- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li jos ko problema sa pristupanjem ets.lt?
evo meni sada proradilo
lel, kaj mislite? kako da ga napavim lijepšim? :D
Radiš ga za sebe, ne za nas... Meni se iskreno ne sviđa ti crom djelovi a i ovi plavi neon bolje ti to vuče na showtruck nego normalan kamion... Al ipak to je moje mišljenje, na kraju krajeva ako se tebi sviđa samo naprijed...
Najbolje lek je backup od prije modova, ali posto mislim da ih nemas moze pomoci i ets2 autosave. Ovo je samo proba cuvaj zadnji save.
U prozoru "Ucitaj igru" > cekiraj "Prikazi automatske snimke" i ucitaj snimak iz vrijemena kad je radila ok tj. prije onih modova koje se dodao pa obrisao, ako neznas kada je to onda prvo probaj sa poslednjim (najdonjim).
Ako se proba pokaze ok onda je na tebi da biras a ako ne onda sorry ...
Jel imo itko problem sa zvukom, jednostavno nestane pa se vrati pa utiša i tako u krug? Kad nekako uspijem izačii iz igre i ponovno uđem sve radi OK, pretpostavljam da se neki modovi nepodnose.
Koja slika:
Jel imo itko problem sa zvukom, jednostavno nestane pa se vrati pa utiša i tako u krug? Kad nekako uspijem izačii iz igre i ponovno uđem sve radi OK, pretpostavljam da se neki modovi nepodnose.
nope ... 
..ja ovoga..
..mi smo njega morali da zaobilazimo...
he, nisi ti njega nego on tebe (ti si na svojoj strani) i ako te nije lupio bar tri puta (rikverc, zalet i trasss ... ) onda jos nisi naletio na onog pravog ... 
------------------------
Auto-dijelovi, cilj Grimsby ... Amsterdam pauza, mozda nadjem nekog za pivu a i duzan sam ... 
Najbolje lek je backup od prije modova, ali posto mislim da ih nemas moze pomoci i ets2 autosave. Ovo je samo proba cuvaj zadnji save.
U prozoru "Ucitaj igru" > cekiraj "Prikazi automatske snimke" i ucitaj snimak iz vrijemena kad je radila ok tj. prije onih modova koje se dodao pa obrisao, ako neznas kada je to onda prvo probaj sa poslednjim (najdonjim).
Inace kad me tako izbaci iz igre 1,2x zaredom, onda mi pise nesto u smislu "pokrenutno je rusenje igre i zato koristite automacke snimke" i pokrenem taj automacki snimak i opet isto sranje, stvori me negdje na putu 20,30 kilometara do grada gdje trebam odvesti turu i na ulazu me opet izbaci.
Inace kad me tako izbaci iz igre 1,2x zaredom, onda mi pise nesto u smislu "pokrenutno je rusenje igre i zato koristite automacke snimke" i pokrenem taj automacki snimak i opet isto sranje, stvori me negdje na putu 20,30 kilometara do grada gdje trebam odvesti turu i na ulazu me opet izbaci.
Mene je tako jedno gore kraj Voce Duric isto izbacilo :P hehhe zezam se
Mene je tako jedno gore kraj Voce Duric isto izbacilo :P hehhe zezam se
HAHAHAHAHAHAHAHA 

Gospodo imam jedan problem! Prvo da napomene da sam totalni laik šta se tiče kompjutera i tih stvari! E sad da se izjasnim, skinuo sam neki mod za kotače (nema veze s modom ja mislim) i ubacium ga u igru te me izbaci van, nešto kao steam stoped working ili tako... Pokrenem ja igru još jednom i radi sve bez problema ALI više mi nije Full Screen, i grafika mi se poremetila totalno, a u postavkama mi je sve kako je i bilo?
Pa ako tko zna da mi malo pomogne jer ču se ranit...
EDIT: Riješeno! PS. Sram me priznat grešku 
Utrnilo mi dupe dok sam odvozio ~1900km sa 23t na leđima (yebo ih krumpir preko pola svijeta) i konačno zamjenio drvenariju od interijera za neku meni OK. To koliko sam ja alergičan na drvenariju/lamperiju/parkete u auto industriji ne mogu opisat. Par slika sa puta:
TSM kaze da uskoro stize njihova mapa v4.6 sa prosirenjem na jugu Italije (ispod Rima) ...
Trenutna verzija je 4.5.9

To je zato sto nisi dosao na pivu u Amsterdam, gdje sam te cekao ... 
Ja sam na TSM 4.5.6, koja je procedura ako hoću preći na 4.5.9 tj. dali mogu zadržat trenutni profil da ne krećem iz početka?
Nemoj biti tako okrutan
Popit čemo je več negdje 
Ja sam na TSM 4.5.6, koja je procedura ako hoću preći na 4.5.9 tj. dali mogu zadržat trenutni profil da ne krećem iz početka?
Sacekaj 4.6 ... ma samo zamjenis modove i sve je ok (samo prije zavrsi isporuku jer ce te baciti doma) ... sjedi pali i vozi polako ... 
Sacekaj 4.6 ... ma samo zamjenis modove i sve je ok (samo prije zavrsi isporuku jer ce te baciti doma) ... sjedi pali i vozi polako ... 
Ma čekam 4.6.
koji mod koristite za grafiku, zvuk i vrijeme? vidim za kisu ima puno modova. hvala
... samo mala nadopuna, nadam se da mi kolega ne zamjera ...
http://www.uploadffs.nl/images/2014/02/22/l3AhD.jpg
di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija???
di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija?
Kupis igricu 
di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija???
Nebi vjerovao....