...koji je ovo kamion,nema nikakvih oznaka? Naletio na njega a lik vozi bez upaljenih svijetala,na slici ima vizuelna, ali u igri ne,samo izroni iz mraka? Stao ispred njega i vozio u nazad samo da ga mogu uslikati radi identifikacije..
Iveco
...koji je ovo kamion,nema nikakvih oznaka? Naletio na njega a lik vozi bez upaljenih svijetala,na slici ima vizuelna, ali u igri ne,samo izroni iz mraka? Stao ispred njega i vozio u nazad samo da ga mogu uslikati radi identifikacije..
Iveco
Iveco
....ma nema svijetla u prometu nikako,a nisam znao model,da mu sredim svijetla...4 ih ima u light modu: iveco_higher6_paint_traffic.sii , iveco_higher8_paint_traffic.sii , iveco_hiway_traffic.sii , iveco_traffic.sii. Trebalo bi da su to svi?

Prava i postena RL kamiondzijska firma bi ti pronalazila poslove i javljala na CB. Ne mislis valjda da svi oni mega-kontejnerski brodovi od 400.000 tona lutaju od luke do luke i pitaju 'Alo, imate kaj za mene?' 
Ok, priznajem opet sam omanuo ... 
ali namjera mi je bila onda, da pokusam spasiti onaj tvoj stari profil, a sada da te lako podsetim na to jer sam mislio da ti zaista nije jasno kako mogu voziti i pored buga ...
Jel moze info kada i zasto si boldao i prosirio ovu recenicu !?!
Da, to su svi a zašto nema... Pitanje je... Ne zamaraj se toliko s tim.
Da, to su svi a zašto nema... Pitanje je... Ne zamaraj se toliko s tim.
...baš tako,dobro kažeš...
ali namjera mi je bila onda, da pokusam spasiti onaj tvoj stari profil, a sada da te lako podsetim na to jer sam mislio da ti zaista nije jasno kako mogu voziti i pored buga ...
OK, svaka cast. Ironman-mode eh? Mislio sam da si mozda startao novi profil, da se rijesis buga, ali ti si ustrajan i ides dalje 
Ja na svom novom profilu opet uzivam i meljem kilometre.Samo treba paziti da se otkrije max 103 grada i nema straha od buga.
Upravo uzeo turu Cairo-- Rabat (Maroko). Donja ruta smrti, naravno, u cijeloj svojoj ljepoti(cetvrti put). A onda se konacno vracam u Europu! Malo odmora od Afrike i pustinje.
Pozdrav iz Kaira! Ovo su kao, piramide. Kufu, Kefren, Mikerinos. Svi su tu. A sada ravno za Rabat!!
Jel moze info kada i zasto si boldao i prosirio ovu recenicu !?!
Jučer, nakon editiranja poruke, da naglasim Zekatov upit
Ne znam što te to pati?
Ne znam što te to pati?
Ma izgleda sam ja sekund prije tebe citirao taj post (tada nije bio boldan) a ti odmah zatim editirao, i dok sam ga ja skracivao (pa ogroman je za citat) meni se nesto zapetljalo i nikako da se otpetljam, poludim i odistanem. Zatim pogledam tvoj post kad on pocrneo a ja totalis prebledeo ... 
Pouka i odluka: od sada vise ne diram postove ako je neko online.
Malo se igrah u Photo Studiu, zanimljiv dodatak igri.
Odličan skin :)
Koji mod koristiš za bullbar?
S obzirom da se bavim fotografijom mogu reći da photo studio jako dobro oponaša foto aparat. Osim toga da se na najvećoj širini objektiva ne može vidjeti toliki dof (zamućenost slike) osim ako je subjekt jako blizu foto aparatu
Dakle široka fotka a iza zblurana pozadina je zapravo nemoguće, istovremeno velik zum a pozadina nije zamućena niti malo je također gotovo nemoguće.
Teleobjektiv, što photo studio također simulira, nikako ne može prikazati oštro subjekt i pozadinu, osim ako se objekt nalazi odmah ispred pozadine. Npr čovjek naslonjen na zid
Ne znam što te to pati?
Ma izgleda sam ja sekund prije tebe citirao taj post (tada nije bio boldan) a ti odmah zatim editirao, i dok sam ga ja skracivao (pa ogroman je za citat) meni se nesto zapetljalo i nikako da se otpetljam, poludim i odistanem. Zatim pogledam tvoj post kad on pocrneo a ja totalis prebledeo ... 
Pouka i odluka: od sada vise ne diram postove ako je neko online.
Ma daj ne zamaraj se s glupostima ;) Pa šta ima veze ako ima i pet istih odgovora, ne škodi to ;)
Osim toga ja sam mu to htio napisati, pa s obzirom da uvijek brzo tipkam nešto izostavim, i onda sam se vratio nakon par sekundi pa dopisao i još boldao da lakše skuži ;)
Mlađi neće znati ali oni stariji slavonci i baranjci sigurno da. Dio članka iz novina "Vozač, vozila i saobračaj" koji govori o prijevoznom poduzeču Panonija koja je u njaboljim danima imala ~400 kamiona, ali kako to već u HR biva od nje su ostala samo siječanja na neke bolje dane...
Ovde se može i pročitat.
[IMG]http://i40.tinypic.com/24pjmrt.jpg[/IMG]
Malo se igrah u Photo Studiu, zanimljiv dodatak igri.
Odličan skin :)
Koji mod koristiš za bullbar?
S obziorm da se bavim fotografijom mogu reći da photo studio jako dobro oponaša foto aparat. Osim toga da se na najvećoj širini objektiva ne može vidjeti toliki dof (zamućenost slike) osim ako je subjekt jako blizu foto aparatu
Dakle široka fotka a iza zblkurana pozadina je zapravo nemoguće, istovremeno velik zum a pozadina nije zamuećna niti malo je također gotovo nemoguće.
Tele objektiv, što photo studio također simulira, nikako ne može prikazati oštro subjekt i pozadinu, osim ako se objekt nalazi odmah ispred pozadine. Npr čovjek naslonjen na zid
Yep, baš je dobar
Najviše mi se sviđa što možeš slikati kad je kamion u pokretu, ne moraš više stati pored i namještati se. Pun pogodak je ovaj dodatak igri za ''fotografe''.
Bullbar je onaj koji sam ti prekjučer preporučio.
Yep, baš je dobar
Najviše mi se sviđa što možeš slikati kad je kamion u pokretu, ne moraš više stati pored i namještati se. Pun pogodak je ovaj dodatak igri za ''fotografe''.
iz nekog razloga oba koja si mi preporučio ruše igru a imam samo dva tunig moda koja utječu na karoseriju, koje ipak ne želim uklanjati
mod kojeg mi je dao kolega buligo za bullbar radi ali se taj bullbar sjaji "ko pasja kesa" na suncu pa ne izgleda baš realno :D možda da smanjim reflection detali postavke na medium il low.. probat ću
Yep, baš je dobar
iz nekog razloga oba koja si mi preporučio ruše igru a imam samo dva tunig moda koja utječu na karoseriju, koje ipak ne želim uklanjati
mod kojeg mi je dao kolega buligo za bullbar radi ali se taj bullbar sjaji "ko pasja kesa" na suncu pa ne izgleda baš realno :D možda da smanjim reflection detali postavke na medium il low.. probat ću
Čudne su biljke ti tuning modovi, imao sam Tuning shop v8, probao i v7, jedan dan mi radi normalno kad idem u shop, već sutra mi ruši igru kad hoću nešto po šasiji sprćkati i tako stalno i na kraju odjeb.. to sve skupa. Sad samo imam poboljšane teksture za Scaniu, sideskirt za 6x4 i taj bullbar pack.
koji mod koristite da napravite ovakve kamione i ima li kakav mod za više konja u motora kamiona
koji dlc moram stavit da mogu vozit "rutu smrti" ???
Jel ima neki mod za fiziku da radi sa 1.6.1...Nisam dugo vozio pa me malo povuklo nazad.
Nije to DLC,to je tsm mapa...
Jel ima neki mod za fiziku da radi sa 1.6.1...Nisam dugo vozio pa me malo povuklo nazad.
Probaj ovaj,kaze da radi na novijim..Koristim ga i ja tako da na 1.6.1 radi...
http://mods2013.com/realistic-physics-mod-v7-0-1-4-1-1-4-8/
Nije to DLC,to je tsm mapa...
pa imam tsm mapu vec, di mogu nac tu cestu?
Eto zaokruzeno je to mjesto...
To ti je zapravo cijela ta "donja" cesta sj. Afrikom, ne samo taj označeni dio.
Nazvana je među forumašima "ruta smrti" iz zayebancije zato jer ima puno zavoja, prijevoja, uzbrdica i nizbrdica zbog čega nije jednostavna za vožnju i optrećuje kamion. Ali je za razlilku od ostatka mape svakako veći izazov u vožnji.