Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.485.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...

Ok, vidim da i vi imate problema s vozačima koji vam rade gubitke, mislio sam da samo mene potkradaju, problem je u Economy modovima koje nisam istestirao do kraja ali našao sam u čemu je problem i popravio, vrijednost koju sam promjenio u modu utjecala je na zaposlenike i njihove dohotke od vožnji. Stare economy modove sam pobrisao i napravio 2 nova, Extreme Hard gdje će zaposlenici kao i vi voziti za siću i Hard, malo lakši od Extreme Hard verzije i zaposlenici malo manje zarađuju od vas. Oba sam testirao i sad bi sve trebalo biti OK, ako naiđete na problem pišite. Isprika svima koji su zbog mene imali lopove i lijenčine u firmi {#}

Hard Economy v2

Extreme Hard Economy v2

Jel možemo skoro očekivat ispravak vozača koji rade sa minusom? Pitam jer nemrem dočekat, ne igram ETS2 s default postavkama.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pogledat ću ali ne garantiram da će to biti ubrzo gotovo jer kolega Hrvek mi je danas objasnio da treba puno više toga u fajlu promjeniti nego sam ja, pa zato su i takvi rezultati s tek zaposlenim vozačima. Pošto više toga treba promjeniti treba i više testiranja, pali gasi igru 100 puta... dobar način za ispijanje živaca koje trenutno nemam za to.

Edit: našao sam malo živaca i zainatio se, mislim da sam na dobrom putu. Inače imam jedan profil s milijardu na računu i svime otvorenim koji mi koristi za testiranje modova pa mi je lakše. Imam jednu zaposlenicu lvl 10 i 15 njih nanovo zaposleno. Zasad koliko vidim novi zaposlenici dobivaju 2-3 € po km dok ova s lvl 10 ima 9€ po km, nijedan nejde u minus. Zasad sve OK.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 20:56 (vrinho).
Moj PC  
5 0 hvala 3
12 godina
Euro Truck Simulator 2
Damir1908 kaže...

Bilo bi lijepo kad bi npr tsm ,skandidaviju uskladili jer predpostavljam to su dvije najbolje mape.. jos da stave neku sa extremnim cestama ( if you know what i mean ) i onda samo biras di ces i sta ces vozit bilo bi savrseno , ali sigurno tesko je to uskladit i da bi se neko zamarao sa time . ionako ja sretan sa tsm stvarno extra ! {#} 

Nije to tesko uskladiti, treba samo te dve ekipe da se dogovore. Eto to je u stvari tesko i jedini problem {#}

No ja zato imam jedan profil za TSM a drugi za Skandi ...

-------------------

Tablice za TSM mapu 4.1.2 i ETS2 v1.7.0 sam upravo montirao na kamion, napravio fotke i saljem. Znaci nisam ih testirao ali posto osjecam da vam je zurno ja vam ih dajem. Zato vi cim primjetite bilo sta slobodno vicite a moze i u pm ...

http://en.file-upload.net/download-8233824/uTablice-za-HR-gradove-za-TSM.scs.html

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 21:57 (suMaper).
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kod mene rade {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 22:05 (Xperiax1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo da malo iskomentiram skandi mapu odnosno, pro mods, juce mi je robisierra92 dao link i skinem ja mapu, napravim novi profil za start uzmem MALME, i sve super odvezem do Kopenhawena, sve pet, osim onog mosta brate preterali sa cjenom 189 evropski novaca, aiiiimeee,  cetse i textura mi se svidaju, nisu svi izlazi sa autoputa isti , gradovi prosireni, nije sva na jednoj hrpi i ja zadovoljan, nadem neku turu iz kopenhawena za jongchoping, prko fidrihshafena na goteborg, i prvo sto sam zamjetio navigacija me vodi da sidem sa autoputa i neskrecem nigdje nego se odma penjem na autoput, hmmm, aj dobro, opet cestarina 150 evropljana, ajoj, ali sad kad sam stigao do fridrihsafena, bem ga ja nigdje onog zelenog znaka za brod, vrtim se okolo na okolo i nema sanse, da se ukrcam na brod, produzim ja malo dalje do Hrsthalsa i tamo na brod bez problema ( ukrcavanje nije onako samo stanes nego malo neki okukica i to ajd super, i eto sad picim preko Osla pa onda na goteborg i do jongchoping. budem vas dalje izvjestio jos cu koji dan odigrati pa da vidim.

Mislim onako iskreno pro mods mapa je ok osim ovih par bugova, ali TSM mapa mi je ipak malo draza

ooo da skoro da zaboravim, a gorivo im je po skandinaviji kao suho zlato {#} 

odo prije spavanja jednu maznit, svedno danas nema vise voznje, nigdje, a po skandinaviji i pogotovo, nebi me cudilo da s u ubacili neki vrag da osjete pivu i naplate kaznu ;)  {#}

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 23:11 (gale007).

3 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Postoji jedan problem u fajlu za ekonomiju koji mi ne dopušta čim niže ubiranje love za prijevoz. Postoje naredbe ''driver revenue per km'' što su dohotci vaših vozača po km i ''revenue per km'' što je samo vaš dohodak. Po defautu moj dohodak je 15 a za zaposlenike je 10, problem je što su oni međusobno povezani, ako približim broj jedan drugom odmah zaposlenici idu u minus tako da uvijek vaš dohodak mora biti veći, sad sam stavio 2.5 za vas i 0.8 za zaposlenike, mogu staviti i niže ali onda dolazi do drugog problema a to je da je je taj driver revenue od zaposlenika povezan sa brzim poslovima i to automatski znači da su onda tamo dohotci katastrofalno niski a za onoga koji započne s novim profilom do kupnje prvog kamiona bi mu trebalo 100 godina. 

Sad sam isprobavao i ovo bi sad trebalo šljakati, malo ćete više ubirati love (zbog onog problema gore objašnjenog) nego kao u zadnjem Extreme Hard modu ali bar neće ići zaposlenici konstantno u minus, ako hoće onda će biti rijetko i ne za puno. Glupo je što su te neke naredbu usko povezane ali šta je tu je, SCS je tu zayebo.

Isprobajte pa pišite tu ili na PP ako bude kakvih problema, još ću se ja poigrati s tim, sad mi živaca definitivno ponestalo {#}

Hard Economy v2.1

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 22:31 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kaj je sa ovim drugim hard economy modovima kaj ima po netu, ste ih isprobali, kakvi su?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko ste spustili potrosnju najvise na kraju neke ture? Ja sam sa svojim volvom (500HP) na ruti newcastle - strasbourg na kraju imao potrosnju od 37,4 l/100km (poprilicno sam ga stedio ). {#}

Sljedeca tura ide pod punim gasom stalno{#} pa da vidimo razliku.

0 0 hvala 0
16 godina
dust in the wind kaže...

Koliko ste spustili potrosnju najvise na kraju neke ture? Ja sam sa svojim volvom (500HP) na ruti newcastle - strasbourg na kraju imao potrosnju od 37,4 l/100km (poprilicno sam ga stedio ). {#}

Ja sam onu najjacu skaniju spustio bio na 26,3 l/100 km,a probao sam i stiskat stalno,uz manualni mjenjač onda ide oko 80 l/100 km

12 godina
neaktivan
crack kaže...
dust in the wind kaže...

Ja sam onu najjacu skaniju spustio bio na 26,3 l/100 km,a probao sam i stiskat stalno,uz manualni mjenjač onda ide oko 80 l/100 km

al si se vukao po cesti kao puz ja mislim {#}, ja sam normalnom voznjom uz malo stednje spustio na 37, a ne vjerujem da i kad ga pod punim gasom vozio da ce miici iznad 60l/100km

14 godina
neaktivan
dust in the wind kaže...
crack kaže...
dust in the wind kaže...

al si se vukao po cesti kao puz ja mislim {#}, ja sam normalnom voznjom uz malo stednje spustio na 37, a ne vjerujem da i kad ga pod punim gasom vozio da ce miici iznad 60l/100km

Ma ne valja ta potrosnja, malo mi je 40l/100 km u recimo 9toj brzini na 2000 okretaja (scania), pa u 11 na 1400 - 1500 okretaja je potrosnja 60l..

Drzo sam na tempomatu

16 godina
Euro Truck Simulator 2

nisam se vukao,bio je autoput cijelo vrijeme,mozda oko 500 km ruta,jako rijedak promet. Plus na to sve imam mjenjač sa 16 brzina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam jedno pitanje,nisam igrao več pola godine,al forum stalni prati, a pitanje glasi. dali moram update instalirati od prvog do najnovijeg sve ili samo instaliram najnoviji i to je to ? hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
brzi-medvedicka kaže...

imam jedno pitanje,nisam igrao več pola godine,al forum stalni prati, a pitanje glasi. dali moram update instalirati od prvog do najnovijeg sve ili samo instaliram najnoviji i to je to ? hvala

samo najnoviji...
14 godina
neaktivan
brzi-medvedicka kaže...

Imaš onaj update od žnj verzije do sad najnovije..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://prntscr.com/20th7x

moze pomoc????

0 0 hvala 0
14 godina
balvanar kaže...

http://prntscr.com/20th7x

moze pomoc????

samo stavis taj file od patcha u folder instalacije igre

I Love Milka
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ii tak ja fino dosel do 13-og lvla, kad ono, moral formatirat cijeli komp, sad opet sve ispocetka igrat, sve instalirat, modove poskidat :@ To mi je vec jedno 10. put da tak idem... Nisam nikad dosel prek 20-og levela :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lettel kaže...

Ii tak ja fino dosel do 13-og lvla, kad ono, moral formatirat cijeli komp, sad opet sve ispocetka igrat, sve instalirat, modove poskidat :@ To mi je vec jedno 10. put da tak idem... Nisam nikad dosel prek 20-og levela :D

Radi backup profila. "Profiles" folder u ETS2 My Doc folderu spremiš u rar (ili ne moraš) i taj fajl potom negdje na D disk, otprilike pola minute posla a čuva živce ;) 

Ako dođe do problema samo taj folder vratiš natrag i to je to 

Ja to radim svaki put prilikom instalacije nekog moda koji utječe na igru 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A ja cak jednu kopiju na externi HD a jednu na stik ;)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Kad već spamamo.. možeš i kod mene na server ;) 

Obećajem da neću vozit tvoj kamion {#}

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
BULIGO kaže...

Kad već spamamo.. možeš i kod mene na server ;) 

Obećajem da neću vozit tvoj kamion {#}

Mislis na 'cloud"? Hvala, imam svoj, dobio na nekom konkursu besplatni cloud sa 50GB prostora. Vise nego dovoljno za razne statuse u igrama.{#}

Upravo dobio jednu od boljih ruta : Atena-Plymouth{#}Jos pazim koje gradove istrazujem, iako je bug popeglan i zakrpa stize relativno uskoro {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:38 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Postoji jedan problem u fajlu za ekonomiju koji mi ne dopušta čim niže ubiranje love za prijevoz. Postoje naredbe ''driver revenue per km'' što su dohotci vaših vozača po km i ''revenue per km'' što je samo vaš dohodak. Po defautu moj dohodak je 15 a za zaposlenike je 10, problem je što su oni međusobno povezani, ako približim broj jedan drugom odmah zaposlenici idu u minus tako da uvijek vaš dohodak mora biti veći, sad sam stavio 2.5 za vas i 0.8 za zaposlenike, mogu staviti i niže ali onda dolazi do drugog problema a to je da je je taj driver revenue od zaposlenika povezan sa brzim poslovima i to automatski znači da su onda tamo dohotci katastrofalno niski a za onoga koji započne s novim profilom do kupnje prvog kamiona bi mu trebalo 100 godina. 

Sad sam isprobavao i ovo bi sad trebalo šljakati, malo ćete više ubirati love (zbog onog problema gore objašnjenog) nego kao u zadnjem Extreme Hard modu ali bar neće ići zaposlenici konstantno u minus, ako hoće onda će biti rijetko i ne za puno. Glupo je što su te neke naredbu usko povezane ali šta je tu je, SCS je tu zayebo.

Isprobajte pa pišite tu ili na PP ako bude kakvih problema, još ću se ja poigrati s tim, sad mi živaca definitivno ponestalo {#}

Hard Economy v2.1

Dobra je vijest da sam izašo iz minusa sa Hard Economy v2.1 {#}

15 godina
Zekat kaže...
vrinho kaže...

Hard Economy v2.1

Znači OK ti je sad? Nisam igrao puno da provjerim.

17 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Zekat kaže...
vrinho kaže...

Hard Economy v2.1

Znači OK ti je sad? Nisam igrao puno da provjerim.

Još uvijek igram na tvom extreme modu + extremno pojačan winterm modom :)

10 tisuća eura za rutu od 2500 km pri brzini 40 do 80 kmh zameten vijavicom - to se zove hard core vožnja i izazov :) 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Još bi samo trebali u tom winter modu isključit zvuk kiše jer ovako kad pada snijeg čuje se kao kiša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Helsinki - Verona 2500km, 15000€. Sreća moja samo 9t{#}

EDIT: Upravo završio turu, nijean prekršaj nisam napravio al oštečenje kamiona 4% što se odnosi na gume i to me košta 1100€.

Imam još nešto sitno love pa gledam auspuhe, dali će doći do promjene zvuka s drugačijim auspuhom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 16:46 (Zekat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...

Još bi samo trebali u tom winter modu isključit zvuk kiše jer ovako kad pada snijeg čuje se kao kiša.

Ja jos ne koristim winter mod ali cu uskoro, a ovaj predlog mi zvuci sasvim logicno i eto ja uradio moj dio (opet bez testiranja) a sada ste vi na potezu da ga probate i po potrebi vicete ... {#}

http://en.file-upload.net/download-8240146/zzzzWinterMod_necujna_kisa.scs.html

Zekat kaže...

Helsinki - Verona 2500km, 15000€. Sreća moja samo 9t{#}

EDIT: Upravo završio turu, nijean prekršaj nisam napravio al oštečenje kamiona 4% što se odnosi na gume i to me košta 1100€.

Imam još nešto sitno love pa gledam auspuhe, dali će doći do promjene zvuka s drugačijim auspuhom?

Ja ih nisam koristio ali mislim da nece, ipak u potpunosti zavisi od moda ...

PS. Ja jednostavno moooram primjetiti pa i reci da smo dobili potpuno novog Zekat-a ... skidam kapu (sesir) ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan

Još uvijek igram na tvom extreme modu + extremno pojačan winterm modom :)

10 tisuća eura za rutu od 2500 km pri brzini 40 do 80 kmh zameten vijavicom - to se zove hard core vožnja i izazov :) 

kakvo je upravljanje kamiona, klize li ? Moze li link od winter moda ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice