Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.955.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa ima ko problem s patchiranjem igre? evo greška koju mi izbaci.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

imaš steam verziju ?

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Koji neodgovorni da ne velim što, ovi koji rade TSM... Stave timer na stranicu koji već neko vrijeme odbrojava, još obećaju danas najkasnije do 15h mapu i tek kad odbrojavanje istekne i ljudi se pitaju gdje je napišu u stilu "hehe, pa vruće je i radimo na pola snage". Ma da... Jako ozbiljno od njih. Idem onaj "fake" 3.2 staviti i zdravo.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
trucktz kaže...

imaš steam verziju ?

Ne,normalna verzija je kod mene.

EDIT

Dali patch 1.4.8 rješava problem s nestajanjem prikolica?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 15:29 (kruskar).
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Koji neodgovorni da ne velim što, ovi koji rade TSM... Stave timer na stranicu koji već neko vrijeme odbrojava, još obećaju danas najkasnije do 15h mapu i tek kad odbrojavanje istekne i ljudi se pitaju gdje je napišu u stilu "hehe, pa vruće je i radimo na pola snage". Ma da... Jako ozbiljno od njih. Idem onaj "fake" 3.2 staviti i zdravo.

Kad bi se mapa tako lako radila kao sto kazes onda bi ih vec bilo 500 verzija za ETS2, a koliko ja znam, mozda ima 5 map napravljenih za ETS2 , a da valjaju...

Strpi se, kao da njima nije u cilju da to sto prije naprave

A koliko sam ja cuo, rekli su da vise nece izbacivati mapu za nadolazece verzije, jer su im neki debili ukrali mapu i  napravili ovo TSM 3.2 "verzija za 1.4.1", a zapravo je 3.0 verzija samo sto je ukradena

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

A koliko sam ja cuo, rekli su da vise nece izbacivati mapu za nadolazece verzije, jer su im neki debili ukrali mapu i  napravili ovo TSM 3.2 "verzija za 1.4.1", a zapravo je 3.0 verzija samo sto je ukradena

Pravit će i dalje samo neće koristit više TSM 3.2 već kreću dalje od x.x :)

17 godina
Kiki287 kaže...

Kad bi se mapa tako lako radila kao sto kazes onda bi ih vec bilo 500 verzija za ETS2, a koliko ja znam, mozda ima 5 map napravljenih za ETS2 , a da valjaju...

Strpi se, kao da njima nije u cilju da to sto prije naprave

Uzeli su im 3.0 i prepravili da radi na 1.4.x, te to predstavili kao svoje, da više neće izdavat su objavili iz srditosti. Znam kako je raditi mape, stvar je u tome što su stavili službeni countdown i čekali da vrijeme istekne i ljudi zatrpaju upitima što se dešava da bi rekli da im je vruće da bi radili punom parom. Kužiš ako i rade mapu s novim sadržajem, zašto to ne rade u pozadini na duži rok, pa barem izdaju postojeću za aktualnu verziju ETS-a 2 kad su već tako nahypeali točno vrijeme izlaska.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Uspio sam instalirati 1.4.8 no vidim taj patch nepopravlja bug s nestajanjem prikolice {#} vozio sad turu iz milana za franfurkt i ostalo mi nekih 150km i nestane mi prvo cijeli promet pa prikolica,dali zna tko što bi još pomoglo u popravku tog buga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kruskar kaže...

Uspio sam instalirati 1.4.8 no vidim taj patch nepopravlja bug s nestajanjem prikolice {#} vozio sad turu iz milana za franfurkt i ostalo mi nekih 150km i nestane mi prvo cijeli promet pa prikolica,dali zna tko što bi još pomoglo u popravku tog buga?

..u inboxu ti je fix {#}

12 godina
neaktivan
natron kaže...

Pozzz svima,skinuo sam novu verziju ets2,ovu 1.4.8 i hocu da pitam prije nego sto krenem instalirati sta mi je najbolje uraditi,da li trebam iskljuciti net,da li trebaju kodovi novi a igram na verziji trenutno 1.1.1.Da li ce ostati save game ako novu verziju instaliram?

?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Novi ljubimac, zvuk je doslovno najbolji V8 koji sam dosad čuo da je napravljen za ovu igru i najbolje radi i zvuči s ručnim mjenjačem. Već neko vrijeme igram s ručnim jer je grijeh takve zvukove ne slušati na 2-2,5k obrtaja {#} Da napomenem, samo radi za ovu verziju kamiona dolje u linku pa ako tko (robisierra {#}) ima volje i znanja nek ga konvertira da radi i s normalnom Scaniom pa nek posta tu. Ja sam probao ali ne ide.

Kamion

V8 zvuk

A što se tiče TSM mape... izaći će, strpljenja. 

A link one 3.2 i fake 3.3 verzije je jedino koliko sam vidio na FB stranici od ETS2 Hrvatska pa me zanima otkuda to kolegi gefufni jer čini se da je on glavni tamo. Da nije neko od naših to konvertirao? Nek me ispravi ako griješim.

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Novi ljubimac, zvuk je doslovno najbolji V8 koji sam dosad čuo da je napravljen za ovu igru i najbolje radi i zvuči s ručnim mjenjačem. Već neko vrijeme igram s ručnim jer je grijeh takve zvukove ne slušati na 2-2,5k obrtaja {#} Da napomenem, samo radi za ovu verziju kamiona dolje u linku pa ako tko (robisierra {#}) ima volje i znanja nek ga konvertira da radi i s normalnom Scaniom pa nek posta tu. Ja sam probao ali ne ide.

Kamion

V8 zvuk

A što se tiče TSM mape... izaći će, strpljenja. 

A link one 3.2 i fake 3.3 verzije je jedino koliko sam vidio na FB stranici od ETS2 Hrvatska pa me zanima otkuda to kolegi gefufni jer čini se da je on glavni tamo. Da nije neko od naših to konvertirao? Nek me ispravi ako griješim.

http://jocuriarena.com/euro-truck-simulator-2/harti-euro-truck-2/2278-trucksim-map-33-euro-truck-simulator-2.html 

ovdje sam našao tu verziju mape, objavio sam link ovdje prije nego sam skinuo i skužio da je lažna..
Ja koristim te verzije jer igram na novom patchu pa mi treba.

I da, SCS je na svojim stranicama objavio kako konvertirati mape na novu verziju pa to može učiniti svatko... 

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
14 godina
gefufna kaže...

http://jocuriarena.com/euro-truck-simulator-2/harti-euro-truck-2/2278-trucksim-map-33-euro-truck-simulator-2.html 

ovdje sam našao tu verziju mape, objavio sam link ovdje prije nego sam skinuo i skužio da je lažna..
Ja koristim te verzije jer igram na novom patchu pa mi treba.

I da, SCS je na svojim stranicama objavio kako konvertirati mape na novu verziju pa to može učiniti svatko... 

Da, nažalost i sad svaka budala može konvertirati nešto, napisati da je to žnj verzija i pripisati si zasluge ko ovi Finci ili šta su već.

12 godina
neaktivan
Mene boli kuko, meni TSM 3.2 radi bez problema.
Signature is assuming direct control
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I meni ova takozvana 3.3 radi na v1.4.6 bez problema, zasad ;)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

u vezi TSM, je li svaki put kad izađe nova verzija mape potrebno je praviti novi acc ili?

btw šta je bilo u vezi s nestajanjem prikolica, planiram opet krenut igrat ali se bojim nadogradit s 1.3.1 zbog toga (a i preuzeo sam je sa humanitarne stranice)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Kamion

V8 zvuk

dobar je zvuk, fin, uglađen, ali bi se zvuk prebacivanja brzina još mogao doraditi 

konvertirao sam ga za sve scanie i pojačao zvuk u kabini za 10 decibela, preuzeti se može ovdje 

ovih dana kad nađem vremena možda konačno složim jedan ultimativni scania v8 zvuk :) jer do sad je objavljeno dosta modova ali svaki ima nekakvu sitnu manu koja bi se dala riješiti, pa od svega skupa složiti jedan pravi zvuk 

Tempus fugit
14 godina
Euro Truck Simulator 2

To majstore! Ovaj zvuk bi trebao biti temelj ako misliš nešto modificirati jer je zbilja dobar i ne reži kao ostali V8 nego je baš kakav treba biti, uglađen je kako kažeš. Problem je da je pretih motor kad pustiš gas a kod 2500 obrtaja gubi zvuk, zvuk turba je predobar ali se ništa ne čuje u kabini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne mogu spavati pa sam se malo bacio u editiranje ovog V8 zvuka od Scanie. Ništa jako značajno ali pojačao sam zvuk turba u kabini jer je to jako faljelo, i drugi zvuk žmigavaca ugodniji uhu {#}

http://www.mediafire.com/download/wcban806px9fa1s/ScaniaV8_sound_edit.scs

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

To majstore! Ovaj zvuk bi trebao biti temelj ako misliš nešto modificirati jer je zbilja dobar i ne reži kao ostali V8 nego je baš kakav treba biti, uglađen je kako kažeš. Problem je da je pretih motor kad pustiš gas a kod 2500 obrtaja gubi zvuk, zvuk turba je predobar ali se ništa ne čuje u kabini.

Ja volim kad "reži" ;) ovakav iz videa bih htio dobiti jednom 

vrinho kaže...

Ne mogu spavati pa sam se malo bacio u editiranje ovog V8 zvuka od Scanie. Ništa jako značajno ali pojačao sam zvuk turba u kabini jer je to jako faljelo, i drugi zvuk žmigavaca ugodniji uhu {#}

http://www.mediafire.com/download/wcban806px9fa1s/ScaniaV8_sound_edit.scs

Pojačao sam sve zvukove za 10 decibela ali taj zvuk turba je sam po sebi dosta tih, rado bih ga zamijenio s nekim jačim 

Od svih zvukova za Scaniju ovaj iz videa mi još uvijek najviše odgovara, pogotov kad se pokrene motor i zvuk moora u leru. Htio bih doraditi zvuk promjene brzina i dodati više "pištanja" zvuku turbine u kabini i mislim da bi bio savršen za ljubitelje "glasnih" kamiona

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdravljam ekipu vidim nova verzija nove mape i hrpa problema :)

ja jos imam verziju  1.3.1 i mapu tsm 3.0 (ako se nevaram nisam duugo igrao)

molio bih forumase poput robisiera92,strumf123 koji su u igri vec dugo i nepisu po forumu gluposti poput tuniranja na 1000HP i ali felge itd :)

da mi kazu gdje da skinem novu verziju igre i mape TSM jer bih htio ispocetka krenuti

pokusao sam citati prijasnje postove ali nevrijedi jer ima hrpa toga nejasnoga i svasta napisanoga

moze i ovde moze i na pp samo da mogu igrati da mi nebloka igr,nestaju prikolice i ostale stvari kao sto je pisano  :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
balvanar kaže...

pozdravljam ekipu vidim nova verzija nove mape i hrpa problema :)

ja jos imam verziju  1.3.1 i mapu tsm 3.0 (ako se nevaram nisam duugo igrao)

molio bih forumase poput robisiera92,strumf123 koji su u igri vec dugo i nepisu po forumu gluposti poput tuniranja na 1000HP i ali felge itd :)

da mi kazu gdje da skinem novu verziju igre i mape TSM jer bih htio ispocetka krenuti

pokusao sam citati prijasnje postove ali nevrijedi jer ima hrpa toga nejasnoga i svasta napisanoga

moze i ovde moze i na pp samo da mogu igrati da mi nebloka igr,nestaju prikolice i ostale stvari kao sto je pisano  :)

Očekujemo uskoro izlazak službene verzije TSM mape za 1.4 verziju igre. Postoji convertirana 3.0 verzija ali developeri kažu da nije dobra, iako meni jest. Pa da ne bi morao radit novi profil za 2-3 dana, radije pričekaj s nama novu verziju.

Igra se updatea putam patcha koji se skida s SCS-ove web stranice ovdje http://blog.scssoft.com/2013/07/euro-truck-simulator-2-update-148.html Posljednji patch je 1.4.8. a od 1.3.1 verzije je izdano, ako se ne varam, pet-šest patcheva u nekoliko dana. Svaki otklanja nekakve pogreške odnosno bugove. 

Prikolice nestaju u u piratskoj 1.4 verziji igre ali i za to postoji nekakav fix.

Ako imaš još kakvih pitanja slobodno pitaj na pp ;) 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan

Ja neznam zasto, ali nikoji od tih modova za zvuk sto su izasli mi se nesviđa, svi su nesto napola, boli glava..

Meni su ova 3 definitivno najzesci zvukovi na youtubeu

Prva 2 videa su Scania LBS 140, a zadnji je Scania 143M 450

Kad bi netko ovo napravio bilo bi super, ali mislim da se nemoze u ETS2 tako dobro napraviti zvuk, mozda bi u OMSIu , da se mogu kamioni praviti, to bilo puno bolje

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Paaaa to bi se i moglo,ali samo zadnji video,skineš video,isjećeš ga na dijelove((U ETS2 imaš raspon od 700Rpm-a do 2000Rpama ili tak neš)) Pretvoriš i u .ogg fajlove,treaju biti još malkoc skračeni((Mslm na 11Sec ili tako neš)),to ti je za vanjski zvuk i tamo su brojevi okretaja neparni,dok su za interijer parni,...Za interijer samo stišaš zvuk i sve pet!!! :D Ima možda 1 dan polsa :D

Strm
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za vas koji imate problema s prikolicama fix - http://ets2.lt/en/trailer-bug-patch-fix-1-4-1-tutorial/

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...
DriverOS kaže...

Jbg, sada gledam na njihovoj stranici...

patch 1.4.8. još nema za steam :( morat ću se zadovoljiti još neko vrijeme sa 1.4.1...

šta predlažete za modove? kontam realistic mod, map 3.0 (ili ima nešto novije?), real logos, neki tuning mod (za svjetla samo) i za kamione da mi se ne vraćaju prazni...

Kako nema? Ja juce kupio na akciji ETS2 i inakon instaliranja ispod pise 1.4.8.S !

ma to sam i ja kasnije skontao.... skinio sam igru i instalirao... otišao na njihovu stranicu bez da sam gldao i pisalo je da još nema za steam verziju patch... sorry na dezinformaciji :S

--> gas -- gas <---
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Dal se mogu palit ova svijetla koja su naknadno stavljena(ova gore i u sredini), i ako da, kako?!

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dal se mogu palit ova svijetla koja su naknadno stavljena(ova gore i u sredini), i ako da, kako?!

Stisnes f4 i vidjet ces:gornja pomocna i donja pomocna..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice