http://i.imgur.com/BCkmyHA.png - lijepa petlja.. 100 izlaza i auti samo se bacaju pred tebe..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://i.imgur.com/BCkmyHA.png - lijepa petlja.. 100 izlaza i auti samo se bacaju pred tebe..
Večer ljudi,imal itko volje da mi obajsni sta su sve uradili igrici od kada je izasla?Ja sam je isgro do 17.1.2013. i od tada je nisam upalio,ima li koja dobra dusa da mi malo pise čega ima čega nema?
Večer ljudi,imal itko volje da mi obajsni sta su sve uradili igrici od kada je izasla?Ja sam je isgro do 17.1.2013. i od tada je nisam upalio,ima li koja dobra dusa da mi malo pise čega ima čega nema?
ukratko - ima svega više, više mapa, više modova, više vozača... ali nema toliko bugova kao na početku ;)
igra je od tada mala tri veća patcha, posljednji je 1.4.8. updejtaj igru, vozi i otkrivaj nove stvari u tome je čar svega ;)
ukratko - ima svega više, više mapa, više modova, više vozača... ali nema toliko bugova kao na početku ;)
igra je od tada mala tri veća patcha, posljednji je 1.4.8. updejtaj igru, vozi i otkrivaj nove stvari u tome je čar svega ;)
1.Pitanje:Imali balkana,Skandinavije,Španjolske,Portugala,Rusije? 2.Kako misliš više vozača? Može li se proklizati na cesti ako vozis 120kmh po kiši i ti stisneš kočnicu i ne puštaš?Jesu i duge relacije dosadne za voziti ili su ubacili malo bolji okoliš itd?Zan da je bilo price da ce napraviti mod za divlje zivotinje pa da se zna desiti da ti pretrci preko ceste?
Dal' mi tko moze objasnit zasto me nakon nekog vremena voznje jednostavno baci u meni i vise nemam teret za vozit, kao da nisam ni poceo vozit
vec mi se to drugi puta desava i nekuzim koji vrag
Oce mi raditi Europa rebuilding (starija verzija) na verziji igre 1.1.1, necu napraviti update na 1.3.1 jer mi onda steka igra, a na 1.4.8 ne mogu znate.... :p
1.Pitanje:Imali balkana,Skandinavije,Španjolske,Portugala,Rusije? 2.Kako misliš više vozača? Može li se proklizati na cesti ako vozis 120kmh po kiši i ti stisneš kočnicu i ne puštaš?Jesu i duge relacije dosadne za voziti ili su ubacili malo bolji okoliš itd?Zan da je bilo price da ce napraviti mod za divlje zivotinje pa da se zna desiti da ti pretrci preko ceste?
što se tiče dodatnih država, koje su van defaultne mape, to ovisi o dodatnim mapama koje stavljaš u igru. u posljednje vrijeme najpopulatnija je TSM 3.5 mapa koja radi na patchu 1.4 ona u sebi ima četiri hrvatska grada, grčku, španjolsku, portugal, sjevernu afriku...uglavnom daleko daleko veći broj gradova nego osnovna mapa
za 1.4 je nedavno izašla i mapa skandinavije koja sadrži dansku, norvešku, finsku i švedsku, a tu je i europe rebulding map koja sadrži nešto više gradova istoka europe. rusiju pak možeš pronaći u truckers map gobe, ali ona ne radi na 1.4 patchu nego na 1.3. ali izašla je jučer i nekakva manja mapa rusije.
pogledaj ovdje što je novo od mapa http://ets2.lt/en/category/maps/
u defaltnoj mapi nema nekih posebnih zanimljivosti ali zato ove dodatne mape imaju ponešto drugačiji krajolik, jer imaju nove gradove, pa je tako i vožnja zanimljivija. scs neće u igru ubacivati životinje na cesti, to su kategorički odbacili
što se tiče fizike vožnje nema nekih promjena - kamion ne proklizava na taj način, ali zato postoji realistic physics mod koji jako dobro simulira ljuljanje kabine
više vozača znači da se broj onih koji igraju igru od početka godine daleko povećao
Dal' mi tko moze objasnit zasto me nakon nekog vremena voznje jednostavno baci u meni i vise nemam teret za vozit, kao da nisam ni poceo vozit
Imaš krekanu verziju igre, torrent..
Oce mi raditi Europa rebuilding (starija verzija) na verziji igre 1.1.1, necu napraviti update na 1.3.1 jer mi onda steka igra, a na 1.4.8 ne mogu znate.... :p
Neznamo. Napravi 1.4.8.
I ne postoji rjesenje za to ?
jel rade TSM 3.5 i scandinavia map zajedno?
jel rade TSM 3.5 i scandinavia map zajedno?
Ne. Kad bi se samo te ekipe udružile koje rade mape pa to sve spoje, e to bi bio posao.
Koju mapu vise preferirate TSM ili Europe rebuidling?
Koju mapu vise preferirate TSM ili Europe rebuidling?
TSM, zato što je veća
Neznam zbog cega si dobio ovde TD, kad si covjeku lijepo objasnio zbog cega mu se to desava!? Neko ima ozbiljnih problema.
Definitivno najgora stvar u igri je AI. Kad lik stane i deset minuta pušta aute na raskrižju iz cijele Danske, onda nema druge nego radit ovakve glupe manevre. Naravno da nisam mogao u rikverc jer su mi se naguzili na pola metra.
Volio bih da developeri igre porade na tome. Osim tih čepova nema mi draže nego kad se glupan zabije u prikolicu jer ne drži razmak ili kad podleti bočno u kružnom toku
Ja sam tek počeo igrat igru pa me zanima dal se može nekako maknut onu opciju za spavanje?Jer kad sam igrao prvi dio igre i kad sam vozio teret jednom sam stao spavat na parkiralištu i kad sam došao istovarit teret nisam dobio ništa novca jer sam zakasnio.Ne znam točno koliko se spava ali mislim da više od 9 sati, dal postaji možda opcija da spavam 2-3 sata?Ako da što trebam napravit?
Ja sam tek počeo igrat igru pa me zanima dal se može nekako maknut onu opciju za spavanje?Jer kad sam igrao prvi dio igre i kad sam vozio teret jednom sam stao spavat na parkiralištu i kad sam došao istovarit teret nisam dobio ništa novca jer sam zakasnio.Ne znam točno koliko se spava ali mislim da više od 9 sati, dal postaji možda opcija da spavam 2-3 sata?Ako da što trebam napravit?
ako koristis 1.4.x verziju onda imas u opcijama simulacija umora i maknes kvacicu sa tog
jaooo kako me RL ubija nestignem ama bas nista oko igre :)
skinio sam novi ovaj nastavak 1.4.8 i sada cu ga instalirati
vidio sam da je negdje pisano ali da netrazim 20 stranica unazad dali moze neko postaviti link od ove 2 mape o kojima pricate a da ide na ovu verziju
naravno ako nije problem :)
i sto se tice modova "tuninga" za man i scaniu dali mogu ostati od verzije 1.3.1 (mislm da ne) ??
i dali netko moze dati linkove za ta 2 tuninga
kolege robisiera i strumpf imaju ljepe scanie da kazem "normalne" da nisu nacickane :)
Evo, vratio se pred nekih pola sata. Nisam citao sto se pisalo jer ima tu 15 stranica, uzet cu si vremena sutra.
Nego, da napisem sto sam vidio. Zapocet cu sa prvim posebnim kamionom kojeg sam vidio, a to bi bila Scania R620, neki luđački paintjob, u stilu onih nizozemskih tuninga, crveno/bijela, svjetla na krovu, felge, straight pipes...
Zatim, prema Luckome je bila neka kolona pa smo vozili onako od 20 do 60, sa otvorenim prozorom, kad prođemo pokraj stare Rabe, zvuk da se najezis.
Prema tamo vise nije bilo nekih zanimljivosti.
A danas, prema Cakovcu.
Uspio sam zapamtit jednu Scaniu 124L 420 koja mi je ostala u sjecanju, Lilić transporti Slavonski Brod registracije, bijelo plava, svjetla na krovu i na prednjoj maski, felge, straznja svjetla okrugla, sa onim blatobranom koji ide po cijeloj sirini kamiona iza. Osim toga vidio sam Renault Premium sa onim skinom kao u igri sa brojem 01, iste boje, sve isto. MAN TGX V8 18.680, 6x2, Velebit promet, vuce iza neki brod od 15 metara, na brodu pise Bangladesh Coast Guard. Novi Volvo FH 2013
, pise gore Balog Transporti , zatim novi MB Actros MP4 i nova Scania Euro6.
Opcenito, daleko najvise bilo ja MAN-ova, pa nesto Scania, pa Volvo, Mercedes, Iveco, DAF i Renault rijetko koji. Od svih kamiona koje sam vidio, maximalno 10 ih je imalo vise od 500 konja sve 420,440, 460, 480, i nijedan nije vozio 170 km/h.
I jedan Fun Fact za kraj, gledam ja te kamione, svaki drugi ima krovna svjetla, najcesce 4, rijetko koji 6, ALI u 90% slucajeva nije radilo drugo svjetlo zdesna. Jel to za srecu ili nesto? 
vidio sam da je negdje pisano ali da netrazim 20 stranica unazad dali moze neko postaviti link od ove 2 mape o kojima pricate a da ide na ovu verziju
i sto se tice modova "tuninga" za man i scaniu dali mogu ostati od verzije 1.3.1 (mislm da ne) ??
kolege robisiera i strumpf imaju ljepe scanie da kazem "normalne" da nisu nacickane :)
Tuning mod za Scaniu: http://ets2.lt/en/scania-v8-tuning-mod-v-3-0/
Map mod(vjerojatno TSM 3,5,):http://ets2.lt/en/tsm-map-version-3-5/
tuning modovi mogu ostat od verzije 1.3.1,,ja naprimjer imam tuning mod od verzije 1.2.5.
moja scania:
oh, hvala ;) ja volim crno i jednostavno ;)
ovdje ti sve piše o downloadu mape skandinavije, mislim da se moraš registrirati na njihov forum da bi mogao downloadati
http://www.promods.net/viewtopic.php?f=15&t=90
uglavnom, tsm i ova mapa nisu kompatibilne, za svaku moraš imati poseban profil
tuning modovi u pravilu rade i na 1.4 verziji igre
znaci tsm radi za sebe i to je ova mapa sa nasim gradovima
a skandinavija se ljepi na ovu orginal mapu i onda radi ok np shvacam :)
http://i.imgur.com/LKKs6dL.png
ovo je moja scania do sada sto sam igrao imate na youttube istu takvu XD
inace sam ljubitelj MANa ali slabo ima modova za izgleda da mi se svidjaju pa vozim scaniu :)
i onako usput neko je pricao za neku stranicu za org key da se moze kupiti za 99kn??
dali neko zna link ili nesto da odem kupiti jer me sada trazi key a nemam crack...
ako koristis 1.4.x verziju onda imas u opcijama simulacija umora i maknes kvacicu sa tog
Mislim da sam ja simulaciju umora mogao makniti i na 1.2.5 verziji jel sam na toj verziji igrao do prije 1mj.Sad sam na 1.3.1s i tamo mogu maknit simulaciju umora...
Jel izašao neki novi patch? updatea mi se igra na steamu
i onako usput neko je pricao za neku stranicu za org key da se moze kupiti za 99kn??
Basehost ako se ne varam..
Pošto mi je internet spor,jedva sam uspio uploadati video bug-a u Scandinaviji,već sam to objavio na njiovoj FB stranici,pa evo i ovdje linka ako tko želi pogledati,ako netko oče biti dušica neka ga uploada na youtube ali pod mojim nadoimkom tj. STrm
http://www.mediafire.com/?v1az5izbrgtr356Bogme je izašao...
1.4.12
Improved resistance to some kinds of mod conflicts
Added g_prefab_replace command simplifying rename of prefabs.
Fixed issues with advisor after teleport.
Fixed several possible instabilities.
Fixed positioning of some company trailers.