Onda izvinite,nisam znao...bolje da nisam ni intalirao 1.4.8
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li mi iko pomoći kako da se riješim errora koji mi se izbaci pri instalaciji ažuriranja ETS 2 1.4.1
igra ti nije dobro instalirana, to je i meni izbacivalo pa sam ju opet instalirao
Ekipa ima ko problem s patchiranjem igre? evo greška koju mi izbaci.
Imam i ja
Da li si našao rješenje??

Zasto moj kamion nejde vise od 90km/h ? Moram instalirati neki mod ili nesto u oprions podesiti ?
Ne ide više od 90 jer ima blokadu ko i pravi kamion a ovo je simulator... Ima modova za skinit limiter a ako se malo poigraš skriptama možeš i sam stavit koliko oćeš
Imam 1.4.8. idem bas pogledam u opcijama.
Thx na tako brzom odgovoru :)
Btw. jel zna ko kako mogu popraviti ovaj bug. Igra mi se puno rusi svakih 1-2h
.
Na formulu 1 se furas? Daj link pls.
.
Na formulu 1 se furas? Daj link pls.
Gume sam napravio u photoshopu,,samo sam "EDITIRO" .dds file
Sta da radim kada mi se kamoin prevrne?
Sta da radim kada mi se kamoin prevrne?
AHAHHA Zov' hak
salim se!,,stisni F8 i pozovi pomoc na cesti,,i ona ce te odvest do najblizeg grada u radionicu
novi rekord u brzini, 175 km/h, može i brže samo mi treba neka ravnica ili nizbrdica
i u čemu je sada čar "simulatora"?
pokušavam skontat al nikako mi ne ide u glavu kako je nekome fora voziti 175 km/h sa kamionom od cca 50-ak tona :O
Dali se isplai stavljati TSM 3.5 ako mi 3.0 radi savrđeno na 1.4.8s ?
Moze mi netko reci koje su novosti u 3.5
to sam ja pitao par postova iznad pa prolistaj... zar je toliko teško?
novi rekord u brzini, 175 km/h, može i brže samo mi treba neka ravnica ili nizbrdica
pokušavam skontat al nikako mi ne ide u glavu kako je nekome fora voziti 175 km/h sa kamionom od cca 50-ak tona :O
Ako isprobavaš kamion, vjeruj mi htjet ćeš vidjet koje su mu granice.. Al ako to radi svake vožnje, neznam kako mu se samo da..
No opet da ne bude da i ja nikad ne povezem, dopi*de mi autoceste nakon 2 - 3 rute pa onda opiz*im 140 - 150 i kada odem na staru cestu (lokalne) tamo smirim doživljaj i vozim kako spada :)
Ako isprobavaš kamion, vjeruj mi htjet ćeš vidjet koje su mu granice.. Al ako to radi svake vožnje, neznam kako mu se samo da..
No opet da ne bude da i ja nikad ne povezem, dopi*de mi autoceste nakon 2 - 3 rute pa onda opiz*im 140 - 150 i kada odem na staru cestu (lokalne) tamo smirim doživljaj i vozim kako spada :)
Ja imam ovaj novi Iveco Hi-Way sa najslabijim motorom (310KS). Volim sporu vožnju, pogotovo uz Alpe, ili neka brda. Al' svako ima svoj ukus...
da ,da a o ukusima se ne raspravlja ali o tematici igre da..... no dobro... ova igra ima jednu manu koju ja nikad neću pregoriti a to je puno dosadnih autocesta i praznina uz ceste... da bar ima više lokalnih cesta, uskih naselja, neznam,..... da je svako malo nekakva gužva ili radovi,...
da bar ima više lokalnih cesta, uskih naselja, neznam,..... da je svako malo nekakva gužva ili radovi,...
Pitao ja za ovu Skandinaviju što uskoro izlazi hoće li biti užih cesta. Odgovor stigao: Da, biti će neke u Norveškoj
da bar ima više lokalnih cesta, uskih naselja, neznam,..... da je svako malo nekakva gužva ili radovi,...
Pitao ja za ovu Skandinaviju što uskoro izlazi hoće li biti užih cesta. Odgovor stigao: Da, biti će neke u Norveškoj
Ma kojih uskoro, ta mapa ce izaci 2014
Bar su tako rekli
Ja imam ovaj novi Iveco Hi-Way sa najslabijim motorom (310KS). Volim sporu vožnju, pogotovo uz Alpe, ili neka brda. Al' svako ima svoj ukus...
Da, al ti uz Alpe voziš 20 - 30 na sat.. autocestom :)
Ja imam 440 KS i sasvim mi je dovoljno, mogu ubrzat gdje i kad hoću, max brzina mi je oko 140, bez tereta.. :)
da ,da a o ukusima se ne raspravlja ali o tematici igre da..... no dobro... ova igra ima jednu manu koju ja nikad neću pregoriti a to je puno dosadnih autocesta i praznina uz ceste... da bar ima više lokalnih cesta, uskih naselja, neznam,..... da je svako malo nekakva gužva ili radovi,...
Baš zato sam i rekao ono gore, dop**de mi autoceste i usilim se i vozim 150.. :)
Ne postoji nikakav način da ne moarm plaćati cestarinu u nekim zemljama, jer jednostavno nema lokalnih cesta..
Europe rebuilding mapa je bila dobra, tamo u Poljskoj sam cijelo vrijeme picio lokalnim cestama, iako sam ih znao napamet, bile su mi i dalje zanimljive..
Pravim modove za gume,ako ima k'o kakav zahtjev neka kae u P.M , ja imam crvene trololol
Moj prvi mod,nemam screenshotova pošto mi je grafa u banani,javite ak nebude radilo jer nisam probao!!!Dolje vam je link fajla! MOlio bi par screenov-a kad skinete i probate,neam bleke kak izgleda,radio sam na slijepo http://www.mediafire.com/?hhsyd9cxy62h36c
Ja imam tsm 3.0 i ne namjeravam novu ubacivat skoro.Kroz 2 mj sam promjenio 10 profila,neda mi se vise...
jel imam kakav mod da uvijek ima ponuda za vozit.....dogada mi se da dovezem u neki grad i onda idem po prikolicu a nema ni jedne ponude i da jel moguce vozit na kratke relacije...hvala
jel imam kakav mod da uvijek ima ponuda za vozit.....dogada mi se da dovezem u neki grad i onda idem po prikolicu a nema ni jedne ponude i da jel moguce vozit na kratke relacije...hvala
Si napravio novi profil s 3.0, ako nisi onda ti je to razlog zašto nemaš poslova.
Novi ljubimac, zvuk je doslovno najbolji V8 koji sam dosad čuo da je napravljen za ovu igru i najbolje radi i zvuči s ručnim mjenjačem. Već neko vrijeme igram s ručnim jer je grijeh takve zvukove ne slušati na 2-2,5k obrtaja Da napomenem, samo radi za ovu verziju kamiona dolje u linku pa ako tko (robisierra
) ima volje i znanja nek ga konvertira da radi i s normalnom Scaniom pa nek posta tu. Ja sam probao ali ne ide.
A što se tiče TSM mape... izaći će, strpljenja.
A link one 3.2 i fake 3.3 verzije je jedino koliko sam vidio na FB stranici od ETS2 Hrvatska pa me zanima otkuda to kolegi gefufni jer čini se da je on glavni tamo. Da nije neko od naših to konvertirao? Nek me ispravi ako griješim.
jel imam kakav mod da uvijek ima ponuda za vozit nekad dodem u neki grad i nema ponude nikakve....i jel moguce vozit na kratke relacije i vozit isti teret...hvala
Haha, u isto vrijeme i još k tome mene pitaš , pogledaj 2 posta gore
Si napravio novi profil s 3.0, ako nisi onda ti je to razlog zašto nemaš poslova.
jesam jesam ali ocu vozit na kratke relacije pa si ne povecavm ono za veliku udaljenost i onda se vratim i vise nema ponude
Neču sad na sljedečoj ću...
Jednom mi se desilo, nisam ni skuzio da nemam goriva, al inace, kad mi dodje na par crtica od kraja vec gldam gdje mi je najbliza pumpa i punim.. :D
jesam jesam ali ocu vozit na kratke relacije pa si ne povecavm ono za veliku udaljenost i onda se vratim i vise nema ponude
Što si ne povećavaš za veliku udaljenost? Vještine? To nema veze s kratkim udaljenostima, ako to nadograđuješ onda ti se povećava nagrada/lova za velike udaljenosti a ako hoćeš kratku relaciju izaberi grad u kojem si i izaberi si najkraću a ako ti nestane znači da nisi stigao pokupiti prikolicu jer ima određeno vrijeme za koju ju možeš pokupiti, piše ispod posla Ponuda istječe za...