Dali je imao tko problem da mu opce ne prikazuje poslove? Bilo koji grad kliknem ne pokazuje nista...Upravo instaliran dlc,dali je do toga ?
imam ja taj problem, zna li iko sta je u pitanju
Dali je imao tko problem da mu opce ne prikazuje poslove? Bilo koji grad kliknem ne pokazuje nista...Upravo instaliran dlc,dali je do toga ?
Ako mislite na mp, onda morate otići do grada - tvrtke i tamo uzeti posao i tako bi trebalo raditi? Probajte otići na odmaralište i odspavati ili odite u sp i probajte i riješite jednu turu ako bude tamo i probajte opet na mp-u..
pozz raja...moze mala pomoc
Jucer sam kupio ets2 gold i dobiveni key sam ubacio u library steam i instalirao. Prilikom kupovine dobio sam dva kljuca i onaj glavni sam unio u steam library,jer mi drugi od dlc-a nije trazio. Medjutim kad udjem nema mi dlc-a,vec samo standardna mapa, bez going east-a, konacna verzija igre je 1.9.24.1s.
Kako da instaliram DLC preko steam-a kako bi mogao igrati MP mod? Instalirao sam i MP alpha test mod. Hvala
btw. dodajte me na steam: nele_82
Da, dobiješ cd key na svoj e-mail koji češ im predhodno dati.
Jucer sam kupio ets2 gold i dobiveni key sam ubacio u library steam i instalirao. Prilikom kupovine dobio sam dva kljuca i onaj glavni sam unio u steam library,jer mi drugi od dlc-a nije trazio. Medjutim kad udjem nema mi dlc-a,vec samo standardna mapa, bez going east-a, konacna verzija igre je 1.9.24.1s.
Kako da instaliram DLC preko steam-a kako bi mogao igrati MP mod? Instalirao sam i MP alpha test mod. Hvala
nisam sikuran zasto ti ne prikazuje dlc mapu, mozda je moras aktivirati kao sto modove aktiviras na edit profile, ali ja mislim prije e bit da je moras psoebno skinuti, u steam ides properties od igre, pa kliknes na DLC i vidi jel ti aktivirano
pa moras mu dati i taj drugi kljuc i dobices DLC ...
Kad sam ja kupio Gold, ja sam trebao nekom agentu dati to i onda on ti da drugi gold kljuc i onda ja to kopiram i Activate Product i radilo sve..
Hvala vam...rijesio sam. Ukucao sam posebno key i za DLC i instalirao ga steam automatski. Odradio sam jednu turu,pustos ziva na cestama. Sta mu znaci "no colision area"
Hvala vam...rijesio sam. Ukucao sam posebno key i za DLC i instalirao ga steam automatski. Odradio sam jednu turu,pustos ziva na cestama. Sta mu znaci "no colision area"
Znaci da se necete sudariti pri parkiranju prikolice i voznji u gradu...
Znaci da se necete sudariti pri parkiranju prikolice i voznji u gradu...
aha....thanks
moj nick je: vozi_miško_82
valjalo bi kad bi nas bilo puno sa ovog foruma. Ovaj MP ce biti sve bolji i bolji
BTW. radi li neki mod na MP-u, barem jedan?
MP ne podrzava modove ...
EDIT: Dolazi apdejt za MP 0.1.0.3
Sad je jasno zašto je fizika zakržljala i zapuštena težište je na MP već neko vrijeme.
Sad je jasno zašto je fizika zakržljala i zapuštena težište je na MP već neko vrijeme.
Zekat, jesi testirao najvecu brzinu novog volva? Tebi to najbolje ide...ljudi koji rade MP nisu iz scs software.a pa nemaju veze sa fizikom, a nedvojbeno mislim da.scs sprema nest bolje sto se tice fizike, samo treba imat strpljenja, ali to tebe kao opasnog krotitelja brzina nebi smjelo dirati...
Nije. Trenutno je težište na ATS i ETS2 "metalik" update-u.
Poslije toga na red dolaze neke sitne nove funkcionalnosti, između ostalog i ono najavljeno repozicioniranje sjedala.
Poslije toga na red dolaze neke sitne nove funkcionalnosti, između ostalog i ono najavljeno repozicioniranje sjedala.
Trebao bi uskoro doci update sa novim kamionima ako se ne varam?
Trebao bi uskoro doci update sa novim kamionima ako se ne varam?
A trebao bi, cini mi se da novi mercedes, novi daf i jos jedan ako se ne.varam, makar nisam siguran
U neko skorije vrijeme vjerojatno ne.
Renault t range.Nadam se da ce uskoro update
Poz forumasi zasto nece da se poveze kada hocu da skinem MP mod trazi mi da se povezem na Steam i nece da se poveze a na Steam normalno unidjem.
igramo i pricamo preko teamspeaka ip je 176.9.140.165:8888
u kojoj sobi i koji je pass?
igramo i pricamo preko teamspeaka ip je 176.9.140.165:8888
u kojoj sobi i koji je pass?
dolje pri dnu euro truck simulator 2 croatia lozinka ja mislim 092
https://www.facebook.com/ProModsETS2?fref=nf
zadnji post, najava novih projekata
Tom je jogurtu istekao rok trajanja dok si ga dovezo...
Imam jedan Steam gift ETS2 za prodati ako koga zanima.
Još uvijek na prodaju.
Ako netko vidi ovaj Iveco to sam valjda ja..
Gdje mogu vidjet tko je od bug-ovaca online, neko je spominjo neke sobe, TS, IP adrese nekužim, nick mi je onaj koji sam izabro za steam account ili?
Ako netko vidi ovaj Iveco to sam valjda ja..
Gdje mogu vidjet tko je od bug-ovaca online, neko je spominjo neke sobe, TS, IP adrese nekužim, nick mi je onaj koji sam izabro za steam account ili?
da nick ti je isto kao i na steamu imas par psotova unazad ts ip i sifru i sve