- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konačno ćemo se voziti u kružnom bez straha da te netko ne pukne a i lijepo je vidjeti kad AI vozilo skreće da mu se okreću kotači a ne kao prije kao da letva ulazi u zavoj.
Update se još ne može skinut?
Samo za Steam verzije.
Trenutno još nema update-a kolko vidim.
prebaci na public_beta i skinut ce ;) upravo je kod mene zavrsilo skidanje i krece test hehe
Vi koji imate najnoviju steam verziju,dali vam valja physics? Meni se cudno ponasa kabina u zavoju,dali je i kod vas tako ili samo kod mene?
nisam neko vrijeme igrao sad, pa me zanima da li ima koje nove mape i ovaj going east, jeli dobra i koji gradovi su u pitanju?
..i kod mene,..
Hm, trebam li vam reci sta to znaci BETA ...
Ja bih je prvo probao (upoznao) bez modova a tek onda dodavao jedan po jedan. Dugotrajnije je ali i efektnije, jer bojim se da cemo svakako moorati traziti koji mod(ovi) je problem. ..
Ja bih je prvo probao (upoznao) bez modova a tek onda dodavao jedan po jedan. Dugotrajnije je ali i efektnije, jer bojim se da cemo svakako moorati traziti koji mod(ovi) je problem. ..
Svi drugi modovi mi rade,mislim radi i taj ali je smijesno kako se kabina ljulja u zavojima
Svi drugi modovi mi rade,mislim radi i taj ali je smijesno kako se kabina ljulja u zavojima
pa sam kazes da nije ok, nije samo rusenje znak da je nesto lose ... drugom se promjenila boja na stranicama kamiona (crna > bjela) ...
Build 1.9.2:
AI: Fixed possible hang
AI: Fixed possible crash
Build 1.9.3:
AI: Improved detection of successful overtaking
AI: Prevents vehicles from accelerating when the player is overtaking them in wrong way lane
AI: Increased priority for crashed vehicles
AI: Improved safety checks
AI: Increased minimal allowed spawn distance from dangerous actors
Physics: Fixed traffic trailer which could be frozen in crashed state
Fixed mirrors in truck dealer
Additional information added to message box asking about use of controller for mouse emulation (not localized yet)
The selection of controllers used for UI control is reset by launching the game in the safe mode.
Ooo ... izgleda ste se bas doobro zahuktali ...
He, pa odakle ti ta slika ?
--------------------------------
Build 1.9.4
Added UI to controller options screen allowing to change speed of the virtual cursor and reset selection of the controllers used for ui control.
possible crash
Improved error messages related to some data errors (prefabs, models, definition of vehicle wheel).
Improved game resistance to some data errors (material/look count mismatch between pmg and pmd).
Increased maximal size of the log file to 1MB
AI: Fixed navigation curves on some prefabs (height, priority, blinders)
Updated localization
Sinoc sam primjetio da je 1.9.3s verzija,znaci fino oni apdejtaju Samo da hoce ubacit novi kamion
- Ja nemam kupljenu igru, ali jeli bi nekako mogao akivirati preko steama da imam patch 1.9.3s ?
- Ja nemam kupljenu igru, ali jeli bi nekako mogao akivirati preko steama da imam patch 1.9.3s ?
Ne! Ja neznam kako si ti to zamislio opce?Jedino ako ces kupiti igru preko steam-a..
Ukrao sam auto, ali da li bih ga nekako mogao registrirati u policiji?
Ukrao sam auto, ali da li bih ga nekako mogao registrirati u policiji?
Možda ak imaš neke veze tamo
Možda ak imaš neke veze tamo
Dođem na forum da se upoznam sa novitetima iz tehnologije, a sve što uspijem je past u depru kad me podsjete u kakvoj državi živim. Ono,hvala ti
evo jedna voznjica od sinoc, reko da i ja nesto snimim
evo jedna voznjica od
Da nisi možda nešto zaboravio?
Updejtovao na 1.9.4,iskljucio promod mapu i realistic physics i crasha,iskljucio sve modove nece nikako da se ucita.Napravio novi profil ubacio 2-3 moda sa prikolicama nece nikako.Jeli to do mene ili se na ovaj najnoviji update nemoze staviti nikakav mod???