Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.238
|
čitano: 8.889.347
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima. Zanima me jesu li skemijali sta da se moze igrat multiplayer online? Posto vidim da dosta ljudi pise da jos nista od toga. Jer bi uzeo onda ako bi se pocelo online igrat

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U 6 MJ bi trebala izaci prva verzija MP-a

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi problem :S.

Našao sam sve što je potrebno, ali, kada odaberem gradi koji hoću, igra mi se sruši. Bude mi ono don't send. Dali je ko imao sličnih problema, i kako ih je riješio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo moj mod i ovdje. Dakle, kao što rekoh, ako netko ima prijedlog kako još poboljšati zvuk otvoren sam za sugestije ;) 

http://ets2.lt/en/scania-v8-louder-sound-mod-v1-1/

Tempus fugit

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Instalirao sam TSM 2.2 ali mi nema poslova, kada odem u Tunis u neku firmu nema mi ni jednog posla, sve prazno, nema mi ni u jednom novom gradu. Moze li se popraviti kako?
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
vucko40 kaže...
Instalirao sam TSM 2.2 ali mi nema poslova, kada odem u Tunis u neku firmu nema mi ni jednog posla, sve prazno, nema mi ni u jednom novom gradu. Moze li se popraviti kako?

Napravi novi profil, druge nema

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ima li neko save sa kojim igra tsm 2.2 da mi posalje, mrsko mi ponovo sve prelaziti ? A taman sam mislio da cu moci na starom profilu :(
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa sa Cheat Enginom si sve vrati kako si imao...
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moj drugi mod za ets2 i prvi skin 

Download link

Tempus fugit

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imation kaže...
Pa sa Cheat Enginom si sve vrati kako si imao...

Postoji li neki Cheat sa kojim mogu da vratim predjene kilometre, jer na sadasnjem profilu imam preko 450.000km

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ovako,imam instaliranu 2.2 mapu i hito bih da mi preporucite neke super modove za uredenje kamiona i za drugacije prikolice da nisu one uobicajene nego da je drugaciji teret kojeg prevozim :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naldo kaže...

evo ovako,imam instaliranu 2.2 mapu i hito bih da mi preporucite neke super modove za uredenje kamiona i za drugacije prikolice da nisu one uobicajene nego da je drugaciji teret kojeg prevozim :)

Posjeti www.ets.lt, ondje možeš pronaći stotne modova, od skinova, zvukova, mapa, prikolica...

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I tako ti se ja osamostalim,  dignem kredit od 100 000 eura, kupim novi kamion Mercedes Actros SuperSpace i krenem u Englesku jer je najveća zarada bila. A šta ćeš kad valja otplatit kredit. Vozim ja, vozim i uživam kad malo prije trajektne luke me samo baci i prevrne na bok. Psujem ko kočijaš na engleze i zaradu. Razbio 45% kamiona kojeg sam kupio kreditom. VIŠE NIKAD neću vozit u ENGLESKU. Iđe mi na živce ona prometna kultura i lijeva strana, a tek one milje na koje triba pazit......

Evo par slikica moje zvijeri. {#} Zaboravio od ljutnje slikat nesreću {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

I tako ti se ja osamostalim,  dignem kredit od 100 000 eura, kupim novi kamion Mercedes Actros SuperSpace i krenem u Englesku jer je najveća zarada bila. A šta ćeš kad valja otplatit kredit. Vozim ja, vozim i uživam kad malo prije trajektne luke me samo baci i prevrne na bok. Psujem ko kočijaš na engleze i zaradu. Razbio 45% kamiona kojeg sam kupio kreditom. VIŠE NIKAD neću vozit u ENGLESKU. Iđe mi na živce ona prometna kultura i lijeva strana, a tek one milje na koje triba pazit......

Evo par slikica moje zvijeri. {#} Zaboravio od ljutnje slikat nesreću {#}

I ja vozim samo Actros od pocetka, i na njemu imam malo jace od 440.000 km. Samo druze predlazem ti da skines MOD za amblem Mercedesov ljepse ce izgledat.

14 godina
neaktivan
torsen kaže...

I ja vozim samo Actros od pocetka, i na njemu imam malo jace od 440.000 km. Samo druze predlazem ti da skines MOD za amblem Mercedesov ljepse ce izgledat.

Meni je najdraži MAN ali eto za promjenu malo Mercedes, drag mi je i on. 

Daj mi link za taj mod ako možeš. {#}

Prije sam vozio ovu zvijer sa slike pa sam slučajno profil izbrisa. {#}

MAN MAN
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
torsen kaže...

Meni je najdraži MAN ali eto za promjenu malo Mercedes, drag mi je i on. 

Daj mi link za taj mod ako možeš. {#}

Prije sam vozio ovu zvijer sa slike pa sam slučajno profil izbrisa. {#}

Poslo sam na PP.

14 godina
neaktivan
torsen kaže...

Poslo sam na PP.

Evo skinio sam neki drugi. Bitno je da ima {#}

Volan Volan
18 godina
Euro Truck Simulator 2

Trenutno level 20.

750ks Volvo

Ostala 2 vozaca voze Volva od 700ks i Man-a od 680ks.

Nije losa igra :)

I da, nemam kredita :) 

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 14:52 (Batista).

2 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...

Evo moj mod i ovdje. Dakle, kao što rekoh, ako netko ima prijedlog kako još poboljšati zvuk otvoren sam za sugestije ;) 

Meni je odličan ovaj zvuk, jedino se zvuk žmigavca ne čuje unutra, ako možeš prebaciti one od Infexisa kao i zvuk za rikverc da ne bude ''stock''. Probao sam zamjeniti fileove unutar rar-a, pa i kad sam extractao i zamjenio ih pa opet spakirao u rar/zip te preimenovao u scs file igra mi se ruši. Napravim sve kako bi trebalo i ne znam u čem je problem, al nema veze. 

E da, da li planiraš i ostalim kamionima modificirati zvuk pošto vidim da ti ide to {#} 

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Trenutno level 20.

750ks Volvo

Ostala 2 vozaca voze Volva od 700ks i Man-a od 680ks.

Nije losa igra :)

I da, nemam kredita :) 

Ajde da ti napravim neki skin za volvića :) 

vrinho kaže...
robisierra92 kaže...

Meni je odličan ovaj zvuk, jedino se zvuk žmigavca ne čuje unutra, ako možeš prebaciti one od Infexisa kao i zvuk za rikverc da ne bude ''stock''. Probao sam zamjeniti fileove unutar rar-a, pa i kad sam extractao i zamjenio ih pa opet spakirao u rar/zip te preimenovao u scs file igra mi se ruši. Napravim sve kako bi trebalo i ne znam u čem je problem, al nema veze. 

E da, da li planiraš i ostalim kamionima modificirati zvuk pošto vidim da ti ide to {#} 

Čuju se žmigavci al su potišani, doradit ću čim uhvatim malo vremena ovih dana ;) 

Mogu i za druge kamione, samo mi trebaju audio semplovi. Btw lakše je doraditi i složiti zvuk nego napraviti skin, oko prvog skina sam se patio satima ;) 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
torsen kaže...

Poslo sam na PP.

Evo skinio sam neki drugi. Bitno je da ima {#}

jesi skuzio da ti je regristracija ker

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
neaktivan
ja111 kaže...

jesi skuzio da ti je regristracija ker

A jesan {#} 
Nema veze, neznaju u Europi šta je ker hahahaha {#} 

sad sam prešao na MAN TGA, ima Latvijske tablice, i nisu ker

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 15:58 (mantgxtruck).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo zgazi i Mercedesa i Mana {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ovo zgazi i Mercedesa i Mana {#}

Scania FTW ;) 

Ako hoćeš probaj onaj moj skin, da vidim kako izgleda na 4x2 karoseriji ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo sam si ga doradio... 1080 ks i skin koji još treba maaaaaalo uljepšati...{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moja mašina, Mercedes Actros sa 442.550km. Motor 320ks, level 108. Gdje će ko s mečkom{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Malo sam si ga doradio... 1080 ks i skin koji još treba maaaaaalo uljepšati...{#}

Jesi to sam tunirao, kako se ponaša u vožnji s toliko konja? Naletio sam na nekakav mod za scaniju ali je kamion bio neupravljiv pri nižim brzinama.

U biti koliko sam istraživao nije problem modificrati motor, i nije problem naibti konja, nego treba pogoditi omjer okretnog momenta, tako da kamion "ne leti" kad kreće.

Tempus fugit
18 godina
Euro Truck Simulator 2

Hm... Da, interesantno. Sa ovih 750ks se znam zaletit prilikom kretanja u kakav prometni znak... :/

Truth in engineering.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

krečem prema Africi {#}

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja ne znam šta je zanimljivo imat kamion od 1500KS. Do 800KS ajde dobro je ali 1000 i više.......... brate pretjerano {#}

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice