Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.257.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
lukacec kaže...
trenutacno imaju problema sa serverom

JOS JEDNO PITANJE A ZASTO SAM STALNO OFFLINE DOK IGRAM

11 godina
neaktivan
zico1991 kaže...
lukacec kaže...

provjeri u postavkama jesi li dopustiop da budes online

lukacec
11 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan

a jel orginal igra?

12 godina
neaktivan
lukacec kaže...
zico1991 kaže...
lukacec kaže...

provjeri u postavkama jesi li dopustiop da budes online

jesam ali mi kaze da to nije ta verzija...koja onda mora bit verzija ako moze pomoc?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Madjarska

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ovako dal mi moze ko reci pomci kak da igram multyplayer sve imam i zadnju verziju igre i zadnju verziju MP i sta sad jos treba..Hvala

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze li mi itko pomoci:

Kako da u editor dodam kartu i kako da napravim novi grad

na listi gradova vidim samo postojece gradove u mapi, a ja zelim napraviti mapu hrvatske, bih i srbije

lukacec

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel i kod vas prisutan ovaj nesvakidašnji "LAG"?

Krenio iz početka i vratio se čovjeku...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozzz imam igru na cd instaliram i igram ali mi pomalo stopa igra a mislim da mi nije slab racunar za nju amd phenom x4 3.0 ram 4gb graficka 512mb nvidia geforce 8400gs dali neko zna neko resenje i da napomenem nisu mu ni postavke u igri bas na high {#}

Ibro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DEV3LLIS kaže...

pozzz imam igru na cd instaliram i igram ali mi pomalo stopa igra a mislim da mi nije slab racunar za nju amd phenom x4 3.0 ram 4gb graficka 512mb nvidia geforce 8400gs dali neko zna neko resenje i da napomenem nisu mu ni postavke u igri bas na high {#}

SP ili MP?

11 godina
neaktivan

SP

Ibro
15 godina
neaktivan
DEV3LLIS kaže...

SP

Moj komp je slabiji od tvog i radi odlično. Tvoja grafa je dosta slaba pa probaj detalje ili rezoluciju korigirat.

11 godina
neaktivan

kako mislis i dali mislis da trebam update drivere za nju ili mi je malo 512mb

Ibro
11 godina
neaktivan

jarane dal mislis imal kakve veze do monitora posto mi je onaj stari monitor guzonja{#}  znam daj glupo pitanje al neznam vise sta da radim

Ibro
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam i ja problema sa lag u SP a ova mi je konfiguracija: intel core 2 quad 2,66Ghz, 4 gb ram, ati radeon hd 4850 512 Mb

igram sve na high ali mislim da mi je ova konfiguracija i vise nego dovoljan za ovu igru, ne znam zasto toliko laga, na mapi madjarske psoebno , na standardnoj verziji igre malo manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

@DEV3LLIS

Do grafike ti je, ta grafika je skoro pa smeće, ali bi trebala moći podržati igru, probaj smanjiti rezoluciju i sve detalje na minimum

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 0:01 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Probaj maknuti HDR/bloom. Meni se bez toga igra 'preporodila' jer imam 7 godina stari C2Duo. I GTX 275, dakle prehistorija. Bez HDR ide odlicno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

imam i ja problema sa lag u SP a ova mi je konfiguracija: intel core 2 quad 2,66Ghz, 4 gb ram, ati radeon hd 4850 512 Mb

igram sve na high ali mislim da mi je ova konfiguracija i vise nego dovoljan za ovu igru, ne znam zasto toliko laga, na mapi madjarske psoebno , na standardnoj verziji igre malo manje

Moja grafa je dosta jača od tvoje pa je zakucana na 99%

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 8:54 (Zekat).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Imam pitanje u vezi MP kad ulazim na ovoj najnovijoj verzij trebam li ista upisivat u onaj commandline i koji server da odaberem 1 ili 2 !!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vranja kaže...
Imam pitanje u vezi MP kad ulazim na ovoj najnovijoj verzij trebam li ista upisivat u onaj commandline i koji server da odaberem 1 ili 2 !!

U Command line ne upisujes nista,a server koji hoces eu 1 ili eu 2 tvoj izbor..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ok hvala !!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Fele08 kaže...

znaci igra je totalno neoptimizovana

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Tebi uopce nije problem grafa, nego taj E8400 je bottleneck, naravno da ti onda ne vrti igru dobro

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima ko pliz tak dobar da mi objasni zasto nemogu igrat MP imam sve i zadnju verzije ets2 i zadnju verziju ets2mp sve i kad krenem pise mi da nemre ucitat server zbog verzije nemam pojma....Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
zico1991 kaže...

Jel ima ko pliz tak dobar da mi objasni zasto nemogu igrat MP imam sve i zadnju verzije ets2 i zadnju verziju ets2mp sve i kad krenem pise mi da nemre ucitat server zbog verzije nemam pojma....Hvala

Pa ako zaista imas sve zadnje (kako kazes) onda ti to radi sve 5, kao i meni ... {#}
Ali ako napises sta je to tebi zadnje i sta ti to pise (kazes nemas pojma) onda ti mozda jos i pomognemo ali ovako ti moze pomoci samo Baba-vracara ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
17 godina
igram ets 2 mp, sve je ok, no samo pitanje, ovaj dlc east neznam kak se tocno zove on jos nije ukljucen u mp stavku?
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
igram ets 2 mp, sve je ok, no samo pitanje, ovaj dlc east neznam kak se tocno zove on jos nije ukljucen u mp stavku?

DLC east radi na multiplayeru.

12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
zico1991 kaže...

Pa ako zaista imas sve zadnje (kako kazes) onda ti to radi sve 5, kao i meni ... {#}

Ali ako napises sta je to tebi zadnje i sta ti to pise (kazes nemas pojma) onda ti mozda jos i pomognemo ali ovako ti moze pomoci samo Baba-vracara ... {#}

E OVAKO ZNACI IMAM ETS 2 SP 1.10.1 S I IMAM ETS 2 MP 0.1.0.4 I SAD JA UDEM U IGRU I PISE MI U DESNOME GORNJEM COSKU OFFLINE A ULIJEVO PISE YOUR CLIENT PROTOCOL DOES NOT MATH WITH SERVER 1 

ARE YOU SURE THAT YOU ARE USING MOD

12 godina
zico1991 kaže...

E OVAKO ZNACI IMAM ETS 2 SP 1.10.1 S I IMAM ETS 2 MP 0.1.0.4 I SAD JA UDEM U IGRU I PISE MI U DESNOME GORNJEM COSKU OFFLINE A ULIJEVO PISE YOUR CLIENT PROTOCOL DOES NOT MATH WITH SERVER 1 ARE YOU SURE THAT YOU ARE USING MOD

Mod je problem, Current Release 0.1.0.4.1 Alpha ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 17:21 (suMaper).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice