The Simple :)
Kad mi scania dosadi kupujem volvo jer izgleda super i bez nekih dodataka :)
http://www.facebook.com/pages/ETS2-Croatia/431952926867042
face stranica za ETS 2 HR, nova je stranica i tu bi objavljivali razne modove i rješavali probleme, zato uđite, da ne moramo sve ovdje gužvati i bit će na jednom mjestu, pišite po zidu, Radit će se albumi s modovima i sl..hvala
face stranica za ETS 2 HR, nova je stranica i tu bi objavljivali razne modove i rješavali probleme, zato uđite, da ne moramo sve ovdje gužvati i bit će na jednom mjestu, pišite po zidu, Radit će se albumi s modovima i sl..hvala
Rekao si to već 2 puta, nemoj spamati istom porukom svaki dan. Ko želi da uđe, nek uđe.
Rekao si to već 2 puta, nemoj spamati istom porukom svaki dan. Ko želi da uđe, nek uđe.
no dobro..
kupim novi kamion i pocnem vozit izadem, udem nakon par sekundi i kamijona mi nema koda ga nisam ni kupio. mi moze ko objasnit koji je tu ku*ac.
S obzirom na kvalitetu,mogućnosti i sam izgled igrice ona odgađanja izlaska uopće nisu bila potrebna,više su ljudi sami s modovima napravili.Ja sam odvozio oko 40000 km i već mi je monotona igrica.Niti ima velikih gradova i opet nema puno sporednih cesta,nisu se bazirali dakle na mapu,na potrošnju goriva,na gradove,na zvuk kamiona,na šta jesu onda???
Prelazim na Scaniu, danas kupio. Planiram bacit na nju koju hiljadu ali ne previse, nesto poput Volva !
kupim novi kamion i pocnem vozit izadem, udem nakon par sekundi i kamijona mi nema koda ga nisam ni kupio. mi moze ko objasnit koji je tu ku*ac.
Hahah...ukrali ti kamion...:D
Da li ona Scania EVO postoji u stvarnosti ili je ono samo in-game koncept mod?
igrica je ludnica zasada imam 15 svojih garaza u svakoj 5kamiona i prebolesno je ispalo , 147 042 lv :D ne pitajte kako magija :D
r730 ? normalno da postoji
r730 ? normalno da postoji
Joj, ne pitam za R, pitam za EVO.
Prelazim na Scaniu, danas kupio. Planiram bacit na nju koju hiljadu ali ne previse, nesto poput Volva !
Scaniu cu prodat kad bude imala 100 000km a sad ima 40 000km
Mislim da je to izašla samo kao "koncept" kako če izgledati novo lice Scania komiona. Al nemoj me držat za riječ! 
igrica je ludnica zasada imam 15 svojih garaza u svakoj 5kamiona i prebolesno je ispalo , 147 042 lv :D ne pitajte kako magija :D
Probaj ti posteno odvoziti 100.000km pa se onda javi. TO je prava magija ;)
Evo jos "magija":
- 100.000 odvozenih kilometara
- lvl 50 bez varanja
- 100+ odvozenih 'tura'
-
-
-i na kraju treba nalemati mene i sve ovakve budale kao sto sam ja koji se uvijek zakvacimo za nekog trola ko idioti. 
Osnovao sam firmu. Sjedište u Parizu. Ja i oš jedan vozač radimo. Ja vozim MAN TGX V8 a on DAF XF. Planiram kupiti bar još jedan ili dva kamiona (MAN i Actros) te zaposliti još 2 vozača. Za sada bi to bilo dosta. Nemam više novca. Kamione ne tuniram previše samo sam dodao rotaciju upozorenja i pomoćna ukrasna svjetla.
Svi moji kamioni će imati ovu jednostavnu šemu ko na slici 
Znade li netko da li osim kamiona s poluprikolicama koje sad vozimo u ets-u postoje i kamioni s prikolicama ili tandem prikolicama jer u igrici su samo tegljaci...???? Bilo bi zanimljivije igrati da ima i tandem i prikolica sa rudom.....
Znade li netko da li osim kamiona s poluprikolicama koje sad vozimo u ets-u postoje i kamioni s prikolicama ili tandem prikolicama jer u igrici su samo tegljaci...???? Bilo bi zanimljivije igrati da ima i tandem i prikolica sa rudom.....
Mirkecc ne boj se. Bit će uskoro hrpa modela, kao u GTS. Vjerojatno će netko napravit kamion s prikolicom ili tandemku (i meni MAN TGA konačno - s interiorom) 
Mirkecc ne boj se. Bit će uskoro hrpa modela, kao u GTS. Vjerojatno će netko napravit kamion s prikolicom ili tandemku (i meni MAN TGA konačno - s interiorom) 
Ja se nadam da hoce,bit ce zanimljivije definitivno....
Pozzz.....jedno pitanjce...igra li netko od vas Bus simulator...ako igrate pošaljete mi linkda si skinem igricu. Sve preguglao ali nikako da skinem igru
Partis.si
Jipi, Skanzda presla 100.000 km!! 
22°C a snijega ko u priči..
Real logo mod za DAF mi zbrčka skinove za taj kamion.kako da to riješim?
Real logo mod za DAF mi zbrčka skinove za taj kamion.kako da to riješim?
Zašto će ti real logo mod za DAF? DAF su licencirali u 1.2.5 patchu.
Ma ucinilo mi se i ranije da je nes cudno s tim termometrom, bice da se pokvario..
Jipi, Skanzda presla 100.000 km!! 
Hoću li biti u pravu ako kažem da je to do toga što koristi samo snow mod, a ne winter mod?