- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi, vidim ima dosta novih modova. Nisam igrao ets vec par mjeseci, jos sam na 1.3.0 patch-u. Interesuje me sta ima novo dobro pa da pocnem ponovo igrati, mape, kamioni, patch koji ? Koja je ovo mapa gdje imaju gradovi Hrvatske ?
Update-o na 1.5.2 verziju i ubacio tsm 4.0.Krenio novi profil sa hard economy modom i sad polako...
tsm kaze da je 4.0 problematican na 1.5.2 ... uzmi tsm 4.1 to je za 1.5.2 ...
Koja je razlika u mapama? Inace ja nemam problema...Jedino sto sam primjetio da mu duze treba da iz glavnog menija udje u igru...
Skida se mapa pa cu vidjet...
Pozdrav ljudi, vidim ima dosta novih modova. Nisam igrao ets vec par mjeseci, jos sam na 1.3.0 patch-u. Interesuje me sta ima novo dobro pa da pocnem ponovo igrati, mape, kamioni, patch koji ? Koja je ovo mapa gdje imaju gradovi Hrvatske ?
updejtaj igru na 1.5 i stavi TSM 4.1, ondje imaš četiri hr gradova i najveća je mapa http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v4-1-0/ ako staviš dlc going east dobit ćeš još nekoliko gradova u istočnoj europi
postoji i mapa skandinavije koja je nešto manja ali detaljnija od tsm, ali u kombinaciji s novim dlc-om "going east" nudi dosta cesta
a kamioni su oni koji su i bili na 1.3, s tim da je modova mnoštvo, ovisi tko što preferira, odnosno koliko želi "okititi" svoj kamion ;)
u zadnjih nekoliko mjeseci nakupilo se mnoštvo novih cesta, gradova, prikolica, tereta, skinova...imaš od čega birati
Pozdrav ekipa. Skidam si igricu trenutno pa ako mi mozete rec koji update da napravim da imam najvise zemlja otkljucano i pomogucnosti Hrvatsku isto. I da imam sto vise kamiona. Hvala
znaci ako sam skuzio sve najnovije mi treba tsm mapa 4.1.0 update 1.5.2 i sta jos?
Pozdrav ekipa. Skidam si igricu trenutno pa ako mi mozete rec koji update da napravim da imam najvise zemlja otkljucano i pomogucnosti Hrvatsku isto. I da imam sto vise kamiona. Hvala
napisano je već x puta, čak sam ja to napisao nekoliko postova unatrag, stoga vjerujem da ti nitko iz principa ne želi odgvoriti jer si lijen prelistati temu unatrag
znaci ako sam skuzio sve najnovije mi treba tsm mapa 4.1.0 update 1.5.2 i sta jos?
eventualno dlc "going east", tako ćeš si još povećati mapu
ljudi kada stavim 1.5.2+ dlc east+ 4.1 tsm, trebam li napraviti novi profil ili ostaje stari?
Ubacio tsm 4.1,sad sve ponovo ali tako skoro necu mjenjat profil...
Tablice :D
Tablice su po meni ok, kazi mi pocetni grad i koje tabl. si htio (zelio) ...
napisano je već x puta, čak sam ja to napisao nekoliko postova unatrag, stoga vjerujem da ti nitko iz principa ne želi odgvoriti jer si lijen prelistati temu unatrag
Nije nekoliko nego prvi iznad ... i nemoj vjerovati nego mozes biti siguran ... 
ljudi kada stavim 1.5.2+ dlc east+ 4.1 tsm, trebam li napraviti novi profil ili ostaje stari?
moze i stari a moze i novi, kako god ti volja ... 
Moje 
Super su svi kamioni u igri ali Scania mi je nešto posebno.
Jel ovo sve jedan mod ili vise njih,pogotovo za ovu zadnju sliku? Moze li link? Hvala
Moje 
Super su svi kamioni u igri ali Scania mi je nešto posebno.
Jel ovo sve jedan mod ili vise njih,pogotovo za ovu zadnju sliku? Moze li link? Hvala
Na prve 2 slike je R2008 v3 a zadnje lampe + sideskirts su OVDJE i samo paše na ovu Scaniu.
Na zadnje 3 je normalna Scania iz igre s OVIM branikom i s OVOM unutrašnjošću.
Aha. A da li moze ovaj branik i interior ici na scania R2008 V3? Hvala za ove linkove
Aha. A da li moze ovaj branik i interior ici na scania R2008 V3? Hvala za ove linkove
Ne mogu, nažalost.
SCS ima 2 projekta u izradi
http://blog.scssoft.com/search/label/Future%20projects
malo sam ga stisa po autobanu :D
JOs jedan rally 
prije nekoliko dana (malo vise dana) jedan od kolega se javio i postao je link od kromirane cistrene
ja bi molio oga kolegu da posta opet ili netko drugi prelisto sam dosta stranica i nemogu naci :(
i dali je netko probao ova novi mod za spec prikolice dali radi ? na verziju 1.4.8 ?

..pa nastavljamo dalje...