Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.485.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
vucko40 kaže...

Još uvijek igram na tvom extreme modu + extremno pojačan winterm modom :)

10 tisuća eura za rutu od 2500 km pri brzini 40 do 80 kmh zameten vijavicom - to se zove hard core vožnja i izazov :) 

kakvo je upravljanje kamiona, klize li ? Moze li link od winter moda ?

... izvoli: http://ets2.lt/en/winter-mod-v-2-0/

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
17 godina
neaktivan
vucko40 kaže...

10 tisuća eura za rutu od 2500 km pri brzini 40 do 80 kmh zameten vijavicom - to se zove hard core vožnja i izazov :) 

U mod fajlu imaš tri scs fajla, sva tri trebaš aktivirati. Jedan fajl su teksture okoliša, jedan teksture snijega i lanci na kotačima a jedan utječe na fiziku.

Kamion pod jačim gasom proklizava na sve strane, zanosi se pri većim brzinama zajedno s prikolicom, poprilično realno.

Zbog snijega na cesti povećan je otpor na kotače pa kamion sporije ide i teže ubrzava, a kamioni s manje od 500 konja jedva vuku teret. 

Tempus fugit
15 godina
robisierra92 kaže...
vucko40 kaže...

U mod fajlu imaš tri scs fajla, sva tri trebaš aktivirati. Jedan fajl su teksture okoliša, jedan teksture snijega i lanci na kotačima a jedan utječe na fiziku.

Kamion pod jačim gasom proklizava na sve strane, zanosi se pri većim brzinama zajedno s prikolicom, poprilično realno.

Zbog snijega na cesti povećan je otpor na kotače pa kamion sporije ide i teže ubrzava, a kamioni s manje od 500 konja jedva vuku teret. 

To sam i ja primjetio,mod mi se sviđa jer nemožeš divljat s kamionom,moraš skulirano vozit.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako se boja prikolice slaže uz kamion xD

Strm
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi ima li netko pojma gdje se nalazi onaj mod sa tablicama u boji i  zastavam ja sam ga prosle godine negdje skinu al da me ubijete neznam gdj e ;)

tnx unapred

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo jedan mod koji već dugo tražim, čak sam i sam to pokušao srediti ali bezuspješno. I konačno danas naletim na njega :)

Moj PC  
3 2 hvala 3
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Low...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
vucko40 kaže...

Kad aktiviram sva tri scs fajla za zimu,moram li onda deaktivirati/izbaciti Realistic Physics Mod v7.0 (1.4.1+) (by KacaK) koji trenutno koristim,ili da i njega ostavim? Koja sasija je najbolja opcija za winter mod,ja sam stavio 6X4? Jos nesto...mozes li mi objasniti kako da podesim ove parametre za force feedback da bude sto realisticnija voznja,jer se bas ne kontam u ovo. Evo kako sam ja sebi podesio.Hvala :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima još netko problem da nemogu uzet novu osovinu, nemogu kupit veću kabinu, nemog niki klinac na kamionu uzet (scania, za ostale neznam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EasyWay kaže...

Kad aktiviram sva tri scs fajla za zimu,moram li onda deaktivirati/izbaciti Realistic Physics Mod v7.0 (1.4.1+) (by KacaK) koji trenutno koristim,ili da i njega ostavim? Koja sasija je najbolja opcija za winter mod,ja sam stavio 6X4? Jos nesto...mozes li mi objasniti kako da podesim ove parametre za force feedback da bude sto realisticnija voznja,jer se bas ne kontam u ovo. Evo kako sam ja sebi podesio.Hvala :)

Ne, Realistic Physics možeš ostaviti, ne smeta

6x4 je sasvim ok, ja inače vozim na 6x2

Na mom gamepadu je FF do kraja, sve opcije, tako da cijelo vrijeme trese dok se vozi po cestama u tom modu, a ostale postavke (dead zone, osjetljivost i sl.) ovisi od gamepda do gamepada, kod svakog je drugačije 

Tempus fugit
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Natjecanje za tečaj vožnje kamiona:http://www.iwanttobeanhgvdriver.com/

(i videići sa savjetima za vožnju kamiona)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 18:20 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

......nije me dugo bilo(Batman novi kriv)...vidim zima/snijeg je kod Vas..{#}..za promjenu,(budem probao)novi Volvo vidim se kupuje(a sve se nema love,recesija), a i optimiziranija je ova verzija,vožnja je fluidnija,modovi stari svi rade..{#}...a usput, evo koji shot od The Halloween Paint Jobs Pack DLC...

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo razbibrige... {#}

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

potrosnja za sad najmanja,33,3l/100kmh, manje neide ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 19:57 (gale007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e gorany, ako se nevaram ti smi radio bio skin za ovu moju scaniju, pa ak imas vremena napravis nest novo, ovo malo dodijalo, vec mjesecima  heheh ;)

13 godina
neaktivan

Samo reci šta te zanima pa da se pozabavim time.

13 godina
neaktivan

poslao sam u inbox

tnx

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

narode nakon nekoga vremena neigranja instaliro sam 1.7.0 verziju pobriso sve modove sto sam imao idem ispocetka

dali neko ima link za neki tuning mod da radi na toj verziji za scaniu ili za sve kamione??  

i da neprelistavam nazad 20 stranica trebam poboljsanje grafike onaj mod jer je bio odlican na 1.4.8  :)   unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Low...

Eh, low... Jedan đir po Grčkoj s tako niskim podvozjem, i nakon onih njihovih silnih ležećih policajaca, ništa ne bi ostalo od kamiona {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Nekužim to spuštanje kamiona, pa nije to auto to je teretno vozilo za duga putovanja kako bi s tim prešao preko neke rupe naprimjer ili ležećeg policajca kao što je kolega iznad rekao? I plus tome kamion postane neudoban.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kolege sumaper i robisierra92 trebam nesto od vas   :)

link za mapu tsm da radi na 1.7.0 ja sam neku skinio ali neradi :(

a sto se tice winter moda dali je cijela mapa pod snjegom ili samo neka pojedine cete??

0 0 hvala 0
15 godina
balvanar kaže...

a sto se tice winter moda dali je cijela mapa pod snjegom ili samo neka pojedine cete??

Koliko sam vidio cijela mapa je pod snjegom uključujuči i TSM Map.

EDIT
Sada sam u Rijeci malo se odmara vozać,uhvatila nas je masna oluja pa se nemože ni unutra ni iz Rijeke,pričekati ćemo do sutra pa krenuti na put prema Dubrovniku da isporučimo prikolicu bagera.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 8:32 (kruskar).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ako bi neko mogao da mi posalje link za download na pm ne mogu da ga nadjem nigdje a volim igrat euro track i ako ima nekih poteskoca u instaliranju da mi kaze 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rizoto kaže...

ako bi neko mogao da mi posalje link za download na pm ne mogu da ga nadjem nigdje a volim igrat euro track i ako ima nekih poteskoca u instaliranju da mi kaze 

Evo ti link:

http://www.eurotrucksimulator2.com/

I ako kazes da ti  je tesko dat 5-10 eura za ovu igru, dabogda te oteli vanzemaljci i radili gnusne testove na tebi {#}

16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

6 0 hvala 1
13 godina
12 godina
balvanar kaže...

TSM 4.1.2a: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a/

Fajl je tipa .7z o tome sam ti vec govorio da se ne moze raspakirati sa rar-om nego sam ti dao link za taj program za raspakiravanje .7z fajlova
U njemu ima 4 .scs fajla (moda) i sva 4 trebas staviti u mod folder i aktivirati.

kruskar kaže...
Koliko sam vidio cijela mapa je pod snjegom uključujuči i TSM Map.

EDIT
Sada sam u Rijeci malo se odmara vozać,uhvatila nas je masna oluja pa se nemože ni unutra ni iz Rijeke,pričekati ćemo do sutra pa krenuti na put prema Dubrovniku da isporučimo prikolicu bagera.

Jel moze info da li koristis "zzzzWinterMod_necujna_kisa.scs" mod i jel radi ok ...

EDIT: sorry Robi, opet sudar stobom ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 12:36 (suMaper).
17 godina
neaktivan
balvanar kaže...

narode nakon nekoga vremena neigranja instaliro sam 1.7.0 verziju pobriso sve modove sto sam imao idem ispocetka

dali neko ima link za neki tuning mod da radi na toj verziji za scaniu ili za sve kamione??  

i da neprelistavam nazad 20 stranica trebam poboljsanje grafike onaj mod jer je bio odlican na 1.4.8  :)   unaprijed zahvaljujem

Pa spremi si modove u neki drugi folder, da ne moraš svaki put tražit 

Real Eviroment Mod http://www.mediafire.com/download/pa2ahungzaga7g6/zzzzzzzzzzzReal+Environment2_v161_AEgos_Edition.7z

Tuning mod http://ets2.lt/en/mega-store-v-1-6/

balvanar kaže...

TSM Mapa http://bitly.com/bundles/thomastsm/t

Winter mod je cijeli pod snijegom 

Tempus fugit
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice