Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.914.154
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zašto mod ne radi, ovako skinem si par interiora i  mercedes actross, i to mi uopće ne radi, ne mogu naći mercedesa da kupim uopće ga nema, niti interiora kada ih želim urediti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad izlazi novi pach 

zokii

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#} igre su za djecu. Pa da, vidim da su vecina pro gamera djeca... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
GamerX9 kaže...

gamer=luzer

nabijte si kapu sa slovom L pa šutajte i budite ponosni na sebe jer imate preko 40 i živite u podrumu...

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
GamerX9 kaže...

gamer=luzer

nabijte si kapu sa slovom L pa šutajte i budite ponosni na sebe jer imate preko 40 i živite u podrumu...

Aj momak prestani serkati..

Sto ti znas koliko tko ima godina, te dali netko provodi vrijeme igrajuci u podrumu??

Tko im brani odvoziti uru/dvi vrimena na ETS2 ili OMSI ili bilo cemu..sto ih to cini losim osobama??

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Predator003 kaže...
GamerX9 kaže...

gamer=luzer

Sto ti znas koliko tko ima godina, te dali netko provodi vrijeme igrajuci u podrumu??

Tko im brani odvoziti uru/dvi vrimena na ETS2 ili OMSI ili bilo cemu..sto ih to cini losim osobama??

nemam ništa protiv pa više neću o tome...

nego koji su najbolji kamioni, imam 2 skanije(stock) i volvaru 750 ks, srednja kabina i malo napucan izvana

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ajde malo razmisljaj sto govoris i pises. Prvo, nemam 40 godina, cak niti pola od toga. Drugo, ne zivim u podrumu. O tebi ne bih niti htio raspravljati koliko godina imas i gdje zivis... Ne mislim nikoga vrijeđati, nego cak suprotno, bas bi htio da postanes pro, pa da se mozemo zajedno smijati tvojim nepromisljenim postovima.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Kiki287 kaže...
Predator003 kaže...
GamerX9 kaže...

gamer=luzer

nemam ništa protiv pa više neću o tome...

nego koji su najbolji kamioni, imam 2 skanije(stock) i volvaru 750 ks, srednja kabina i malo napucan izvana

A sad trazis da ti recemo koji su najbolji kamioni??

Ali dobro, ja nisam smece od covjeka pa cu svejedno odgovoriti

Ja nevozim kamion po izgledu niti po snazi, vozim po zvuku i onaj tko ima najbolji zvuk , po meni Scania, nju i vozim..

Dapace , vrlo rado bi vozio da ima u ETS 2 , sve starije kamione radene od 1980-1990 kao Mercedes LPS,NG,SK , MAN F7/F8/F90, Scania 140,141,143M , Volvo F12 itd itd...

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Šta mislite o Renault trucks ? Danas sam vozio magnuma i sviđa mi se jako . S nekih 25 tona tereta ide predobro za samo 430 ks ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Šta mislite o Renault trucks ? Danas sam vozio magnuma i sviđa mi se jako . S nekih 25 tona tereta ide predobro za samo 430 ks ? 

Renault mi je oduvijek bio odvratan...

EDIT jer tako zahtjevaju kolege

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 23:39 (Kiki287).
14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Rucipe kaže...

A sto mislis da je 430HP nije jako, pa ja sam MAN-a od 330HP iz 1984. godine vozio 115km/h sa ukupnom tonazom (voda + kamion) ima oko 30 tona, pa siba ka lud, mogu samo zamisliti kako bi isao sa vise od 330HP

Tako bi isto trebalo biti i sa ETS2

Bez uvrede i necega, al ides ljudima na zivce sa svojim ajmo rec kur*enjem kako si ti ovo, kako si ti ono sa ovim ili onim kamionom..

Ako već imaš toliku ljubav prema kamionima, prekini se zajebavat ovdje s nama i vozit simulaciju na PCu, već se uhvati pravog kamiona ;)

I samo da znaš, biti kamiondžija nije tako bajno i sjajno kako si ti to zamišljaš, susjed mi ima veliku firmu (preko 50 kamiona), njegovi vozači jesu slobodni za vikende i blagdane, ali oni kreću svaki dan ujutro u 5 i nema ih do navečer 8 - 9..

S obitelji provedu skoro pa ništa vremena :)

Nadam se da se nećeš naljutit :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Khm, prilicno sam siguran da on vozi kamion u pravom zivotu, ili? Pogledaj postove par stranica unazad.

I osim toga, vozaci su nekada i po par dana na putu, ne od 5 ujutro do 8-9 navecer. Imam par prijatelja kamiondzija. Moj tata je bivsi policajac, a on je radio od 7 ujutro do 8 navecer, isto tako i nocne smjene od 7 navecer do 8 ujutro, pa i za nedjelje, praznike i blagdane... Ne kazem da je lako biti kamiondzija, ali ovo sto si ti rekao nije prestrasno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 23:28 (GamerX9).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nek vozi, al onda nek svoje preseravanje kako on ovo, kako on ono, kako on obara svjetske rekorde sa manom iz 87 ostavi za sebe..

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hocete se vise prestat natezat?

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...
Rucipe kaže...

A sto mislis da je 430HP nije jako, pa ja sam MAN-a od 330HP iz 1984. godine vozio 115km/h sa ukupnom tonazom (voda + kamion) ima oko 30 tona, pa siba ka lud, mogu samo zamisliti kako bi isao sa vise od 330HP

Tako bi isto trebalo biti i sa ETS2

Bez uvrede i necega, al ides ljudima na zivce sa svojim ajmo rec kur*enjem kako si ti ovo, kako si ti ono sa ovim ili onim kamionom..

Ako već imaš toliku ljubav prema kamionima, prekini se zajebavat ovdje s nama i vozit simulaciju na PCu, već se uhvati pravog kamiona ;)

I samo da znaš, biti kamiondžija nije tako bajno i sjajno kako si ti to zamišljaš, susjed mi ima veliku firmu (preko 50 kamiona), njegovi vozači jesu slobodni za vikende i blagdane, ali oni kreću svaki dan ujutro u 5 i nema ih do navečer 8 - 9..

S obitelji provedu skoro pa ništa vremena :)

Nadam se da se nećeš naljutit :)

Ne necu se naljutiti ;)

Znam ja dobro kakav je posao kamionđije, ali ja ne vozim svaki dan, vozim kad frend rijesi ture i to vozim cisto onako, radi gusta , uopce nemislim raditi taj posao posto sam evo na 3. godini pomorskog faksa

Nije ni to bolji posao od vozaca, ali tko voli nek izvoli

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#} malo ste skrenili sa teme sa tim prepucavanjem oko gamera. znam čovika od 50ak godina pa ga nekada vidim da igra ni manje ni više nego GTA S.A. šta ima u tome loše.....to je sve za zabavu.... vretite se malo na ovu temu koja se zove Euro truck simulator 2

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ajmo stvarno nazad na temu

ako je iko igrao german truck simulator sigurno je primjetio kako je mercedes "A klasa" loše napravljen i da pri malo većoj brzini ga počne nosati, jesu li ovdje u ETS isto tako različita prijanjanja kamiona ili se razlikuju jedino vizualno

kakav vam je iveco, možda bi njega kupio da ne vozam uvijek isti kamion od ets preko gts pa do ets2

i samo još nešto je li velika razlika u okretnosti izmeću 4x2, 6x2 i 6x4?=

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ako je iko igrao german truck simulator sigurno je primjetio kako je mercedes "A klasa" loše napravljen i da pri malo većoj brzini ga počne nosati, jesu li ovdje u ETS isto tako različita prijanjanja kamiona ili se razlikuju jedino vizualno

kakav vam je iveco, možda bi njega kupio da ne vozam uvijek isti kamion od ets preko gts pa do ets2

Za prijanjanje na cestu ima razlike, za osovinu pogledaj prošlu stranicu.. opet je bila prepirka oko toga :)

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

Za prijanjanje na cestu ima razlike, za osovinu pogledaj prošlu stranicu.. opet je bila prepirka oko toga :)

znam sudjelovao sam :) i dalje stojim iza toga da nema razlike u prijanjanju između osovina ali me zanima okretnost kod različitih jer su malo dulji kamioni s 3

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

znam sudjelovao sam :) i dalje stojim iza toga da nema razlike u prijanjanju između osovina ali me zanima okretnost kod različitih jer su malo dulji kamioni s 3

Nisam bas primjetio , ali mozda ima neke male razlike u okretnosti, barem na 6x4 osovini

Ali stvarno neznam kako niste primjetili da na onim sugavim teretima (acid, oxygen, razni plinovi, kemikalije, goriva) kamioni sa 4x2 plesu

A sto se tice GTS, on je bio katartrofa, svaki kamion je driftao

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako me zivcira, taj Volvo ne radi, a pre dobar je...

I isto tako ovu Scaniu nemogu nikako napraviti, igra mi se rusi nakon 10m odvozenih, ma pobrisati cu sve ove modove -,-''

A vidi kako dobro izgleda...

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

I isto tako ovu Scaniu nemogu nikako napraviti, igra mi se rusi nakon 10m odvozenih, ma pobrisati cu sve ove modove -,-''

meni Volvo radi normalno..isprobao...sam mod...jučer sam ga našao na jednom forumu na nekom žblj jeziku..mislim da je ruski ili tako nešto..još nije ni na jednoj poznatoj stranici objavljen {#} 

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
15 godina
neaktivan
gefufna kaže...
Kiki287 kaže...

meni Volvo radi normalno..isprobao...sam mod...jučer sam ga našao na jednom forumu na nekom žblj jeziku..mislim da je ruski ili tako nešto..još nije ni na jednoj poznatoj stranici objavljen {#} 

A zvuk iz kabine se necuje nista ;)

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
gefufna kaže...
Kiki287 kaže...

A zvuk iz kabine se necuje nista ;)

dobro..ko hoće može malo doraditi....ili pričekati novi update moda..

13 godina
Euro Truck Simulator 2

E , imal neko dobru mapu , al da mjenja sve gradove i puteve . Da nije samo nadogradnja puteva il grado u ovi obicnu .

I imal ko ovu mapu truckers map gobe ?! kakva je 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 16:31 (PiDzI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 14 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Nepotrebno..

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav. Danas sam prvi put zaigrao ETS2 i nisam se razočarao. Igra je predobra, pogotovo ako se igra uz volan. No zanima me nešto.. Kako ste skombinirali volan (ako igrate njime) i miš za okretanje kamere? Ja sam uspio jedino okretati volan s 1 rukom, a drugom kontrolirao miš, te tu i tamo obje ruke na volan, zbog brzina.

Također, zanima me kako namjestiti full screen, a da nemam crne crte gore i dolje, prilično mi je iritantno to da imam niski monitor, a još ovo.. ali pretpostavljam da je igra napravljena u 16:9 ili tako nešto, pa se ne može...

ovo bi bio raj sa Oculus Riftom, za okretanje glave

Hvala

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:19 (tonchy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

novi rekord {#}

d d
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 21:21 (Ibrahim).
Moj PC  
5 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice