Ahaa, hvala ja sam ga bio ostavio 5 minuta i mislio to neki bug dalje neće.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije neki showstopper bug, no reci kako si došao do toga i gdje, pa će već netko prijaviti.
To je samo jedna od (meni interesantnih) mogucnosti nove kamere u v1.7.0 ... i nebih ja to nic prijavljivao ...
e gledajte ovo....
samo da istovarim teret kad............
Hehe, vidi se da si jos mlad Trucker jer inace bi vec doobro znao da trebas paziti koji teret uzimas za Tramere ... i ja sam se dva puta ovako nasankao ali od onda vise ne ... 
------------------------
EDIT:
Dve linije iz log fajlova koje ce vam sve reci, pa i to zasto ja jos uvijek cuvam ets2 v1.3.1 a ovaj najnoviji goba6372.r36 mod poslao expres posiljkom u tri ... lepe sargarepe 
- goba6372.r26 na v1.3.1
00:00:14.478 : Game init finished. (183 MB)
======= > 14 sec
- goba6372.r36 na v1.7.0 -> mapa je ista kao i r26
00:12:27.485 : Game init finished. (177 MB)
======= > 12 min i 27 sec 
može pomoć
skinuo sam novu gobinu mapu i sada kada napravim profil sa uključenim modom mape(nema nijedan drugi mod u igri ni u folderu mod) odaberem dole ono valjda područje..."europe" i to odma učita, a kad uzmem "goba"
dođe pred kraj loading screena i tu stoji i nejde dalje. Probao sam više puta i čekao...kada sam uključio task manager piše da igra ne reagira.
ako tko zna u čemu bi bio problem?
procitaj par postova unazad treba pustit da se ucita meni je trajalo 10 min
Pa jbt plakat ću..Igram vam ja gobu,i sruši mi se
i meni se rusi isto nez zasto
i meni se rusi isto nez zasto
Već drugi put..Uzmem kratki posao i napravim pola km i sruši se...1.7 S verzija
I meni se ruši igra pa više i neigram na njegovoj mapi jer loading traje 12 minuta.
Dodane i poboljšane teksture, unaprijeđen HDR, realističniji efekti kiše na vjetrobranskom staklu, promjenjena glazba u menijima i neki zvukovi okoliša (zvuk kiše izvana i u kabini, grmljavina....)
Previše je bugova u gobinoj mapi, za one kojima se neda zayebavati s tim, poput mene, treba čekati verziju 37 koja je navodno u testiranju
Mapa je super zanimljiva ali totalno nestabilna. Evo žale se ljudi na sve strane
http://jocuriarena.com/euro-truck-simulator-2/harti-euro-truck-2/2625-truckers-map-bygoba6372r36-for-ets2-v170-euro-truck-simulator-2.html
Previše je bugova u gobinoj mapi, za one kojima se neda zayebavati s tim, poput mene, treba čekati verziju 37 koja je navodno u testiranju
Mapa je super zanimljiva ali totalno nestabilna. Evo žale se ljudi na sve strane
http://jocuriarena.com/euro-truck-simulator-2/harti-euro-truck-2/2625-truckers-map-bygoba6372r36-for-ets2-v170-euro-truck-simulator-2.html
Meni se nakon 500m sruši igra,i onda moram čegati 5min da se nakani da bi mi se opet srušila..Čekam stabilnu verziju :/
Dodane i poboljšane teksture, unaprijeđen HDR, realističniji efekti kiše na vjetrobranskom staklu, promjenjena glazba u menijima i neki zvukovi okoliša (zvuk kiše izvana i u kabini, grmljavina....)
Jel sam meni šteka kad pada kiša i jel postoji načni da se to popravi? :D
U kom smislu šteka? Ja nisam primjetio.
U kom smislu šteka? Ja nisam primjetio.
fps drop
Sad kad vratim film nisam baš siguran jel FPS bio stabilan .
Kod mene nema dropova, kome šteka nek proba izbrisati iz def foldera game_data.sii, onda bude kiša po defaultu.
Kod mene nema dropova, kome šteka nek proba izbrisati iz def foldera game_data.sii, onda bude kiša po defaultu.
Nemoj zaje, sigurno su još neki parametri promjenjeni, neće im onda nešto drugo radit kako spada..
Bolje im vrati original parametar za kišu, uploadaj i daj ovdje.. Ja znam kako napravit, al mi se neda, isključio sam kišu u igri xd
Nemoj zaje, sigurno su još neki parametri promjenjeni, neće im onda nešto drugo radit kako spada..
Bolje im vrati original parametar za kišu, uploadaj i daj ovdje.. Ja znam kako napravit, al mi se neda, isključio sam kišu u igri xd
U prijašnjim verzijama moda tog fajla uopće nije bilo nego je dodan samo zbog tih efekata kiše tako da ga možeš brisati bez brige pa vidjeti dal ti šteka zbog toga.
nakrcao sam maglenke po krovu kamiona ali ne svijetle kada upalim svjetla. koje slovo na tastaturi su maglenke
nakrcao sam maglenke po krovu kamiona ali ne svijetle kada upalim svjetla. koje slovo na tastaturi su maglenke
Ne sjećam se koja je po deafultu ali u glavnom meniju stisni Podešavanje kabine -- Namjesti svjetla instalirana na tvom kamionu i tamo klikni na prednja ili krovna pomoćna
dar01 stisneš F4
Sviđa mi se ovaj real envrimoment samo što me živcira kad pada kiša što na prozorima bude previše vode i opće nevidim retrovizore a ni cestu kad se trebam uključit u promet, a one virtualne retrovizore mi se neda koristit. Ja nemam fps dropova radi sve kao i prije.
Sviđa mi se ovaj real envrimoment samo što me živcira kad pada kiša što na prozorima bude previše vode i opće nevidim retrovizore a ni cestu kad se trebam uključit u promet, a one virtualne retrovizore mi se neda koristit. Ja nemam fps dropova radi sve kao i prije.
Slažem se s tim pa sam složio, sad je vidljivije (samo taj file zamjenite s onim u def folderu). Koga zanima ima jedan dobar mod s kojim možete slagati intervale brisača, to bi trebalo biti po defaultu u igri. Provjereno radi na 1.7.0. verziji igre
Zanima me samo kad ce automatski mjenjac srediti...SKino gobinu mapu,i zlzaim s automatikom na cestu,šifta prva,druga,treča i kao krene i kad prebaci u četvrtu stane i ubaci u prvu..I tako non stop,cca: 100m=2h xD
.
bez uvrjede ali počinješ polako smarati,,Ako is fotogeničan imaš instagram :)
strumpf na kojoj si ti verziji?
vidim da vec jakoooo dugo nisi mjenjao kamion na sto bih rekao da nisi niti verziju mjenjao a kamion je 
strumpf na kojoj si ti verziji?
vidim da vec jakoooo dugo nisi mjenjao kamion na sto bih rekao da nisi niti verziju mjenjao a kamion je 
Nisam mjenjo kamion jer tu Scaniu reworked v3.0 vozim od kad je napravljena (1.1.3 patch) i nemislim mjenjat tu Scaniu sljedecih mjeseci, a mozda i godina...
ja sam na verziji 1.7.0