Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.909.080
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

vozim određeno vrijeme i onda prikolica dobije 20% , a kamion 5 % oštečenja bez da sam udario u nešto , vozim na potpunoj čistini . Jel znate možda šta je problem ??? 

Edit : Jel moze bilo tko pomoć , molim vas !! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 2:57 (Rucipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Wtf pa polomiš si ruke HAHAHAH.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

a boze ovo jos nisam vidio {#}

Gaming 4ever.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
dem gear shifters :)
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kak vidi van??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako ovi modeli vani nisu rjetkost, nisu ni u Hrvatskoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 9:16 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za taj kamion trebaju 3 osobe da ga voze.

Jedan na haubi da viče "Može... Može" , drugi da upravlja, a treći da mjenja brzine.

Očito Ameri nisu još saznali za I-Shift i Opticruise

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako je itko gledo ice road truckers što je bilo na History-u vidjeli ste kako su im mjenjači neprecizni stalno promaše brzinu. A vrata tanka ko na šupi :D. A da sjednu u Scaniu Mana itd... Nebi vjerovali kolika je razlika u kvaliteti.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Ako je itko gledo ice road truckers što je bilo na History-u vidjeli ste kako su im mjenjači neprecizni stalno promaše brzinu. A vrata tanka ko na šupi :D. A da sjednu u Scaniu Mana itd... Nebi vjerovali kolika je razlika u kvaliteti.

Pa je,hebeš ti te njihove Kenworthud((KAk se već piše)) To unutra bruji,zuji,mjenjač krči,turbina se čuje kao u mlažnjaka,nasloniš se na vrata vani se ta ista izdube,pola ovih kazaljki skače ko ludo i neprecizne su...I onda iduči tjedan sjedneš u SCANIU R730 i otopiš se k'o beba,ja sam se bio izuo iz patika da je neuprljam,onda vino krene,onako pravo kamiončeko,još fino malo klima udara i u pol nocu 70Kmh Osjek-Ljubljana sporednim cestama mmmm,to  mi se urezalo u sječanje da se nemogu nasititi tog kamiona...Rjetko može se voziti u R730 Koja ima 2x4 pogon (AKo je takvo)),oko 2h sam zaspaona njezinom mekanom krevetešcu..MA-jebeš london kad se možeš voziti u R730!!!

Strm
16 godina
neaktivan

Lijepo je vidjeti osobu koja dijeli moj etuzijazam prema scanii :D

13 godina
neaktivan
Strm kaže...
macgyver 53 kaže...

Pa je,hebeš ti te njihove Kenworthud((KAk se već piše)) To unutra bruji,zuji,mjenjač krči,turbina se čuje kao u mlažnjaka,nasloniš se na vrata vani se ta ista izdube,pola ovih kazaljki skače ko ludo i neprecizne su...I onda iduči tjedan sjedneš u SCANIU R730 i otopiš se k'o beba,ja sam se bio izuo iz patika da je neuprljam,onda vino krene,onako pravo kamiončeko,još fino malo klima udara i u pol nocu 70Kmh Osjek-Ljubljana sporednim cestama mmmm,to  mi se urezalo u sječanje da se nemogu nasititi tog kamiona...Rjetko može se voziti u R730 Koja ima 2x4 pogon (AKo je takvo)),oko 2h sam zaspaona njezinom mekanom krevetešcu..MA-jebeš london kad se možeš voziti u R730!!!

Meni je R620 vrh,,,motor Scanie R730 ima EURO6 filer koji je unistio legendarni v8 zvuk Scanie,,razlika zvuka izmedu R620 i R730 je golema...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mislim da ameri tipa Kenworth, Mack..itd jako dobro obavljaju posao iako nisam ljubitelj.

OT: Testiranje sa gumama se nastavlja, sve do 44% nisam osjetio nikakvu razliku. I tako ja iz Zurich-a krenem prema Engleskoj, put dug 1100km. Već na samom početku puta okrene 45%, i kamion je totalno nestabilan u zavojima, svaki zavoj moram lovit kamion da se ne prevrne (volanom kontra, kočnica...ita). Dakle simptomi su kao kad sa ispravnim kamionom uđeš pre brzo u zavoj, dakle nema više divljanja kroz zavoje, ustvari ovako bi trebalo biti po defaultu, odprilike.  Kočenje je jednako dobro. Krečem iz Engleske sa 48% prema Njemačkoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 17:13 (Zekat).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Mislim da ameri tipa Kenworth, Mack..itd jako dobro obavljaju posao iako nisam ljubitelj.

Smetaju mi toliki kamioni kad ih SCANIA R730 pojede za užinu!

Strm
16 godina
neaktivan
Strm kaže...
Zekat kaže...

Smetaju mi toliki kamioni kad ih SCANIA R730 pojede za užinu!

Kolki?

Ti kamioni sigurno imaju prednosti i mane u odnosu na evropske.

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo skopirano s jednog foruma razlika izmedu euro i us kamiona : In Europe, the maximum length of trucks includes the cab and the trailer. In America, the maximum length only applies to the trailer. So in Europe they use the shorter cab over engine designs to maximize the length of the trailers...

i jedna slika JAPANSKIH kamiona

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 16:59 (bbbmarko01).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Izgleda kao da je razbijen kad ga pogledaš u ovoj maloj sličici..

No najzanimljivije je to što ameri prave motor koji je 100×100 (primjer) a europljani naprave motor koji je 30×30

Što dovodi do kraćeg trajanja motora

Pogledajte samo američki muscle i naš fiat recimo.. Od auta naravno

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Jedina mana amerima je veličina kamiona,ovi Ameri su veliki k'o autobusi a VEČINOM jednake snage kao i naši evrposki nazovi kompakti

Btw-MOja ŠKNAIA R730 2008 se vratila u pogon nakong nkon magnuma,evo vam slika,molim prijedloge ako nešta nevalja na njoj :D Iiii,da-prevozom BAOBAB od 58Tona,još su mi i prikolicu smjestili dođi mi na doručak,jedva sam izašao,a pogledajte samo zadnje točkove,moja skania postala low-rider xd

Strm
Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Blatobrani ribaju od točkove.

Jel postoji tret od 58T u stvarnosti koji prenose ovakvi kamioni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Bez uvrede Strm ali ukus ti je koma živa. Staviš hrpu svjetala tamo di bi trebale obične lampice, pa ovaj narančasti i TIR znak di mu nije mjesto pa onaj bull bar prolazi kroz to, imaš na krovu rotirke stavljene pa još četiri dodatno..

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 17:26 (vrinho).
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Ima ih i težih za puno slabije kamione{#}

Strm
13 godina
Zekat kaže...

Da, postoji, ali u Americi. U Evropi je najveca dozvoljena skupna masa 40t. E sad neznam kakvo je stanje u Skandinaviji, mozda oni odstupaju malo od dozvoljenog u EU.

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ima netko link za starije MAN kamione? Neke sam nasao ali mi se nisu svidjeli..Ako je moguce da mod mjenja jedan kamion,ne sve.. Tenkju

Ima netko? :D 

16 godina
neaktivan
Strm kaže...

Jedina mana amerima je veličina kamiona,ovi Ameri su veliki k'o autobusi a VEČINOM jednake snage kao i naši evrposki nazovi kompakti

Btw-MOja ŠKNAIA R730 2008 se vratila u pogon nakong nkon magnuma,evo vam slika,molim prijedloge ako nešta nevalja na njoj :D Iiii,da-prevozom BAOBAB od 58Tona,još su mi i prikolicu smjestili dođi mi na doručak,jedva sam izašao,a pogledajte samo zadnje točkove,moja skania postala low-rider xd

malo previse lampica za moj ukus, ali opet nemozes ne voljet scaniu :) , btw ja sam vozio one metalne cijevi od 75 tona, motor od 1020 HP (4500 nm) se mucio s time, ali mi nije bilo uzitka nego kad sam vozio 65 tona (trupci) sa scaniom r730 u casablancu , tamo kroz pustinju oni brezuljci tj dune, neprocjenjivno kad se vozis u prve 3 brzine da mozes uzbrdo :

@xperiax1 si gledao na ets2.lt ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:06 (bbbmarko01).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nasao sam tamo par..Ali ili mi se ne sviđaju ili jedan zamjenjuje sve kamione...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@xperiax1 imas stranicu modaholic ili tako nesto googlaj, gospodin squirell je njih pohvalio pa eto okusaj srecu..

evo moje R700 2012 s 1020 HP :) (btw ovo soap mi je nick u codu, kaj mi se nebute smijali :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 19:13 (bbbmarko01).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Još malo i sadašnji Volvo će tuknut 111 111 km na satu, taman se razradio motor :D

Ali zato dok Volvo odmara malo sam počeo ovo vozikat. Napokon sam našao jedan pristojan mod sa interijerom i osrednjim motorom

Mercedes Actros MP IV

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Još malo i sadašnji Volvo će tuknut 111 111 km na satu, taman se razradio motor :D

Ali zato dok Volvo odmara malo sam počeo ovo vozikat. Napokon sam našao jedan pristojan mod sa interijerom i osrednjim motorom

Mercedes Actros MP IV

Uprav sam skino to i sad čekam da dobijem živaca za spajanje volana.. :D

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

gdje ste svi vi nasli to deblo ogromno,i dali ima još koji oversize load za 1.4.8

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemam deblo ali na prikolici imam dvije Scanije ;) Nije posebno detaljam model ali zanimljiva je prikolica, težine je 19 tona navodno.

Btw u igri koristim Realisic AI traffic mod koji u igru ubacuje razne modele kamiona, potpuno drugačije od onih po defaultu i razbija monotoniju stalno istih kamiona po cestama. Lijevo pokraj mene (treća fotka) je 6x2 R730 Scanija a inače su 4x2 bez ikakve opreme na sebi i s najslabijim motorima. 

http://ets2.lt/en/141-realistic-ai-traffic-mod/ 

Tempus fugit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Nemam deblo ali na prikolici imam dvije Scanije ;) Nije posebno detaljam model ali zanimljiva je prikolica, težine je 19 tona navodno.

Btw u igri koristim Realisic AI traffic mod koji u igru ubacuje razne modele kamiona, potpuno drugačije od onih po defaultu i razbija monotoniju stalno istih kamiona po cestama. Lijevo pokraj mene (treća fotka) je 6x2 R730 Scanija a inače su 4x2 bez ikakve opreme na sebi i s najslabijim motorima. 

http://ets2.lt/en/141-realistic-ai-traffic-mod/ 

Koristim taj mod i onda naiđem na uzbrdicu gdje je ograničenje 80, kad vidim Scaniu R730 koja ide nekih 20 na sat, a ja lagano ju pretičem i to u 7 brzini.. Bruka :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice