Ekipa zar još uvijek nema mod s duplom prikolicom?
Ako ima bio bih zahvalan da se posta link.HVALA!
BDF Tandem Truck Pack v14.0 (11 Trucks NOW)
Download here: Devil Tandem Truck Pack
Hvala,tražim ovakvu no i to ću iskoristiti :)
Koja je verzija igre i moželi linka od mercedesa ?
jooj kad vidim da netko ima 400 milijuna na računu pitam se koji je smisao igranja
Ja sam mislil da je smisao igranja chilanje uz dobar volan, odvozit sto vise po pravilima i uzivat :)
teško s ovim po mađarskim cestama..
link: http://satan19990.cba.pl/index.php/forum/ciagniki/67-scania-gigaliner#479
ovaj most sa dvije osovine je fiksiran na šasiju..
P.S.
ne stavljajte najvecu kabinu jer izbacuje iz igre, barem je meni tako..
Ja sam mislil da je smisao igranja chilanje uz dobar volan, odvozit sto vise po pravilima i uzivat :)
Ko ima G25, G27 i slično, odnosno ko ima volane koji se okreću pod 360° i više stepeni, a ne kao neki pod 90° samo, oni uživaju na skretanjima...
Edit: ja samo kazem kako jest, imam volan koji se okrece samo pod 90° maximalno(u jednu stranu) i stvarno je bolje igrati na tastaturu nego na ovaj moj volan
teško s ovim po mađarskim cestama..
link: http://satan19990.cba.pl/index.php/forum/ciagniki/67-scania-gigaliner#479
ovaj most sa dvije osovine je fiksiran na šasiju..
P.S.
ne stavljajte najvecu kabinu jer izbacuje iz igre, barem je meni tako..
Vecu glupost od moda nisam od davno vidio, a koliko je realistican, necemo ni pricati..
Ko ima G25, G27 i slično, odnosno ko ima volane koji se okreću pod 360° i više stepeni, a ne kao neki pod 90° samo, oni uživaju na skretanjima...
Edit: ja samo kazem kako jest, imam volan koji se okrece samo pod 90° maximalno(u jednu stranu) i stvarno je bolje igrati na tastaturu nego na ovaj moj volan
pa istina,ja imam neki isto tako sto ide 90° i koma,okrenem malo on "zamota" cijeli krug probao sam milijum drugih postavki al više manje uvijek isto...
Svaka cast za 300t km ... ali nesto mi se cini da bi ovo vise volio ...
kakoo
Pozz ekipa
Marljivo se radilo i zaradilo za novu Scaniu. Slijede jos neke dorade na kamionu al za sada se nema novca
Zvuci poznato. Ja sam jos u Madjarskoj, lvl 20 i jos mi je ostalo za otplatiti oko 50.000 kredita. Taman kad se priblizim kraju, svaki puta otkljucam novi motor ili neki 'neophodni' dodatak, i opet, jovo-nanovo ;)
OT P.S. Prije dva dana mi pregorilo napajanje na mojoj staroj kanti (Core2 Duo hehe). Majstor je stavio novo napajanje, jace od starog za 150 (od 500W na 650W)vati, i jos 2 GB RAM-a (sad imam 4GB, tj. 3.25). I igra sada tece puno, puno bolje. Vise nikad ne ucitava kad gledam mapu ili odem u meni za snimanje pozicije ili meni sa poslovima. Kad izadjem iz igre i opet udjem, nista ne struze po HD-u, sve je valjda u RAM-u i zacas sam za volanom. Ono sto ne razumijem, je da, kadgod odem u Task Manager (CTRL+ALT+DEL) u performansama pise da je totalni RAM 3.25GB, zauzeto oko 1.3GB i ostalo slobodno. A zasto mi prije (sa 2GB) nije teklo ovako glatko, kad navodno igra 'treba' samo 1.3GB? Cudno.
Vratio se Scaniji
Ima li netko mod za low scaniju,znaci da je spustena malo? Za 1.8.2.5 verziju...
Sto ce ti sapustena Scanija, da od svaku rupu, lezeci, plocnik itd. zapinjes ?? XD
PS:
Ja sam ima onu jednu takvu, pa kad sam uletio u rupu, napravilo odmah 10-15% stete
Malo da je spustenija,nekako mi ovako ko koza izgleda
Sto vislja, to bolja viruj mi ;)
Stavi doli neka svijetla dodatna maglena ili mudflaps, pa ce izgledati bolje
Mislim da imam neki mod za mudflapse,ali za lampe one nemam...
Odgovara li ti ovako kao kod mene na prethodnom postu? Samo je za nijansu spusteniji prednji kraj obrati paznju, ako odgovara stavit cu ti link.
Sto vislja, to bolja viruj mi ;)
Stavi doli neka svijetla dodatna maglena ili mudflaps, pa ce izgledati bolje
Istina,moja Scania na radnoj povrsini izgleda normalno,ali kad stavim neka svjetla izgleda spusteno
Odgovara li ti ovako kao kod mene na prethodnom postu? Samo je za nijansu spusteniji prednji kraj obrati paznju, ako odgovara stavit cu ti link.
Odgovara.Kazem malo samo da je spustena jel mi ovako ruzno kad od naprijed gledam..
EDIT: Puno bolje Hvala
EDIT: Mislio sam staviti mapu koja je mix TSM-a i Skandinavije ali neću zbog Copyright poteškoća
Bilo pa proslo ... primjer sta sve moze uraditi jedan obican post
Fan maps
2014-01-31 15:00
I very much appreciate and respect TSM and ProMods work (maps), it is indisputable. But I wonder WHY their maps are not an ADD-ON, so we can use both at the same time? Am I the only one it just doesn't goody? Almost 50,000 downloads only from this site, to me says quite clear that I'm not alone, and You?
Maddison (TSM)
2014-02-01 14:39
Say this to SCS ;) But the next thing will be the ATS, they concentrate on.. ;)
Promods
2014-02-02 13:21
This is legal mod. Please download. This is ProMods Map&TSM. :)
EDIT: Mislio sam staviti mapu koja je mix TSM-a i Skandinavije ali neću zbog Copyright poteškoća
Bilo pa proslo ... primjer sta sve moze uraditi jedan obican post
Fan maps
2014-01-31 15:00
I very much appreciate and respect TSM and ProMods work (maps), it is indisputable. But I wonder WHY their maps are not an ADD-ON, so we can use both at the same time? Am I the only one it just doesn't goody? Almost 50,000 downloads only from this site, to me says quite clear that I'm not alone, and You?
Maddison (TSM)
2014-02-01 14:39
Say this to SCS ;) But the next thing will be the ATS, they concentrate on.. ;)
Promods
2014-02-02 13:21
This is legal mod. Please download. This is ProMods Map&TSM. :)
opa, dakle dopušteno je opet skidati Europe&Africa MultiMod by Mario?!? Ako je tako idem u potragu za tim i skidam :D
Dok ubacim recimo ovaj mod u igru, kak ga mogu nać odnosno di kupit kamion?
Ubacio sam taj file u mod mapu, uključio ga tamo na svojem profilu i gdje ga sad mogu kupit? U Scania salonu ga nema.
EDIT: prikolica je ubačena tj skin prikolice(ovaj žuti na linku), ali kamiona nema. Sve prikolice su mi jednake.
Servis, nadogradi ...