Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.209.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Eurotruck Simulator 2

A i MP bi bio smijeh, to bi sto posto bila ubijacina :D

Bilo bi sudara svake minute.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Pa za igru se isplati dati tolko novaca... Stvarno je fer cijena.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
BULIGO kaže...
trucktz kaže...

Dobro je to ... Ipak hocel bit u toj mapi novih puteva , gradova itd .. ipak to je vaznije bar meni :D 

Ta je mapa komplet nova, nanovo napravljena od nule, ima video , vidi se kako lik postavlja cestu mic-po-mic, skoro pa metar po metar, elektricne stupove/vodove, sve. Nasa kompletna mapa Evrope je veliki skup necega sto lici na tunele, tj, ceste koje imaju vrlo ogranicen prostor lijevo-desno od ceste. Mozes se udaljiti od ceste nekoliko metara i to je sve, crijevo koje se vuce tisucama kilometara. Sve one lijepe crkve zgrade, tvornice katedrale i neboderi u gradovima su samo kartonske makete gdje vidis uglavnom samo 1 fasadu, neakd vise ali rijetko. Slicno kao oni gradici na divljem zapadu od western filmova koje su u stvari fasade-makete od lesonita i sperploce poduprte kolcima da ne padnu :)

Svuda je lijepo, doma je najljepše!! {#}

daj link na video.

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pa nek sklope ugovor s nekom jacom firmom i nek nesto naprave,msm. nas iz Hrvatske ima puno koji smo kupili igricu a to bas i nije uobicajeno u ovim krajevima,ugl. onda još ljudi iz cijelog svijeta pa valja su zavrtili neke pare...

3 0 hvala 0
16 godina
smrdljo kaže...

Pa nek sklope ugovor s nekom jacom firmom i nek nesto naprave,msm. nas iz Hrvatske ima puno koji smo kupili igricu a to bas i nije uobicajeno u ovim krajevima,ugl. onda još ljudi iz cijelog svijeta pa valja su zavrtili neke pare...

zavrtili su oni love, al ipak, nije to lako napravit... +svi ovi nasi modovi tesko bi to bilo sve uskladit da radi :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Pa da naprave neke stvari ne bi bilo potrebe za modovima...

Npr:

Fizika: i poslije nekoliko pečeva imam osjećaj kao da se vozim u valjku a ne kamionu...dalje voziti po autoputu ili po rudniku u igri nema razlike, ili su možda kod njih i rudnici asfaltirani...

AI vozila: ravan zlatnoj ribici u nekim situacijama...

Nek ubace realnu potrošnju goriva, to bi se dalo lako izvesti, zatim nek naprave realne rashode i prihode i realne cijene goriva pa pola ovih modova bi bilo nepotrebno...

Igra je i ovako zabavna ali je daleko od simulacije, prije arkada...

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
samozestoko kaže...

ovako imam problem, posto ima jako puno stranica neznam jel netko to napiso vec ili nije jer nestignem sve procitat.. znaci lvl 7 sam i odjednom mi kad stisnem esc ili kad predem rutu svaki put trazi activation key.. ako ima ko takav problem da ga je rijesio, il ako ga netko zna rijesit nek se javi pls :/ igrica mi je predobra a stalno moram izlazit i ponovo upisivat taj key da bi mogo odvozit jednu rutu.. ps. nije org. narucio sam al neznam kad ce doc pa ak netko zna da mogu igrat do tad moze pm ili tu svejedno :) hvala unaprijed :)

jesi jesi

stiglo je hvala na pomoci ;)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pa šta če vam MP, uzmite onaj mob sa CB radiom, razgovarajte s ostali, blendajte AI Kamionima, i kad dođete na bengu, pravite se ko da razgovarate sa vašim susjedom kamionđijom, ovo šta se tiče modova su dečki dobro rekli ja npr. samo vezano uz Scaniu imam 9 modova unutra! e bato moj gdje če to sve radit, i još + polovica igrača na downloadanim pirate verzijama, možda za kojih 5 godina!{#}

Pess

0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Jel može link od cb radio moda? :DD

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

daj kako je vama to igrati,igram s volanom i ručnim mijenjem brzina i sve nego mi skreće pregrubo,i prejako,danas se 3 puta malo skrenuo u krivinu kad me krenu nosat pa u ogradu,sve dok mi nije kamion prevrnulo...tako da budem više u trošku nego u zaradi...ali igra je super samo da mi se ta vožnja malo poboljša...

imam još jedan prijedlog,bilo bi zakon kad bi imali vremenske nepogode,npr kad zatvore most neki zbog vjetra pa se mora čekati,da ti se guma može raspasti npr,vidljiva oštećenja kamiona isto nisu problem napraviti,.da snijeg može past pa da se kliže,da te policija zaustavi i tako to,bilo bi zanimljivije igrat 

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
matkoGSi kaže...

daj kako je vama to igrati,igram s volanom i ručnim mijenjem brzina i sve nego mi skreće pregrubo,i prejako,danas se 3 puta malo skrenuo u krivinu kad me krenu nosat pa u ogradu,sve dok mi nije kamion prevrnulo...tako da budem više u trošku nego u zaradi...ali igra je super samo da mi se ta vožnja malo poboljša...

imam još jedan prijedlog,bilo bi zakon kad bi imali vremenske nepogode,npr kad zatvore most neki zbog vjetra pa se mora čekati,da ti se guma može raspasti npr,vidljiva oštećenja kamiona isto nisu problem napraviti,.da snijeg može past pa da se kliže,da te policija zaustavi i tako to,bilo bi zanimljivije igrat 

to sto se skretanja tice, moze se podesit osjetljivost i linearnost...  sto se tice razbijanja kamiona, vjerojatno scania i svi ostali licencirani kamioni nisu dopustili da se njihov kamion moze lupati u igri, tj da ima vidljiva ostecenja(ovo neznam, samo pretpostavljam, jer znam da je NFS imo probleme s time)... a vremenski uvjeti i to bi se moglo napravit, a tko zna, mozda u sljedecim patchevima nesto od toga i bude :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo i mene.. malo sam neaktivan u zadnje vrijeme al sta ces kad je tako vrijeme xDD...

slike sto sma nakupio... jedna je gdje vozim 203kmh :$ (scania r 1010ks)
a druga je nesto sam pokusavo tocnije sta ce biti ako kotaci budu 100% osteceni.. doso sam do 40% ii jednostavno nije mi se dalo vise jer kamion je poceo toliko driftat da nije normalno hahah... prvo mi je bilo zanimljivo "novo" ponasanje kamiona al nakon sto sam poceo svaku turu lupat nije vise zanimljivo bilo.. znalo mi se cak desit da toliko motam kontru volanom da motor na kamionu se ugasi ://

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

MAN TGX XXL

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Jel može link od cb radio moda? :DD

Nitko nezna? Ja sam pretražio ets2-mods i nema, na youtubeu nema.. :/

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Tura-rekorder!! {#}

17 godina
Diavol kaže...

MAN TGX XXL

Najljepši kamion u igri...i sam ga vozim doduse ne taj sa tri osovine...

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Gdje nabaviti igru (mođe i donwload a može i neki dučan)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

igram na 1.2.5.1 i super mi je ono za kocnice :DD napokon mogu vozit 150-160 bez da moram kocit 2 kilometra.. al imam problem.. kad stisnem kocnicu, i pustim on jos sekundu dvije koci, pa onda dok uhvati gas -.-" za umrt.. jel postoji nesto kako ubrzat deadzone... ii jos me zanima sto uopce znaci linearno skretanje??

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Pa logično ti je da će ti trebati vremena da uhvati gas...ti vozis recimo 90 na sat...to ti je na mome manu d12...ukocis za dva metra kako ti kazes, motor je jos u visokoj brzini i naravno da nece povuci odmah vec ce mu trebati vremena da se presalta nazad...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://truckers-paradise.weebly.com/other-mods1.html Evo link, sory kume nisam bio online prije da ti stavim {#}! Listaj stranicu dole gdje ti piše ETS 2 TEAMSPEAK...  

PS. nisam probao ako radi tako da....

Pess
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 16:20 (Scania Fanatic).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

mijenjam brzine na manual (preko tipkovnice igram znaci slovima) tak da sporo mi je to nekad me zivcira.. jel postoji nacin kako ubrzat kvacilo?? bar malo.. a ne ovako ja obilazim auto 11 brzina do 100, pa 12 dok on ubaci pa povuce za umrt....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
trucktz kaže...

Dobro je to ... Ipak hocel bit u toj mapi novih puteva , gradova itd .. ipak to je vaznije bar meni :D

Ta je mapa komplet nova, nanovo napravljena od nule, ima video , vidi se kako lik postavlja cestu mic-po-mic, skoro pa metar po metar, elektricne stupove/vodove, sve. Nasa kompletna mapa Evrope je veliki skup necega sto lici na tunele, tj, ceste koje imaju vrlo ogranicen prostor lijevo-desno od ceste. Mozes se udaljiti od ceste nekoliko metara i to je sve, crijevo koje se vuce tisucama kilometara. Sve one lijepe crkve zgrade, tvornice katedrale i neboderi u gradovima su samo kartonske makete gdje vidis uglavnom samo 1 fasadu, neakd vise ali rijetko. Slicno kao oni gradici na divljem zapadu od western filmova koje su u stvari fasade-makete od lesonita i sperploce poduprte kolcima da ne padnu :)

Svuda je lijepo, doma je najljepše!! {#}

Oprosti, možeš li mi reći koji mod koristiš za benzinske i za kompanije? I dati link. Molim te. :)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo kao što sam rekao Mikser!

Pess

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ja budala idem izabrati sljedeći posao, tj. rutu, i odaberem (po prvi put) neku rutu iz GB u Njemačku. Još sav sretan zbog kamiona kojeg sam odabrao, i kako ima 6x4, kad ono počne ruta tj. počinjem u kamionu i imam što i vidjeti {#}

Naravno, vozač se nalazi na desnoj strani, i sad ajmo do Njemačke tako {#}

0 0 hvala 0
17 godina

sad vozi i trpi xD kasnije ces imat problema samo sa stranom ceste kad ces imat svoj kamion

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

sad vozi i trpi xD kasnije ces imat problema samo sa stranom ceste kad ces imat svoj kamion

Imam ja jedan svoj kamion, ali unajmio sam vozača pa ga on sada vozi, tako da ja opet radim i zarađujem dalje :)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo ja sam poceo igrat ovu igru prije nekoliko dana.poceo sam pratit ovaj forum i jako mi se svidaju neki modovi koje ste stavljali ovdje...sada sam lvl 11 i prilicno mi dobro ide kupio sam nekoliko kamiona(doduse sa cheatom) pa me zanima svidjaju li vam se...?

Scania Scania
Man1 Man1
Man2 Man2
Iveco1 Iveco1
Iveco2 Iveco2
Volvo Volvo
Mercedes Mercedes

0 18 hvala 0
13 godina
neaktivan
Maraaa kaže...

Evo ja sam poceo igrat ovu igru prije nekoliko dana.poceo sam pratit ovaj forum i jako mi se svidaju neki modovi koje ste stavljali ovdje...sada sam lvl 11 i prilicno mi dobro ide kupio sam nekoliko kamiona(doduse sa cheatom) pa me zanima svidjaju li vam se...?

Ti si ko Sanader: zgrces milijune bez truda i onda ocekujes da ti se svi dive {#}

15 godina
neaktivan
Maraaa kaže...

Ime vozača na zadnjem kamionu {#}

Mogu samo reći, blago tvojim vozačima {#}

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo beeb ! {#}

Pess

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice