Plava boja mi je najdraza a u kombinaciji sa crnom ubija..Interijer kao radjen za mene super je napravljen!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta me snađe na putu iz Lyona prema Torinu
,jedva sam zakočio (nova europa mapa). Kontao sam zvati pomoć na cesti,ali onda bi zakasnio sa isporukom sto mi nikako nije pasalo. Jedva sam ovo presao s obzirom na teret.
P.S. S razlogom sam stavio ovaj natpis na skanđi, s obzirom na svakakva preticanja na putevima pa i ovakva desavanja
. Stigao sam na vrijeme s 2% osteceneg tereta,dobro je proslo
,jedva sam zakočio (nova europa mapa). Kontao sam zvati pomoć na cesti,ali onda bi zakasnio sa isporukom sto mi nikako nije pasalo. Jedva sam ovo presao s obzirom na teret.
P.S. S razlogom sam stavio ovaj natpis na skanđi, s obzirom na svakakva preticanja na putevima pa i ovakva desavanja
Znaci Frejus nista hehehhe nema druge nego zaobilaziti tunel
Znači moram izbjegavati tu trasu
.
Hvala na "obavijesti".
Evo par slika sa jedne dionice istočno od Kaliningrada na rebuilding map. Ovoga stvarno fali u ETS 2, sva sreća pa se netko sjetio. Kuće uz cestu, veliki truckstop sa servisom i benzinskom, policija............... Najdraža cesta

Koja je to mapa ?
Evo par slika sa jedne dionice istočno od Kaliningrada na rebuilding map. Ovoga stvarno fali u ETS 2, sva sreća pa se netko sjetio. Kuće uz cestu, veliki truckstop sa servisom i benzinskom, policija............... Najdraža cesta

Koja je to mapa ?
Europe rebuilding map..... ona o kojoj se dosta govori ovih dana 
Ja sam tu mapu ubacio,napravio novi profil i kad krene ucitavat dodje do pola i vrati me ponovo na izbornik profila..Isto bude kad hocu ucitat stari i novi profil..Nije mi se dalo modove uklanjat ali mislim da je zbog toga? Dali mapa moze na svim verzijama radit ili samo 1.3.1?
Ja sam tu mapu ubacio,napravio novi profil i kad krene ucitavat dodje do pola i vrati me ponovo na izbornik profila..Isto bude kad hocu ucitat stari i novi profil..Nije mi se dalo modove uklanjat ali mislim da je zbog toga? Dali mapa moze na svim verzijama radit ili samo 1.3.1?
Neznam, ja mislim da je samo na v 1.3.1
Kreiraj profil bez modova pa onda probaj.
Igra li tko s joystickom, da mi preporuči nekakav dobar?

Koja je to mapa ?
Europe rebuilding map..... ona o kojoj se dosta govori ovih dana 
imam je ja ali mi nije ni slicna kao ova tvoja :(, ne mogu da udjem u neke gradove, jednostavno me izbaci
Valjda misliš na gamepad? Onda definitivno Xboxov jer su čvršći od Logitechovih (govorim iz iskustva), a da ne govorim tek u razlikama od onih Speedlinkovih, Geniusovih...
Ima 3 godine garancije i triggeri iza (L2 i R2) su odlični za vožnje jer možeš dozirati gas. I ono što mi je najbitnije da savrženo leži u ruci makar sam prije kupnje bio skeptičan jer sam prije uvijek koristio one ergonomski i rasporedom od PS3.
Valjda misliš na gamepad? Onda definitivno Xboxov jer su čvršći od Logitechovih (govorim iz iskustva), a da ne govorim tek u razlikama od onih Speedlinkovih, Geniusovih...
Ima 3 godine garancije i triggeri iza (L2 i R2) su odlični za vožnje jer možeš dozirati gas. I ono što mi je najbitnije da savrženo leži u ruci makar sam prije kupnje bio skeptičan jer sam prije uvijek koristio one ergonomski i rasporedom od PS3.
Totalno sam izašao iz gejmerskih voda ;) Da, gamepad, tako je ;)
Briznski sam bacio pogled na linksovu ponudu, jer sam iz Osijeka, i vidim da košta oko 300 kuna. Moram negdje kod nekoga probati kako mi odgovara, jer osim za ETS za drugo mi ne treba.
Tnx za info, sad znam na što obratit pozornost ;)
||| Intel Core™ i7 inside |||
zato što inače ne igram igre, jer nemam vremena, ets je iznimka koju zaigram oko 2-3 ujutro kad se nađe vremena ;)
volan bi mi bio totalno overkill, a gamepad bih već mogao negdje još koji put upotrijebiti
postoje modovi za drugačiji i glasniji zvuk, ovosi za koji kamion, imaš ovdje http://ets2.lt/en mnoštvo modova a čak sam i ja napravio jedan sound mod za scaniu
zato što inače ne igram igre, jer nemam vremena, ets je iznimka koju zaigram oko 2-3 ujutro kad se nađe vremena ;)
volan bi mi bio totalno overkill, a gamepad bih već mogao negdje još koji put upotrijebiti
postoje modovi za drugačiji i glasniji zvuk, ovosi za koji kamion, imaš ovdje http://ets2.lt/en mnoštvo modova a čak sam i ja napravio jedan sound mod za scaniu
Ja sam G25 prodao zbog nedostatka vremena a i više me nisu toliko interesirale vožnje makar sad mi je malo žao jer sam igrao zadnji ETS s njim i znam kakav bi bio gušt igrati pa makar da je namjenjen samo za ovu igru 
Imaš u Diskontu za 240 kn taj gamepad, tamo je najjeftinije mislim.
Stjepanj idi na ovu stranicu koju ti je robisierra linkao i imaš zabave do večeri s traženjem i skidanjem.
||| Intel Core™ i7 inside |||
Moj mod folder ima 2 gige, znači dosta toga se nakupilo, samo pazi da skidaš modove za pravu verziju igre i da ne stavljaš modove koji imaju iste stvari u sebi (fizika, zvukovi...) jer se znaju klati međusobno pa dolazi do crasha.
E ovo ću voziti jaaako dugo.
Btw. svima kojima se igra crasha imate u ETS2 folderu (tamop pod My documents di je mod folder) game.txt koji radi zapise svaki put nanovo kad startate igru i na kraju uvijek piše kad se crasha di je problem/error, točnije u nekoj texturi, modu za snagu i slično, tako sam ja otkrio zašto mi se konstantno rušila nakon 10-15 minuta igranja. Jedna textura me hebala iz jednog moda, izbrisao sam ga i od onda sve super radi.
Uskoro! 
Jel taj Iveco ide ? Oni slabiji modeli su uzas.
Uskoro! 
Jel taj Iveco ide ? Oni slabiji modeli su uzas.
vidjet ćemo. Dolazi sa novim patchom. Najavljuju novi Volvo, DAF i MB. DAF-a i Mercedesa već imamo možda će oni izdati bolje verzije..:D
E ovo ću voziti jaaako dugo.
Btw. svima kojima se igra crasha imate u ETS2 folderu (tamop pod My documents di je mod folder) game.txt koji radi zapise svaki put nanovo kad startate igru i na kraju uvijek piše kad se crasha di je problem/error, točnije u nekoj texturi, modu za snagu i slično, tako sam ja otkrio zašto mi se konstantno rušila nakon 10-15 minuta igranja. Jedna textura me hebala iz jednog moda, izbrisao sam ga i od onda sve super radi.
evo screen http://prntscr.com/18f8uw Mozes li vidjeti do cega je ?
Tu ja ne vidim crash već samo da si normalno izašao iz igre. Kad ti crasha onda pogledaj što piše na kraju.
Tu ja ne vidim crash već samo da si normalno izašao iz igre. Kad ti crasha onda pogledaj što piše na kraju.
moguce :D, a sada http://prntscr.com/18fizj ?
Error dx9 0x8876086c
Sve upućuje na problem s directX-om, reinstaliraj driver od grafičke, stavi najnoviji koji nađeš za svoju grafu. Ako je ta koju imaš u potpisu.
ja nevidim zasto netko daje td-ove u ovoj temi! a uglavnom su pitanja vezana za neki problem ili ss-ovi ruta??
stvarno mi nije jasno! ocigledno nismo svi u ovoj temi ljubitelji ove igre ili ih nesto trece hebe
...LP
mozda moraju ici doma jesti! stara ce im srati....
sry bug morao sam...pozdrav od kamion"đž"ija
skuzio sam da imamo "judu" među nama koji klika redom svima "nesviđa mi se" nerazumijem cemo onda opce navraća ovamo?? i cemu opce takvo ponasanje.... u razini od 8 god!
Edit: stjepanj nemos vjerovat u isto vrijeme postali isto..... hahah