Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.842.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Kiki287 kaže...
mantgxtruck kaže...

Ma dajte, već smo pričali 100 puta o ovakvim stvarima i vjerujem da je puno ljudi slalo mailove SCS-u pa opet ništa... Ljudi pokušavaju nadomjestiti nedostatke hrpom modova ali bezuspješno jer se jedna stvar ovdje neće nikada promjeniti a to je da igramo simulator života i rada jednog kamiondžije. Da ovo je tako reći osnovni simulator, otraj, dotraj, i samo vožnja...Nikada neće napraviti potpuni simulator jer tu je još pono posla. Vozač je odgovoran za svoj teret, kamion i za sve u njemu. Tu je još i regula, pa papirologija, tahografski listići, osiguravanje tereta, planiranje puta i da ne nabrajam a toga ovdje nema. Sve što moraš napraviti je stisnuti "T" odvoziti što prije (van regule) da ne zakasneš, doći u skladište i stisnuti enter...čak ne moraš ni parkirati kako to rade pravi vozači. Iskreno mislim kako bi bilo pametno od njih bar da dodaju neke osnovne stvari jer ovo nije simulator vožnje kamiona nego simulator jednog malog djela u vožnji kamiona... Neka puste mape, istok, sjever i jug...Neka konačno naprave onaj pravi simulator di će se voziti koliko toliko kao u pravom životu a vi koji mislite da će vam kamion stati u vožnji i pokvariti se (što bi trebalo biti dio simulacije) e pa NEĆE.

Kolega, nema šanse da naprave oni pravu simulaciju, a i da je naprave, tko zna koliko bi ju je radili, ima tu puno toga za napraviti.

Oni su napravili jeda dio simulacije voznje it to je to!

To i kažem, napravili su jedan mali osnovni dio... i to najmanji dio u životu vozača a to je vožnja {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo mojeg ljubimca. 780 konja, nema toga sta ne može povući. {#}

Signature is assuming direct control
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug Manijak kaže...

Sad si gotov prijatelju. Ne, to nije simulacija, previše je 780ks, letiš cestom...moraš imat neko sranje od 350ks onda je to pravo.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mi o vuku, a Volvo na vrata..

{#}

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
gefufna kaže...

{#}

hihi.... pa i nije nešto ta "plavuša" {#}... mogli su to malo bolje sredit, sada je samo višak objekata i textura

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Bug Manijak kaže...

Sad si gotov prijatelju. Ne, to nije simulacija, previše je 780ks, letiš cestom...moraš imat neko sranje od 350ks onda je to pravo.

On je napisao da ima 780 konja, a ne da vozi 170.

Onak, cisto da znas, 780 konja moze povuci 40 tona po nekih 10-12% uspona, za razliku od 350 ks. Zato se kupuju jaki kamioni, a ne da vozis 170.

Tu kod nas nema kamiona sa vise od nekih 500, 600 ks jer su nepotrebni. Takvi se kamioni kupuju u Švedskoj, Norveskoj, gore na sjeveru u brdima i planinama. Kad u Youtube upises Volvo FH16 750 doci ce ti 99% rezultata sa švedskim/norveškim vlasnicima, ima jedan video gdje bas lijepo objasnjava lik zasto im trebaju te masine.

13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
gefufna kaže...

{#}

hihi.... pa i nije nešto ta "plavuša" {#}... mogli su to malo bolje sredit, sada je samo višak objekata i textura

sredit će..ima vremena..
Taj Volvo nije isti kao onaj sa videa koji je na stranici prije. Mislim da ni autori nisu isti.

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Presao na Renault {#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gefufna kaže...

sredit će..ima vremena..
Taj Volvo nije isti kao onaj sa videa koji je na stranici prije. Mislim da ni autori nisu isti.

Ovaj Volvo F10 sto je danas izasao je ukraden i sranje je, ima samo jedna verzija, zvuk nevalja itd itd..

Onaj na videu je original, ima nekoliko vrsta kabina, puno vrsta šasija te puno modifikacija za sam kamion i naravno, zvuk je miljama daleko bolji od ovoga.

Nadajmo se da ce ovaj original F10 uskoro izaci za download ;)

17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Zekat kaže...
Bug Manijak kaže...

On je napisao da ima 780 konja, a ne da vozi 170.

Onak, cisto da znas, 780 konja moze povuci 40 tona po nekih 10-12% uspona, za razliku od 350 ks. Zato se kupuju jaki kamioni, a ne da vozis 170.

Tu kod nas nema kamiona sa vise od nekih 500, 600 ks jer su nepotrebni. Takvi se kamioni kupuju u Švedskoj, Norveskoj, gore na sjeveru u brdima i planinama. Kad u Youtube upises Volvo FH16 750 doci ce ti 99% rezultata sa švedskim/norveškim vlasnicima, ima jedan video gdje bas lijepo objasnjava lik zasto im trebaju te masine.

Točno zboriš, prošao sam Hrvatsku uzduž i poprijeko x puta i nisam nigdje vidio Volva od 750ks ili Scaniu R730. A nagledao sam se kamiona iz BiH i Srbije. Sitacija je otprilike ista kao i kod nas.

Najjaču Scaniu koju sam vidio uživo je R620 i to ju vozi neki nabrijani optimist. Autoprijevozničke tvrke, čak i one koje voze po Europi, uglavnom imaju kamione oko 500ks.

Ne znam koliki je omjer potrošnje kamiona od 500ks i 700ks ali sigurno se osjeti razlika u cijeni kad voziš turu od 2000-3000 kilometara. Vjerojatno je i to jedan od razloga zašto kod nas nema toliko "jakih" kamiona. Općenito u ovom dijelu Europe nema ekstremno velikih uspona, čak niti prelazak preko Alpa s 500ks ne bi trebao biti problem.

Vozio sam se starom cestom kroz Gorski kotar godinama, većina kamiona s oko 500ks, ovisno o teretu, ondje prolazi bez većih problema. Jednom prigodom vozio sam se tom cestom sa Scanijom R480 tandem, s punim tovarom išli smo "ko metak" ;) Prosječna brzina bila je između 60-70 kmh ali ne iz razloga što kamion ne može brže nego zato što su ondje česta kočenja i oštri prijevoji. 

Isto tako ne sjećam se da li sam ikad vidio kamion s 6x4 pogonom. Slučajno sam jučer vidio jednog novog Iveca Stralisa s 6x2 pogonom koji je vukao cisternu pa sam se malo iznenadio ;)

Od novijih modela kamiona kod mene u Slavoniji dominiraju Mercedes i Volvo, pa onda MAN a Scania i Daf su vrlo rijetki. 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 16:58 (robisierra92).
13 godina
neaktivan
Pazi, imam mod gdje su mi tereti po 40, 50 tona, zato sam i uzeo ovog Volva.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ubacio sam si mod za teze prikolice i sa Scaniom 730 nisam vozio brze od 115 ne pamtim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bug Manijak kaže...
Pazi, imam mod gdje su mi tereti po 40, 50 tona, zato sam i uzeo ovog Volva.

Imam isti mod, i kad sam isao sa scaniom r500 od El Hama do negdje u Grckoj (oko 2500 km), izmedju Tripolija i Bengazija sam se zaustavio na jednoj uzbrdici i vise nisam mogao krenuti. Od tada imam scaniu r700.

17 godina
neaktivan

Ma jasno da, jedno je ova igra a drugo vožnja kamiona u realnim uvjetima ;) 

I ja sam danas naletio na ovaj mod za teže prikolice pa ćemo vidjeti kako će to ići s mojom Scanijom R730 ;) 

http://ets2.lt/en/16-new-engine-updates-18-type-of-heavy-load-cargo/

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Uff, taman sad sam vidio na cesti novog Actros-a. Covjece kako izgleda uzivo
13 godina
robisierra92 kaže...

Ma jasno da, jedno je ova igra a drugo vožnja kamiona u realnim uvjetima ;) 

I ja sam danas naletio na ovaj mod za teže prikolice pa ćemo vidjeti kako će to ići s mojom Scanijom R730 ;) 

http://ets2.lt/en/16-new-engine-updates-18-type-of-heavy-load-cargo/

Robi, ako jos uvijek pravis zvuk od v8, vidi da li ti ovaj odgovara :

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel zna netko mozda, kad se uzima Key preko Base Hosta, moze li se platiti sa Paysafecard-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Robi, ako jos uvijek pravis zvuk od v8, vidi da li ti ovaj odgovara :

Nije loše ali nešto slično već imam. Radim na malkice uglađenijem zvuku, kao što rekoh još je uvijek u testnoj fazi, fali mu još uvijek "ono nešto" ;) 

http://ets2.lt/en/scania-v8-louder-sound-mod-v1-1/

Btw nabijem na kuku od Scanije ovog mamlaza koji stalno stišće TD-ove {#}

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.{#}

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Nije loše ali nešto slično već imam. Radim na malkice uglađenijem zvuku, kao što rekoh još je uvijek u testnoj fazi, fali mu još uvijek "ono nešto" ;) 

http://ets2.lt/en/scania-v8-louder-sound-mod-v1-1/

Btw nabijem na kuku od Scanije ovog mamlaza koji stalno stišće TD-ove {#}

Upravu si sto se tice onog gore posta, u HR su DAF i Scanija vrlo rijetki iz razloga sto su skupi, jednostavno rijetko tko to moze financijski izdrzati, a pogotovo kupnju novog.

Pa cak i Volvo, nemo puno novih Volva, vecina su stariji modeli.

Ovdje u ZD prevladavaju Mercedes, MAN i Iveco, ali od tih 3 difinitivno MAN, najvise ih ima po gradu i to onih starijih masina iz 80tih godina (26.321, 33.331.18.361 itd), svi vozaci govore da su to jedni od najboljih kamiona, a taj motor od 320HP ide ko metak sa 20T ukipano iza sebe, vuce u limit okretaja na 120km/h bez problema

Scanija je rijetko koja, a najjaca koju sam vidio je bila R580, ali nedavno sam vidio jednog bijesnog MAN-a, radilo se o modelu TGX 18.680, vukao je neku cisternu s kemikalijama cilu kromiranu, nazalost registracije nisam uvatio tako da ni neznam jeli iz HR

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 21:34 (Kiki287).
13 godina
neaktivan
Ja po Splitu i Solinu cesto vidjam MAN-ove i Mercedese, a ima i Scania i Iveco-a. Kadkad naleti koji Renault Magnum, ali DAF rijetko
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U slavoniji su tek nedavno nestali FAP kljunaši, dajcovi i RABA-e. Hrvatski vozni park je prestar za bilo kakvu usporedbu sa razvijenim zemljama, i nevoze se oni jer su dobri več se nema za bolje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

U slavoniji su tek nedavno nestali FAP kljunaši, dajcovi i RABA-e. Hrvatski vozni park je prestar za bilo kakvu usporedbu sa razvijenim zemljama, i nevoze se oni jer su dobri več se nema za bolje. 

Neki stariji kamioni su daleko bolje rađeni nego novi, sto stvarno mislis da su stari Mercedesi ili MAN-ovi losi??

Naravno ima ih u losem stanju jer ih vlasnici ne odrzavaju, ali ima ih jako jako dobrih, moj prijatelj prijevoznik ima kipera MAN 26.321 iz 1983. i svi koji su ga vozili su rekli da je bolji i bolje ide nego neki noviji, sve ovisi kako ces ga odrzavati ili NEodrzavati.

13 godina
neaktivan
Ima ovde jedan zuti FAP sta jos vozi, joj kakav zvuk im.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovdje u Čakovcu u blizini moje kuce su 2 firme, jedna ima 6 Renault Premiuma, barem koliko ja znam a da su razliciti, 4 nova Volvo FH 16 440 kao sto su u igri, 4 stara Volvo FH 12 440 (mislim da su 2006.)

Druga firma vozi Scanije, R 420, mislim da ona R 2008 verzija. Znam da ima jedna firma jos u Cakovcu koja je prilicno velika, imaju 30 - tak Scania 124L 420 za koje znam, pitanje koliko ih jos ima. Znam da ima jedna firma sa 15 - tak DAF-ova, svi od reda onako uzasno zuti.

Jedan obiteljski prijatelj ima firmu ovdje u blizini Čakovca, 12 MAN-ova, od toga 6 TGA, 1 TGX, 3 F2000 i 2 komada F90 koje voze on i njegov brat i jos 2 Iveco Stralisa 500.

Kao sto se vidi, ni jednom kamionu snaga ne prelazi 500 ks...

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prvi susjed mi ima isto transport, ima oko 40 kamiona, 90% MANovi 360 i 440 konja, TGX je jedan 5xx konja, ali taj ide van Hrvatske uvijek..

2 iveca 360 hp, neki renault stari nemam pojma koliko, al jadno izgleda :D

par volvica FH 12 440 ii.. to bi bilo to :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Prvi susjed mi ima isto transport, ima oko 40 kamiona, 90% MANovi 360 i 440 konja, TGX je jedan 5xx konja, ali taj ide van Hrvatske uvijek..

2 iveca 360 hp, neki renault stari nemam pojma koliko, al jadno izgleda :D

par volvica FH 12 440 ii.. to bi bilo to :D

tako i moj tata radi u transport tvrtki i vozi iveco trakker namjenjen za drva i ima 360 ks tako da i ja u igrici najvise sto vozim je 5xx ks jace netrebam i ogranicenje sam si stavio 120 volim malo potegnut ali ne opet 170 {#}

Gaming 4ever.
17 godina
neaktivan

Čitajući proteklih nekoliko postova ne mogu se oteti dojmu koliko puno ljudi igra ovu igru, koji sve dobnih uzrasta i kako ona utječe na igrače :) 

Uzmimo za primjer mene koji imam 30 godina i rado zaigram ETS ili čak Paula aka Squirella koji je još stariji a strastven igrač https://www.youtube.com/user/DaSquirrelsNuts - po mom mišljenju najbolji ETS2 Youtuber. Ako već niste svkako bacite pogled na njegove videe. 

Zanimljivo je kako mnogi mlađi igrači raspoznaju proizvođače i modele kamiona. To je pravi fenomen ove igre, uvuče te u svoj svijet i na neki način ti otvori vidike :) 

Primjerice ja sam oduvijek volio kamione ali pobliže sam ih upoznao tek kad je izašao prvi ETS 2008. godine. Tako zadnjih 5-6 godina sve više i više raste ETS community, sve je jači i brojniji i to mi je drago :) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ja kroz oko dva sata krecem prema Zadru na ljetovanje, pratit cu malo kamioncice po autocesti da vidim ima li sto zanimljivo. Uz to, skinuo sam 20-tak modova za kamione. (Volvo F I FH 12, Scania 143m, MAN F2000 I TGA...), tako da ocekujte neke slikice, review-ove kad se vratim jer nisam siguran za Wi-Fi tamo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Magnum mat verzija

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice