Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.978.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

buduci da mi dost ljudi prigovara zato sto vozim modificiranu scaniu.. dns sam se vratio na R730, realistic mod v1.5 i hard economy mod pa da vidimo kako cemo i sta cemo :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Jedno pitanje:

Ja sam 27 lvl i samo imam one papke od radnika 1.7 ocjena..

Kako da dobijem radnike sa vecom ocjenom?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozdrav svima! Molim za pomoć. Instalirao sam verziju skinutu sa torrenta . I sad igram ja normalno i dojdem do razine 3 i traži me da aktiviram igru da mi je istekao probni rok za igru. Sad mene zanima jel ja moram kupit orginalnu igru i taj cd - key ili mogu igrati normalno i da netrebam kupovat? hvala

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

Trazit ce te key i dalje i tako te izbacivat sve dok ne kupis igru i dobijes novi key.

12 godina
neaktivan

znaci nemoguce je normalno igrati igru ,a da ju ne kupim? Nikako se nemoze skinuti cijela da se igra normalno?

12 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Jedno pitanje:

Ja sam 27 lvl i samo imam one papke od radnika 1.7 ocjena..

Kako da dobijem radnike sa vecom ocjenom?

s vremenom oni postaju sve bolji i bolji... ja jos nisam naso na nekog boljeg da mogu zaposlit a imam ih 10 vec :D

Evo Scania R730 i 136kmh hahaha... 138 sam uspio al bio je zavoj pa nisam sliko... ://

aa druga slika je ono najgore sto mi se moze desit.. kisa, 130kmh i on spava -.-"

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:04 (ma3x).
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Joj ljudi, pratim temu konstantno, ali nikako da upratim gdje ima mod da vozim brze od 90kmh, i kako da to snimim, laik sam, jedino sto mi treba je ta veca brzina ostalo mi je apsolutno nebitno posto ionako samo vozim i gustam, uzivam i opustam se :)

pa eto molim nekoga da me uputi :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

imam k*y s kojim igra radi normalno {#}

R3MZ1
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Preporučia bi ovaj mod.

Smanjuje duga svijetla, odnosno ne osvjetljava previše drveće sa bočnih strana. Meni se čini realnije ovako. Inače mod radi i ako imate mod za Xeon svijetla.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hoces mi dati molim te?

12 godina
neaktivan

d

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:47 (fiki777).
12 godina
neaktivan
fiki777 kaže...

znaci nemoguce je normalno igrati igru ,a da ju ne kupim? Nikako se nemoze skinuti cijela da se igra normalno?

Dajte ljudi,molim vas!!! Pa zar nitko ne zna ukucati CD KEY u google??? PA ODITE SI NA YOUTUBE I IMATE I TAMO I ČAK KAKO GA UPISATI !!!!! Imate net i ne koristite ga.Usput,i ja sam skinuo s neta i aktivirao nako 5 minuta.Tako jednostavno da ne može biti jednostavnije,a nisam nikakav freak....

12 godina
neaktivan

Pa skinuo sam igru i uz nju cd key i sve je radilo normalno i nakon nekog vremena me obavijesti da je probna igra završena i da unesem cd key za kupnju igre i onda ja unesem taj isti cd key i neradi ,veli da je neispravan. Ajde mi daj molim te link sa kojeg si ti skinuo pa cu i ja? hvala

12 godina
neaktivan

Ja ga koristim i mislim da je OK. Malo je bezveze da vidis 2km udaljeno brdo osvjetljeno ko po danu. Smijesno je sto s ovim modom, kad ukljucis dodatna svjetla na krovu, sve skupa svijetli MANJE nego kad su ugasena. Ma bah, ionako je to sminka, sva ta extra svjetla.

Ma3x, kako ti se cini sad kad vise nemas ono cudo od motora? Nema vise propinjanja? :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:56 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
ma3x kaže...

buduci da mi dost ljudi prigovara zato sto vozim modificiranu scaniu.. dns sam se vratio na R730, realistic mod v1.5 i hard economy mod pa da vidimo kako cemo i sta cemo :D

Tako sam i ja odustao od onih cudovisnih motora za Scaniu od 1000 i 1500 konja hehe. Sad sam na 630....jos malo! {#}

15 godina
neaktivan
fiki777 kaže...

Pa skinuo sam igru i uz nju cd key i sve je radilo normalno i nakon nekog vremena me obavijesti da je probna igra završena i da unesem cd key za kupnju igre i onda ja unesem taj isti cd key i neradi ,veli da je neispravan. Ajde mi daj molim te link sa kojeg si ti skinuo pa cu i ja? hvala

Nerado ovo pišem ali.. Pročitajte pravila foruma! Nema piratizacije! Riješite to preko pp-a.. (glupo mi je jer zvučim ko mod, ali mi smeta.. ) :)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Neeeeeegoo... Ovih 136 km/h,to je mod,ili se kupi jači motor? :P 
Mislim ono... Igra je super,i sve,al do*izdi ti vozikat se po auto cesti,preći 5k km,u jednom danu,pri tome da je max brzina 90 km/h. xD 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je mod da se makne ogranicenje s 90km/h

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
fiki777 kaže...

Nerado ovo pišem ali.. Pročitajte pravila foruma! Nema piratizacije! Riješite to preko pp-a.. (glupo mi je jer zvučim ko mod, ali mi smeta.. ) :)

SCS Software nije piratska družina tako da skidanje sa službenih stranica nije piratstvo (kao ni on-line kupovina).Ostalo su samo detalji.

16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Otežajte si... Ja da mi ne bude dosadno igram bez GPS-a, mod do 110km/h.

U gradovima koristim samo za pronaći tvrtku u kojoj ću pokupit teret, onda kad pokupim odem na kartu i pišem si na papir upute do tamo. Isključim GPS i onda vozim po uputama. Jučer sam izgubio 500km na traženje Strasbourga, išao iz GB negdje preko Amsterdama i Luxembourga, ali sam u potonjem negdje krivo skrenuo pa sam se izvrtio po Njemačkoj tražeći granicu sa Francuskom.

Meni je osobno igra bezveze sa GPSom, to je zapravo jedina stvar koje me i drži zaraženom jer sa GPSom samo voziš gdje je strelica, ništa drugo. Siguran sam da ima i nekih drugih načina da se ubije dosada ili oteža...

EDIT: ah, da, zaboravio sam spomenuti da je tih 35k eura otišlo u vjetar jer sam zakasnio čitav dan sa isporukom. Samo potrošio na gorivo i tri, četiri kazne za prebrzu vožnju.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 21:28 (TIR669).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pa tako i je zabavno,bez GPS-a. Postane dosadno nakon nekoliko tisuća kilometara s GPS-om. :D

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

....jedna duža isporuka,pa, full vještine i trenutna razina....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I sada? Nema vise bodova za vjestine! Steta, trebali su staviti neke vjestine koje dobijes tek na levelima 30+, pa 40+ i slicno.

13 godina
neaktivan

i ja sam jučer napravio turu od preko 30 sati :)  Danas sam editirao modove, stavio limit 250, motor od 20k konja, 10k kw, rpm 9000-19000 nema ubrzanja nikakvog :/  mislio sam da će juriti od 0 do 100 u roku 3 sekunde, ali sve po starom.

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Od koje razine i sa kako raspoređenim vještinama ste počeli dobivati rute koje se palaćaju više od 30 ili 40 k€?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 2:55 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ajze kaže...

i ja sam jučer napravio turu od preko 30 sati :)  Danas sam editirao modove, stavio limit 250, motor od 20k konja, 10k kw, rpm 9000-19000 nema ubrzanja nikakvog :/  mislio sam da će juriti od 0 do 100 u roku 3 sekunde, ali sve po starom.

20K konja i 10K kw????????  ooo moj boze... jel ti znas uopce sta o tim konjima i kilovatima? znas 1kw ti je 1,363ks... sto znaci da motor od 20k konja ne moze imati 10k kw, 20k konja=14706kw... a brze ne moze ic jer nisi napravio ono sto je potrebno, promijenio gear ratio :)

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Ajze kaže...

20K konja i 10K kw????????  ooo moj boze... jel ti znas uopce sta o tim konjima i kilovatima? znas 1kw ti je 1,363ks... sto znaci da motor od 20k konja ne moze imati 10k kw, 20k konja=14706kw... a brze ne moze ic jer nisi napravio ono sto je potrebno, promijenio gear ratio :)

Karlo oce l bit sto od onog motora?? :)

A vidi ovu legendu! Sad znam zasto se neki sleperi cudno ponasaju!!

Ej zasto nemas pojas?

Sta pojas bre??

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 22:50 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Karlo oce l bit sto od onog motora?? :)

A vidi ovu legendu! Sad znam zasto se neki sleperi cudno ponasaju!!

Ej zasto nemas pojas?

Sta pojas bre??

ma bit ce, samo mi je stiska s poslom, pa jos vozacki.... ne stignem toliko igrat i modat... bit ce sigurno ;)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
Svako ko zeli da igra modovanu fiziku bez Speed Limiter, svega nekoliko koraka je potrebno da to namestite. Na primer, uzmite fiziku i otvorite fajl game_data.sii u Notepad ili Wordpad, zatim pronadjite truck_speed_limit: 90.0 i umesto vrednosti 90.0 upisite koliko zelite da bude limit ili tipa 999.0 za bez ogranicenja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako ide editiranje za ubrzanja motora?

Ovako sam ja editirao, ali neradi:

price: 32000
    unlock: 25
    info[]: "20000 @@hp@@ (5000@@kw@@)"
    info[]: "60@@dg@@900 @@nm@@"
    info[]: "9@@dg@@000-21@@dg@@990 @@rpm@@"
    icon: "engine_01"
    torque: 9999
    defaults[]:

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice