Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.222
|
čitano: 8.222.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li neki mod koji radi na 1.3.1 a da ide brze od 90 km/h?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Cican kaže...

a gdje ti piše da imaš samo 90km slobodne vožnje?

prvo kaj mi je palo na pamet dok sam vidio skrinšot, ovo 89km/h pa reko možda na to misliš. to je brzina kojom trenutno voziš {#} ono lagana zabuna valjda.

na desnoj strani di je profil ...piše povijest napretka...kad se klikne unutra je kolko si prošo km, proveo sati u igri, obavio poslova itd.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dakle evo mojih skinova za prikolice... biti će još uskoro :)

--> gas -- gas <---
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 12:06 (DriverOS).

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze li neko postaviti key za novi patch ovaj 1.3.1 ja mislim da je zadnji , trazi mi ne ogu aktivirati igru do sada sve normalno islo s patchovima , bio bih vam zahvalan puno jer sam daleko dogurao 32 razina molim vas ili ak ima negdje da se skine 

0 9 hvala 0
16 godina
Kemci kaže...

moze li neko postaviti key za novi patch ovaj 1.3.1 ja mislim da je zadnji , trazi mi ne ogu aktivirati igru do sada sve normalno islo s patchovima , bio bih vam zahvalan puno jer sam daleko dogurao 32 razina molim vas ili ak ima negdje da se skine 

Kupiš. I spremi si negdje save file.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ma znam ali et to bih ucinio ak nema drugog izlaza jer je preskupo sve bgm , uvijek je na google bilo keyeva ali za ovu nema , al et nema nade neg da se plati

0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kemci kaže...

ma znam ali et to bih ucinio ak nema drugog izlaza jer je preskupo sve bgm , uvijek je na google bilo keyeva ali za ovu nema , al et nema nade neg da se plati

A sto mislis da ce netko dati svoj CD key kad ga je platio??

A uostalom, imas tu u temi , moglo si kupiti key za 50kn cak i manje, ako je to skupo, onda neznam sta je...

12 godina
neaktivan

pa et ak je moglo dobio sam ga dzaba opet , 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavio sam bio neki mod sa skinovima za prikolice i onda sam odlucio maknuti taj mod i dobio obavijest da je prethodni "save game" bio pohranjen s tim i tim modovima a da njih sada nema i jesam li siguran da želim nastaviti s učitavanjem profila, ja rekao da i otišlo sve u tri pikse marmelade... Level 0 :(
Ako neko zna da li postoji nacin kako da se izvucem iz ovoga neka javi. Imam backup save game-a prije stavljanja patcha 1.3.1 pa se mogu u najgorem slucaju vratiti na taj save game.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kemci kaže...

pa et ak je moglo dobio sam ga dzaba opet , 

kad ulazis u igru prije toga ugasi internet tj iskljuci ga i onda ces proc bez validacije ! {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo promijenio kamion.Vuce ko blesav sa 750 ks samo je nizak pa moram paziti kad ulazim na parking da se odmorim...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tutorial za skin kamiona je u fazi uploada.Nadam se da će pomoći.{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DriverOS kaže...

Dakle evo mojih skinova za prikolice... biti će još uskoro :)

Ova sa Osječkim pivom je odlična! Samo naprijed!

12 godina
neaktivan

DriverOS

imas PM

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Tutorial za skin kamiona je u fazi uploada.Nadam se da će pomoći.{#}

Epic fail.Program za screen capture je katastrofa i ništa se ne vidi kako treba.{#}

17 godina
neaktivan
Jopibk kaže...

Pozdrav. Danas sam instaliro ovaj novi patc 1.3.1 i dali neko ima bug kad idem u rikverc uopce nemerem stat. I dok sam bio na 1.1 onako kroz neki laganiji zavoj sa 90bez problema prodjem sada je to nemoguce kamion se odma oce prevrnit. Dali ima neko takvih poteskoca ?

Jopibk kaže...

Jel ima mozda neko mod za patch 1.3.1 da kamion ide preko 120kmh ?

Scorpy kaže...

Dali se jos nekome sa novim updateom 1.3.1 desava da kada ide u nazad d ne moze zakociti nego i kada kada se koci kamion i dalje ide unazad dok ne naidje na prvu prepreku, tek tada se zaustavi i tek tada se moze ubaciti u prvu iz rikverca????????????????????

MOLIM POMOC!!!!!!!!!

hasankooo kaže...
a taj mod radi dobro na 1.2.5??? i jeli skine blokadu sa 90 ako skine nebi skido Mod

Scorpy kaže...

Ima li neki mod koji radi na 1.3.1 a da ide brze od 90 km/h?

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3479851.aspx

Tu ima sve ukljucujuci i link za novi Physics sa ili bez limitera za 4x4, 6x4, 6x2 itd...

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trebam taj program za praviti skinove i trebam program za uređivati mapu, zna li neko nazive programa možda ? 
Unaprijed hvala ! :) 

ekky97
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e pozdrav ljudi... imam trenutno 116 vozača i 137 kamiona... i sad kad hoću kupit novog vozača svaki put kad navratim do agencije kaže mi da nema raspoloživih vozača da navratim sutra... i tako iz dana u dan... pa jel ima kakav mod ili nešto da mogu kupit više vozača?

0 4 hvala 0
16 godina
rider12 kaže...

e pozdrav ljudi... imam trenutno 116 vozača i 137 kamiona... i sad kad hoću kupit novog vozača svaki put kad navratim do agencije kaže mi da nema raspoloživih vozača da navratim sutra... i tako iz dana u dan... pa jel ima kakav mod ili nešto da mogu kupit više vozača?

Zašto?

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

a zato mene to veseli :D

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

svaki put kad dođem u koji god grad dođem do bilo koje agencije kaže mi da navratim sutra i tako mi već tjednima... kaj da radim?

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Izgleda da si dosao do max radnika...Ja imam 5 kamiona samo pa ti nebi znao tocno reci,ali mi se tako cini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

a daj napravite neki mod da se mogu dalje igrat :D zahvaljujem unaprijed....

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

napokon sam ugrabio posao od 6 znamenki, točnije 100.570€ na relaciji od Grimsby - Bratislava {#} , doduše morao sam prevalit nekih 300 km za njega al to mi je bio dosad najbliži, jer obično ja u EU a posao u UK il obratno a vremenski nema šanse da ga uzmem a baš mi se ni neda putovati preko 2.000 km za to iako je bilo već nekih bližih ni njih nisam mogao jer bi istekli kroz par sati il minuta... što je dobro tu me u Bratislavi opet čeka jedan od 109.000 prema Liverpulu.... isto tako problem tih dobrih poslova su one cisterne unutar konstrukcije što se nenormalno ljuljaju i plešu i što 90% tih dobro plačenih poslova ide uglavnom s kraja jedne karte na kraj drugi pa se stalno voziš istom rutom pa to brzo dojadi {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
9090 kaže...

napokon sam ugrabio posao od 6 znamenki, točnije 100.570€ na relaciji od Grimsby - Bratislava {#} , doduše morao sam prevalit nekih 300 km za njega al to mi je bio dosad najbliži, jer obično ja u EU a posao u UK il obratno a vremenski nema šanse da ga uzmem a baš mi se ni neda putovati preko 2.000 km za to iako je bilo već nekih bližih ni njih nisam mogao jer bi istekli kroz par sati il minuta... što je dobro tu me u Bratislavi opet čeka jedan od 109.000 prema Liverpulu.... isto tako problem tih dobrih poslova su one cisterne unutar konstrukcije što se nenormalno ljuljaju i plešu i što 90% tih dobro plačenih poslova ide uglavnom s kraja jedne karte na kraj drugi pa se stalno voziš istom rutom pa to brzo dojadi {#}

300 km = 100 tisuća eura? Ja za 300 km dobijem max 50 tisuća, iako nisam toliko nikad dobio..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mislio je da je morao 300 km prevaliti da dođe opće do posla, do te prikolice koju je vozio i zaradio 100,000 :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

33 razina , mnogo para mnogo vozaca :D

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na koju semu imas toliko kamiona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

igram vec duze vrijeme, patch 1.3.0 trenutno, ali fino vodio firmu i otkljucavao nove gradove i agencije za zaposljavanje, koristim modove samo za šasiju 8x4 na kamione manje se prevrces :D 

13 godina
neaktivan
Kemci kaže...

igram vec duze vrijeme, patch 1.3.0 trenutno, ali fino vodio firmu i otkljucavao nove gradove i agencije za zaposljavanje, koristim modove samo za šasiju 8x4 na kamione manje se prevrces :D 

i pokupovao si večinom Scanie STAX koje koštaju 70000, a najjeftiniji originalni kamion košta 90000

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice