- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ne može ovaj patch , povadim sve modove i kad ulazim u igru samo zašteka -.-
a jel istina da su ubacili Švedsku , jer neko prije gore napisa valjda
piše da su ubacili autobuse u promet, ja još nisam nijednog sreo, a prošao sam nekoliko gradova (hannover, munchen, torino, innsbruck, milan...).
Na relaciji szczecin-grimsby, autobusa koliko hoćeš. Kako ih ti nemaš? Igra ti vjerojatno ne radi kako treba
Nisu ubacili švedsku. Ali možda dođe kao dodatak za kupiti (DLC)
Fak sada dali bolaznim, ili mi se spava, ali mislim da sam vidijo 2x miksera na cesti?
Sad dali se to dogodilo još kome ili ? btw. nisam sliko zaboravih, al sljedeči dolazi fotka...
kako popraviti sad game stopped working? instalirao ovaj novi patch i sad izbacuje iz igrice.. :S
kako popraviti sad game stopped working? instalirao ovaj novi patch i sad izbacuje iz igrice.. :S
ccc ja ne mogu ni da instaliram , dodje do pola i samo pise "not resposing" -.-
Ja ga nemogu instalirat nikako,skinuo prvi put,probao i dobio grešku da nije kompatibilan sa mojim windowsom i da traži 32bit ili 64...a u mene win7 ultimate 64 (piratski) i dosad mi nikad nije probleme stvaralo
skinem drugi torrent i opet ista stvar...ali na laptopu mi rade obje (wn xp 32bit)
jel zna netko u čemu je problem?
Eto, ja instalirao, prije toga maknuo modove i sad naravno ne radi.. :)
Instalirao sam novi patch i radi, modovi su ostali, a instalacija je prošla bez problema i igra naravno radi odlično!
Ja ga nemogu instalirat nikako,skinuo prvi put,probao i dobio grešku da nije kompatibilan sa mojim windowsom i da traži 32bit ili 64...a u mene win7 ultimate 64 (piratski) i dosad mi nikad nije probleme stvaralo
skinem drugi torrent i opet ista stvar...ali na laptopu mi rade obje (wn xp 32bit)
jel zna netko u čemu je problem?
Skini sa njihove službene stranice, mora radit.
Ja igram na Windowsima 8 64bitni.
Inače vama kojima ne rade modovi sa patchem, stavljajte jedan po jedan mod dok ne vidite koji radi problem.
jel možda zna netko jesu li novim patchom riješili problem s svjetlima i padom fps-a ? :)
FPS nisu rijesili...za svjetla ne znam, nisam juce vozio po noci...
jel možda zna netko jesu li novim patchom riješili problem s svjetlima i padom fps-a ? :)
Ja sta sam prvo primjetio nakon patcha da vise nemam lagg kad dajem "žmigavac". Ali kad upalim svjetla jos uvijek mi lagga, iako mi se cini malo manje nego prije
Instalirao, sve super radi, odvozio par tura te mi se jako svida ova "vjerojatnost padanja kise", ako to stavite do kraja, tokom rute vas mora barem jednom dobro "okupati" hahah, sto mi se svida ;)
A uostalom, modovi mi svi rade, ali dobro iman ih samo oko 5-6 tako da ...
Prodajem ETS2 igran sat vremena za 90kn
Ja sta sam prvo primjetio nakon patcha da vise nemam lagg kad dajem "žmigavac". Ali kad upalim svjetla jos uvijek mi lagga, iako mi se cini malo manje nego prije
Ja to nisam ni imao, sad sam primjetio da mi kad vozim iz kabine i priliko kočenja na raskrsnici/semaforu dolazi do naizmjenicnog usporavanja/ubrzavanja igre sto narocito zna biti zeznuto kod skretanja...a pogleda iz treceg lica mi se to ne desava.
Zna netko kad stavim bilo koji mod za zvuk kamiona (Scania), zašto se u kabini ne promjeni zvuk, a na vanjskoj kameri se promjeni?
Vjerovatno ne.
Jel mi može netko dati link od onog poboljšanja mape sa više radova itd...vidio sam onaj link prije par stranica ali mi se neda regat samo zbog jednog fajla.
I jel postoji mod za veće gradove i da mogu ić u one zaključane ceste?
sad skidam igricu kupio key,sidam ovaj najnoviji update,šta mislite oču li imat problema ako stavim sve patcheve??!?
sad skidam igricu kupio key,sidam ovaj najnoviji update,šta mislite oču li imat problema ako stavim sve patcheve??!?
Instaliraj igru, instaliraj patch, modove stavljaj jedan po jedan i isprobavaj...
odakle si kupio?
btw ak imas original igru onda ti patchevi moraju radit i nema sanse da ti stvaraju neke probleme :)
Kako da si naštimam neki hrvatski radio ?
Imam pitanje za one koji su malo "napredniji" i koji su na većim levelima. Da li kasnije ima kamiona sa 3 ili čak 4 osovine ili su za to potrebni modovi jer uopće niti ne postoje takvi kamioni u "originalnoj" igri?
U čemu je razlika između jučerašnjeg i današnjeg patcha?
Bok zna li tko sataviti novac u euro truck simulator 2....