Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.210.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

što kažete..Hard Truck

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:01 (gefufna).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
goransmy kaže...

Molim pomoć.Šta da radim? Na početku su zarađivali pristojno i odjednom ništa! I tako već par dana.Da ih zamijenim?

Tako ti je to kad zaposliš Crnogorce.. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Radio sam obračun potrošnje pojedinih modela. Ispada da svi kamioni u igri isto troše. Računao sam za Volvo od 750ks (kako vuče, majku mu :D), Man V8, Actros i XF. Svima je oko 32-33 l na 100 km.

To mi je malo glupo, jer onda nema prepreke da se voze V8 mrcine, a štedljivi redni šestaci od 13 l gube značaj.

3 0 hvala 2
13 godina
mata091 kaže...
LowFamilia kaže...

"mata091" Mislis mod za Benzinske crpke {#}. Uspio sam se izvuci, za dlaku naravno {#}

da mod za benzinske crpke

http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15221

13 godina
neaktivan

Eh lijepo izgleda ovaj zimski mod .. Jel on samo šminka ili ima "fizike" u njemu :D odnosno proklizavanje itd itd ..

i kad će više mape izaaaaaaać

14 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Molim pomoć.

Vjerovatno si maknuo neki mod koji si imao na tim kamionima. I meni se dogodilo dok nisam skužio da moram vratiti mod (ne sjećam se točno koji). Također mi je izbacivalo iz igre kad bih kliknuo na tog vozača koji mi nije niš zarađivao.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Linz-Frankfurt  los dan xd {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 18:40 (lu_ce1999).

3 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Radio sam obračun potrošnje pojedinih modela. Ispada da svi kamioni u igri isto troše. Računao sam za Volvo od 750ks (kako vuče, majku mu :D), Man V8, Actros i XF. Svima je oko 32-33 l na 100 km.

To mi je malo glupo, jer onda nema prepreke da se voze V8 mrcine, a štedljivi redni šestaci od 13 l gube značaj.

I meni je retardirano sto nisu to bolje napravili.

BTW jel ti ecodriving skill do kraja?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
asibulj kaže...
goransmy kaže...

Molim pomoć.

Vjerovatno si maknuo neki mod koji si imao na tim kamionima. I meni se dogodilo dok nisam skužio da moram vratiti mod (ne sjećam se točno koji). Također mi je izbacivalo iz igre kad bih kliknuo na tog vozača koji mi nije niš zarađivao.

Sumnjam.Dao sam otkaz svima i uzeo novih pet.Počeli su zarađivati.

17 godina
moderator
BORG kaže...

I meni je retardirano sto nisu to bolje napravili.

BTW jel ti ecodriving skill do kraja?

Da, zakucan na max. Volio bi da je potrošnja ovisna o snazi i zapremini motora (teret je koliko-toliko uračunat), bilo bi dosta realnije, pogotovo na hard economy, pa ne bi svi letili na V8 ako ne moraju vući 10 bagera.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li neko, ili ako moze neko, da modificira tempomat ili ti cruise control?

Na prijasnjoj verziji tempomat je radio od 16 km/h, a sada tek na 40.

Ako neko moze da napravi neki mod da tempomat radi na recimo 10 km/h, dobro dodje pri parkiranju i penjanju iz kamenoloma, a da se ne ostecuje kamion...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Svi koji budu vozili onu jahtu na prikolici nek ne idu rutu Amsterdam-Roterdam nikako jer se nemoze proci ispod jednog nadvoznjaka jer je previsoka jahta :)
Zanimljivo

svi hoce u raj a niko nece da umre.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 23:39 (halkan).
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E pozdrav, imam jedno pitanje ako mi netko moze objasniti kako da igram Euro truck simulator 2 Multiplayer.. Hvala {#}

0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako se neko razumije u editovanje interriera neka mi , ukoliko zeli , posalje link od tutoriala kako da to ja uradim ili nek mi on objasni na privatnu poruku.. znaci ne treba mi nista specijalno vec neke sitnice , boje , displej itd ... bio bi mu mnogo zahvalan 

13 godina
neaktivan
Adex kaže...

E pozdrav, imam jedno pitanje ako mi netko moze objasniti kako da igram Euro truck simulator 2 Multiplayer.. Hvala {#}

ne postoji multiplayer

13 godina
neaktivan

I mi bi htjeli znati kako se igra Multiplayer {#}... Nema ti Multiplayera još, a i nezna se kada i ako če uopče biti...

Pess
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

evo mjerio sam na actrosu od 1500ks( mod ) max. gas (slika par postova prije) i troši 32 litre, trebali su na to više pažnje posvetiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:25 (gefufna).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Postoji li makar da se igra preko neta Euro truck simulator 2 gledao sam na youtube, kako dva tipa igraju zajedno  :D 

Imali kakv nacin da se moze igrati tako?  Hvala!{#} 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adex kaže...

Postoji li makar da se igra preko neta Euro truck simulator 2 gledao sam na youtube, kako dva tipa igraju zajedno  :D 

De link. ja neznam da se može igrat priko neta 

13 godina
neaktivan

13 godina
neaktivan
Adex kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=tW73glKgH0M 
evo ti link pa vidi. 

jesi dosadan odi na stranicu od SCS-a tamo bi odma pisalo da li postoji.

1 0 hvala 0
15 godina
Adex kaže...

Definitivno fake.. Ako hoćeš i ja to mogu.. Upališ sony vegas, namjestiš prozor i upišeš ime i namjestiš da se kroz cijel ivideo na taj kamion ime prikazuje.. I eto viola! multi.. To je vjerojatno ai vozač, a ovi pričaju preko skypea..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Adex kaže...

evo ti link pa vidi. 

U 13 sekundi videa je autor napisao da je to fake lol. Pogledaj video prije nego sta postas :) 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
Adex kaže...

evo ti link pa vidi. 

U 13 sekundi videa je autor napisao da je to fake lol. Pogledaj video prije nego sta postas :) 

A stvarno. Ja nikad ne gledam one oblačiće. Na prvu sam pomislio da je istina. 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.facebook.com/pages/ETS2-Croatia/431952926867042?sk=photos

face stranica za ETS 2 HR, nova je stranica i tu bi objavljivali razne modove i rješavali probleme, zato uđite, da ne moramo sve ovdje gužvati i bit će na jednom mjestu, pišite po zidu, Radit će se albumi s modovima i sl..hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

unajmio sam vozaca i sad je budala na cekanju neznam kako da mu naredim da pocne radit plzz pomozite {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lu_ce1999 kaže...

unajmio sam vozaca i sad je budala na cekanju neznam kako da mu naredim da pocne radit plzz pomozite {#}

kupi mu kamion

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nasao sam nes zanimljivo:http://truckmania.info/ jel ko probao ili nesto? bas me zanima

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adex kaže...

Moze!

Ti vrti volan a frend nek skace po pedalama!{#}

Multiplejer i multitasking!!

13 godina
Euro Truck Simulator 2

The Simple :)

4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice