Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.252.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliku ste najvecu udaljenost vozili bez odmora?

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel puno FPS-a uzme taj mod za vremenske uvjete?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:11 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

pozz imam jedan problem,igram fc3 na 40 fps sa medium-high postavkama,a na medium postavkama u ets 2 mi dođe najvise do 16 fps???{#}

15 godina
neaktivan
Softwer kaže...

+3000km

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:35 (Zekat).
15 godina
neaktivan
croatia324231 kaže...

pozz imam jedan problem,igram fc3 na 40 fps sa medium-high postavkama,a na medium postavkama u ets 2 mi dođe najvise do 16 fps???{#}

Koju konfiguraciju imaš?

12 godina
neaktivan

intel (R) core(TM) i3 PCU 530 @ 2.93 GHz    ram 4gb ddr3   grafa-ati radeon hd 5430

15 godina
croatia324231 kaže...

intel (R) core(TM) i3 PCU 530 @ 2.93 GHz    ram 4gb ddr3   grafa-ati radeon hd 5430

Prošli tjedan si imao HD 5450... skini zadnji update, drivere za grafičku i to je to, nema drugog lijeka. Koliko ide ide

12 godina
neaktivan

tocno HD 5450* jesam al nekuzim,kak fc3 moze radit bolje od ets2

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Napravi kako sam ti gore napisao i to je to, s zadnjim updateovima igra radi puno bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dobro {#}

17 godina
Euro Truck Simulator 2

..ako je zima,nije lav..malo za promjenu...(novi Winter mod za 1.4.12,a i kompatibilan sa Skandinavijom,za sada)...{#}..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Ako misliš koliko sam igrao igru bez prestanka onda 4 ipo sata a ako misliš na odmor u igri (kada vozač postane umoran pa moraš stat) onda jedna cijela tura što mi je bilo cca. 2500-3000 km :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo taman dosao sa ture istovarili brasno u kukuljanovu,natovarili crijep u sloveniju i sutra istovar djakovo RL naravno ne igra :)

a sa me zanima posto vidim da se govori dosta o konfigu

ja imam quadcore 2.6,8gb rama,i grafu gforce 9800gt 2gb ddr3 i znam mi nekada lagati u igri npr na petlji ili u gradovima

igam na medium postavkama pa me zanima dali ja s tom konf mogu igrati na jacim ??

sto treba raditi da updateam drivere? nekuzim  naprijed hvala :)

1 0 hvala 0
12 godina

Idi na http://www.geforce.com/drivers i tamo imas dvije opcije:
 - Automatic Driver Updates
 - Manual Driver Search
pa biraj {#}

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hvala kolega  suMaper

0 0 hvala 0
15 godina
EasyWay kaže...
RuskeGTT kaže...
EasyWay kaže...
lion002 kaže...

.. magla,mala pauza...{#}

Ako je kod tebe maglovito, kod mene je romantično{#}

postoji mod za ovu kameru sa branika prednjeg, sta imas desno od gps-a na srednjoj konzoli?

koja je ovo drzava? lijepo izgleda

postoji...evo mod  http://ets2.lt/en/scania-truck-camera/. Ovu razglednicu sam poslao iz Tunisa

pretpostavljam samo za scanie?

da li postoje negdje za SVE kamione?

15 godina
lion002 kaže...

..ako je zima,nije lav..malo za promjenu...(novi Winter mod za 1.4.12,a i kompatibilan sa Skandinavijom,za sada)...{#}..

moze li linkic :*

17 godina
RuskeGTT kaže...
lion002 kaže...

moze li linkic :*

...evo ga: http://sharemods.com/1ad1ghkvbhtf/Winteredition.rar.html , ja sam samo ubacio Winteredition(2).scs , drugi manji nisam. Pretpostavljam da samo mjenja loading screen,radi i bez njega...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 20:22 (lion002).
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Stigo živ zdrav,ovo su slike s početka ture.....{#}

Softwer

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eh, treba provjeriti svijetla i kočnice prikolice pa tek onda pun elektronike za Kobenhavn {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo malo voznje :D 

preticemo :D preticemo :D
i još preticemo :D i još preticemo :D
iiiiiii još samo malo ajmo mali ajmo :D iiiiiii još samo malo ajmo mali ajmo :D
Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
gamer11 kaže...

nemoj preticat,jos si ti mlad pusti nas starije da pretičemo bit će vremena,kud letiš tako mlad u zemlju--- {#}

Softwer
13 godina
neaktivan
gamer11 kaže...

Mžda bi bilo bolje da si napisao: " Evo malo pretjecanja" al dobro... i garant si prikolicom zakačio jadnog MANa {#}

13 godina
neaktivan
gamer11 kaže...

stavi si na ručno šaltanje...pa ćeš ga preteći ko od šale...:D

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

uopšte ga nisam zakvacio sa prikolicom :D

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gefufna kaže...
gamer11 kaže...

stavi si na ručno šaltanje...pa ćeš ga preteći ko od šale...:D

Joj kad ja merđana stistem na 130 km/h ma pretičem sve živo i bez žmigavca ahah--{#}

Softwer
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad kad gledam ove screenshote, moram i ja otić odvozit jednu turu. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vidio sam danas jednu finu Scaniu parkiranu na carini, žuto crne pruge 6X4 sa "dimnjacima". Šare podsjećaju na Bumblebee-a iz Transformera, ako sutra ne bude prolom oblaka ko danas idem da je uslikam pa će neka dobra duša napravit mod od toga :D

On topic:

Nisam igrao ets2 10-tak dana i nešto mi pravi probleme mapa skandinavije, kad sam nju uklonio sve normalno. Obično na high postavkama vrtim oko  60 fps na AMd 7870, ali kako se nešto pošundralo fps bio max 25. Sad opet vanilla verzija igre, čekat ću ovaj DLC Going East to bi valjda trebalo radit bez problema.

Odrekao sam se ovog Volva, nekako mi previše 750 hp za terete kakvi su u igri, nekako mi veći gušt sa novim Ivecom teglit, barem imam dojam da koristim svih 560 hp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zekat kaže...

Pito sam prije pa niko da rekne, u opcijama pod grafikom SKALIRANJE šta predstavlja 0 - 400%?

Hm, a otkuda tebi 400% ? ja imam max 125% ets2 v1.4.12. Ne znam bas sto znaci ali primjecujem da je slika mutnija kod manjih vrijednosti a ostrija kod vecih, zatim fps znatno pada kod ostrije slike i obrnuto (pa ovo je logicno).

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
16 godina
Euro Truck Simulator 2

To je bilo divljanje.. {#}

Softwer

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice