Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.241.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...jel još itko primjetio ovaj bug u promods 1.5...u ver. 1.01 je bilo sve ok...{#}..nemam nikakav mod za prikolice ili firme...jedino ako oni nisu nešto ubacili...{#}..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 22:15 (lion002).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...
Strumf123 kaže...

Scania Torpedo T 730 S.Veerbek

Kamion ima dosta poligona tako da bi igra moga "Štekat" na slabijim računalima

Download:http://www.sendspace.com/file/efgoza

Dal radi kome ovo čudo jer meni neće, kad hoću promjeniti kabinu ili unutrašnjost crash, sve modove za Scaniu sam maknuo i ista stvar.

Šteta jer mi se čini ko jako zanimljiv kamion.

Prvo trebas promjenit šasiju,pa tek onda kabinu u protivnom crash-a

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Napravio sam mod koji mijenja žaruljice u unutrašnjosti Scanije u plavo a kazaljke u crveno 

Radi na R seriji i Streamlineu, tko želi može skinuti ovdje 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 22:30 (robisierra92).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...jel još itko primjetio ovaj bug u promods 1.5...u ver. 1.01 je bilo sve ok...{#}..nemam nikakav mod za prikolice ili firme...jedino ako oni nisu nešto ubacili...{#}..

to nije bug to ti je dodatak na prikolicama koji ih zakreće u uskim prostorima. radi na principu posebnog motora, spuste se kotači s te naprave i podignu stražnji kraj prikolice pa ga zabacuju u stranu, inače vrlo korisna stvar :) 

kod nas još nisam vidio tako nešto, ali npr u većim gradovima gdje su uske ulice je to normalna stvar 

morao bih potražiti video da ti pokažem kako to radi..

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
vrinho kaže...
Strumf123 kaže...

Scania Torpedo T 730 S.Veerbek

Kamion ima dosta poligona tako da bi igra moga "Štekat" na slabijim računalima

Download:http://www.sendspace.com/file/efgoza

Dal radi kome ovo čudo jer meni neće, kad hoću promjeniti kabinu ili unutrašnjost crash, sve modove za Scaniu sam maknuo i ista stvar.

Šteta jer mi se čini ko jako zanimljiv kamion.

Prvo trebas promjenit šasiju,pa tek onda kabinu u protivnom crash-a

Kamion radi samo na 1.4.8, na visim verzijama kabina ne radi, crasha igru jer je drugaciji shadow sistem na 1.4.X verzijama

12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
lion002 kaže...

to nije bug to ti je dodatak na prikolicama koji ih zakreće u uskim prostorima. radi na principu posebnog motora, spuste se kotači s te naprave i podignu stražnji kraj prikolice pa ga zabacuju u stranu, inače vrlo korisna stvar :) 

kod nas još nisam vidio tako nešto, ali npr u većim gradovima gdje su uske ulice je to normalna stvar 

morao bih potražiti video da ti pokažem kako to radi..

Ma nije to to {#} To je viljuskar iza, pretezito to imaju firme vani, kod nas ima takvog Toma palete... Znaci kad dodje na istovar, skine viljuskar i ide istovarit, kakav zakretac prikolice {#} Evo ti slika jedne takve slepe koja iza ima viljuskara

I video 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 23:28 (Lettel).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da, i na prikolici pise 'gabelstapler' tj. viljuskar :) Sta sve nece izmislit ti lijeni Balkanci...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lettel kaže...

Ma nije to to {#} To je viljuskar iza, pretezito to imaju firme vani, kod nas ima takvog Toma palete... Znaci kad dodje na istovar, skine viljuskar i ide istovarit, kakav zakretac prikolice {#} Evo ti slika jedne takve slepe koja iza ima viljuskara

I video 

vidio sam lika koji je s tim viljuškarom zakretao prikolicu, koja nije mogla proći kroz usku ulicu, ozbiljno ti govorim :D naravno ne kod nas ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Lettel kaže...

I video 

vidio sam lika koji je s tim viljuškarom zakretao prikolicu, koja nije mogla proći kroz usku ulicu, ozbiljno ti govorim :D naravno ne kod nas ;) 

da vidio sam i ja , neko je prije postavio video, cini mi se da je kod nekog mosta , i lik je zanosi da ne bi zakacio o ogradu, mada se slabo sjecam {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Igra je trenutno na Flash Saleu (do 18h) i košta 5€ + Going East 2,49€, dok je igra i DLC u bundleu 7,41€.

http://store.steampowered.com/app/227300/

Po meni sasvim ok i dobra ponuda.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Igra je trenutno na Flash Saleu (do 18h) i košta 5€ + Going East 2,49€, dok je igra i DLC u bundleu 7,41€.

Taman da kolegi nabavim igru ;) 

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
robisierra92 kaže...
Lettel kaže...

I video 

da vidio sam i ja , neko je prije postavio video, cini mi se da je kod nekog mosta , i lik je zanosi da ne bi zakacio o ogradu, mada se slabo sjecam {#}

Ugl to je viljuskar i sluzi za u/i robe,  al eto ocito moze posluzit i kad zagusti u uskim prostorima, mada neznam kolko je to moguce posto prazna slepa nije laka, kamoli puna...
Neznam, mozda ste mislili na ovo? Jer nebrem nis drugo naci slicnog...

12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Odlicna ponuda, mada ja ne preferiram STEAM, Battle.net i slicne stranice di se kupuje na netu, posto sam imal frenda koji je kupil igricu za 500kn i zaboravil email i password, a reaktivirat acc nije mogel posto je i na email-u zaboravil password i ode 500kn u vjetar {#} Radje bi ja to u kutijici fino {#}

BTW decki jel ima mozda neko kakav mod il zna kak da iskljucim u POTPUNOSTI kisu? Makar mi je na full najmanje al opet pada u neko doba {#} I onda FPSi padnu drasticno..... Ako je to uopce moguce

16 godina
neaktivan
Lettel kaže...
vucko40 kaže...
robisierra92 kaže...
Lettel kaže...

I video 

Ugl to je viljuskar i sluzi za u/i robe,  al eto ocito moze posluzit i kad zagusti u uskim prostorima, mada neznam kolko je to moguce posto prazna slepa nije laka, kamoli puna...
Neznam, mozda ste mislili na ovo? Jer nebrem nis drugo naci slicnog...

evo još malo offtopica o tom viljuškaru :) 

na ovo sam mislio - gledajući ovako zakleo bih se da je to zapravo nekakva uobičajna šema za kamione, a ne priručno pomagalo ;) kao što se vidi lik stvarno zabacuje prikolicu da bi mogao proći 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
evo još malo offtopica o tom viljuškaru :) 

na ovo sam mislio - gledajući ovako zakleo bih se da je to zapravo nekakva uobičajna šema za kamione, a ne priručno pomagalo ;) kao što se vidi lik stvarno zabacuje prikolicu da bi mogao proći 

Ta prikolica ima jednu osovinu pa je s tim i laksa... Aa to sluzi za to, on bi ju ful poravnal, ovak je malo cimnul cist da ju pol m odmakne od mosta... A i vidis da ga je "cimal" ljevo-desno, znaci da mu je osovina od prikolice bila jos donekle dolje pa si je kad je isel malo desno uzimal "zamah" i gas ljevo da ju odgura... Ponavljam opet, da to sluzi za to, samo bi ju zdigel i fino pomaknul bez pol snage u ljevo, a ovak ju je cimal... Al super stvar je da moze posluzit u ovakvim situacijama, dobro se vozac sjetil {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 22:58 (pirat).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi,želio bih maknuti ograničenje brzine kamiona s 90 km\h.

Skinuo sam ovaj mod : http://euro-truck-simulator-2-no-speed-limit-mod.en.softonic.com/ i kad sam raspakirao mapu zalijepio sam datoteku u my documents\ets2\mod  ,ali ne radi.

Imam verziju 1.1.1. i ne znam kako to namjestiti.

Znate li što treba učiniti ?

Hvala unaprijed !

J... ti Joca Amsterdam mater!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto ne apdejtas igricu na najnoviju verziju?

Vjerovatno mod nije kompaktibilan sa verzijom igrice...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 12:54 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne znam da li je neko objavio, ali ETS 2 je -75% na Steamu za 4.99€, još nekih 5h traje akcija, mozda ima neko ko je jos nije kupio(kao ja) i zato odo sto prije uplatiti novce da je kupim :)

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 13:49 (Haker_x).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

highline...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 22:25 (Strumf123).
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mi moze netko reci kako koristiti decals na kamionu, instalirao sam volvo decals no neznam kako da ih stavim... 

http://ets2.lt/en/realistic-decals-for-volvo-fh-2012/ 

te neki tuning mod za Volfo (novi) ako nije problem, nemrem naci ni jedan pristojan... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 16:16 (Rodić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Haker_x kaže...

Ne znam da li je neko objavio, ali ETS 2 je -75% na Steamu za 4.99€, još nekih 5h traje akcija, mozda ima neko ko je jos nije kupio(kao ja) i zato odo sto prije uplatiti novce da je kupim :)

I nakon više od 45 minuta pokušavanja nisam uspio da kupim, bez obzira sto sam uplatio 10€ na račun... Koji sam ja baxuz... Sada je 6.79€

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 19:03 (Haker_x).
16 godina
Novi sam u ovoj igri.. Trenutno sam na 18 levelu.. Samo vozim :) Zanima me koje sve modove mogu stavit a da ne moram krenut ispocetka?
12 godina
neaktivan
soja kaže...
Novi sam u ovoj igri.. Trenutno sam na 18 levelu.. Samo vozim :) Zanima me koje sve modove mogu stavit a da ne moram krenut ispocetka?

valjda sve osim neke extra mape..

13 godina
neaktivan
Lettel kaže...

BTW decki jel ima mozda neko kakav mod il zna kak da iskljucim u POTPUNOSTI kisu? Makar mi je na full najmanje al opet pada u neko doba {#} I onda FPSi padnu drasticno..... Ako je to uopce moguce

Koju verziju igre imas?

Provjeri u cfg-u ako ti je ruzno vrijeme na nuli:

..

..

..

uset g_input_configured "1"
uset g_income_factor "1.0"
uset g_currency "0"
uset g_bad_weather_factor "0"
uset g_save_idx "1"
uset g_adviser "2"
uset g_desktop_tutorial "0"
uset g_tutorial "0"
uset g_fatigue "0"
uset g_police "1" <--- iskljucuje policiju iz igre ako je na nuli ;)
uset g_subtitles "0"
uset g_clock_24 "1"
uset s_interior_volume "4.0"
uset s_rumble_enabled "1"

..

..

..

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 19:34 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Lettel kaže...

Koju verziju igre imas?

Provjeri u cfg-u ako ti je ruzno vrijeme na nuli:

..

..

..

uset g_input_configured "1"
uset g_income_factor "1.0"
uset g_currency "0"
uset g_bad_weather_factor "0"
uset g_save_idx "1"
uset g_adviser "2"
uset g_desktop_tutorial "0"
uset g_tutorial "0"
uset g_fatigue "0"
uset g_police "1" <--- iskljucuje policiju iz igre ako je na nuli ;)
uset g_subtitles "0"
uset g_clock_24 "1"
uset s_interior_volume "4.0"
uset s_rumble_enabled "1"

..

..

..

Budem ovo za vrijeme pogledal kad dodjem na komp... A ovo za policiju znam jos iz 18WoS Haulina {#} Ja neznam zakaj ta igra meni dosadi svaki put kad kupim svoj kamion, koda nemam onda volje za voziti {#}

Fali mi dosta toga u igri, tipa da si kupis sam svoju prikolicu, onda da mos videti svog vozaca negde pa da u konvoju perete, pa nekakav e-log ili tahograf, onda onaj "Voice chat" na "V" kaj je bil u Haulinu, PTTM-u itd, pa da si sam stavis kolko oces prespavat a ne klasika dofuras se i odrijema ti 8h u komadu, na 18WoS serijalu je bilo naj, odredis si kolko oces od 1h do 10h i bog... Il  recimo da imas vise istovara, tipa  imas utovaris u engleskoj negde, i istovare imas u 3 grada (budimpesti, debrecenu i kosicama) i sad si ti rasporedis u koji budes isel prvi a koji zadnji s tim da imas rokove za istovar... 

Dobro bi dosel MOD za gigalinera, klasicnog prikolicara... A ovi MODovi kaj rade su tak, kuzim ja da se ulaze trud i sve to, al to vecinom izlaze poluproizvodi, kupis kamion i nebres nikaj nadogradjivat i slicno, svaka cast onom ko je radil Pete-a 359 i jos 2-3 kamiona... Pa onda oni kvazi tuning modovi, uvijek se nadje jedna stvar na koju ti bude crashalo a o mapama da ne govorim, fali tu dost toga, od uskih ulica, provlacenja pa do neznam ceg  :/ Jedan oriđiđi MULTIPLAYER bi bil pun pogodak al definitivno pa makar da se vozamo od grada do grada, al do toga ima jos vremena {#}

BTW: najnovija verzija 1.8.2.5 tak nes

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 20:04 (Lettel).
16 godina
bivsi branitelj kaže...
soja kaže...

valjda sve osim neke extra mape..

Ja sam ubacio TSM i nisam morao ispocetka, samo mi je ponistilo trenutnu turu koju nisam zavrsio

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

OPET nova verzija ProMods Skandinavije, 1.5.2..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Lettel
Probaj napraviti samo jedan jedini mod, ili dodaj nekaj na mapi, ali da bude to izgledalo pa se onda jadaj.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 20:43 (tuga000).
12 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

@Lettel
Probaj napraviti samo jedan jedini mod, ili dodaj nekaj na mapi, ali da bude to izgledalo pa se onda jadaj.. 

Gle, velim svaka cast onome ko napravi bilo kakav kamion, al opet velim da su vecina poluproizvodi, ima ih samo koji su par kak spada, znaci ko orginalni s interiorom i svim dodacima ko i u orginalnoj igri... Meni je vazan vise za tak nekaj finisiran rad a i trud donekle, al brate ak vidis da nejde bolje nemoj nis radit nego da napravis glupost i to onda podjelis {#} Najgore kaj vecina misli da su to odlicno napravljeni kamioni, onda ga ubace u igru i kad vide da je pun bugova, ne finisiran onda obrisu...

Ja neznam raditi u tim programima, al kad bi pratil samo tutoriale po YouTubeu vjeruj da bi napravil bolje kamione nego pol njih koji to rade, al to nisam u mogucnosti posto ima 3 brace pa sad kad se svi izredamo na kompjuter kolko mi ostane cajta, a da ne govorim da mi je komp banana... Ak je zabranjeno komentiranje takvih modova, ispricavam se {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo i ja sam krenuo igrati ETS 2, igra je svarno dobra.

Koji je sada najnovi patch?

Koja je najbolja, najzanimljivija mapa?

Koji je po vama najbolji kamion?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice