Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.834.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
GamerX9 kaže...
GamerX9 kaže...
Ja kroz oko dva sata krecem prema Zadru na ljetovanje, pratit cu malo kamioncice po autocesti da vidim ima li sto zanimljivo. Uz to, skinuo sam 20-tak modova za kamione. (Volvo F I FH 12, Scania 143m, MAN F2000 I TGA...), tako da ocekujte neke slikice, review-ove kad se vratim jer nisam siguran za Wi-Fi tamo.

Opcenito, daleko najvise bilo ja MAN-ova, pa nesto Scania, pa Volvo, Mercedes, Iveco, DAF i Renault rijetko koji. Od svih kamiona koje sam vidio, maximalno 10 ih je imalo vise od 500 konja sve 420,440, 460, 480, i nijedan nije vozio 170 km/h.

Što nam hočeš reći s tim da ih je samo 10tak imalo više od 500ks? Možda stanje HR voznog parka, ili.... 

Zašto nijedan nevozi preko 90 km/h također postoji objašnjenje.

Moj susjed kaže da je Golf 2 pravi auto i nema toga gdje on nemože s njime stiči, tvoja teorija me podsječa na njegovu.{#}

15 godina
Euro Truck Simulator 2

NIsam te baš pitao da sletiš s ceste((Gume 58% izgubio kontrolu u zavoju))

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

mislim da nešto nevalja sa ovim novim patchom vozim se i pri jedno 15 km/h lagano dotaknem rub most s prikolicom i ono damage 35% tako i s kamionom vozim se nista ne dotaknem nit udarim a damage na kamionu od jednom 3% možda su uveli neke kvarove?mada mislim da bi naveli to na stranici ako se ponovi prijavit cu bug 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

mislim da nešto nevalja sa ovim novim patchom vozim se i pri jedno 15 km/h lagano dotaknem rub most s prikolicom i ono damage 35% tako i s kamionom vozim se nista ne dotaknem nit udarim a damage na kamionu od jednom 3% možda su uveli neke kvarove?mada mislim da bi naveli to na stranici ako se ponovi prijavit cu bug 

to sam citao prije dosta kolega je imalo problem mislim da nije do patcha nego bug ..neki mod?

Gaming 4ever.
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

taj damage mi si pojavljivao kad sam stavio TSM 3.5... samo odjednom kamion ostecen i sto vise vozim damage se vise povecava... napravio novi profil i sad sve uredno radi... to je bilo na 1.4.8. patchu, tako da cisto sumnjam da je do ovog novog patcha... :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovaj RED EXPERT2 stvarno cini cuda sa grafikom.  

luka split luka split
zadar zadar
brdo pred hrvatsko-albanskom granicom ;) brdo pred hrvatsko-albanskom granicom ;)
isto to brdo isto to brdo
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Jel jako padne FPS?

Može link za Red Expert2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 20:21 (Zekat).
13 godina
Zekat kaže...
marionezi82 kaže...

Jel jako padne FPS?

Može link za Red Expert2.

https://mega.co.nz/#!VwxXAIjJ!dxQEllgw45suggHPo-LGS3aTTfZyjFTQTxFhLvzg6xo  

Za 1.4.8v samo raspakuj i ubaci u mod folder redexpert2 , jer ako ubacis sve igra se rusi

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Imao sam dugo RED Expert ali SweetFX se pokazao puno bolji, prvenstveno jer ne mrda po fileovima od igre. U RE-u recimo po noći uopće nema zvijezda, Mjesec je mutan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja ču napraviti par pic s RedExpertom((Low,Med,Hig,Ultra)) I onda sweetFX,jel može link sweetFX-a za 1.4.8? :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto nmgu da instaliram patch, skinem i kad pritisnem ono RUN i dodje mi nesto da biram jezik, i izaberem jezik i odem CONTINUE i onda mi izbaci ko neki error

Ovo mi izbaci, sta trebam, ne kontam. Ako ko moze nek mi pomogne. Ovo mi izbaci, sta trebam, ne kontam. Ako ko moze nek mi pomogne.

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Moje postavke SWEETfx,prepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepreprepre.

Malkoc j e svjetlije u igiri i puno bolja grafika((Grafika na slikama je 0 naspram one u igri,ako bude zainteresiranoh neka se jave u P.M((Nekima možd bue i smetalo))no tako je i u stavrnosti,a sjene mmm.

Strm
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
bubaaa kaže...

Zasto nmgu da instaliram patch, skinem i kad pritisnem ono RUN i dodje mi nesto da biram jezik, i izaberem jezik i odem CONTINUE i onda mi izbaci ko neki error

Taj patch kopiraj i zalijepi u direktorij igre

Strm
13 godina
neaktivan

u ono my documents -> euro truck smiluator 2 ?

15 godina
bubaaa kaže...

u ono my documents -> euro truck smiluator 2 ?

NE,nego gdje ti je već instaliran ETS2.NA primjer meni je  : D:\Euro Truck Simulator 2\

Strm
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ponovo detaljnop da vam objasnim

Znaci skino sam sve i odem na prvu sliku znaci ono RUN

onda mi izbaci ovo druga slika i tu izaberem jezik i onda odem nastaviti

i onda mi izbaci ovo treca slika

e ja pojma nemam dalje

P.S a meni je to na gdje je tebi euro truck, meni to dodje na my documents, evo slike cetri i tu kopiram i ponobo nista

prva slika prva slika
druga slika druga slika
treca slika treca slika
slika cetri slika cetri
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 23:06 (bubaaa).

0 0 hvala 0
18 godina
bubaaa kaže...

e ja pojma nemam dalje

..onda si pogrešan patch skinuo,sa verzije na verziju,nema potrebe da mijenjaš jezik,on sam otkrije na kojem je igra instalirana i ne moraš kopirati patch,možeš setup odmah iz download foldera pokrenuti. Nešto pogrešno radiš...

15 godina
lion002 kaže...
bubaaa kaže...

e ja pojma nemam dalje

..onda si pogrešan patch skinuo,sa verzije na verziju,nema potrebe da mijenjaš jezik,on sam otkrije na kojem je igra instalirana i ne moraš kopirati patch,možeš setup odmah iz download foldera pokrenuti. Nešto pogrešno radiš...

Uploadam detaljan tutt xd

Strm
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Sve ti u tutu xd

Btw.  treču sliku i četvrtu zanemari jer imaš XP,klini desni klik miša prek ikone od ets2,properties,vidjet češ di se ikona nalaziotiđi u taj folder,izađi is win_x86 i onda bin i bit češ u Euro Truck Simulator 2 folderu,tu dalje nastaviš prema tutu xd

Strm
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 23:27 (Strm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zdravo svima :) evo ja sam novi ovdje kod vas na forumu pa cu se malo druziti sa vama kad igram ETS 2 (Da sam znao prije za ovaj forum prije bi dosao kad sam jos mali lvl bio) :)

Evo ja krenuo pred 5 min iz Milano i ceka me dug put do Hamburga :)

Mala stanka na benzinskoj da se napuni gorivo :) Mala stanka na benzinskoj da se napuni gorivo :)
Evo ulovila me i kisa na autoputu :) Evo ulovila me i kisa na autoputu :)
Jedan mali odmor prije dolaska do cilja Jedan mali odmor prije dolaska do cilja
Ivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 0:18 (Gadafy).

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Strm kaže...

Ajde napišite ovdje kako se to instalira i pokreće i koje su otprilike optimalne postavke {#}

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Šta? :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Red expert: https://mega.co.nz/#!VwxXAIjJ!dxQEllgw45suggHPo-LGS3aTTfZyjFTQTxFhLvzg6xo

SweetFX instalacija: Otiđi u direktorij ETS2,bin,napravi backup win_x86,nakon toga otvori win_x86,zalijepi sve fajlove iz rar-a.Postavke su automatske,ja imam svooje koje če ti doletjeti u P.M.

ReExpert se instalirao kao mod...

Strm
17 godina
neaktivan
Strm kaže...

Red expert: https://mega.co.nz/#!VwxXAIjJ!dxQEllgw45suggHPo-LGS3aTTfZyjFTQTxFhLvzg6xo

SweetFX instalacija: Otiđi u direktorij ETS2,bin,napravi backup win_x86,nakon toga otvori win_x86,zalijepi sve fajlove iz rar-a.Postavke su automatske,ja imam svooje koje če ti doletjeti u P.M.

ReExpert se instalirao kao mod...

pa ne samo meni nego svima koje zanima ;) 

prije par dana pokušao sam staviti sweetfx i nije se htjela pokrenuti igra, prikazuje se samo crni ekran, tako da sigurno postoji neka caka 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 9:36 (robisierra92).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Nepostiji,samo skini s mog linka,napravi backup zaliijepi i prži :D U igri stisneš F12

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavio sam ovaj  SwettFX i grafika je odlična ali mi malo igrica štopa a bez njega nije znali itko neko rješenje za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luđak XD kaže...

Stavio sam ovaj  SwettFX i grafika je odlična ali mi malo igrica štopa a bez njega nije znali itko neko rješenje za to?

Koju konfiguraciju imas? Probaj detalje smanjit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 12:47 (Xperiax1).
14 godina
Strm kaže...

Nepostiji,samo skini s mog linka,napravi backup zaliijepi i prži :D U igri stisneš F12

Ja ne mogu nikako da pokrenem igru sa ovim, mora da postoji stos neki, uradio sam sve kako si naveo. . .

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Probao sam smanjit detaje ali ne pomaže evo stavio sam Moj PC pa vidi sustav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice