Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.982.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Reichz kaže...
vucko40 kaže...

Hahahh ma daj, ne možeš mi to raditi, kakva je to glazba {#}

ma imam listu pa to samo salta pjesme , ovo je bio neki mix pa je dugo trajao {#}

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne
12 godina
neaktivan
Activ kaže...

Updejtovao na 1.9.4,iskljucio promod mapu i realistic physics i crasha,iskljucio sve modove nece nikako da se ucita.Napravio novi profil ubacio 2-3 moda sa prikolicama nece nikako.Jeli to do mene ili se na ovaj najnoviji update nemoze staviti nikakav mod???

na stranici još nema info za update..to beta?

13 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
Activ kaže...

Updejtovao na 1.9.4,iskljucio promod mapu i realistic physics i crasha,iskljucio sve modove nece nikako da se ucita.Napravio novi profil ubacio 2-3 moda sa prikolicama nece nikako.Jeli to do mene ili se na ovaj najnoviji update nemoze staviti nikakav mod???

na stranici još nema info za update..to beta?

da,beta verzija

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Beta verzija je da...Meni svi modovi rade osim fizike...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 20:28 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni ni jedan neće a ne znam zašto,znam da trebam iskljucit fiziku i promod mapu i to sam uradio i kad hocu da nastavim izbaci iz igre,onda sve modove iskljucim i probam ponovo ni tad nece nikako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kak hebene fotke radim :D Prošli put WrocŁav, rijeka Odra...A danas Bern, rijeku pretpostavljam da znate!

Strm
Moj PC  
1 8 hvala 0
12 godina
Activ kaže...

Meni ni jedan neće a ne znam zašto,znam da trebam iskljucit fiziku i promod mapu i to sam uradio i kad hocu da nastavim izbaci iz igre,onda sve modove iskljucim i probam ponovo ni tad nece nikako 

Sa koje si presao na 1.9.4 tj. koja je radila ok i koje modove si tada imao ?

ma daj mi log fajl (...\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt), moze i u pp ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Activ kaže...

Sa koje si presao na 1.9.4 tj. koja je radila ok i koje modove si tada imao ?

ma daj mi log fajl (...\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt), moze i u pp ...

sa 1.8.2.5s a modove koje sam imao su:promod mapa.realistic physics(ta dva znam da trebam iskljucit i da nece radit),zatim railway i trailers pack od jazzycat,red dashed line, awesome rain i painted truck traffic.Najgore je sad sto ni kad novi profil napravim nece da ucita modove fakat ne znam zasto

12 godina
Activ kaže...

... Najgore je sad sto ni kad novi profil napravim nece da ucita modove fakat ne znam zasto

Mirisem da ti novi profil bez modova radi ok ... a na predhodnoj stranici (gdje je i tvoj prvi post sa ovim problemom) ja sam dva puta naveo preporuku (jedna je i boldana a ovo je treci puta):
"Hm, trebam li vam reci sta to znaci BETA ...
Ja bih JE prvo probao (upoznao) bez modova a tek onda dodavao jedan po jedan. ... "

Ako su SVE mod-mape problem zasto je tako tesko shvatljivo da i goomila modova nece raditi ?

----------------------------
Build beta 1.9.5s (ma sve su bete i Steam)
    AI: Fixed incorrect interiors in UK traffic
    AI: Tweaked spawn rates
    Fixed possible non-functional handling of menu entry (e.g. esc) when input wizard assigned it also to controller which was later removed.
    Updated defaults for the Xbox 360 controller in the input wizard to provide a better initial experience.
    Updated localization

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:59 (suMaper).
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Activ kaže...

... Najgore je sad sto ni kad novi profil napravim nece da ucita modove fakat ne znam zasto

Mirisem da ti novi profil bez modova radi ok ... a na predhodnoj stranici (gdje je i tvoj prvi post sa ovim problemom) ja sam dva puta naveo preporuku (jedna je i boldana a ovo je treci puta):
"Hm, trebam li vam reci sta to znaci BETA ...
Ja bih JE prvo probao (upoznao) bez modova a tek onda dodavao jedan po jedan. ... "

Ako su SVE mod-mape problem zasto je tako tesko shvatljivo da i goomila modova nece raditi ?

----------------------------
Build beta 1.9.5s (ma sve su bete i Steam)
    AI: Fixed incorrect interiors in UK traffic
    AI: Tweaked spawn rates
    Fixed possible non-functional handling of menu entry (e.g. esc) when input wizard assigned it also to controller which was later removed.
    Updated defaults for the Xbox 360 controller in the input wizard to provide a better initial experience.
    Updated localization

Ma sad radi,pokusavao sam da vidim koji mod pravi problem i rješio sam.Naime ovaj trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.1.1_zaddon_ProMods_1.52  je stvarao problem.Nisam vidio tamo u igri(uredi profil) kad ukljucujem i isključujem modove da piše zadnje _promods_ {#},tako kad sam to iskljucio sve ide bez problema.{#}

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel se moze instalirati 1.9 patch???

jk

1 0 hvala 0
12 godina
Activ kaže...

Ma sad radi,pokusavao sam da vidim koji mod pravi problem i rješio sam.Naime ovaj trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.1.1_zaddon_ProMods_1.52  je stvarao problem.Nisam vidio tamo u igri(uredi profil) kad ukljucujem i isključujem modove da piše zadnje _promods_ {#},tako kad sam to iskljucio sve ide bez problema.{#}

E super ... thanks za info ... {#}

kranjecc kaže...

jel se moze instalirati 1.9 patch???

... samo na Steam-u ...

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam 1.7.1s verziju jel mogu preći na 1.9.5 i dali ide TSM na 1.9 verziju?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ako imas Steam verziju mozes prijeci,samo update-as na steam-u...Za tsm ti nemogu reci jel nisam probao...

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Nemože TSM na 1.9.... kao ni ProMod.Sacekaj još malo pa će TSM izbaciti mapu koja je kompatibilna sa 1.9....

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Vozim Volvo (No1) a sjedim u Mecki (ljubimac) ... hehe, ma samom sebi ne vjerujem ... {#} ... {#}

... al dug je put i ja mooram poci ... {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav...neigram ovu igru pa nsam upucen u nista vezano za nju :)..prijatelj igra ,pa ga zania dali postoji neki patch za više mapa...zanima ga dali se moze voziti po balkanu...ako mozete dati ink gdje se mogu skiniti neki pechevi koji su korisni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sta sad kupiti da se more igrati MP kada izadje? 

12 godina
neaktivan
benji kaže...

ja sam kupio i sto sad?dobijem samo org key?

i mogu update raditi ??

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali je to preko steam-a ili? Ja sam uzeo od key 4 game i samo mi je gifto na steam i to je to..Sta su ubacili u 1.9.5 dali ima neke razlike u odnosu na 1.9.2 i 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Dali je to preko steam-a ili? Ja sam uzeo od key 4 game i samo mi je gifto na steam i to je to..Sta su ubacili u 1.9.5 dali ima neke razlike u odnosu na 1.9.2 i 3?

Ne znam , Ja sam updateao vidim kabina da se ljulja ko luda . Ne znam dal je radi TSM-a al fps mi se poboljso, sad sve na max i do min 30 fps ide , samo na nekim dijelovima padne na 18-20

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina
Third party DRM: Steam

This game requires a free Steam account to play.

Ako nemaš Steam, registriraj se i odeš pod Games i tamo stisni Activate a product on Steam...

Kad ti ga doda na listu samo ga instaliraš i to bi trebalo biti ok.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako je smiješan ovaj novi AI{#} Na auocesti idem ja desnom trakom odnosno sporijom 90 km/h i mene pretiče drugi kamion sa prikolicom i ubacuje su u moju traku i spusti brzinu do 75-80 i ja ga opet obilazim i ubacujem se u desnu traku i onda opet on mene pretice i ubacuje se u moju traku u smanjuje brzinu sa 100 na 75 i tako jedno 4-5 puta{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
benji kaže...

Ako nemaš Steam, registriraj se i odeš pod Games i tamo stisni Activate a product on Steam...

Znaci nebitno gdje je Key kupljen moze se reg na steam? a moras tamo download igricu ili ovu postojecu na pc i samo je registrovati? izvini ja sam stari parip pa se bas nekuzim u neke stvari :)

16 godina
hasankooo kaže...
benji kaže...

Znaci nebitno gdje je Key kupljen moze se reg na steam? a moras tamo download igricu ili ovu postojecu na pc i samo je registrovati? izvini ja sam stari parip pa se bas nekuzim u neke stvari :)

Ako kupiš na Green Man Gamingu, onda moraš preko Steama jer piše pod Third party DRM (neka me netko ispravi ako griješim). Kad je dodaš na popis (normalno treba ti key koji si dobio jer će ti ga tražiti) i u Steamu će ti se pojaviti na Library i tamo imaš opciju Install kad klikneš na kupljenu igru.

12 godina
neaktivan
benji kaže...
hasankooo kaže...
benji kaže...

Ako kupiš na Green Man Gamingu, onda moraš preko Steama jer piše pod Third party DRM (neka me netko ispravi ako griješim). Kad je dodaš na popis (normalno treba ti key koji si dobio jer će ti ga tražiti) i u Steamu će ti se pojaviti na Library i tamo imaš opciju Install kad klikneš na kupljenu igru.

Ok fala prijatelju ako zapne opet vas gnjavim :) 

11 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav, gdje skinuti modove za v1.9.x? Prije svega mislim na mod za fiziku.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
noirDEC0 kaže...

Pozdrav, gdje skinuti modove za v1.9.x? Prije svega mislim na mod za fiziku.

Ja sam probao par modova za fiziku i ni jedan nije radio,sacekaj da izadje iz bete pa onda skini...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ima ko kakav dobar mod za zvuk za scaniu?

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice