Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.978.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ovako mi se cini oke.. stvarno je 40-50% slabiji u povlacenju al svidja mi se sto nema propinjanja pa je lakse kad vozis po gradu a ne onako nemos smotat pa on kad se spusti smota puni i bilo je zeznuto.. al s ovim motorom prije uskrsnit nego obic drugi kamion koji vozi 70-80 po sporednoj cesti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
Ajze kaže...

a kako ide editiranje za ubrzanja motora?

Ovako sam ja editirao, ali neradi:

price: 32000
    unlock: 25
    info[]: "20000 @@hp@@ (5000@@kw@@)"
    info[]: "60@@dg@@900 @@nm@@"
    info[]: "9@@dg@@000-21@@dg@@990 @@rpm@@"
    icon: "engine_01"
    torque: 9999
    defaults[]:

pa pronađi si onaj gear ratio fajl... u njemu mozes podesit na kolko obrtaja mozes saltat i to... ovak ti mozes metnut 378256782356 obrtaja, i on ide do toliko u leru, al cim ubacis u brzinu on ide do nekih defaultnih cca 2000

13 godina
neaktivan

gear naziv u fajlu sam našao samo u realistic modu pod vehicles/scania_r

name: "@@12_speed@@"
    price: 10000
    unlock: 0
    icon: "transmission_generic"
    differential_ratio: 2.59
    # reverse gear
    ratios_reverse[0]: -11.95
    # forward gears
    # based on email from Scania
    ratios_forward[0]: 9.16
    ratios_forward[1]: 7.33
    ratios_forward[2]: 5.82
    ratios_forward[3]: 4.66
    ratios_forward[4]: 3.72
    ratios_forward[5]: 3.00
    ratios_forward[6]: 2.44
    ratios_forward[7]: 1.96
    ratios_forward[8]: 1.55
    ratios_forward[9]: 1.24
    ratios_forward[10]: 1.00
    ratios_forward[11]: 0.8

fajlove u program filesu nisam mogao otvoriti. Jeli gdje drugdje ima gear? 

ps: tu nisam ništa mjenjao jer nisam znao što.

12 godina
neaktivan
Ajze kaže...

gear naziv u fajlu sam našao samo u realistic modu pod vehicles/scania_r

name: "@@12_speed@@"
    price: 10000
    unlock: 0
    icon: "transmission_generic"
    differential_ratio: 2.59
    # reverse gear
    ratios_reverse[0]: -11.95
    # forward gears
    # based on email from Scania
    ratios_forward[0]: 9.16
    ratios_forward[1]: 7.33
    ratios_forward[2]: 5.82
    ratios_forward[3]: 4.66
    ratios_forward[4]: 3.72
    ratios_forward[5]: 3.00
    ratios_forward[6]: 2.44
    ratios_forward[7]: 1.96
    ratios_forward[8]: 1.55
    ratios_forward[9]: 1.24
    ratios_forward[10]: 1.00
    ratios_forward[11]: 0.8

fajlove u program filesu nisam mogao otvoriti. Jeli gdje drugdje ima gear? 

ps: tu nisam ništa mjenjao jer nisam znao što.

svaka ta brzina ima taj "ratio" e sad ne mogu ti objasnit na koji nacin ide tocno.. al 0.8 ti ispadne oko 100kmh, a 1.00 ti je 80... s tim da nemos racunat po 0.2 jer 0.6 ti je koliko se sjecam 160kmh... nekafora ima na racunanje na kvadrat kub mozda i vise.. al ubiti poslije 0.8 smanjuj po 0.1 ili 0.15 nastimaj si kako ti odgovara...

ps. kad sam sve ovo napiso skonto sam da je 11 zapravo 12 brzina.. ako hoces nadodat brzinu kopiras to i zagradu samo povecas za jedan... i to je to...

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

eto covjek je objasnio... sad moras malo sam istrazit kako to sve funkcionra... najbolje je da promijenis, pa probas, pa opet tako dok ne dobijes zeljeni rezultat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moras igrati bez interneta iskljuci internet svaki put kad igras i nece traziti cd key ako i tada bude trazio moras napraviti novi profil i sve iz pocetka

Motor u srcu brzina u glavi adrenalin u krvi i andjeo cuvar
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Malo po malo i dolazi bolja zarada....

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Odlicno! Moj najbolji je tek na 5.000 eura. Ili minus 300 eura. Kako kad hehe. Obicno je u minusu kad vozi za Holandiju. Bice da muti tamo nesto sa Maricom, lopovcina.

P.S. Upravo sam instalirao jedan novi mod za svjetla, neki Brazilski sajt. Mijenja ponasanje svjetla ovisno o povrsini na koju svjetlo pada, a ne da citavu okolinu 'prefarba' sa svjetloscu kao u originalu. Bijeli stupici pored ceste znacajno vise odbijaju svjetlost nego recimo stablo. I odbija se razlicito od svih postojecih vrsta asfaltne podloge na cesti.

Isto tako moze se podesiti kut bacanja svjetla farova, posebno za ugradjene posebno za ona na bull-baru i na krovu. Odlicno!{#}

Ja sam originalna svjetla malo smanjio snagu, a ona dodatna na krovu pojacao domet ali dosta smanjio kut bacanja svjetla sa 90 stupnjeva na 65 i bitno je bolje, svijetli nekako drugacije, prirodnije. Pa stavio sam te dodatne farove da vidim dalje i bolje a ne sire da mi svjetli po njivama i brdima.

Na ravoj cesti i autocesti dosta pomaze, na krivudavoj cesti uopce ne, jos i odmaze, pa ih iskljucim. Tako treba i biti, po meni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 17:30 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Odlicno! Moj najbolji je tek na 5.000 eura. Ili minus 300 eura. Kako kad hehe. Obicno je u minusu kad vozi za Holandiju. Bice da muti tamo nesto sa Maricom, lopovcina.

P.S. Upravo sam instalirao jedan novi mod za svjetla, neki Brazilski sajt. Mijenja ponasanje svjetla ovisno o povrsini na koju svjetlo pada, a ne da citavu okolinu 'prefarba' sa svjetloscu kao u originalu. Bijeli stupici pored ceste znacajno vise odbijaju svjetlost nego recimo stablo. I odbija se razlicito od svih postojecih vrsta asfaltne podloge na cesti.

Isto tako moze se podesiti kut bacanja svjetla farova, posebno za ugradjene posebno za ona na bull-baru i na krovu. Odlicno!{#}

Ja sam originalna svjetla malo smanjio snagu, a ona dodatna na krovu pojacao domet ali dosta smanjio kut bacanja svjetla sa 90 stupnjeva na 65 i bitno je bolje, svijetli nekako drugacije, prirodnije. Pa stavio sam te dodatne farove da vidim dalje i bolje a ne sire da mi svjetli po njivama i brdima.

Na ravoj cesti i autocesti dosta pomaze, na krivudavoj cesti uopce ne, jos i odmaze, pa ih iskljucim. Tako treba i biti, po meni.

aj posalji  mi taj mod za to u inbox il okaci tu :D

moj najvise zaradi oko 15t€ al imam ih 11 pa neki budu u minusu neki napreduju xDD

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

stavljaj taj mod za svijetla :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

stavljaj taj mod za svijetla :)

Daj masinu!! :)

http://www.mediafire.com/?52bku2wic3ea4sn

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

veceras je pravim... sutra je dobivas :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ETS 2 igran par sati prodajem. 100kn . Više na PP

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Moze li mi neko objasniti kako priblizit kameru u kamioinu prema volanu ? ! 

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SrdjanT kaže...

Moze li mi neko objasniti kako priblizit kameru u kamioinu prema volanu ? ! 

Kako to da ti to treba? Postoje modovi za UDALJITI kameru od volana jer, da je, navodno preblizu!!{#}

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

veceras je pravim... sutra je dobivas :)

E Karlo, si probao svjetla? Jesu li ti bolja nego prije? Meni jesu. Nista revolucionarno ali primjetna razlika.

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Imam pitanje. Kako ubacit neki mod u igricu ? Bio bi zahvalan kad bi mi netko detaljno opisao ! Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nades mod koji oces na netu skines ga i stavis u Documents/Euro Truck Simulator 2/ i u mapu mod

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 23:30 (Daka96).
12 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Nades mod koji oces na netu skines ga i stavis u Documents/Euro Truck Simulator 2/ i u mapu mod

Obicno dolaze zapakirani u .zip ili .rar formatu, tako da ti treba jedan od tih programa da mod 'raspakiras' u Euro Truck Simulator 2/mod  mapi. Raspakirane datoteke moraju biti sa .scs extenzijom. Ako nisu, onda su to modovi za neku drugu slicnu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 2:44 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

onaj scaniin motor/mod od 1050 hp (onaj što se propinje) sam malo smirio na 850 hp/625 kw/3080 nm/1000 - 1450 rpma i sad se malo manje propinje i da se voziti po gradu... čisto ugodna vožnja dovoljno jak a pitom...

gaahhh
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 6:19 ((s)izgoreo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kada možemo oćekivati nove mapice :),Španjolska,Portugal,Norveška,Maroko,Danska itd...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Kada možemo oćekivati nove mapice :),Španjolska,Portugal,Norveška,Maroko,Danska itd...

eee a nas balkan si zaboravio :)

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pitanje za one koji imaju Logitech G27...

Ja nekužim kako mijenjati brzine kamiona kad ih on ima 12 ili više, a vi na G27 imate samo 6 brzina? Može netko opisati kako to funkcionira?

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Znalac111 kaže...

Mi ćemo nadoći :)

15 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Ja nekužim kako mijenjati brzine kamiona kad ih on ima 12 ili više, a vi na G27 imate samo 6 brzina? Može netko opisati kako to funkcionira?

pa dodje do 6 brzine , pritisne na gumb i onda mu je 1=7, 2=8, 3=9 itd..

15 godina
Eurotruck Simulator 2

e vi koji ste dodvali brzine,ja trebam samo u onom tramsmission fajlu onu datoteku izmjenit ,tj. dodat brzina koliko zelim,dali trebam jos koju datoteku modificirat?

btw. vozim jucer bez tereta jer sam stavljao ove motore od 1500 ks i vozim 250 i kamion mi kao zapne za nesto i letio sam po mapi jedno 10 kilometara ispo sam van autoceste na travu okolo i nazad na autocestu,nakraju samo 20% ostecenja  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

ides 1-6 pa stisnes prekidac(tipku) pa ides 7-12...  msm imas vise vrsta mjenjaca... raspon, podjela i raspon-podjela...

16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo i moje makine...Vraćam kredu polako...

PS. Ja ne znam kako vama ali meni otkad sam skinuo igru nije tražilo key :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 16:09 (malina22).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Znalac111 kaže...

Aaaaa voznja po Balkanu bi bila samoubojstvo s obzirom na ceste koje imamo.. Izgleda da za napraviti dio mape treba neki nenormalno visok broj sati rada, kukaju developeri da su ulozili tisuce sati rada ukreiranje mape koju imamo sad. S druge strane, igra je vani, NIJE multiplejer, nije prepuna bugova, kog vraga onda rade toliko ako ne na prosirivanju mape??

P.S. Meni ide dobro zasad. Evo danas bi trebao bit lvl 25. Imam 3 vozaca i mislim da niti necu uzimat druge. Ovima treba valjda 2 mjeseca game-time dok pocnu bit u plusu nakon sto sam im kupio kamione (Strogo Volvaci 750 kojski hehe). Pitanjce: pravi li ikakvu razliku kakve kamione im dajemo? svejedno imaju li jeftikaner neki ili badass Scaniu R730? Moj prvi ima IVECO (cinio mi se jeftin tada), drugi ima Volvo i ne vidim razliku bas. Treci neme nista hehe. MORAO sam ga regrutirati jer ima sliku onog glumca Turcina iz njemacke serije Cobra-11 (Atalay Erdogan).

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 16:21 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Evo i moje makine...Vraćam kredu polako...

PS. Ja ne znam kako vama ali meni otkad sam skinuo igru nije tražilo key :)

Ako ti fali to maltretiranje, skini patch 113 ;)

Osim za kupiti svoj vlastiti prvi kamion, mislim da je kredit cisto bacanje novca. Ionako ti 'gazde' dobro placaju ture, a i pokrivaju troskove, gorivo, ostecenja itd.Ja sam laganini vozio za 'gazde' dok nisam zasljakao dovoljno da si kupim vlastiti kamion sa dodacima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 16:25 (BULIGO).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice