Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.244.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
TheMenstalist kaže...

Evo i ja sam krenuo igrati ETS 2, igra je svarno dobra.

Koji je sada najnovi patch?

Koja je najbolja, najzanimljivija mapa?

Koji je po vama najbolji kamion?

Najnoviji patch je (za Steam verziju govorim) 1.8.2.5

Imas TruckSim Map (ogromna, ima bugova, posljednja verzija mape je 4.5.x), ProMods (Skandinavija prosto seljacki, zadnja verzija 1.5.2 ima bugova, ne igram), roMap (Rumunjska only), Hungary map (Mađarska only), Ruska mapa (damn zaboravio sam joj ime), Gobina mapa (ne radi na igrama novjim od 1.4.x najbolje crasha se i sporo se ucitava) te naravno stock mapa + Going East dodatak.

Nema kamiona do Scanije i MAN-a. Osobno preferiram Scaniju i to novog StreamLinea :)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
13 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Evo i ja sam krenuo igrati ETS 2, igra je svarno dobra.

Koji je sada najnovi patch?

Koja je najbolja, najzanimljivija mapa?

Koji je po vama najbolji kamion?

Patch 1.7.1 je dovoljno dobar zasad. 1.8xx ne donosi nista specijalno. Najbolji setup je sad mozda originalna mapa+Skandinavija 1.5.2+ GoWest sluzbeni dodatak, sve tri zive skupa u  redu.

Ima i puno vecih kombinacija, najnovija popularna je map by Mario, koja obuhvaca cijelu europu plus rusiju, golemo podrucje. Ali, imaj na umu: ili kvaliteta ili kvantiteta.

Za pocetak nema bas smisla da uzimas goleme mape. Koristi onaj prvi setup dok ti dosadi, a onda...udri po ovim Drugima.

Od kamiona, ne-moddanih najbolji su cini se Scania R730 i Volvo FH16 750. Nisu ni drugi losi, samo ovi su najjaci pa su zato valjda popularni. Scania je inace legenda od kamiona, a novi Volvo je, jeli , nov (dodan u igru u jednom od poslijednjih sluzbenih patcheva) pa je zato cool.Ti probaj sve vozeci kao najamnik pa prosudi sam koji ti najbolje pase. Ako je to neki koji nije najjaci, imas na netu more modova koji ti mogu totalno promjeniti tvoj omiljeni kamion i nastimati ga po tvom ukusu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 23:33 (BULIGO).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo je za popiz*ditis {#} U TNT skladište u Arhausu u Danskoj na TSM 4.5 se ne može dostaviti teret niti preuzeti, pa imajte u vidu ako vozite prema tamo.

Poljubio sam zatvorenu kapiju i dalje ne ide. Prijavit ću bug a otkazivanje tereta, uz nekoliko sati vožnje uzalud, me koštalo ravno 5000 eura {#}{#}{#} 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 2:35 (robisierra92).

2 0 hvala 0
12 godina
BULIGO kaže...

... Scania je inace legenda od kamiona, a novi Volvo je, jeli , nov (dodan u igru u jednom od poslijednjih sluzbenih patcheva) pa je zato cool. ...

Pa zar nije Scanija Streamline novija od novog Volva, ili nije vrijedna pomena ... {#}

robisierra92 kaže...

Ovo je za popiz*ditis {#} U TNT skladište u Arhausu u Danskoj na TSM 4.5 se ne može dostaviti teret niti preuzeti, pa imajte u vidu ako vozite prema tamo.

Poljubio sam zatvorenu kapiju i dalje ne ide. Prijavit ću bug a otkazivanje tereta, uz nekoliko sati vožnje uzalud, me koštalo ravno 5000 eura {#}{#}{#} 

Ocito je da ne koristis TSM 4.5.2 koji je izasao jos u utorak 24.12.2013 ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
16 godina

Zamolio bi nekog ako bi bio dobar da mi stavi link za neki dobar tuning mod.. Hvala

EDIT:

Dal neko koristi Realistic Physics Mod?? Kak je vozit s tim? Dal se isplati to stavljat?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 10:04 (soja).
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Ocito je da ne koristis TSM 4.5.2 koji je izasao jos u utorak 24.12.2013 ... {#}

ma koristim da

soja kaže...

Zamolio bi nekog ako bi bio dobar da mi stavi link za neki dobar tuning mod.. Hvala

EDIT:

Dal neko koristi Realistic Physics Mod?? Kak je vozit s tim? Dal se isplati to stavljat?

zanimljivije je voziti s relistic physics modom 

http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v8-0-1-1-7-0-1-8-0/

mega tuning mod v3

http://ets2.lt/en/mega-tuning-mod-v3/

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
BULIGO kaže...

... Scania je inace legenda od kamiona, a novi Volvo je, jeli , nov (dodan u igru u jednom od poslijednjih sluzbenih patcheva) pa je zato cool. ...

Pa zar nije Scanija Streamline novija od novog Volva, ili nije vrijedna pomena ... {#}

robisierra92 kaže...

Streamline? bah.

Ej Robi, negdje sam letimicno citao da se moze kao, predati teret (aktivirati trigger) tako da 'odletis' tamo kad imas developer mode ukljucen.

Dobro, u ostalom za koji klinac uopce bude kapija zatvorena? Mislim BILO koja kapija??

EDIT: nasao sam onaj post:

(If you have enabled the console and developer features? Edit the config.cfg file.)

You can use the "freecam".

Press 0 (zero), fly to a suitable location with numpad 8,4,6,2 keys. Get close to the ground and press F9. This will drop your truck and trailer (upright) at the current camera position.

This is also a massive cheat to get to places you couldn't otherwise go to. Also can be used to fly quickly to another location without driving there. Used with the F1 pause key it can be considered a cheat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 12:31 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam problem, skinul sam onu Scaniu 143M i aktiviral u igri al je nema u Scaniinom salonu? o.O Kaj nebre ici na 1.8.2.5 verziju il?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 13:29 (Lettel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li gdje mod za naše Hrvatske tablice?

0 1 hvala 0
12 godina
robisierra92 kaže...
suMaper kaže...

ma koristim da

TSM nema svoje nazive firmi pa je i stoga TNT kod tebe nejasan (a ako imas mod za firme onda je sve jasno) na tom mjestu je Tradeaux. Kao sto vidis kapija otvorena i uzeo sam posao za Ljubljanu, automobile ...
Ako zaista koristis v4.5.2 onda ja nemam blagog pojma niti o cemu da razmisljam ... {#}

EDIT: TSM 4.5.0 kapija zatvorena ... {#}

TSM 4.5.0 kapija zatvorena ... :( TSM 4.5.0 kapija zatvorena ... :(
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 18:14 (suMaper).
16 godina
neaktivan
tnx buligo ovo je dobro znati za ubuduce
Tempus fugit
12 godina
TheMenstalist kaže...

HR tablice ces imati ako uzmes da vozis na TSM mapi i za pocetni grad (kad pravis novi profil) biras jedan od HR gradova na mapi: RI, ZD, ST i DU. U tom slucaju ce tvoj kamion (ali tek kad kupis svoj) imati regu tog grada ...

Lettel kaže...

Imam problem, skinul sam onu Scaniu 143M i aktiviral u igri al je nema u Scaniinom salonu? o.O Kaj nebre ici na 1.8.2.5 verziju il?

Kod mene je v1.8.2.5 a i je u Scania salonu, no na posljednjem mjestu (sasvim desno) i mora da je zbog toga nisi zapazio ... {#}

12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
TheMenstalist kaže...

HR tablice ces imati ako uzmes da vozis na TSM mapi i za pocetni grad (kad pravis novi profil) biras jedan od HR gradova na mapi: RI, ZD, ST i DU. U tom slucaju ce tvoj kamion (ali tek kad kupis svoj) imati regu tog grada ...

Lettel kaže...

Kod mene je v1.8.2.5 a i je u Scania salonu, no na posljednjem mjestu (sasvim desno) i mora da je zbog toga nisi zapazio ... {#}

Gledal sam u salonu, sva mjesta prosel i nigde je nema, pise kao da treba zamjenit NARANCASTU scaniu troosovinku, al na tom mjestu je i dalje ona... Ocito ju moram kupit prek "interneta"?

16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...
suMaper kaže...

ma koristim da

TSM nema svoje nazive firmi pa je i stoga TNT kod tebe nejasan (a ako imas mod za firme onda je sve jasno) na tom mjestu je Tradeaux. Kao sto vidis kapija otvorena i uzeo sam posao za Ljubljanu, automobile ...
Ako zaista koristis v4.5.2 onda ja nemam blagog pojma niti o cemu da razmisljam ... {#}

EDIT: TSM 4.5.0 kapija zatvorena ... {#}

promaknulo mi je valjda da si u međuvremenu postao tsm detektiv, iz "koristim da" ide psovka ali nije napisana 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam bio na ovome forumu pa dobrih godinu dana, vidim da je tu sve još u punom pogonu :D 

VAG LOVE

4 0 hvala 0
16 godina

ej.. skupio sam novce za novu garažu, zaposlio 3 vozača, al već duže vrijeme mi piše da odmaraju.. dal trebam svakom kupit kamion da bi počeli vozit ili mogu ko ja bez kamiona vozit one quick poslove?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 23:34 (soja).
14 godina
neaktivan
soja kaže...

ej.. skupio sam novce za novu garažu, zaposlio 3 vozača, al već duže vrijeme mi piše da odmaraju.. dal trebam svakom kupit kamion da bi počeli vozit ili mogu ko ja bez kamiona vozit one quick poslove?

Meni obično vozač ode iz firme ako je bez kamiona, tak da nemože hehe :D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad bi mogli sami raditi quick poslove, bez kamiona, zasto bi uopce zeljeli raditi za tebe?Da ti mogu davati harac?

10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mi moze netko objasnit zasto mi igra crasha kad stavim TSM, prije sam mislio da je zbog drugih modova no sada sam probao samo TSM stavit i opet mi crasha {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koja je verzija igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Latest version...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel imas najnoviju verziju tsm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skini najnoviju verziju pa probaj.Imas unazad par stranica link za download..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj mi reci a kako stoji tuning, a ovome starome modelu ? 

VAG LOVE
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Svitanje, odnono rana zora, je meni najdraže doba dana za vožnju {#}

Konačno sam krenuo u malo opsežnije istraživanje DLC-a {#}

Tempus fugit

8 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam istrazio svih 9 novih gradova u Francuskoj u novoj Promods mapi. I malko zakasnio u Oslo s teretom hehe.

Mislim da je Francuski dodatak Ok napravljen, ali osnovna Skandinavija mapa mi je bolja, detaljnija, kao da ih nije ista ruka pravila. Citam negdje da su Promods postali nekakav pridruzeni dio SCS-a. Inace takve stvari zavrsavaju lose za nas igrace jer umjesto developera entuzijasta, odluke pocnu donositi kravatari koji nemaju pojma o igrivosti, samo idu za novcem.

Buduci da se razumijem u RL kamione koliko magare u persin, imam pitanje: koja je razlika (u igri i RL) izmedju Volvo FH i FH16? U igri vidim nekoliko modela FH, u specifikacijama im svima pise 'FH16', ali drukcje izgledaju, neki su valjda FH stariji modeli neki novi. koji je u stvari taj novi FH16 Volvo (Globetrotter XL?) koji smo dobili s patchem? Zanima me jer vidim da ne rade svi modovi namijenjeni za Volvo na svim 'FH' modelima, na nekima rade jedni na drugima drugi.

Na primjer, na novom profilu za Madzarsku mapu sam se isprsio i kupio osnovni model 'Novog' Volva, onaj na rampi zelenkasti FH. Na markici naprijed mu pise FH ali ne i FH16. Ponasa se zeznuto kao i svi fh modeli,l tj. zahebava sa potrebnim levelom za razne apgrejdove, motor, oprema, sasija itd. Jesam li kupio 'pogresan' model FH?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 17:32 (BULIGO).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Buduci da se razumijem u RL kamione koliko magare u persin, imam pitanje: koja je razlika (u igri i RL) izmedju Volvo FH i FH16? U igri vidim nekoliko modela FH, u specifikacijama im svima pise 'FH16', ali drukcje izgledaju, neki su valjda FH stariji modeli neki novi. koji je u stvari taj novi FH16 Volvo (Globetrotter XL?) koji smo dobili s patchem? Zanima me jer vidim da ne rade svi modovi namijenjeni za Volvo na svim 'FH' modelima, na nekima rade jedni na drugima drugi.

Na primjer, na novom profilu za Madzarsku mapu sam se isprsio i kupio osnovni model 'Novog' Volva, onaj na rampi zelenkasti FH. Na markici naprijed mu pise FH ali ne i FH16. Ponasa se zeznuto kao i svi fh modeli,l tj. zahebava sa potrebnim levelom za razne apgrejdove, motor, oprema, sasija itd. Jesam li kupio 'pogresan' model FH?

Koja je razlika izmedju Volva FH i FH16? Pa razliku vidis kad kupujes u igri motore, FH ima do 540ks, a FH16 od 540 do 750ks) {#} A prethodni model je Volvo FH "Classic", razlika je ocita posto je novi FH potpuno novi kamion, a Volvo "Classic" je facelift od Volva tzv. kineza(sad mislim da sam te zmotal ali skuzil budes) Od Volva Classic imas samo FH16 modele u igri, FH nema...

E sad kabine: "Globetrotter"(srednja kabina bez polica iznad kreveta na kat) i "Globetrotter XL"(najveca kabina s policama iznad kreveta na kat)... Za australsko trziste se jos uvijek proizvodi Globetrotter XXL kabina(duza cca 15-20cm od XL kabine ;) ) Da nadodam, FH modeli imaju 13.000ccm a FH16(sama oznaka 16 ti govori 16.000ccm) :)

Btw ove slika visina kabina ti je za nove(2012.) FH i FH16 kamione :) Takodjer neznam dal ste primjetili, SVI modeli FH16 imaju zatamnjene farove(u RL) {#} 

12 godina
BULIGO kaže...

Ja sam istrazio svih 9 novih gradova u Francuskoj u novoj Promods mapi. I malko zakasnio u Oslo s teretom hehe.

Mislim da je Francuski dodatak Ok napravljen, ali osnovna Skandinavija mapa mi je bolja, detaljnija, kao da ih nije ista ruka pravila. Citam negdje da su Promods postali nekakav pridruzeni dio SCS-a. Inace takve stvari zavrsavaju lose za nas igrace jer umjesto developera entuzijasta, odluke pocnu donositi kravatari koji nemaju pojma o igrivosti, samo idu za novcem.

I nije, pravio ju je ovaj novi "pridruzeni Promods" ... {#}  inace i meni je Skandi 1.5.2 jeedva do pupka v1.0.1 {#}

Svi stari modeli Volvo-a u ets2 imaju dodatak u nazivu "Classic" a novi model je ustvari preuzeo stare nazive, i to stvara zbrku kod modova.
Svi modovi za novi Volvo imaju u nazivu dodatak "2012" (neki 2013) npr: "Volvo FH16 2012" je za novi Volvo

---------------------

Gleda Jack prepreku, pa gps, i nikako ne kuzi `el mu gps opet popio nekoliko drugih ...
i normalno ne zapaza da je vec postao sumnjiv nadleznima
pa posto uvidi da nema druge nego use i u svoje kljuse, krece u provjeru terene
da, ali sad to isto treba pokusati sa 25t, sto ce reci uz par krstenja i svih mogucih molitvi i figa
a dok mu crveni Volvo pokazuje da je prepreka za budale, Jack stiska zube moleci se "uf, uf, samo jos malo ..."
i naapokon cvrstlo tlo pod kotacima ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:41 (suMaper).
16 godina
suMaper kaže...
BULIGO kaže...

I nije, pravio ju je ovaj novi "pridruzeni Promods" ... {#}  inace i meni je Skandi 1.5.2 jeedva do pupka v1.0.1 {#}

Svi stari modeli Volvo-a u ets2 imaju dodatak u nazivu "Classic" a novi model je ustvari preuzeo stare nazive, i to stvara zbrku kod modova.
Svi modovi za novi Volvo imaju u nazivu dodatak "2012" (neki 2013) npr: "Volvo FH16 2012" je za novi Volvo

---------------------

Gleda Jack prepreku, pa gps, i nikako ne kuzi `el mu gps opet popio nekoliko drugih ...
i normalno ne zapaza da je vec postao sumnjiv nadleznima
pa posto uvidi da nema druge nego use i u svoje kljuse, krece u provjeru terene
da, ali sad to isto treba pokusati sa 25t, sto ce reci uz par krstenja i svih mogucih molitvi i figa
a dok mu crveni Volvo pokazuje da je prepreka za budale, Jack stiska zube moleci se "uf, uf, samo jos malo ..."
i naapokon cvrstlo tlo pod kotacima ... {#}

Možda je ovaj "poljski put" desno bio neka prečica {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice