Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.483.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ahaa, hvala ja sam ga bio ostavio 5 minuta i mislio to neki bug dalje neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Hehehehe,kako ove slike opisati?! Samo čitajte opis istih xD Btw. ja sam bug hunter u ETS2 :)

Hmm,nema hrđe,prolazi tehnički... Hmm,nema hrđe,prolazi tehnički...
ETS2 Underground ETS2 Underground
ETS2 Undreground ETS2 Undreground
Moje kamiončeko leti :)) Moje kamiončeko leti :))
Deep shit baby :PP Deep shit baby :PP
Tehnički pregled,molit ću lijepo :) Tehnički pregled,molit ću lijepo :)
Strm
Moj PC  
2 5 hvala 0
18 godina
Re: Euro Truck Simulator 2

Nije neki showstopper bug, no reci kako si došao do toga i gdje, pa će već netko prijaviti.

Support http://blog.scssoft.com
12 godina

To je samo jedna od (meni interesantnih) mogucnosti nove kamere u v1.7.0 ... i nebih ja to nic prijavljivao ...

dust in the wind kaže...

e gledajte ovo....{#} samo da istovarim teret kad............

Hehe, vidi se da si jos mlad Trucker jer inace bi vec doobro znao da trebas paziti koji teret uzimas za Tramere ... i ja sam se dva puta ovako nasankao ali od onda vise ne ... {#}

------------------------

EDIT:

Dve linije iz log fajlova koje ce vam sve reci, pa i to zasto ja jos uvijek cuvam ets2 v1.3.1 a ovaj najnoviji goba6372.r36 mod poslao expres posiljkom u tri ... lepe sargarepe {#}

- goba6372.r26 na v1.3.1
00:00:14.478 : Game init finished. (183 MB)
  ======= > 14 sec

- goba6372.r36 na v1.7.0 -> mapa je ista kao i r26
00:12:27.485 : Game init finished. (177 MB)
  ======= > 12 min i 27 sec {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 10:54 (suMaper).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Max usteda tahografa, stavis ga 01.01. i izvadis 30.12. 

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

može pomoć

skinuo sam novu gobinu mapu i sada kada napravim profil sa uključenim modom mape(nema nijedan drugi mod u igri ni u folderu mod) odaberem dole ono valjda područje..."europe" i to odma učita, a kad uzmem "goba"
dođe pred kraj loading screena i tu stoji i nejde dalje. Probao sam više puta i čekao...kada sam uključio task manager piše da igra ne reagira.

ako tko zna u čemu bi bio problem?

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

procitaj par postova unazad treba pustit da se ucita meni je trajalo 10 min

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa jbt plakat ću..Igram vam ja gobu,i sruši mi se 

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

i meni se rusi isto nez zasto

Gaming 4ever.
15 godina
99Mile99 kaže...
Strm kaže...

i meni se rusi isto nez zasto

Već drugi put..Uzmem kratki posao i napravim pola km i sruši se...1.7 S verzija

Strm
13 godina
Euro Truck Simulator 2

I meni se ruši igra pa više i neigram na njegovoj mapi jer loading traje 12 minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Real Environment2 v175

Dodane i poboljšane teksture, unaprijeđen HDR, realističniji efekti kiše na vjetrobranskom staklu, promjenjena glazba u menijima i neki zvukovi okoliša (zvuk kiše izvana i u kabini, grmljavina....)

Moj PC  
1 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Previše je bugova u gobinoj mapi, za one kojima se neda zayebavati s tim, poput mene, treba čekati verziju 37 koja je navodno u testiranju 

Mapa je super zanimljiva ali totalno nestabilna. Evo žale se ljudi na sve strane 

http://jocuriarena.com/euro-truck-simulator-2/harti-euro-truck-2/2625-truckers-map-bygoba6372r36-for-ets2-v170-euro-truck-simulator-2.html

Tempus fugit

1 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...

Previše je bugova u gobinoj mapi, za one kojima se neda zayebavati s tim, poput mene, treba čekati verziju 37 koja je navodno u testiranju 

Mapa je super zanimljiva ali totalno nestabilna. Evo žale se ljudi na sve strane 

http://jocuriarena.com/euro-truck-simulator-2/harti-euro-truck-2/2625-truckers-map-bygoba6372r36-for-ets2-v170-euro-truck-simulator-2.html

Meni se nakon 500m sruši igra,i onda moram čegati 5min da se nakani da bi mi se opet srušila..Čekam stabilnu verziju :/

Strm
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Real Environment2 v175

Dodane i poboljšane teksture, unaprijeđen HDR, realističniji efekti kiše na vjetrobranskom staklu, promjenjena glazba u menijima i neki zvukovi okoliša (zvuk kiše izvana i u kabini, grmljavina....)

Jel sam meni šteka kad pada kiša i jel postoji načni da se to popravi? :D

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
vrinho kaže...

Real Environment2 v175

U kom smislu šteka? Ja nisam primjetio.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Hrvek1909 kaže...
vrinho kaže...

Real Environment2 v175

U kom smislu šteka? Ja nisam primjetio.

fps drop

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sad kad vratim film nisam baš siguran jel FPS bio stabilan .

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 19:20 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hrvek1909 kaže...
vrinho kaže...

Real Environment2 v175

Kod mene nema dropova, kome šteka nek proba izbrisati iz def foldera game_data.sii, onda bude kiša po defaultu.

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Hrvek1909 kaže...
vrinho kaže...

Real Environment2 v175

Kod mene nema dropova, kome šteka nek proba izbrisati iz def foldera game_data.sii, onda bude kiša po defaultu.

Nemoj zaje, sigurno su još neki parametri promjenjeni, neće im onda nešto drugo radit kako spada..

Bolje im vrati original parametar za kišu, uploadaj i daj ovdje.. Ja znam kako napravit, al mi se neda, isključio sam kišu u igri xd

15 godina
Hrvek1909 kaže...
vrinho kaže...

Nemoj zaje, sigurno su još neki parametri promjenjeni, neće im onda nešto drugo radit kako spada..

Bolje im vrati original parametar za kišu, uploadaj i daj ovdje.. Ja znam kako napravit, al mi se neda, isključio sam kišu u igri xd

U prijašnjim verzijama moda tog fajla uopće nije bilo nego je dodan samo zbog tih efekata kiše tako da ga možeš brisati bez brige pa vidjeti dal ti šteka zbog toga.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

nakrcao sam maglenke po krovu kamiona ali ne svijetle kada upalim svjetla. koje slovo na tastaturi su maglenke

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3

0 2 hvala 0
15 godina
dar01 kaže...

nakrcao sam maglenke po krovu kamiona ali ne svijetle kada upalim svjetla. koje slovo na tastaturi su maglenke

Ne sjećam se koja je po deafultu ali u glavnom meniju stisni Podešavanje kabine -- Namjesti svjetla instalirana na tvom kamionu i tamo klikni na prednja ili krovna pomoćna 

13 godina
Euro Truck Simulator 2

dar01 stisneš F4

Sviđa mi se ovaj real envrimoment samo što me živcira kad pada kiša što na prozorima bude previše vode i opće nevidim retrovizore a ni cestu kad se trebam uključit u promet, a one virtualne retrovizore mi se neda koristit. Ja nemam fps dropova radi sve kao i prije.

Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
macgyver 53 kaže...

Sviđa mi se ovaj real envrimoment samo što me živcira kad pada kiša što na prozorima bude previše vode i opće nevidim retrovizore a ni cestu kad se trebam uključit u promet, a one virtualne retrovizore mi se neda koristit. Ja nemam fps dropova radi sve kao i prije.

Slažem se s tim pa sam složio, sad je vidljivije (samo taj file zamjenite s onim u def folderu). Koga zanima ima jedan dobar mod s kojim možete slagati intervale brisača, to bi trebalo biti po defaultu u igri. Provjereno radi na 1.7.0. verziji igre

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Zanima me samo kad ce automatski mjenjac srediti...SKino gobinu mapu,i zlzaim s automatikom na cestu,šifta prva,druga,treča i kao krene i kad prebaci u četvrtu stane i ubaci u prvu..I tako non stop,cca: 100m=2h xD

Strm
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
Strumf123 kaže...

.

bez uvrjede ali počinješ polako smarati,,Ako is fotogeničan imaš instagram :)

Strm
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

strumpf na kojoj si ti verziji?

vidim da vec jakoooo dugo nisi mjenjao kamion na sto bih rekao da nisi niti verziju mjenjao a kamion je {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

strumpf na kojoj si ti verziji?

vidim da vec jakoooo dugo nisi mjenjao kamion na sto bih rekao da nisi niti verziju mjenjao a kamion je {#}

Nisam mjenjo kamion jer tu Scaniu reworked v3.0 vozim od kad je napravljena (1.1.3 patch) i nemislim  mjenjat tu Scaniu sljedecih mjeseci, a mozda i godina...  

ja sam na verziji 1.7.0

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 23:44 (Strumf123).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice