Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.207.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Budući da sam prvenstveno vozio i nisam se pretjerano bavio firmom i garažama, jedno noob pitanje:

Kako kupiti drugu garažu, gdje je ta opcija?

Ne vidim nigdje mogućnost, a možda me neki od modova zeza?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
DrNasty kaže...

Budući da sam prvenstveno vozio i nisam se pretjerano bavio firmom i garažama, jedno noob pitanje:

moras doc u neki grad di mozes kupit garazu onda tamo stanes i stisnes enter

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
DrNasty kaže...

Odeš u grad u kojem želiš kupiti garažu i stisneš e kad staneš s kamionom na ono čudo što se okreče i trebalo bi ti s ljeve strane pisati kupi garažu(tako nešto) i kupiš ju i ak ju želiš nadogradit normalno esc menađer garaža i izabereš garažu koju želiš nadograditi i to ti je to.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
DrNasty kaže...

Moraš doć u neki grad gdje ima garaža i jednostavno doć do nje (kao u firmu za posao) i kupiš. Zelena kućica na mapi, a u vožnji zeleni € znak.

Eto izgleda dok sam napisa dvojica me stigla...ah...Osmijeh

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 9:51 (sirka666).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Stavio sam patch 1.2.5 da se instalira prije 10min. i tek je jedna crtica. Jel tak i vama bilo???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E', ekipa jedno pitanjce. Budući da sam novopečeni firmaš sa tek 2 kamiona i jednim zaposlenikom neznam baš previše. Tjekom vožnje mi se čuje zvuk kao da točim gorivo pa mi novac oduzme ali ne dobivam nikakvu obavjest ni da sam napravio prekršaj ni ništa. U čemu je stvar? Možda novac sjeda na račun ili....? Ne pamtim nikad točno stanje računa. Bio bi zahvalan da netko odgovori. 

A sad odoh na put (slika) {#} {#}

;) ;)

0 0 hvala 0
13 godina

Vjeorvatno se cuje zvuk kada tvoji ljudi zarade nesto, pa se cuje kao novcici neki ili kasa nesto tako, a posto ne pamtis stanje racuna, ono se vjerovatno povecava a ne smanjuje :D bar ja tako mislim

I dodje ti obavjestenje, ako ti je ukljucen virtualni gps ali kratko, jednom prodje text ispod svega da ti je odredjeni vozac dostavio turu i koliko je zaradio, ako ti nije ukljucen virtualni gps, onda ces cuti samo zvuk, bez obzira sto u istom trenutku pritisnes F5 da ukljucis gps, nece ti prikazati to :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 13:46 (Xpider).
13 godina
neaktivan
Xpider kaže...

Vjeorvatno se cuje zvuk kada tvoji ljudi zarade nesto, pa se cuje kao novcici neki ili kasa nesto tako, a posto ne pamtis stanje racuna, ono se vjerovatno povecava a ne smanjuje :D bar ja tako mislim

I dodje ti obavjestenje, ako ti je ukljucen virtualni gps ali kratko, jednom prodje text ispod svega da ti je odredjeni vozac dostavio turu i koliko je zaradio, ako ti nije ukljucen virtualni gps, onda ces cuti samo zvuk, bez obzira sto u istom trenutku pritisnes F5 da ukljucis gps, nece ti prikazati to :D

OK. Hvala. Ne koristim onaj GPS jer već imam ugrađen u kabini MANa TGX. Uvik se pitam koji k***c šta sam sad napravio {#}

13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Jipi, Skanzda presla 100.000 km!! {#}

e disi skinuo winter mod bolji je neg moj. {#}

13 godina
neaktivan
malina22 kaže...
lu_ce1999 kaže...

kupim novi kamion i pocnem vozit izadem, udem nakon par sekundi i kamijona mi nema koda ga nisam ni kupio. mi moze ko objasnit koji je tu ku*ac.

Hahah...ukrali ti kamion...:D

hhahahahahhahahah daa....

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://ets2.lt/en/peterbilt-379-christmas-edition/

malo Božića..šta mislite na ovo 

Peterbilt Christmas

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

Peterbilt Christmas

Ima li taj peterbilt bez božićnog ugođaja {#}

13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
gefufna kaže...

Peterbilt Christmas

Ima li taj peterbilt bez božićnog ugođaja {#}

neznam, nisam još ni skinuo mod

13 godina
neaktivan

Da čuje se ti zvuk jer ti je vjerojatno vozač odvozio turu pa si dobio pare! Ili nije našao posao pa su ti oduzeti troškovi kamiona i njegove plače! Tako da ti mogu pare i nestat al nekoih 300-500 eura, barem meni nikad nije više skinulo...

Pess
17 godina

Sada vidio ove ljude kako prelaze cestu na pješačkome u videu.

Ja sam u postavkama uključio pješake ali njih nigdje nema. Je li to do samog dodatka ili njih stvarno nema?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

E', ekipa jedno pitanjce. Budući da sam novopečeni firmaš sa tek 2 kamiona i jednim zaposlenikom neznam baš previše. Tjekom vožnje mi se čuje zvuk kao da točim gorivo pa mi novac oduzme ali ne dobivam nikakvu obavjest ni da sam napravio prekršaj ni ništa. U čemu je stvar? Možda novac sjeda na račun ili....? Ne pamtim nikad točno stanje računa. Bio bi zahvalan da netko odgovori. 

A sad odoh na put (slika) {#} {#}

Ima tu jos mogucnosti. Mozda si na kakvom raskrscu prikolicom pokupio neki auto. Mozda si prosao kroz crveno, ne ti, nego prikolica pa si mislio da si ok ali nisi. Mozda si prekoracio max brzinu pa te snimila skrivena kamera, mozda ti je vozac platio negdje cestarinu (to nisam siguran kako i kad se obracunava), mozda je mrvicu dulje trajalo tvoje pretjecanje drugog auta/kamiona pa te oglobili za voznju u krivom smjeru, itd.

Pozdrav iz Delnica!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 20:18 (BULIGO).
13 godina
neaktivan

Da ali za prekršaje koje si ti počinio se ti dolje u desnom kutu otvori prozor i piše ti prekršaj + kazna, imaš ti uključen GPS ili nemaš, ja se recimo non stop vozam bez tog aj nazovimo "bord computera" jer si gledam Navi u kamionu, a ako napravim prekršaj mi se svejedno otvori prozor!{#}

Pess
13 godina
neaktivan

Pazi da te nebi Policija zahebavala zbog prvoga Bullbara jer ti prikriva tablicu {#}

Pess
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Napišite malo koji ste level koliko imate vozača garaža itd

Ja sam 22 level skoro. Imam dva vozača oni voze scaniu i iveca, otkriveno 50% mape, sa scaniom sam prešo skoro 40 000km, sad skupljam novce da otplatim kredit, nadogradim garažu i zaposlim još vozača.

I imam još jedno pitanje. Koliko se dobije garažnih mjesta kad se garaža s male veličine nadogradi na sljedeću veličinu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajde i ja krenuo igrati.
Skupio para kupio veliku garažu, i sada koji mi je najbolji kamion da kupim cijena nije bitna.
Ako nemam dovoljno dignut cu kredit :D

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
IMVK kaže...

Ajde i ja krenuo igrati.
Skupio para kupio veliku garažu, i sada koji mi je najbolji kamion da kupim cijena nije bitna.
Ako nemam dovoljno dignut cu kredit :D

Man i Scania su po meni najbolji

14 godina
neaktivan

Da,ali koji ima ih vise

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
macgyver 53 kaže...

Napišite malo koji ste level koliko imate vozača garaža itd

Ja sam 22 level skoro. Imam dva vozača oni voze scaniu i iveca, otkriveno 50% mape, sa scaniom sam prešo skoro 40 000km, sad skupljam novce da otplatim kredit, nadogradim garažu i zaposlim još vozača.

I imam još jedno pitanje. Koliko se dobije garažnih mjesta kad se garaža s male veličine nadogradi na sljedeću veličinu?

Dobijes dva dodatna mjesta tj. sa tri prosiri se na pet. 

14 godina
IMVK kaže...

Da,ali koji ima ih vise

isti su svi

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
IMVK kaže...

Da,ali koji ima ih vise

Ja sam si za početak kupio Scaniu R360 ali poslje kad osvojiš jače motore možeš ih stavit u kamion

14 godina
neaktivan

Ja sam sebi uzeo nekoh MAN-a.
Ima moj komšija. AHAH

Stavio nekakav motor od 600 i nešto ks.

Malo uredio Ofarbao ga i sutra stavim slike.

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Može neko ko ima eco driving na max i nema easy modova postati fotku odvežene ture, da vidim potrošnju?

Želim da vidim da li modovi utiču na potrošnju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdra ekipa. 

sorry kaj upadam ko padobranac no da li mi netko moze dati cro mapu za ets2 (vidio sam da je netkozakeljio sliku za hrv mapama i jos nekim hrv modovima). inace igru igram vec mjesec dana i mogu reci da je zakon (igram samo quick game :P )

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || First Croatian CM9 blog: http://cm9croatia.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kakav crni kredit? {#}

Za što si morao dignuti kredti koji još uvijek vračaš a 22. razina si?

midzan21 kaže...

pozdra ekipa. 

sorry kaj upadam ko padobranac no da li mi netko moze dati cro mapu za ets2 (vidio sam da je netkozakeljio sliku za hrv mapama i jos nekim hrv modovima). inace igru igram vec mjesec dana i mogu reci da je zakon (igram samo quick game :P )

Ovo i mene jako zanima!!!!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan

Sumnjam da je gotova mapa Balkana (ili bilo koje balkanske države) .. 

MAN defitivno nije na svom nivou , u rangu je sa Renaultom.. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice