM ETS 2 MP 0.1.0.4 I SAD JA UDEM U IGRU I PISE MI U DESNOME GORNJEM COSKU OFFLINE A ULIJEVO PISE YOUR CLIENT PROTOCOL DOES NOT MATH WITH SERVER 1
ARE YOU SURE THAT YOU ARE USING MOD
E OVAKO ZNACI IMAM ETS 2 SP 1.10.1 S I IMAM ETS 2 MP 0.1.0.4 I SAD JA UDEM U IGRU I PISE MI U DESNOME GORNJEM COSKU OFFLINE A ULIJEVO PISE YOUR CLIENT PROTOCOL DOES NOT MATH WITH SERVER 1 ARE YOU SURE THAT YOU ARE USING MOD
Mod je problem, Current Release 0.1.0.4.1 Alpha ...