Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.222
|
čitano: 8.221.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni tu nesto smrdi...Sa obzirom da sam ja 20 razina a nemam ni 10 kamiona....Koliko imas km predjenih?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

ja sam 46 razina imam negdje 20 vozača s tim da bih imao više da ne trošim u sređivanje kamiona..

ovo je moj trenutni kamion. Volvo FH12, odličan je...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

igram sa šiframa

0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam level 26,nemam para, imam 5 vozaca i 3 kredita :D

pero
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rider12 kaže...

igram sa šiframa

Lako tako...I di je gust u tome svemu? Imas 5 miliona i znas da nemoras brinit o nicem,dok ja recimo moram otplatit kredit a imam 7 kamiona,sa mojim 8 i nekako krpam kraj sa krajem,ali mi je sigurno zanimljivije nego tebi....

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

igrao sam bez i došao do 29lvl onda sam formatirao komp... pa mi se nije dalo bez šifri opet sve to prelazit dok sam bio na 29lvl imao sam 33kamiona... sjećam se jednom da kad mi je radnik dovezao prikolicu dobio 52k i to je bilo najviše što mi je jedan radnik donio za jednu vožnju

0 3 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel bi mi mogao netko poslati svoj save game? Morao sam rušit windowse jer mi se komp nije htio palit pa nisam mogao spremiti svoj save. Bio sam 17 level.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rider12 kaže...

igrao sam bez i došao do 29lvl onda sam formatirao komp... pa mi se nije dalo bez šifri opet sve to prelazit dok sam bio na 29lvl imao sam 33kamiona... sjećam se jednom da kad mi je radnik dovezao prikolicu dobio 52k i to je bilo najviše što mi je jedan radnik donio za jednu vožnju

Ovaj trenutni profil koji igram mi je 4! I opet igram bez ikakvih sifri....

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima neko save? Može biti i neki viši level samo da nema šifri za novce i te gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lord Pero kaže...

i ti ko nasa vlada uzmes jedan da odplatis drugi kredit... ja imam 400 000 i cekam 16 level sad sam na 15 da mogu kupit najaci kamion i onda cu uzet radnika jednog i kamion jedan i polako. p.s. nisam uzimao uopce kredit

EDIT: Ako netko mi molim vas moze rec kako da u ovoj verziji ets2 stavim da stlano pada kisa , u ets sam znao ova je malo drugacije napravljena :S 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 22:12 (Damir1908).
13 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Lord Pero kaže...

i ti ko nasa vlada uzmes jedan da odplatis drugi kredit... ja imam 400 000 i cekam 16 level sad sam na 15 da mogu kupit najaci kamion i onda cu uzet radnika jednog i kamion jedan i polako. p.s. nisam uzimao uopce kredit

EDIT: Ako netko mi molim vas moze rec kako da u ovoj verziji ets2 stavim da stlano pada kisa , u ets sam znao ova je malo drugacije napravljena :S 

hhahaha, di si, takav si :) a sto se tice kise odes u postavke, igra i tamo ti pise nesto prognoza, kisa...tako nes..i samo povuces slider koliko zelis :)

pero
13 godina
neaktivan
Lord Pero kaže...

hhahaha, di si, takav si :) a sto se tice kise odes u postavke, igra i tamo ti pise nesto prognoza, kisa...tako nes..i samo povuces slider koliko zelis :)

e hvala ti puno sad sam naso ! :) ... bez obzira na te kredite ti opet imas bolji komp od mene hh {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hhaha, nema problema...neki trose pare na graficku, a neki na kamione :D

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lord Pero kaže...

jel ima neko mozda problem da uvijek pri kraju nego sto dostavim teret kamion mi ima ostecenje 1% al tako uvijek pa mi neide u glavu sta bi mogao biti problem? 

14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Lord Pero kaže...

jel ima neko mozda problem da uvijek pri kraju nego sto dostavim teret kamion mi ima ostecenje 1% al tako uvijek pa mi neide u glavu sta bi mogao biti problem? 

Štedi motor.. Nemoj vozit u 10 brzini 110, već u 12 vozi 90 - 100.. :)

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Damir1908 kaže...
Lord Pero kaže...

Štedi motor.. Nemoj vozit u 10 brzini 110, već u 12 vozi 90 - 100.. :)

pa limitiran mi je sam neide preko 90 

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Al nemoj onda držat gas cijelo vrijeme već ga stavi na tempomat..

Ako držiš gas on prži 2000 okretaja, a ako staviš an tempomat onda manje jer si sam daje gas i pušta gas kad treba..

Ugl na tempomatu ga drži kad moš

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

I meni bude 1% oštećenje na kamionu jer se troše gume.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni isto to bude najčešće.. Doduše kad ne idem autocestom bude mi često i oštećenje motora jer moram pretjecat pa ga pržim do daske {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

mislio je da je morao 300 km prevaliti da dođe opće do posla, do te prikolice koju je vozio i zaradio 100,000 :)

hvala TI što si pojasnio umjesto mene {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ljudi..posto su se mnogi zalili da nakon patcheva,windowsa na novo i ostalih k***** morali sve ispocetka stavit cu svoj save. Posto nisam skonto ni po klinca koji je moj save jer i od mog brata ima a nikad ne igra stavio sam cijeli folder sa my documents pa cete imat i u njemu mod za kisu ( realnije izgleda) i mod za fiziku koji je super jer je s njim jako tesko sletit tj. proklizat {#} . ovaj save sto stavljam je na 16 levelu, 450 soma eura tako nesto ,3 tjedan nisam nista kupovo niti dizao kredit u jednom tjednu zaradio 189 tisuca eura tako da eto sa 16 levelom mozete kupiti najbolji kamion i kupiti vozaca i njemu kamion ( bar mislim da se moze za 450 i nesto soma eura jer mi je prvi put da igram   {#}) .. ako imate kakvih pitanja pitajte, oko saveanja koji tocno izvuc me NE PITAJTE ! neko strucniji ce i vama i meni objasnit, nadam se {#}

LINK

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

tako bude kada ides 130 s Ivecom :) 33 razina, kupujem kamione  ali pratim vozace koji nerade otpustam, samo problem ponestaje mi vozaca za unajmljivanje imam jos par agencija otkriti ali ovih 115 kamiondzija mi brdo love zarade :D 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

sta ti ima smrditi :D sve igram kako i treba, kupujem nadogradjujem pratim svoje radnike itd. :) i vozikam pretezno velike udaljenosti evropa engleska ;) imam 95 ooo km predjenih 

16 godina
Kemci kaže...

tako bude kada ides 130 s Ivecom :) 33 razina, kupujem kamione  ali pratim vozace koji nerade otpustam, samo problem ponestaje mi vozaca za unajmljivanje imam jos par agencija otkriti ali ovih 115 kamiondzija mi brdo love zarade :D 

A gdje trebat ove datoteke stavit da mi bude kao kod tebe u igri

Softwer
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kemci mozes li stavit sliku iveka iz kabine? Bas me zanima kakav je unutra kad ga se nadogradi...Inace kabina unutra je za povracat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kemci kaže...

Sto lazes da ti oni zaradjuju kad si prizno da igras sa siframa :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 11:32 (Xpider).
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ako držiš gas on prži 2000 okretaja, a ako staviš an tempomat onda manje jer si sam daje gas i pušta gas kad treba..

Jesi siguran da su igru programirali da previsoki gas ostecuje motor kamiona? Ak visok ili nizak gas ne utjece na potrosnju (kaj mi bitnije izgleda, od ostecenja motora), onda ne vjerujem da ne utjece ni na to ostecenje. Kamion ima ostecenje eventualno zbog guma, ja bi rekao.

14 godina
neaktivan
Osa kaže...
Hrvek1909 kaže...

Jesi siguran da su igru programirali da previsoki gas ostecuje motor kamiona? Ak visok ili nizak gas ne utjece na potrosnju (kaj mi bitnije izgleda, od ostecenja motora), onda ne vjerujem da ne utjece ni na to ostecenje. Kamion ima ostecenje eventualno zbog guma, ja bi rekao.

A jesi siguran da oštećenje dolazi od guma jer nisu napravili simulaciju potrošnje? Isto pitanje..

Ja znam da skoro pa uvijek nakon poduže rute (bez sudara ikakvih) imam oštećenje na motoru, gumama i mjenjaču.. :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi DAF. 

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ubacio xenone...

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice