Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.214.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Eurotruck Simulator 2
Evo samo sto sam instalirao patch i uso u igru vidio sam dva autobusa :D
bus bus
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

Meni ne može ovaj patch , povadim sve modove i kad ulazim u igru samo zašteka -.-

a jel istina da su ubacili Švedsku , jer neko prije gore napisa valjda 

14 godina
neaktivan
Cican kaže...

piše da su ubacili autobuse u promet, ja još nisam nijednog sreo, a prošao sam nekoliko gradova (hannover, munchen, torino, innsbruck, milan...).

Na relaciji szczecin-grimsby, autobusa koliko hoćeš. Kako ih ti nemaš? Igra ti vjerojatno ne radi kako treba

Nisu ubacili švedsku. Ali možda dođe kao dodatak za kupiti (DLC)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 0:04 (medjimurac).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Fak sada dali bolaznim, ili mi se spava, ali mislim da sam vidijo 2x miksera na cesti? {#} Sad dali se to dogodilo još kome ili ? btw. nisam sliko zaboravih, al sljedeči dolazi fotka...

Pess

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

kako popraviti sad game stopped working? instalirao ovaj novi patch i sad izbacuje iz igrice.. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
instalirao patch. Autobusa ko u priči U postavkama/igra - ima za podesit intenzivnost kočenja i slučajnost kišenja Igram sa modom za fiziku vidim da su nešto mjenjali svjetla a jedino mi piše na dnu kad pokrenem igru da ova verzija ne podržava dodatke i ako će se rušit da ih izvadim Al sve radi I čini mi se da se nešto grafika izmjenila Neki detalji su bolji Pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

kako popraviti sad game stopped working? instalirao ovaj novi patch i sad izbacuje iz igrice.. :S

ccc ja ne mogu ni da instaliram , dodje do pola i samo pise "not resposing" -.-

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo sad sam instalirao patch i sve radi normalno sa starim modovima. Cim sam usao u grad pojavio se bus.   Na prvi pogled nema neke velike promjene

vuki

0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Ja ga nemogu instalirat nikako,skinuo prvi put,probao i dobio grešku da nije kompatibilan sa mojim windowsom i da traži 32bit ili 64...a u mene win7 ultimate 64 (piratski) i dosad mi nikad nije probleme stvaralo 

skinem drugi torrent i opet ista stvar...ali na laptopu mi rade obje (wn xp 32bit) 

jel zna netko u čemu je problem?

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Eto, ja instalirao, prije toga maknuo modove i sad naravno ne radi.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Instalirao sam novi patch i radi, modovi su ostali, a instalacija je prošla bez problema i igra naravno radi odlično!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
matkoGSi kaže...

Ja ga nemogu instalirat nikako,skinuo prvi put,probao i dobio grešku da nije kompatibilan sa mojim windowsom i da traži 32bit ili 64...a u mene win7 ultimate 64 (piratski) i dosad mi nikad nije probleme stvaralo 

skinem drugi torrent i opet ista stvar...ali na laptopu mi rade obje (wn xp 32bit) 

jel zna netko u čemu je problem?

Skini sa njihove službene stranice, mora radit.

Ja igram na Windowsima 8 64bitni.

Inače vama kojima ne rade modovi sa patchem, stavljajte jedan po jedan mod dok ne vidite koji radi problem.

Swedish latin super funk.
16 godina
Eurotruck Simulator 2

jel možda zna netko jesu li novim patchom riješili problem s svjetlima i padom fps-a ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

FPS nisu rijesili...za svjetla ne znam, nisam juce vozio po noci...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
Radi li patch sa narodnom verzijom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

jel možda zna netko jesu li novim patchom riješili problem s svjetlima i padom fps-a ? :)

Ja sta sam prvo primjetio nakon patcha da vise nemam lagg kad dajem "žmigavac". Ali kad upalim svjetla jos uvijek mi lagga, iako mi se cini malo manje nego prije

14 godina
neaktivan

Instalirao, sve super radi, odvozio par tura te mi se jako svida ova "vjerojatnost padanja kise", ako to stavite do kraja, tokom rute vas mora barem jednom dobro "okupati" hahah, sto mi se svida ;)

A uostalom, modovi mi svi rade, ali dobro iman ih samo oko 5-6 tako da ...

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Prodajem ETS2 igran sat vremena za 90kn

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
17 godina
Severe Rage kaže...
Reedy kaže...

Ja sta sam prvo primjetio nakon patcha da vise nemam lagg kad dajem "žmigavac". Ali kad upalim svjetla jos uvijek mi lagga, iako mi se cini malo manje nego prije

Ja to nisam ni imao, sad sam primjetio da mi kad vozim iz kabine i priliko kočenja na raskrsnici/semaforu dolazi do naizmjenicnog usporavanja/ubrzavanja igre sto narocito zna biti zeznuto kod skretanja...a pogleda iz treceg lica mi se to ne desava.

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Zna netko kad stavim bilo koji mod za zvuk kamiona (Scania), zašto se u kabini ne promjeni zvuk, a na vanjskoj kameri se promjeni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
novi update 1.2.5.1 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
asibulj kaže...
Radi li patch sa narodnom verzijom?

Vjerovatno ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Jel mi može netko dati link od onog poboljšanja mape sa više radova itd...vidio sam onaj link prije par stranica ali mi se neda regat samo zbog jednog fajla.

I jel postoji mod za veće gradove i da mogu ić u one zaključane ceste?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

sad skidam igricu kupio key,sidam ovaj najnoviji update,šta mislite oču li imat problema ako stavim sve  patcheve??!?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:36 (smrdljo).

0 0 hvala 0
16 godina
smrdljo kaže...

sad skidam igricu kupio key,sidam ovaj najnoviji update,šta mislite oču li imat problema ako stavim sve  patcheve??!?

Instaliraj igru, instaliraj patch, modove stavljaj jedan po jedan i isprobavaj...

Winter is coming...
16 godina
smrdljo kaže...

odakle si kupio?

btw ak imas original igru onda ti patchevi moraju radit i nema sanse da ti stvaraju neke probleme :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kako da si naštimam neki hrvatski radio ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Imam pitanje za one koji su malo "napredniji" i koji su na većim levelima. Da li kasnije ima kamiona sa 3 ili čak 4 osovine ili su za to potrebni modovi jer uopće niti ne postoje takvi kamioni u "originalnoj" igri?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

U čemu je razlika između jučerašnjeg i današnjeg patcha?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Bok zna li tko sataviti novac u euro truck simulator 2....{#}

gorannk

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice