Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.162.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
redikulx kaže...

malo sam ga stisa po autobanu :D

Čemu to tiskanje? Ja kad imam dugačku neku rutu onda 120km/h MAX što vozim,gledam što više da bude realnije.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
redikulx kaže...

Čemu to tiskanje? Ja kad imam dugačku neku rutu onda 120km/h MAX što vozim,gledam što više da bude realnije.

Ja bas volim stisnuti na cistom putu, volim kad idem brzo. Duga ruta a da idem 90 ? Nema smisla, neka normalna brzina je recimo 110-115 km/h

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Može mod za Scaniu da imam one žuta svjetla i okolo toćkova kao i Štrumf?

Zalman tec
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
redikulx kaže...

igra je totalno nerealna , zasto onda da se vozi 90 km/h ? 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li itko kako mogu staviti tablicu sa imenom unutar kabine tamo u onom prostoru iznad volana kod prednjeg stakla?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jedna slika govori vise od hiljadu reci ... {#}

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Jedna slika govori vise od hiljadu reci ... {#}

Moze link od interijera za Volvo {#} 

12 godina
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Zna li itko kako mogu staviti tablicu sa imenom unutar kabine tamo u onom prostoru iznad volana kod prednjeg stakla?

Rijesio sam ovo, skinuo "number plate pack". Evo par slika sa zadnje ture:

The future is Fusion - AMD
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I krenuo sam na novu dugu rutu iz Dortmunda do Casablancu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 16:28 (luđak XD).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zalman_Dude kaže...

Na koja zuta svjetla mislis?

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
protjeran
Strumf123 kaže...
Zalman_Dude kaže...

Na koja zuta svjetla mislis?

Riješio sam,mislio sam na obna što auspuh mjenjaju,sad sam ih našao pa stavio

Zalman tec
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz {#}{#}

Nikad nereci nikad!!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.,.,.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel zna ko sta mi je ovaj usklicnik crveni na kontrolnoj tabli, upali se odjedanput stoji neko vrime pa nestane?
btw evo taman iz afrike vozin u italiju pa cu ic do Hrvatske malo svratit do mog grada Splita :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel postoji neka mapa sa detaljnom rusijom i skandinaviom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 0:42 (k0l4c).

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo nije mi bilo trajekta iz akone za hr, pa sam zavrsija u albaniji, sad sam uzea neke cjevi tamo pa vozin u zadar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
redikulx kaže...

jel zna ko sta mi je ovaj usklicnik crveni na kontrolnoj tabli, upali se odjedanput stoji neko vrime pa nestane?
btw evo taman iz afrike vozin u italiju pa cu ic do Hrvatske malo svratit do mog grada Splita :)

Nema dovoljno zraka u kompresoru, normalni tlak je oko 8 bara, a to se plai ako padne ispod 5 ili 6 bara.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

hmm, tek 1 dan a vec aktiviran zuti karton ... {#}

------------

... a ja i dalje "kuham" hr tablice, nisam jos bas zadovoljan pa idemo dalje ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo od danas par slika, voznja je bila: njemacka>afrika (streljivo)  albanija>hrvatska (cijevi)

Moj PC  
3 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ti iznad mene, s hrpom slika, skini si NFS pa igraj ;)

http://www.bug.hr/_cache/7c73dd2ca1da753c079ee907c6b908b9.jpg

Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Slučajno naletio na folder sa slikama, vjerojatno sam neke već stavio, ali čisto reda radi.

Dosta sam igrao, ali su mi nažalost pedale počele štekati malo (igra reagira kao da je kočnica uvijek pritisnuta tako da kad u igri pustim gas, kamion koči, a to mi je totalno ubilo volju) pa već dugo nisam ušao u igru.

Znam da sam sam sebi otežao igru tako što nisam koristio GPS nego prije kretanja našao rutu i pisao smjernice (tipa drugi izlaz za xy grad, prva desno nakon xy pumpe i sl). Tako da sam par puta lutao i radi kašnjenja izgubio čitavu zaradu. A igrao sam bez kredita, tako da je prva slika prvi kupljeni kamion nakon mučenja sa malim plaćama. Onda mislim da sam tradeao za neki jači Renault (treća slika), kasnije je to bio Volvo bez licence još, a na samom kraju MAN. Scaniju mislim da nisam nikad ni probao.  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da, jedan od glavnih propusta ove igre je taj što lakočom imaš beskonačan broj kamiona.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko ja znam mozes imati 150 vozaca maximalno na 1.4.1. Ne znam jel se sto promijenilo u 1.5.2

A 150 vozaca je potpuno realno, s obzirom da i u Hrvatskoj imas firme s oko 120 kamiona.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Budući da mi je udar groma spržio komp nisam ni igrao ETS2, ali evo izvukao sam iz podruma staru kantu i za divno čudo pokrene ETS2, doduše na low detaljima i mizernoj rezoluciji ali barem radi. Valja se malo i pomučit dok stignu dijelovi za novi komp.

Updateovao sam na ovaj zadnji 1.5.2 early access patch preko steama i vidim ima nekih finih poboljšanja. Mjenjač su "ugladili" to se odmah primjet, ubacili su dosta novih modela AI automobila, a čak sam sreo jedan AI Iveco Hi Way na autocesti, osim mog :) .

Jel itko probao ovaj Going East DLC, po traileru izgleda fino urađeno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Budući da mi je udar groma spržio komp nisam ni igrao ETS2, ali evo izvukao sam iz podruma staru kantu i za divno čudo pokrene ETS2, doduše na low detaljima i mizernoj rezoluciji ali barem radi. Valja se malo i pomučit dok stignu dijelovi za novi komp.

Updateovao sam na ovaj zadnji 1.5.2 early access patch preko steama i vidim ima nekih finih poboljšanja. Mjenjač su "ugladili" to se odmah primjet, ubacili su dosta novih modela AI automobila, a čak sam sreo jedan AI Iveco Hi Way na autocesti, osim mog :) .

Jel itko probao ovaj Going East DLC, po traileru izgleda fino urađeno.

Dobar je DLC a kad ga ukomponiraš s TSM 4.1 mapom ili mapom Skandinavije dobiješ mnoštvo novih cesta, probaj tako igrati :) 

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moj Actros ćeka utovar sutra u jutro a ja slikam okolo...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
5 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Malo sutra ;)

12 godina
protjeran
Kiki287 kaže...
Zekat kaže...

Malo sutra ;)

Tek kad das snimku voženja 30sec za upravljačem brže od 40Kmh ču ti možda vjerovati ;)

Zalman tec
14 godina
neaktivan
Zalman_Dude kaže...
Kiki287 kaže...
Zekat kaže...

Malo sutra ;)

Tek kad das snimku voženja 30sec za upravljačem brže od 40Kmh ču ti možda vjerovati ;)

Nakon svih gluposti sto je ovdje napisao, jednostavno je nemoguce povjerovati...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice