imam i ja par milja ....Hax :D
Tvoje milje su bezvrijedne 
imam i ja par milja ....Hax :D
Tvoje milje su bezvrijedne 
(malo bolje cijene i parkiranje daje 6k xp-a :D)Može link na taj mod?
hebo mu pas mater i prikolici sa sljunkom...stabilna je ko pijana drolja zeljna k*rca...sa 90 udem u mali zavoj odma sam se prevrnuo...na autoputu 110 km/h i vidim kak se stalno mrda lijevo-desno skup sa kamionom
Imas li 6x4 pogon ili jos uvijek 4x2?
A več dva dana oču pitat ako možda neko ima ugrađen mod, onaj za CB Radio? Da objasnim ja sam na netu pronašao mod CB Radio, kolko sam skužio da to pričaš sa ostalim igračima, jer treba imat mikrofon, pa me zanima ako ima to ko ? I ako je dobro il ?
Ma to ti je jednostavno kanal za teamspeak/mumble/nestodrugo, isto kao kad igras World of warcraft. tamo imas guild a ovdje nemam pojma, vjerojatno 2000 ljudi iz svih drzava svijeta urla u mikrofon odjednom :)
Dli mi može netko pojasniti,zašto sam u minusu sa plačama svojim vozačima oko 250 000 eura i oko 100 000 eura sa održavanjem njihovih kamiona a imam u plusu milijun eura?? Kako da im isplatim plače,jel to automatski ili moram sam nekim postupkom kao i servis tih kamiona koji oni voze????
Mirkecc, dok imas bilo kakav profit (zeleni broj na dnu) ti NISI u minusu. Crvene brojke pokazuju koliko te kostaju radnici i odrzavanje kamiona te gorivo koje su potrosili i cestarina itd. Nista ti ne moras raditi, sve je ful-automatik. (zato je citava prica oko nasih radnika bez veze).
Radnici se u najboljem slucaju isplate tek nakon nekoliko tjedana, kad zarade novce koje si ulozio u kamione i garaze. u mom slucaju je to 200000 eura po glavi jer svim adajem volvo XL 16 sa 750 konja. Zbilja jos nisam nacistu ima li ikakve veze kakav im kamion dajemo, jer mi je najgori kamion moj prvi Iveco sa 300 konja, a lik zaradjuje isto kao i ovi snobovi sa Volvacima.
Savjet za vozace: trpajte im SAMO u udaljenost i Vrijedan teret! ADR (cisterne) je kod njih totalni promasaj, otpustio sam sve (osim jednog) 'cisternasa' jer su s istim kamiomnom i istim brojem skilova/udaljenost radili manje od POLA prihoda nego ovi sa udaljenost+vrijedan teret. Glupo mi je da je lik sa ADR skillom razine 6 cesto vozio krumpir ili ugljen. Oni sa vrijednosni skill 6 stalno voze ili bagere ili roza kazane i zaradjuju vec 8000 po glavi!! Za urgent teret i lomljivo jos nisam nacistu. Istrazit cu i to.
meni je dosta, bar dok ne postave nove ceste
Di ti nisi bio? Svaka čast! 
Možda netko primjetio na kamionu scania R normal da brzinomjer ne radi ?Odnosno kazaljka normalno pokazuje kojom brzinom ide .Ali na displayu se brojke ne vrte ,odnosno ne pokazuje brzinu kojom kamion ide .Zna netko u cemu je problem ?
Pa to niti nije funkcija displeja (niti zaprao na Scaniama, niti u igri), to pokazuje koliku si brzinu limitirao sa tempomatom...
Može link na taj mod?
Ako neko može dati ime (ili link) ovog moda da se vozači ne vraćaju prazni, gledam na 3-4 stranice s modovima, ali ne znam šta da tražim.
Možda netko primjetio na kamionu scania R normal da brzinomjer ne radi ?Odnosno kazaljka normalno pokazuje kojom brzinom ide .Ali na displayu se brojke ne vrte ,odnosno ne pokazuje brzinu kojom kamion ide .Zna netko u cemu je problem ?
Pa to niti nije funkcija displeja (niti zaprao na Scaniama, niti u igri), to pokazuje koliku si brzinu limitirao sa tempomatom...
Imao sam na prijašnjim svim kamionima i radilo je .I sad kad sam kupio scaniu ,jednostavno stoji na nuli .I da postavim određenu brzinu ,nakon pritiska gasa ili kočnice to se poništi i opet mora pokazivati kojom brzinom idem .Zato mi nije jasno ,zašto mi stoji na nuli ?
ovako imam problem, posto ima jako puno stranica neznam jel netko to napiso vec ili nije jer nestignem sve procitat.. znaci lvl 7 sam i odjednom mi kad stisnem esc ili kad predem rutu svaki put trazi activation key.. ako ima ko takav problem da ga je rijesio, il ako ga netko zna rijesit nek se javi pls :/ igrica mi je predobra a stalno moram izlazit i ponovo upisivat taj key da bi mogo odvozit jednu rutu.. ps. nije org. narucio sam al neznam kad ce doc pa ak netko zna da mogu igrat do tad moze pm ili tu svejedno :) hvala unaprijed :)
ovako imam problem, posto ima jako puno stranica neznam jel netko to napiso vec ili nije jer nestignem sve procitat.. znaci lvl 7 sam i odjednom mi kad stisnem esc ili kad predem rutu svaki put trazi activation key.. ako ima ko takav problem da ga je rijesio, il ako ga netko zna rijesit nek se javi pls :/ igrica mi je predobra a stalno moram izlazit i ponovo upisivat taj key da bi mogo odvozit jednu rutu.. ps. nije org. narucio sam al neznam kad ce doc pa ak netko zna da mogu igrat do tad moze pm ili tu svejedno :) hvala unaprijed :)
jesi jesi
meni je dosta, bar dok ne postave nove ceste
Di ti nisi bio? Svaka čast! 
ja sam isto preko80% al imam cesta jos dost hehe... samo jel moguce uopce do 100% doc... ili je nekih 99 i nesto maximum... jer desilo mi se negdje da nisam mogo "ofarbat" u zuto mali komadic :P
Pa gdje čupate tako loše verzije???
imal kakvih naznaka za nove mape uskoro
imal kakvih naznaka za nove mape uskoro
Radi se na nekoj snijeznoj mapi. Ima proklizavanja na uzbrdici, zanasanja na ledu i puno, puno snijega :) Zasad izgleda predobro...
Dobro je to ... Ipak hocel bit u toj mapi novih puteva , gradova itd .. ipak to je vaznije bar meni :D
Dobro je to ... Ipak hocel bit u toj mapi novih puteva , gradova itd .. ipak to je vaznije bar meni :D
Ta je mapa komplet nova, nanovo napravljena od nule, ima video , vidi se kako lik postavlja cestu mic-po-mic, skoro pa metar po metar, elektricne stupove/vodove, sve. Nasa kompletna mapa Evrope je veliki skup necega sto lici na tunele, tj, ceste koje imaju vrlo ogranicen prostor lijevo-desno od ceste. Mozes se udaljiti od ceste nekoliko metara i to je sve, crijevo koje se vuce tisucama kilometara. Sve one lijepe crkve zgrade, tvornice katedrale i neboderi u gradovima su samo kartonske makete gdje vidis uglavnom samo 1 fasadu, neakd vise ali rijetko. Slicno kao oni gradici na divljem zapadu od western filmova koje su u stvari fasade-makete od lesonita i sperploce poduprte kolcima da ne padnu :)
Svuda je lijepo, doma je najljepše!! 
Ta je mapa komplet nova, nanovo napravljena od nule, ima video , vidi se kako lik postavlja cestu mic-po-mic, skoro pa metar po metar, elektricne stupove/vodove, sve. Nasa kompletna mapa Evrope je veliki skup necega sto lici na tunele, tj, ceste koje imaju vrlo ogranicen prostor lijevo-desno od ceste. Mozes se udaljiti od ceste nekoliko metara i to je sve, crijevo koje se vuce tisucama kilometara. Sve one lijepe crkve zgrade, tvornice katedrale i neboderi u gradovima su samo kartonske makete gdje vidis uglavnom samo 1 fasadu, neakd vise ali rijetko. Slicno kao oni gradici na divljem zapadu od western filmova koje su u stvari fasade-makete od lesonita i sperploce poduprte kolcima da ne padnu :)
Kolika je tu cijena dizela ??????
Kolika je tu cijena dizela ??????
Uf ovo je gadno probijena psihološka granica.Čak bi i Linić i Čačić na guzicu pali da su takve cijene 
Nemam pojma. Na samoj pumpi nista ne pise , a ova cijena 34.90 sigurno nisu euri. Buduci da su developeri Poljaci? Cesi? Moguce da su to poljski Zloti ili Ceske Krune....
ebem te blesava :D pogledaj na GPS kolko je... 1,48€/l
Jbmu sad sam prešo kolko stranica i nisam uspio naći gdje ima za kupiti euro truck simulator za 130 kn.. Paaaaaa jel može link?
125kn
Nemam pojma. Na samoj pumpi nista ne pise , a ova cijena 34.90 sigurno nisu euri. Buduci da su developeri Poljaci? Cesi? Moguce da su to poljski Zloti ili Ceske Krune....
ebem te blesava :D pogledaj na GPS kolko je... 1,48€/l
Genije znam to ali ne znam ZASTO pise tamo 34.90. Nisu tu cijenu samo tako izmislili, mora da nesto znaci. Blesav ti je caca 
Jbmu sad sam prešo kolko stranica i nisam uspio naći gdje ima za kupiti euro truck simulator za 130 kn.. Paaaaaa jel može link?
125kn
Da, onda na levelu recimo 25 *PUF* trazi key, jer je taj na popisu banovanih. Ili cim stigne novi patch, odjednom ne radi. ma ne vjerujem ja njima.
Aha , imali negdje da se prati njegov rad , neki forum ili tema ? da vidim slikice :D
125kn
Da, onda na levelu recimo 25 *PUF* trazi key, jer je taj na popisu banovanih. Ili cim stigne novi patch, odjednom ne radi. ma ne vjerujem ja njima.
a jesi pametan jbt... pa ja ga koristim od 1.3 patcha i sve radi ko sat... msm, nemoj pricat gluposti... tamo sam kupio i BF3 premium koji je svugdje kostao po 320 i vise kuna, a kod njega 270... radi i dan danas... uzeo sam 3 farming simulatora i svi rade perfektno... kolega mi tamo kupio COD msm da je MW2 i radi i dan danas... ne kuzim u cemu je problem, al tvoja volja....
to se i ja pitam ...bilo bi dobro da bude :D
to se i ja pitam ...bilo bi dobro da bude :D
Mislim da nece biti, prevelik je to zalogaj za ovako malu firmicu. A onda bi svi morali imati istu verziju igre s istim patchem itd.A serveri? Boga pitaj kako bi igra reagirala na svu ovu sumu modova koje koristimo? Oni ce izbacivati besplatne mini-patcheve, i mozda koju malu expanziju koju cemo vjerojatno morati dodatno platiti.Ostalo ce biti na modderskim plecima. Netko je tamo spominjao DLC expanziju sa 20 novih gradova. To bi bilo veliko kao npr. Velika Britanija, ili jos vece. Ja mislim da ce dodati nesto na istoku, Poljska mozda , Slovacka, pa malo juznije u Italiji i nesto zapado u Francuskoj. Bar su vise-manje tako rasporedjeni oni slijepi putevi na mapi....