Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.163.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
kole1984 kaže...

Ej pozz vozaci,evo ja danas kupio igricu...nema se kaj tu reci igra je pic- pic{#}Svaki dan Vas pratim i jednostavno nisam mogao izdrati da je ne kupim,kaj je najbolje sutra stize volan{#}.No potrebna mi je Vasa pomoc,tko mi moze objasniti koja je najnovija mapa a da je velila npr od rusije,europa,afrika....unaprijed hvala

Dobro došao u klub :) 

Ne znam gdje si uzeo igru, odnosno dali je digitalni download ili hard kopija, ali ako nije obavezno ju nadogradi na posljednji patch 1.4.12

Najveća mapa je TSM 4, imaš ondje gotovo sve europske države te sjeverni dio Afrike. Mapa je rađena po kvantiteti ne po kvaliteti, dakle puno cesta ali ne previše detalja - http://ets2.lt/en/tsm-map-version-4-x/

Čista suprotnost je Pro Mods mapa Skandinavije - manja mapa ali jako lijepa i detalja - http://www.facebook.com/ProModsETS2

Jedna s drugom ne mogu raditi pa ti za svaku mapu treba novi profil 

Koji volan si naručio? 

Tempus fugit
16 godina
neaktivan
patakmeister kaže...
GamerX9 kaže...

Ne bih znao sto je. Nisi nikakve modove imao ni nista? Samo ti je tako volan nestao?

Sto se tice detalja u unutrasnjosti povecaj si skaliranje, meni je pocetno bilo jako slabo mislim da 75% ne sjecam se, da se ni brojke nisu mogle citati, onda sam stavio na 200% i sve se vidi.

@Strumf molio bih te link za spustenu Scaniju ako moze :) To je mod, ili?

Ništa posebno od modova osim onaj za ograničenje brzine. Jednostavno volana nema a i svjetla na instrument tabli su sva nikakva povećao sam skaliranje na 200 % i ništa ;(

Ima li kakav mod za poboljšavanje grafike verzija igre je 1.4.12.

Hvala na pomoći :)

u 1.4 verziji ti ne treba mod za isključivanje ograničenja, to se podešava u opcijama 

napravi print screen da vidimo kako to izgleda, bit će lakše dokučiti u čemu je problem 

također, napiši koja proc i grafička pokreću igru i na kojim postavkama si igrao 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
patakmeister kaže...
GamerX9 kaže...

Ne bih znao sto je. Nisi nikakve modove imao ni nista? Samo ti je tako volan nestao?

Sto se tice detalja u unutrasnjosti povecaj si skaliranje, meni je pocetno bilo jako slabo mislim da 75% ne sjecam se, da se ni brojke nisu mogle citati, onda sam stavio na 200% i sve se vidi.

@Strumf molio bih te link za spustenu Scaniju ako moze :) To je mod, ili?

Ništa posebno od modova osim onaj za ograničenje brzine. Jednostavno volana nema a i svjetla na instrument tabli su sva nikakva povećao sam skaliranje na 200 % i ništa ;(

Ima li kakav mod za poboljšavanje grafike verzija igre je 1.4.12.

Hvala na pomoći :)

Jel imas kvalitetu textura na high?

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan

Ej hvala pajdo na mapi....upravo se skida...kaj se tice igre uzeo sam je na Stemu,a volan ci posudit od frenda da vidim dal se isplati kupovati  volan,ja vjerujem da da ali moram prvo probati.Cuj koju mapu da na kraju uzmem,gdje ima snijega,biciklista,pjesaka i to radova na cesti...koji je tvoj prijedlog?

12 godina
neaktivan

Ej hvala pajdo na mapi....upravo se skida...kaj se tice igre uzeo sam je na Stemu,a volan ci posudit od frenda da vidim dal se isplati kupovati  volan,ja vjerujem da da ali moram prvo probati.Cuj koju mapu da na kraju uzmem,gdje ima snijega,biciklista,pjesaka i to radova na cesti...koji je tvoj prijedlog?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kako vam se cini? {#}

http://ets2.lt/en/category/maps/page/2/

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Može mi netko pomoci,please? Skinem mapu  TSM Map Version 4.x al mi jednostano ne šljaka,koristim najnoviji patch.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kole1984 kaže...

Može mi netko pomoci,please? Skinem mapu  TSM Map Version 4.x al mi jednostano ne šljaka,koristim najnoviji patch.{#}

ove fajlove moraš imati u mod folderu i aktivirati ih u igri 

Tempus fugit
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nesto mi nadolaze signali da ce 20.9 pored najavljenog DLC doci i novi patch v1.5.2 sa novim kamionom ... {#}

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Nesto mi nadolaze signali da ce 20.9 pored najavljenog DLC doci i novi patch v1.5.2 sa novim kamionom ... {#}

Novim Volvom? {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

novim renaultom 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

novim renaultom 

Ajde i to je nesto...

17 godina
Euro Truck Simulator 2

..pauzica ...{#}...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Po mom mišljenju jedan od boljih modova za prikolice. Modeli su poprilično detaljni a teksture dobre rezolcuije

http://ets2.lt/en/trailers-mod-pack-v-2-0/

Na putu iz Benghazija u Libiji za Oujidu u Marocu - 3000 km sjevernom Afrikom :) 

Tempus fugit

5 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Brača ccc

Strm
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strm kaže...

Brača ccc

zeleni je manje kičast {#}

*braća ;) 

Tempus fugit
14 godina
robisierra92 kaže...
Strm kaže...

Brača ccc

zeleni je manje kičast {#}

*braća ;) 

To,da,a i ovaj moj volvo ima 4 osovine{#}

Strm
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Moj radni ured ... {#}

mix min. 3 interijera {#}

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ej ljudi super je ova Hrvatska na TSM mapi. Ali oce li biti BiH, Srbija i Crna Gora zna li iko?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Opasnooo,hehe probao sam igrati Scania truck driving simulator,ali nije ni upola dobar kao ETS 2 {#}

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

To ona cesta smrti u Boliviji, tamo negdje...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 20:56 (Zekat).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

daa

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Moze link od moda za bolju fiziku kamiona?

Softwer

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Moze link od moda za bolju fiziku kamiona?

http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v7-0-1-4-1-1-4-8/

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jedna od najčitanijih tema na forumu...svaka čast

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 21:45 (gefufna).

7 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, bas sam zamijetio to neki dan. Ali izgleda da ljudi vise gledaju temu nego pisu u nju. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Da, bas sam zamijetio to neki dan. Ali izgleda da ljudi vise gledaju temu nego pisu u nju. {#}

90% tih koji gledaju i IGRAJU igricu su oni kao Zekat, za njih je NFS, a ne ETS :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Squirrel Euro truck simulator 2 live stream

http://www.twitch.tv/dasquirrelsnuts 

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
GamerX9 kaže...

90% tih koji gledaju i IGRAJU igricu su oni kao Zekat, za njih je NFS, a ne ETS :)

ne možeš to tako tvrditi zato jer i ja često pročitam a ne komentiram jer smatram da nemam što dodati u raspravu, kao drugo forum ima odličan rejting na guglu pa velik broj čitanja dolazi iz pretraživača, stoga ne možeš znati kakvi su igrači u pitanju - zekatovici ili neki drugi ;)  

ima onih koji prate temu a nisu članovi foruma pa zato ne komentiraju, ali ako si pratio nekoliko takvih nam se pridružilo u posljednje vrijeme ;) 

drago mi je da ima toliko čitanja jer je interes a igru očigledno velik :) 

Tempus fugit
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice