Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.980.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

onda.... ajd malo da pitamo, da ne bude dosadno :P  koje modove koristite? ima li nesto interesantno?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

sad sam upgrejdao garažu, kupio još jedan kamion i naravno zaposlio Boba (1.7). obavio je jednu dostavu, munchen-nurnberg i profit od te vožnje samo nekih 350eura. i sad mi piše da se vraća natrag u bazu (heading back) bez tereta.

imam par pitanja vezano uz to. stvarno se tako malo zarađuje od jednog vozača ili se to kasnije povećava? mislim, ja odvozim rutu i kapne 40-50k eura po ruti, a on ni za benzin da si pokrije... dobio je prvu plaću odmah čim sam ga zaposlio, a još je ladio jaja u munchenu.

zašto se vraća bez tereta natrag u bazu? zašto nije odmah uzeo u nurnbergu drugi teret i pičio dalje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
Cican kaže...

sad sam upgrejdao garažu, kupio još jedan kamion i naravno zaposlio Boba (1.7). obavio je jednu dostavu, munchen-nurnberg i profit od te vožnje samo nekih 350eura. i sad mi piše da se vraća natrag u bazu (heading back) bez tereta.

imam par pitanja vezano uz to. stvarno se tako malo zarađuje od jednog vozača ili se to kasnije povećava? mislim, ja odvozim rutu i kapne 40-50k eura po ruti, a on ni za benzin da si pokrije... dobio je prvu plaću odmah čim sam ga zaposlio, a još je ladio jaja u munchenu.

zašto se vraća bez tereta natrag u bazu? zašto nije odmah uzeo u nurnbergu drugi teret i pičio dalje? 

Vremenom se povećava zarada ali meni se svejedno zna vraćati prazan i izbije 300-400€.....

15 godina
Eurotruck Simulator 2

meni se neki dan vozac vratio sa 4.500 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Ti vozači ne biraju vrijednost tereta, zato tako malo zarađuju. Kad bi bar dodali opciju da im možeš postavit da biraju samo visokovrijednosni teret ili duljinu rute

Što se tiče toga da se vraća prazan, ima mod koji rješava taj problem, kad nađem postat ću ga ako me neko ne preduhitri :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

kako povecati kamion na 1100 KS....to neki mod ili ?... ako je molim link :D al ovaj lik ga stvarno dere haha

stinky

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15251

Evo da se vozači ne vraćaju prazni

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ma3x kaže...

evo ljudi da se pohvalim voznjom malo :D nabrzinu sam ga snimo cesta i nije bas zanimljiva bila al bio je kraj vikenda aa na laptopu ne mogu snimat, dok mi je komp kod kuce malo jaci pa tamo jos i ide nekako snimanje... ima par laggova al eto...

Kako to vozis da se ne prevres ? tolkom brzinom xD koje modove koristis za stabilnost i brzinu ? .... ako postoji kakav volio bi ga imati :D , i kakko kamion pojacati na 1100 ks :P

stinky
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

koristim realistic mod v1.5 koji sam prepravio sa 12 brzina na 16 i povecao ogranicenje brzine sa 180 na 250kmh ali najvise sto sam vozio 198kmh
http://www.ets2-mods.com/other-mods/175-euro-truck-simulator-2-mods-realistic-physics-mod-v1-5

mod za scaniu R 1010ks
http://www.ets2-mods.com/other-mods/174-euro-truck-simulator-2-mods-tuned-up-1010-hp-engine-for-scania-r-by-jcv

jos uz sve to koristim mod za brze aute u prometu i kamione tako da i oni voze 90 i vise.. npr auti po autoputu voze 120-130...

xenon mod.. i to je to.. nista pretjerano

mogu voziti ovako brzo samo s tim prikolicama koje su tako niske (znaci viljuskare, bagere traktore prevozit)
cisterne me ubijaju jer se izvrcu vec pri 80 - 90kmh

sad vozim onu prikolicu otovrenu u kojoj su kutije i koja ima dizalicu (kran) i ona lagano zabacuje kamion pa moram pazit al mogu i nju vozit preko 100 bez vecih problema... najgore je vozit Neon i tanker za gorivo...

nadam se da sam bio od koristi za vikend mozda snimim nesto atraktivnije ako budem imo vremena..

1 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

....pitanje za ma3x:da li možeš u ovome modu prepraviti da se čuje grmljavina u kamionu. Kišne kapi su ok... http://www.mediafire.com/?1n7754wwf97u5hf . U kombinacji sa ovim modom radi ali poništava(vraća) speed limit od(na) 90 i malo su previše pojačani vanjski zvukovi(kao da voziš bez vrata)  http://www.mediafire.com/?5k3zseaid9zq906 .Da se uradi neka kombinacija da bude što realniji ugođaj vožnje po kiši.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 23:31 (lion002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

2 motora za sve kamione, 1000ks i 1500ks.

download

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

sllabo ja radim modove... ovo sam otvorio pa pogledo samo vec postojece malo modificiro.. pogledat cu sutra jel ima nesto da mi se cini poznato.... ubiti sve je to pisano u notepadu i mozes otvorit s winrarom ii extratkas, editiras, stavis u rar (obavezno bez ikakve kompresije) i .rar prepravis u .scs (samo preimenujes ekstenziju)...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tsar kaže...

2 motora za sve kamione, 1000ks i 1500ks.

download

Cijelo vrijeme otpocetka sanjam o motoru od 1000 KS za svoju Scaniu, i sad s tim modom vidim da su to bile puste sanje. 1000 je jedva igrivo, 1500 je bezveze, idem 155 km/h, nagazim na gas a ono jos se cuje potmula grmrjavina iz motora i gle-on ubrzava!{#}

Prevrnula mi se cisterna na 165 kmh, i to je to --- uninstall, uopce nije zabavno. Bolje da se ja drzim svojih R720 i Volvaca 750{#}

No, svejdno bih pristao na jedan manji upgrade, recimo 800 konja ili tako nesto. neki sminkerski broj, "Scania R810" na primjer.

Tsar, hvala na linku, sad mogu mirnije spavati, sve je u redu s igrom {#}

13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...
Spartakus kaže...
Vapor kaže

Meni nije toliki užas na lijevoj strani vozit, koliki mi je užas vozit sa volanom da desnoj strani.

Čisti haiku  {#} .Odmor uz pivce u Milanu.....

ti od kad si na godisnjem ne skidas se sa kamiona... ccc...

{#}previše tura premalo vremena AC/DC se sluša.....

de ti meni postaj onaj fini mod... cijene dizela i kako ih i s cim apdejtam? naso sam nesto al neznam jel to valja... pa bi bilo dobro da mi postavis onaj koji ti koristis :)

To je ovaj mod --- http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15162&sid=7b4002053972e27a194ce98d16c17ad5

Unutar programa izabereš gdje da ti ostavi update - to budu 2 file-a sa .zip extenzijom koje samo promjeniš u .scs,kod mene skida direktno u mod folder i onda samo prepravim nastavke.

Nakon što program napiše poruku "Diesel prices are updated!" stisneš tipku Insert i vidiš cijene danas:

Dosta se vozi od kada sam na godišnjem pa jedva stignem pogledati forum + danas cijene dizela pale pa samo planiram duže rute.

P.S.

Ovisi na kakvog vozača naletite - mene je jedan otjerao u bankrot a sa ovim imam sreće nikada se još nije vratio prazan,dao sam mu da radi duže rute i visokovrijedni teret,kasnije ćemo malo ADR da ganjamo,dosegao je rating 3.3 i zarađuje od 1500€ - 3200€.

Kako volim da bude što realnije ovo su modovi koje trenutno koristim.

- Hard economic mod (dodatno prepravljen za veće kazne kod sudara 880€ i   brze vožnje 350€)

- Realistic Physics Mod v1.5

- Real Diesel prieces mod

- Real company names mod

- Mod koji omogućava AI vozačima da prevoze sve terete

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 0:50 (Spartakus).
14 godina
neaktivan
Trawis kaže...

Ti vozači ne biraju vrijednost tereta, zato tako malo zarađuju. Kad bi bar dodali opciju da im možeš postavit da biraju samo visokovrijednosni teret ili duljinu rute

Što se tiče toga da se vraća prazan, ima mod koji rješava taj problem, kad nađem postat ću ga ako me neko ne preduhitri :)

Svakom svom vozaču možeš stavit koju kategoriju želiš da napreduje Dal velika udaljenost ili visokovrjedan teret i s vremenom mu se povečava lvl Moj vozač ima 4.nešto ocjenu Neki 2.5 i 3.3
14 godina
neaktivan
Trawis kaže...

Za svakog vozača možeš odabrati koju će vrstu tereta prevoziti. Ideš u garažu, klikneš na vozača i tamo gdje ti je strelica za dolje piše "uravnoteženo" odabereš nešto drugo što želiš. inače ovo je već netko na ovom forumu napisao da postoji ta mogućnost

Edit: sorry vargich, nisam vidio da si mu odgovorio prije mene..

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 1:01 (medjimurac).
12 godina
neaktivan

Ja sam upravo nasao papka sa 3 cvarka u cisternama. Pokusat cu mu 'otkljucati' cim vise tereta. Npr. Dovoljno je 1 cvarak u lomljivo za ih otkljucati, isto tako vrijedni teret, in-time teret i cisterne. Tako da mu je ta njegova 'lista ponuda' cim veca pa da ima uvijek neki posao za prihvatiti. Ionako nema drugo pametnije da radim na njim pa eto. Da vidimo kako ce to raditi.

Bas me zanima kako ta njegova potraga za poslom radi! Recimo da je garaza u Berlinu. Sad on, kao, pogleda ture koje se nude a krecu IZ BERLINA valjda (radi li on charter kao mi? ne vjerujem).. I tako uzme teret za recimo Hanover i obavi to nekako. Sad je u Hanoveru. kakav posao tamo zapravo trazi? Ja mislim da samo poslove koji krecu iz Hanovera--- Berlin gdje mu je 'doma'. Nije ni cudo da pola vremena vozi prazan!! Nikad jos nisam vidio da je nakon obavljene dostave isao nekud drugamo, uvijek se vraca doma, pun ili prazan. Prazan naravno.

P.S. Koga zanima prijevoz auta, dovojnaj je JEDAN bod u Lomljivo. Ne znam ima li veze s levelom, ali ja sam sad lvl 20 i imam samo 1 bod u lomljivo i poceli mi nuditi da vozim aute.Zasad samo iz Torina (Fiat je tamo).Mozda nudi samo iz gradova koji imaju tvornice automobila??

@ Karlo: od modova koristim:

-jaci zvuk motora u Scaniji. Ovaj preporucam, najbolji dosad, nema mana. Ima jos jedan koji simulira zvuk prave Scanie V8. Dobar je ali podsjeca na motor nekog starog    remorkera hehe. Ali ok je. Malo previsok zvuk, volim on o tutnjanje :)

-novi zvuk zracnih kocnica, i ovaj mod preporucam svima, sada se lijepo cuje ono sistanje prilikom kocenja.

-V1.5 real physics mod. Nek se kabina ljulja!

-Volvo interiors (funkcionira i za Scaniu, super izgleda!)

-night mod> mali mod koji cini da noc padne u 7 sati, i malo je tamnija noc nego prije.

-Real logo mod, da budu firme peave ane one izmisljene, isto tako i mod za prava imena kamiona a ne ona lazna.

-tankstellen mod: benzinse s pravim imenima+ INA! Hvala foumasu koji je INU ubacio u mod. Bas je fora recimo u Edinburgu ili nekoj zabiti tankati na INInoj pumpi! Ko da smo doma :)

-GARMIN GPS navigator umjesto onog obicnog (cista sminka).

-mali mod koji malo smanjuje onaj desni cetvrtasti retrovizor pa manje smeta.

I to je to. Probao sam onaj 1000KS-1500KS mod i razocarao se. Pa ga obrisao. GRESKA!! treba NAJPRIJE downgradati motor od onoh 1000/1500 na neki 'normalni', i izaci iz igrre, tek tada obrisati mod. Ja sam zaboravio, pa mi shebalo instalaciju igre :(

Toliko. Scania ima 19000 Km sada. Uskoro opet slavimo!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 1:56 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Svašta!?

gaahhh
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
medjimurac, ti si im na malo ljepši način opisal :) danas otplačujem preostalih 200000€ krede i kupujem Scania R720 koooonačnooo pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spartakus kaže...

- Hard economic mod (dodatno prepravljen za veće kazne kod sudara 880€ i   brze vožnje 350€)

Ajde molim te daj linkove na ova dva moda...

15 godina
vargich kaže...
Trawis kaže...

Svakom svom vozaču možeš stavit koju kategoriju želiš da napreduje Dal velika udaljenost ili visokovrjedan teret i s vremenom mu se povečava lvl Moj vozač ima 4.nešto ocjenu Neki 2.5 i 3.3

Možda nisam baš dobro objasnio, ali mislim da oni kada biraju posao od neke firme ne gledaju na vrijednost, duljinu rute itd već uzimaju poslove random pa je zarada nekad veća nekad manja, a ovo za napredovanje znam to služi za napredovanje vozača da ima više izbora tereta.

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Svašta!?

Austrijske tablice, iste su kao naše osim naravno grba i oznake "EU" na početku.

Evo dva pogleda i interesantna tablica...

FTW! FTW!
Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 9:10 (TIR669).
14 godina
neaktivan
vargich kaže...
medjimurac, ti si im na malo ljepši način opisal :) danas otplačujem preostalih 200000€ krede i kupujem Scania R720 koooonačnooo pozz

Prestani govoriti R720, R730 je ;))

14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
vargich kaže...

Prestani govoriti R720, R730 je ;))

;)) kad će pisat R730 onda ću i tak govoriti tj. pisati ;)) tih 10 piše manje zbog tehničkog i osiguranja ;)
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

najbolji primjer kako se moze vozit Scania R1010  je onaj moj video.. tako nesto tesko moze izvest Volvo ili r720...a opet nije pretjerano... mislim u igri i bas nema nekih zavoja cesta i slicnog koje se ne moze vozit sa prosjekom 90.. toliko moj brat vozi od 6 godina... mislim da je zabavnije vozit ovako nesto do samih granica :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma3x kaže...

najbolji primjer kako se moze vozit Scania R1010  je onaj moj video.. tako nesto tesko moze izvest Volvo ili r720...a opet nije pretjerano... mislim u igri i bas nema nekih zavoja cesta i slicnog koje se ne moze vozit sa prosjekom 90.. toliko moj brat vozi od 6 godina... mislim da je zabavnije vozit ovako nesto do samih granica :D

ma nije zabavno bas 150-160... govorim za sebe naravno... ja idem 100-110... nekad ga samo malo potjeram al nista specijalno, naravno, samo po autoputu...

@Spartakus tnx za link :) napravio i radi ;) buduci da krecem sve iz pocetka stavljam i hard eco mod da vidimo kako se s tim borit :D

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

hvala ljudeki :DDD <333

stinky

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Spartakus kaže...

Ajde molim te daj linkove na ova dva moda...

Ovdje je mod koji ja koristim ---http://www.mediafire.com/?ms3irh71j18gib i to je prošla verzija moda .U updatu hard economy moda ---http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15173&sid=2b56e9d6b1767db13913e440da7e4577 dodani su mjenjači sa 16 brzina te je samim tim skinut limiter,kako mene nije zanimalo skidanje limitera niti 16 brzina a samo u tome je razlika između starijeg i novog update ja sam si ostavio prošlu verziju.

Mod za AI vozače ----   http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15253&sid=2b56e9d6b1767db13913e440da7e4577 a kakvo vidim opet nova verzija gdje je skinut limiter a to možeš promjeniti u game_data.sii   'truck_speed_limit:     90.0'

Ja sam zagovornik limitera  {#}

@karlo666 {#}  za još bolnije iskustvo unutar moda /def/vehicle folder promjeniš koeficijent za svaku vrstu tereta.

Svrbe me dlanovi vrijeme je da se primim volana - nakon jutarnje kave - bila je noćna vožnja do 7h ujutro.

P.S.

Sutra update   http://blog.scssoft.com/  dajte podržite ekipu ako možete ovo nije velika kompanija puno su napravili za svoje mogućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 14:51 (Spartakus).
13 godina
neaktivan
ma3x kaže...

koristim realistic mod v1.5 koji sam prepravio sa 12 brzina na 16 i povecao ogranicenje brzine sa 180 na 250kmh ali najvise sto sam vozio 198kmh
http://www.ets2-mods.com/other-mods/175-euro-truck-simulator-2-mods-realistic-physics-mod-v1-5

mod za scaniu R 1010ks
http://www.ets2-mods.com/other-mods/174-euro-truck-simulator-2-mods-tuned-up-1010-hp-engine-for-scania-r-by-jcv

jos uz sve to koristim mod za brze aute u prometu i kamione tako da i oni voze 90 i vise.. npr auti po autoputu voze 120-130...

xenon mod.. i to je to.. nista pretjerano

mogu voziti ovako brzo samo s tim prikolicama koje su tako niske (znaci viljuskare, bagere traktore prevozit)
cisterne me ubijaju jer se izvrcu vec pri 80 - 90kmh

sad vozim onu prikolicu otovrenu u kojoj su kutije i koja ima dizalicu (kran) i ona lagano zabacuje kamion pa moram pazit al mogu i nju vozit preko 100 bez vecih problema... najgore je vozit Neon i tanker za gorivo...

nadam se da sam bio od koristi za vikend mozda snimim nesto atraktivnije ako budem imo vremena..

Kako da ja prepravim mod ??? otvori mi neka glupa slova ....

Molim te ako ti nije problem uploudaj na net ti svoj prepravljeni mod za brzine.... jer ja sam nesposoban sto se toga tice :S

stinky
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 15:50 (stinky_cod4).
12 godina
neaktivan

Lijepo molim, moze li mi netko sloziti/prepraviti neki engine mod, treba mi 800 KS za Scaniu? Mislim da bi mi to bilo bas taman! 1000 mi je definitivno previse.

Hvala.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice