Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.235
|
čitano: 8.343.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

­

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
6 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
marionezi82 kaže...

Ima li jos ko problema sa pristupanjem ets.lt?

evo meni sada proradilo

Gaming 4ever.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Strm
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

lel, kaj mislite? kako da ga napavim lijepšim? :D

Strm
Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

lel, kaj mislite? kako da ga napavim lijepšim? :D

Radiš ga za sebe, ne za nas... Meni se iskreno ne sviđa ti crom djelovi a i ovi plavi neon bolje ti to vuče na showtruck nego normalan kamion... Al ipak to je moje mišljenje, na kraju krajeva ako se tebi sviđa samo naprijed...{#}

Never late in a \8/
12 godina
EmyR kaže...
Pokusao sam instalirat par modova, ali nisu radili pa sam ih sve pobriso i igram tako kako je, jebat ga xD... al nervira me kad npr na ulazu u Calais i u Brusell me izbaci na radnu povrsinu i propadne mi tura, moram odkazat zadatak i jos dobijem kaznu za to... :(

Najbolje lek je backup od prije modova, ali posto mislim da ih nemas moze pomoci i ets2 autosave. Ovo je samo proba cuvaj zadnji save.
U prozoru "Ucitaj igru" > cekiraj "Prikazi automatske snimke" i ucitaj snimak iz vrijemena kad je radila ok tj. prije onih modova koje se dodao pa obrisao, ako neznas kada je to onda prvo probaj sa poslednjim (najdonjim).
Ako se proba pokaze ok onda je na tebi da biras a ako ne onda sorry ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel imo itko problem sa zvukom, jednostavno nestane pa se vrati pa utiša i tako u krug?  Kad nekako uspijem izačii iz igre i ponovno uđem sve radi OK, pretpostavljam da se neki modovi nepodnose.

Koja slika:

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 19:05 (Zekat).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..ja ovoga..{#}..mi smo njega morali da zaobilazimo...

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Zekat kaže...

Jel imo itko problem sa zvukom, jednostavno nestane pa se vrati pa utiša i tako u krug?  Kad nekako uspijem izačii iz igre i ponovno uđem sve radi OK, pretpostavljam da se neki modovi nepodnose.

nope ... {#}

lion002 kaže...

..ja ovoga..{#}..mi smo njega morali da zaobilazimo...

he, nisi ti njega nego on tebe (ti si na svojoj strani) i ako te nije lupio bar tri puta (rikverc, zalet i trasss ... ) onda jos nisi naletio na onog pravog ... {#}

------------------------
Auto-dijelovi, cilj Grimsby ... Amsterdam pauza, mozda nadjem nekog za pivu a i duzan sam ... {#}

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Par slika, nisam dugo vozio, sad napokon ima malo vremena ;)

Edit:
Kvaliteta slika na forumu je ocajna -,-''

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 0:38 (Kiki287).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moj interijer

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
1 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
EmyR kaže...
Pokusao sam instalirat par modova, ali nisu radili pa sam ih sve pobriso i igram tako kako je, jebat ga xD... al nervira me kad npr na ulazu u Calais i u Brusell me izbaci na radnu povrsinu i propadne mi tura, moram odkazat zadatak i jos dobijem kaznu za to... :(

Najbolje lek je backup od prije modova, ali posto mislim da ih nemas moze pomoci i ets2 autosave. Ovo je samo proba cuvaj zadnji save.
U prozoru "Ucitaj igru" > cekiraj "Prikazi automatske snimke" i ucitaj snimak iz vrijemena kad je radila ok tj. prije onih modova koje se dodao pa obrisao, ako neznas kada je to onda prvo probaj sa poslednjim (najdonjim).

Inace kad me tako izbaci iz igre 1,2x zaredom, onda mi pise nesto u smislu "pokrenutno je rusenje igre i zato koristite automacke snimke" i pokrenem taj automacki snimak i opet isto sranje, stvori me negdje na putu 20,30 kilometara do grada gdje trebam odvesti turu i na ulazu me opet izbaci. {#} 

13 godina
neaktivan
EmyR kaže...
suMaper kaže...
EmyR kaže...

Inace kad me tako izbaci iz igre 1,2x zaredom, onda mi pise nesto u smislu "pokrenutno je rusenje igre i zato koristite automacke snimke" i pokrenem taj automacki snimak i opet isto sranje, stvori me negdje na putu 20,30 kilometara do grada gdje trebam odvesti turu i na ulazu me opet izbaci. {#} 

Mene je tako jedno gore kraj Voce Duric isto izbacilo :P hehhe zezam se 

12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
EmyR kaže...
suMaper kaže...
EmyR kaže...

Mene je tako jedno gore kraj Voce Duric isto izbacilo :P hehhe zezam se 

HAHAHAHAHAHAHAHA {#}{#}

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dio packa kojeg radim ;) 

Pack ce ukljucivati sve defaultne kamione iz igre, pa kad bude skroz gotovo publisham ovdje :)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Gospodo imam jedan problem! Prvo da napomene da sam totalni laik šta se tiče kompjutera i tih stvari! E sad da se izjasnim, skinuo sam neki mod za kotače (nema veze s modom ja mislim) i ubacium ga u igru te me izbaci van, nešto kao steam stoped working ili tako... Pokrenem ja igru još jednom i radi sve bez problema ALI više mi nije Full Screen, i grafika mi se poremetila totalno, a u postavkama mi je sve kako je i bilo? {#} Pa ako tko zna da mi malo pomogne jer ču se ranit...

EDIT: Riješeno! PS. Sram  me priznat grešku {#}

Never late in a \8/
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 12:50 (Scania Fanatic).

4 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz iz Wrocław,rijeka Odra!

Strm
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Utrnilo mi dupe dok sam odvozio ~1900km sa 23t na leđima (yebo ih krumpir preko pola svijeta) i konačno zamjenio drvenariju od interijera za neku meni OK. To koliko sam ja alergičan na drvenariju/lamperiju/parkete u auto industriji ne mogu opisat. Par slika sa puta:

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 20:21 (Zekat).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina

TSM kaze da uskoro stize njihova mapa v4.6 sa prosirenjem na jugu Italije (ispod Rima) ...

Trenutna verzija je 4.5.9

Scania Fanatic kaže...

To je zato sto nisi dosao na pivu u Amsterdam, gdje sam te cekao ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 13:04 (suMaper).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam na TSM 4.5.6, koja je procedura ako hoću preći na 4.5.9 tj. dali mogu zadržat trenutni profil da ne krećem iz početka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

TSM kaze da uskoro stize njihova mapa v4.6 sa prosirenjem na jugu Italije (ispod Rima) ...

Trenutna verzija je 4.5.9

Scania Fanatic kaže...

To je zato sto nisi dosao na pivu u Amsterdam, gdje sam te cekao ... {#}

Nemoj biti tako okrutan {#} Popit čemo je več negdje {#}

Never late in a \8/
12 godina
Zekat kaže...

Ja sam na TSM 4.5.6, koja je procedura ako hoću preći na 4.5.9 tj. dali mogu zadržat trenutni profil da ne krećem iz početka?

Sacekaj 4.6 ... ma samo zamjenis modove i sve je ok (samo prije zavrsi isporuku jer ce te baciti doma) ... sjedi pali i vozi polako ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 13:40 (suMaper).
15 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Zekat kaže...

Sacekaj 4.6 ... ma samo zamjenis modove i sve je ok (samo prije zavrsi isporuku jer ce te baciti doma) ... sjedi pali i vozi polako ... {#}

Ma čekam 4.6.{#}

17 godina
Euro Truck Simulator 2

koji mod koristite za grafiku, zvuk i vrijeme?  vidim za kisu ima puno modova. hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 15:13 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....malo osvježenje sa novim kamionima u prometu...trebalo bi da radi sa svim mapama i mod nije težak za igru (nisam ih sve uslikao,samo neke od njih dok sam probavao mod)...   link: http://sharemods.com/fzklcjma1n6y/truck_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.1.7z.html 

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

... samo mala nadopuna, nadam se da mi kolega ne zamjera ...

http://www.uploadffs.nl/images/2014/02/22/l3AhD.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Šta sad?! Sjedi pa plači...

Strm
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija???

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
scooter047 kaže ...

di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija?

Kupis igricu {#}

15 godina
scooter047 kaže...

di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija???

Nebi vjerovao....

http://www.eurotrucksimulator2.com/buy.php

Strm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice