Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.908.610
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...

Ja ne znam šta je zanimljivo imat kamion od 1500KS. Do 800KS ajde dobro je ali 1000 i više.......... brate pretjerano {#}

istina ja bezveze stavio 1500 to samo da ne poleti 750 ima dosta

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
imation kaže...
Pa sa Cheat Enginom si sve vrati kako si imao...

uspio sam pare dodati ali nisam level, imam trenutno 764 xp , kako da povecam level??

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma ne treba nikakvi cheat engine..Odes u dokumente od igrice i tamo dodas sta ti treba {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ma ne treba nikakvi cheat engine..Odes u dokumente od igrice i tamo dodas sta ti treba {#}

Tako je moglo na starom euro trucku, ali evo napravio sam :), samo mi jos fali otkrivenost mape, jos to ne znam

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Instaliro sam TSM 2.2 igrica mi je pechirana na 1.3.1... Izbriso sve modove ubcio samo njega, napravio novi profil odabrao mod i sve. Ali na mapi mi nema afrike :S Help?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
goransmy kaže...

Malo sam si ga doradio... 1080 ks i skin koji još treba maaaaaalo uljepšati...{#}

Jesi to sam tunirao, kako se ponaša u vožnji s toliko konja? Naletio sam na nekakav mod za scaniju ali je kamion bio neupravljiv pri nižim brzinama.

U biti koliko sam istraživao nije problem modificrati motor, i nije problem naibti konja, nego treba pogoditi omjer okretnog momenta, tako da kamion "ne leti" kad kreće.

Snaga je došla s nekim modom koji imam.Istina,nisam ni znao dok nisam išao nadograditi motor.Imam mod sa prijenosima pa sam probavao s kojim prijenosom je najbolje.Ovaj koji imam je ok.Ne divlja pri malim brzinama jedino što brže dođe do 120 nego sa standardnim prijenosom.Eto,toliko konja je samo zbog ubrzanja.Inače,probavao sam modove za Scaniu sa puuuno konja ali je pretjerano.Ovaj za Volva je taman.

Modificiram samo skinove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 19:45 (goransmy).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa...

Kao što sam se već u dva navrata javljao kako sam se vratio ETS-u... nisam...

naime, kao što sam spomenio, "save" koji sam čuvao na usb-u mi nikako nije htio raditi kada sam srušio windowse i ponovo instalirao igricu, pa se nikako nisam mogao natjerati da sve ispočetka krenem -.-'

sve do jučer... ne da meni vrag mira, pa reko idem skiniti patch 1.3.1, pa da vidimo šta se tu toliko promjenilo... ikada sam ja to sve skinio i krekirao, reko ajd da probam stari "save" pa kud puklo da puklo... nemam šta za izgubiti... kad ono... RADI!!!

E sada rezime moje igre od prije: Imam jedan svoj kamion, scania R, ona normalna, garažu u "minkenu" sa pet mjesta i naravn osve popunjeno, i sada skupljam za garažu i novi kamion i zaposlenika... jubilarnog petog :)

prelistao sam malo skinove i ima hrpeeeetina novih, do sada sam prelistao samo prvih 100 stranica... ostalo mi je samo još 200 injak... xD

Eto budem malo slikao pa postavio :)

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kako se zove mod koji ne ogranicava brzinu na 90km/h nego vise?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Instaliro sam TSM 2.2 igrica mi je pechirana na 1.3.1... Izbriso sve modove ubcio samo njega, napravio novi profil odabrao mod i sve. Ali na mapi mi nema afrike :S Help?!

I moze crack za 1.3.1 ako ga neko ima?

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
imation kaže...

I moze crack za 1.3.1 ako ga neko ima?

tako je kod mene bilo pa sam skinuo neki fix (sad ne znam da li je do njega), i izbacio sam sve modove i napravio novi profil i sve radi normalno, ali je bilo modova sa zbog kojih nije bilo afrike, morao sam napraviti novi profil jer nisam imao posla u africi. Skini taj fix i probaj http://www.ets-2.com/tsm-map-fix-to-2-2-1/

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako se zove onaj mod da na instrumental tabli kazalje i brojke budu crvene!...????

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Kako se zove onaj mod da na instrumental tabli kazalje i brojke budu crvene!...????

ovako nesto ?? 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koja je najnovija i najbolja mapa od gobe?

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 22:45 (99Mile99).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Par screenshotova iz igre

Scania R730 Scania R730
Scania R730 Scania R730
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:38 (Kiki287).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dajte prijedloge i ideje za Scania skinove :) 

Po mogućnosti neke neke autoprijevozničke tvrtke iz Azerjbađana ;) 

Možda da napravim nekakav skin Bug Online Forum ;) 

Edit 

Ovaj skin sam napravio za 20-ak minuta, tek toliko da se vidi kako bi mogao izgledati bugov kamion ;)

Muči me što nemam ovu bugovu bubamaru u većoj rezoluciji

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 2:01 (robisierra92).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

msm da ti nije losa ta ideja Bug online forum, da malo promovisemo po Africi nasu forum :D, 

0 0 hvala 0
17 godina
vucko40 kaže...
Softwer kaže...

ovako nesto ?? 

Da takvo

Softwer
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Edit 

Ovaj skin sam napravio za 20-ak minuta, tek toliko da se vidi kako bi mogao izgledati bugov kamion ;)

Malo to slova bježe...bočno na kabini

14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Može link od skina?

17 godina
vucko40 kaže...
Softwer kaže...

ovako nesto ?? 

Znal itko kako se zove ovaj mod ili ako ima link nek posalje na PP

Softwer
17 godina
neaktivan
goransmy kaže...
robisierra92 kaže...

Edit 

Malo to slova bježe...bočno na kabini

To sam zaljepio tek toliko da se vidi, brzinski, kako bi moglo izgledati, ako ima zainteresiranih da se napravi ;)

Evo jedan novi skin, zvan Scania Slayer a ujedno sam updejteo Grim Reaper skin. Reapri na kabini sad su puno veći 

Slayer skin download 

Grim reaper skn download 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
macgyver 53 kaže...

Ovo zgazi i Mercedesa i Mana {#}

Scania FTW ;) 

Ako hoćeš probaj onaj moj skin, da vidim kako izgleda na 4x2 karoseriji ;) 

Isprobat ću pa ću stavit slike :)

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...

Može link od skina?

Kad skines Scaniu Rework moras dobiti ovaj skin uz nju, nema ga posebno za skinuti

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi!

Evo da se i ja malo javim.... baš jučer gledam malo modove i skinem par komada (naravno od njih par možda su dva - tri radila -.-) i idem kupiti kamion koji sam skinio.... radi se o novom daf-u... dakle da počnem od početka.... skupih tak oja cca 250K  € ( ne dižem kredite uopće, skupljam pa onda kupujem ) i nabrijan kako ću kupiti garažu odem u daf-ov salon i kupim novu pilu... provozam ja kamion malo po gradu.. . super ide, dobro se drži i tako to... reko ajd super idemo po neki pos'o pa kud puklo da puklo... i uzmem ja tako jednu šlepu i krenem na put.... se je bilo super do prvih zavoja.... čim malo brže uđeš u zavoj, ode daf u tri *.*. .... i tako nakon niza proklizavanja i bliskih susreta sa zaštitnom ogradom, završio sam i na boku -.-'... da bi stvar bila još bizarnija, pošto sam bio prevrnut u zaustavnoj traci, slijedom nesretnih okolnosti i nesposobnih vozača, nakon cca RL minute "proučavanja" i naslikavanja, jedan autobus mi se zabije u kabinu (vald čo'ek zaspo iliti krivo procjenio.... tko će ga znat')... 

revoltiran slijedom dogđaja, zovem pomoć... šlepanje platim cca 1K €, otkazivanje posla 12K €.... dakle samo sudar me koštao (nisam računao popravak, pošto nisam popravio kamion) cca 13K  €.... odlučio sam prodati daf i vratiti se vjernoj scaniji... nakon prodaje i kupnje novog kamiona, upgrade-a scanie (ipak ne mogu voziti onu najlošiju ) izgubio sam oko 150K € :O ( doduše malo me povukao truck shop, pa sam i "neke" nepotrebne stvario stavio, tako da sam dobio bijesnu pilu :)

ugl. poanta priče... držite se onogau čega ste sigurni... ne mjenjajte kamione!! :)

slike su postavljanje kako tok priče ide :)

btw. ima još par slikica ovako bzvz što sam slika :)

--> gas -- gas <---

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozzz kolege kamiondžije imam dva pitanjca:

dali se može i gdje paliti extra svirena.... ona klasična ide na H ali dali se može aktivirati ona extra sto se kupi?

negdje sam procitao da se može skinuti blokada da ide više od 90 km/h, trazio sam pa nemogu naci nikako,  ako tko ima link od moda bio bih mu jako zahvalan.

....EDIT sad isao pokrenut igricu i neide pise steam has stopped working.... samo od sebe stalo i nemogu pokrenuti. Samo sam nadogradio drivere za graficku :-////

....EDIT 2 rijesio problem s system restore vjerojatno oko nadogradnje graficke je bilo problema

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 20:11 (tommek10).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

dali se može i gdje paliti extra svirena.... ona klasična ide na H ali dali se može aktivirati ona extra sto se kupi?

negdje sam procitao da se može skinuti blokada da ide više od 90 km/h, trazio sam pa nemogu naci nikako,  ako tko ima link od moda bio bih mu jako zahvalan.

....EDIT sad isao pokrenut igricu i neide pise steam has stopped working.... samo od sebe stalo i nemogu pokrenuti. Samo sam nadogradio drivere za graficku :-////

Koliko znam nema opcije za aktivaciju druge sirene 

Mod koji uklanja blokadu skini ovdje

U nastavku su dva linka za Scania skinove koja sam ja napravio, ovaj drugi je updejtan, novi link potraži u komentarima

Scania Slayer skin 

Scania Grim Reaper skin

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
tommek10 kaže...

U nastavku su dva linka za Scania skinove koja sam ja napravio, ovaj drugi je updejtan, novi link potraži u komentarima

Scania Slayer skin 

Scania Grim Reaper skin

link za mod od blokade je potrgan.... nemoze se skinuti

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li netko kako mogu ja sam uređivat kamion (sam napravit skin)?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imas dosta tutova na yt pogledaj i sve ces znat.

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
robisierra92 kaže...
tommek10 kaže...

Scania Slayer skin 

Scania Grim Reaper skin

link za mod od blokade je potrgan.... nemoze se skinuti

ako koristis standardnu mapu,tesko ces naci mod koji uklanja blokadu (vecina ih ne radi). Ako koristis neku od TSM mapa (2.0,2.1,2.2) onda blokadu mozes skinuti sa ove stranice http://www.simgamemod.com/?p=567#more-567.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice