Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.844.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...

Lako je za parking, snađem se ja {#}

Novo prometalo... MAN V8.... djevičanski prvi kilometar {#}

A sta ti je sa prednjeg kotaca? {#}

14 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...
mantgxtruck kaže...

Lako je za parking, snađem se ja {#}

Novo prometalo... MAN V8.... djevičanski prvi kilometar {#}

A sta ti je sa prednjeg kotaca? {#}

Tu je kotač ali sam "punim" smotao uljevo pa se samo guma vidi.... a kad se doda još da postavke nisu na ultra... {#}

Evo malo Alpe... pa preko Francuske do Sj.Afrike :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 20:13 (mantgxtruck).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima ikakvih glasina o ETS3? 

Moj PC  
0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

lud sam više na ovo pitanje!!!!!{#}...tek je ovaj izašao, nije prešla ni godina dana...a razlika između prvog i drugog dijela je bila 4 godine..pa kako onda možeš očekivati 3 dio u roku pola godine {#}...nije to Konami, EA Games, Rockstar i sl. 

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
15 godina
neaktivan
gefufna kaže...
Zekat kaže...

lud sam više na ovo pitanje!!!!!{#}...tek je ovaj izašao, nije prešla ni godina dana...a razlika između prvog i drugog dijela je bila 4 godine..pa kako onda možeš očekivati 3 dio u roku pola godine {#}...nije to Konami, EA Games, Rockstar i sl. 

Pa nisam rekao da izađe sutra i nemoj biti lud na pitanje jer razloga ima i previše, mjesta za poboljšanja milijon koji ne zahtjevaju neke revolucionarne zahvate. Modovi, mape i update-ovi izlaze na tjednoj bazi, to ti sve govori.

Da se razumijemo meni je ETS2 odličan i kad kažem ETS3 mislio sam na neke najave što če novo donjet, netražim trajler i datum izlaska.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Najavljuju samo mape..karte...kojih za sada ima dosta...bolje neka rade n a realnijoj simulaciji voznje, nacina koristenja kamiona, da se mogu kvariti pojedini dijelovi....bilo je puno o tome vec.....
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Izdrzao je! {#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kolega trucker me navukao na MAN-a...... i pronašao sam mod za četiri osovine pa sam morao nešto napraviti!!!!! {#}

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
trucktz kaže...

Krenuo na putovanje dugo 2800 kilometara sa starom pilom .. Tripoli (LY) - Faro (PO)

Može download link za kamiona?

http://ets2.lt/en/volvo-f12-interior/

14 godina
neaktivan
gefufna kaže...
Najavljuju samo mape..karte...kojih za sada ima dosta...bolje neka rade n a realnijoj simulaciji voznje, nacina koristenja kamiona, da se mogu kvariti pojedini dijelovi....bilo je puno o tome vec.....

Meni bi bilo draže dobiti još 3000 km lokalnih cesta nego to s kvarovima, ENCom i ostalim.. :)

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo na što sam naletio u Danskoj 

Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Izdrzao je! {#}

Nema šta ne izdržat, igra je napravljena da svi mogu sve izdržat bez obzira na KS i način vožnje. ETS3 na tome treba poradit.

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
GamerX9 kaže...

Izdrzao je! {#}

Nema šta ne izdržat, igra je napravljena da svi mogu sve izdržat bez obzira na KS i način vožnje. ETS3 na tome treba poradit.

Kakav ETS 3 tebe spopao majko mila, samo neka izbace jedan dobar DLC koji bi čak i kupio ako poboljšaju gameplay igre

Opet taj famozni ENC na kojeg su svi nadr*ani, sama idržljivost kamiona, temperature, kočnice, potrošni dijelovi, bolji menadžment firme, određivanje plaće vozačima, ekonomija, pad i uspon cijena prijevoza, pad i uspon cijena goriva itd itd itd :)
Kad bi samo mogao kontaktirati SCS i nabacit im kojih 100 - 200 ideja.. bar da 50% njih realiziraju :D

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Joooj, nije stvar hoče se zvati ETS3, mod, update, ETS2b ili štrudla sa sirom. Bitno je da se nešto napravi po tom pitanju jer razlike između dobrog i lošeg vozača trenutno nema, u nekim točakama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...
GamerX9 kaže...

Izdrzao je! {#}

ti stvarno ne kontas neke stvari ili citas svaku 3. stranicu?

to sto je GamerX9 napisao da je izdrzao, napisao je zato sto ga je netko (iz zaje*ancije) pitao dali je siguran da ce izdrzati (kad je ovaj naveo da mora prevaliti 2800 km) toliki put.  il si stvarno mislio da je GamerX9 bio u panici da ce mu se kamion pokidat na sred puta?! {#}

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
Zekat kaže...
GamerX9 kaže...

Izdrzao je! {#}

ti stvarno ne kontas neke stvari ili citas svaku 3. stranicu?

to sto je GamerX9 napisao da je izdrzao, napisao je zato sto ga je netko (iz zaje*ancije) pitao dali je siguran da ce izdrzati (kad je ovaj naveo da mora prevaliti 2800 km) toliki put.  il si stvarno mislio da je GamerX9 bio u panici da ce mu se kamion pokidat na sred puta?! {#}

Nije tebi lako.

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Kad bi samo mogao kontaktirati SCS i nabacit im kojih 100 - 200 ideja.. bar da 50% njih realiziraju :D

Pucaj koliko te volja...

http://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=5

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Kakav ETS 3 tebe spopao majko mila, samo neka izbace jedan dobar DLC koji bi čak i kupio ako poboljšaju gameplay igre

Opet taj famozni ENC na kojeg su svi nadr*ani, sama idržljivost kamiona, temperature, kočnice, potrošni dijelovi, bolji menadžment firme, određivanje plaće vozačima, ekonomija, pad i uspon cijena prijevoza, pad i uspon cijena goriva itd itd itd :)

Po nacinu kako vecina njih vozi ovdje sa 170km/h krenuvsi od naseg famoznog trkaca "zekata", bolje da ne rade nikakvu simulaciju prave voznje i potrosnje jer tek onda bi bilo cuda haha

15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Po nacinu kako vecina njih vozi ovdje sa 170km/h krenuvsi od naseg famoznog trkaca "zekata", bolje da ne rade nikakvu simulaciju prave voznje i potrosnje jer tek onda bi bilo cuda haha

Trkač sam poput smokvinog lista. Namjeravam ostati trkač sve dok mi to moja fiziologija bude dopustala, odnosno dok mi se
ne pocnu znacajno smanjivati prirodne razine hormona kao dio procesa starenja. A kad dodje to doba, koristit cu sve blagodati
hormonske nadomjesne terapije i modulacije receptora koje tada budu dostupne, da bih odrzao kvalitetu zivota. No o tom po
tom. To je u skladu s mojim ambicijama, koje ne sezu dalje od rekreativnih. Gospodine Kiki.

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Trkač sam poput smokvinog lista. Namjeravam ostati trkač sve dok mi to moja fiziologija bude dopustala, odnosno dok mi se
ne pocnu znacajno smanjivati prirodne razine hormona kao dio procesa starenja. A kad dodje to doba, koristit cu sve blagodati
hormonske nadomjesne terapije i modulacije receptora koje tada budu dostupne, da bih odrzao kvalitetu zivota. No o tom po
tom. To je u skladu s mojim ambicijama, koje ne sezu dalje od rekreativnih. Gospodine Kiki.

Samo ti daj, nitko ti ne brani ^^  ;)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Odlično urađen kamion i najbolje je što ne zauzima sve Volvo kamione u shopu kao F12 nego samo jedan + poklon, platinasta plavuša da vas grije za hladne šoferske noći {#}

http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/7239-volvo-f10-interior-version-148.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 11:49 (vrinho).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Vozim ja starog mercedesa i odlučim par slika napravit u vožnji, i nisam gledao naprijed jel ima koga, i točno uhvatim sliku prije sudara ali nisam uspio zakočit.{#}

u polju suncokreta u polju suncokreta
trenutak prije sudara trenutak prije sudara
sudar sudar
merdža merdža
unutrašnjost unutrašnjost
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Odlično urađen kamion i najbolje je što ne zauzima sve Volvo kamione u shopu kao F12 nego samo jedan + poklon, platinasta plavuša da vas grije za hladne šoferske noći {#}

http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/7239-volvo-f10-interior-version-148.html

S vragom, mislio sam da je ovaj, ali nije...

Ovaj F10 je u izradi i miljama je bolji od njega ;)

Imati ce 4-5 vrsta šasija (4x2,6x4,6x2 sa pratecom na drugoj ili trecoj osovini i 6x4 verziju tandem)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Jbt {#}, kad bi to čudo trebalo izaći ak znaš?

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Jbt {#}, kad bi to čudo trebalo izaći ak znaš?

Neznam, jos je u izradi...

Samo nek ga on lipo zavrsi kako spada, i zvuk mu je miljama bolji od ovog F10 ;)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

4 mjeseca stari video već.. Koga vraga oni rade s tim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma dajte, već smo pričali 100 puta o ovakvim stvarima i vjerujem da je puno ljudi slalo mailove SCS-u pa opet ništa... Ljudi pokušavaju nadomjestiti nedostatke hrpom modova ali bezuspješno jer se jedna stvar ovdje neće nikada promjeniti a to je da igramo simulator života i rada jednog kamiondžije. Da ovo je tako reći osnovni simulator, otraj, dotraj, i samo vožnja...Nikada neće napraviti potpuni simulator jer tu je još pono posla. Vozač je odgovoran za svoj teret, kamion i za sve u njemu. Tu je još i regula, pa papirologija, tahografski listići, osiguravanje tereta, planiranje puta i da ne nabrajam a toga ovdje nema. Sve što moraš napraviti je stisnuti "T" odvoziti što prije (van regule) da ne zakasneš, doći u skladište i stisnuti enter...čak ne moraš ni parkirati kako to rade pravi vozači. Iskreno mislim kako bi bilo pametno od njih bar da dodaju neke osnovne stvari jer ovo nije simulator vožnje kamiona nego simulator jednog malog djela u vožnji kamiona... Neka puste mape, istok, sjever i jug...Neka konačno naprave onaj pravi simulator di će se voziti koliko toliko kao u pravom životu a vi koji mislite da će vam kamion stati u vožnji i pokvariti se (što bi trebalo biti dio simulacije) e pa NEĆE.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nova ljepotica , Mercedes MPI .. Dobar kamion , bez bugove za sad , inace meni kao ljubitelju mercedesa fali klasican MPII 1844 al šta je tu je ..

Inače , ruta Paris - Dubrovnik 

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Ma dajte, već smo pričali 100 puta o ovakvim stvarima i vjerujem da je puno ljudi slalo mailove SCS-u pa opet ništa... Ljudi pokušavaju nadomjestiti nedostatke hrpom modova ali bezuspješno jer se jedna stvar ovdje neće nikada promjeniti a to je da igramo simulator života i rada jednog kamiondžije. Da ovo je tako reći osnovni simulator, otraj, dotraj, i samo vožnja...Nikada neće napraviti potpuni simulator jer tu je još pono posla. Vozač je odgovoran za svoj teret, kamion i za sve u njemu. Tu je još i regula, pa papirologija, tahografski listići, osiguravanje tereta, planiranje puta i da ne nabrajam a toga ovdje nema. Sve što moraš napraviti je stisnuti "T" odvoziti što prije (van regule) da ne zakasneš, doći u skladište i stisnuti enter...čak ne moraš ni parkirati kako to rade pravi vozači. Iskreno mislim kako bi bilo pametno od njih bar da dodaju neke osnovne stvari jer ovo nije simulator vožnje kamiona nego simulator jednog malog djela u vožnji kamiona... Neka puste mape, istok, sjever i jug...Neka konačno naprave onaj pravi simulator di će se voziti koliko toliko kao u pravom životu a vi koji mislite da će vam kamion stati u vožnji i pokvariti se (što bi trebalo biti dio simulacije) e pa NEĆE.

Kolega, nema šanse da naprave oni pravu simulaciju, a i da je naprave, tko zna koliko bi ju je radili, ima tu puno toga za napraviti.

Oni su napravili jeda dio simulacije voznje it to je to!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice