- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim pomoć.Šta da radim? Na početku su zarađivali pristojno i odjednom ništa! I tako već par dana.Da ih zamijenim?
Tako ti je to kad zaposliš Crnogorce..
Radio sam obračun potrošnje pojedinih modela. Ispada da svi kamioni u igri isto troše. Računao sam za Volvo od 750ks (kako vuče, majku mu :D), Man V8, Actros i XF. Svima je oko 32-33 l na 100 km.
To mi je malo glupo, jer onda nema prepreke da se voze V8 mrcine, a štedljivi redni šestaci od 13 l gube značaj.
"mata091" Mislis mod za Benzinske crpke
. Uspio sam se izvuci, za dlaku naravno
.
da mod za benzinske crpke
Eh lijepo izgleda ovaj zimski mod .. Jel on samo šminka ili ima "fizike" u njemu :D odnosno proklizavanje itd itd ..
i kad će više mape izaaaaaaać
Molim pomoć.
Vjerovatno si maknuo neki mod koji si imao na tim kamionima. I meni se dogodilo dok nisam skužio da moram vratiti mod (ne sjećam se točno koji). Također mi je izbacivalo iz igre kad bih kliknuo na tog vozača koji mi nije niš zarađivao.
Radio sam obračun potrošnje pojedinih modela. Ispada da svi kamioni u igri isto troše. Računao sam za Volvo od 750ks (kako vuče, majku mu :D), Man V8, Actros i XF. Svima je oko 32-33 l na 100 km.
To mi je malo glupo, jer onda nema prepreke da se voze V8 mrcine, a štedljivi redni šestaci od 13 l gube značaj.
I meni je retardirano sto nisu to bolje napravili.
BTW jel ti ecodriving skill do kraja?
Molim pomoć.
Vjerovatno si maknuo neki mod koji si imao na tim kamionima. I meni se dogodilo dok nisam skužio da moram vratiti mod (ne sjećam se točno koji). Također mi je izbacivalo iz igre kad bih kliknuo na tog vozača koji mi nije niš zarađivao.
Sumnjam.Dao sam otkaz svima i uzeo novih pet.Počeli su zarađivati.
I meni je retardirano sto nisu to bolje napravili.
BTW jel ti ecodriving skill do kraja?
Da, zakucan na max. Volio bi da je potrošnja ovisna o snazi i zapremini motora (teret je koliko-toliko uračunat), bilo bi dosta realnije, pogotovo na hard economy, pa ne bi svi letili na V8 ako ne moraju vući 10 bagera.
Zna li neko, ili ako moze neko, da modificira tempomat ili ti cruise control?
Na prijasnjoj verziji tempomat je radio od 16 km/h, a sada tek na 40.
Ako neko moze da napravi neki mod da tempomat radi na recimo 10 km/h, dobro dodje pri parkiranju i penjanju iz kamenoloma, a da se ne ostecuje kamion...
E pozdrav, imam jedno pitanje ako mi netko moze objasniti kako da igram Euro truck simulator 2 Multiplayer.. Hvala 
Ako se neko razumije u editovanje interriera neka mi , ukoliko zeli , posalje link od tutoriala kako da to ja uradim ili nek mi on objasni na privatnu poruku.. znaci ne treba mi nista specijalno vec neke sitnice , boje , displej itd ... bio bi mu mnogo zahvalan
E pozdrav, imam jedno pitanje ako mi netko moze objasniti kako da igram Euro truck simulator 2 Multiplayer.. Hvala 
ne postoji multiplayer
I mi bi htjeli znati kako se igra Multiplayer
... Nema ti Multiplayera još, a i nezna se kada i ako če uopče biti...
evo mjerio sam na actrosu od 1500ks( mod ) max. gas (slika par postova prije) i troši 32 litre, trebali su na to više pažnje posvetiti
Postoji li makar da se igra preko neta Euro truck simulator 2 gledao sam na youtube, kako dva tipa igraju zajedno :D
Imali kakv nacin da se moze igrati tako? Hvala!
Postoji li makar da se igra preko neta Euro truck simulator 2 gledao sam na youtube, kako dva tipa igraju zajedno :D
De link. ja neznam da se može igrat priko neta
https://www.youtube.com/watch?v=tW73glKgH0M
evo ti link pa vidi.
jesi dosadan odi na stranicu od SCS-a tamo bi odma pisalo da li postoji.
Definitivno fake.. Ako hoćeš i ja to mogu.. Upališ sony vegas, namjestiš prozor i upišeš ime i namjestiš da se kroz cijel ivideo na taj kamion ime prikazuje.. I eto viola! multi.. To je vjerojatno ai vozač, a ovi pričaju preko skypea..
evo ti link pa vidi.
U 13 sekundi videa je autor napisao da je to fake lol. Pogledaj video prije nego sta postas :)
evo ti link pa vidi.
U 13 sekundi videa je autor napisao da je to fake lol. Pogledaj video prije nego sta postas :)
A stvarno. Ja nikad ne gledam one oblačiće. Na prvu sam pomislio da je istina.
http://www.facebook.com/pages/ETS2-Croatia/431952926867042?sk=photos
face stranica za ETS 2 HR, nova je stranica i tu bi objavljivali razne modove i rješavali probleme, zato uđite, da ne moramo sve ovdje gužvati i bit će na jednom mjestu, pišite po zidu, Radit će se albumi s modovima i sl..hvala
unajmio sam vozaca i sad je budala na cekanju neznam kako da mu naredim da pocne radit plzz pomozite 
unajmio sam vozaca i sad je budala na cekanju neznam kako da mu naredim da pocne radit plzz pomozite 
kupi mu kamion
nasao sam nes zanimljivo:http://truckmania.info/ jel ko probao ili nesto? bas me zanima
Moze!
Ti vrti volan a frend nek skace po pedalama!
Multiplejer i multitasking!!