Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.238.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
MrSkunk43 kaže...

kolika je maksimalna razina?? igram 1 dan pa mi je dosadilo igrat posteno pa sam si odmah prek cheatenginea ukucao 700+ miliona eura i 160000 xp za razinu 38. pa me zanima koliki je maksimum da si napravim{#}

pa tako ti je glupo igrat..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
Intelovac123 kaže...
MrSkunk43 kaže...

kolika je maksimalna razina?? igram 1 dan pa mi je dosadilo igrat posteno pa sam si odmah prek cheatenginea ukucao 700+ miliona eura i 160000 xp za razinu 38. pa me zanima koliki je maksimum da si napravim{#}

pa tako ti je glupo igrat..

Istina, onda poanta čitave simulacije gubi smisao. Ali svako ima svoje veselje. Što se tiče izbacivanja keya ja nemam nikakvih problema, ali više ne želim igrati dok ne nabavim original. Baš imam osjećaj da će novac otići u dobre ruke. Nadam se da će i dalje ulagati u igru, te ako bude nekakav dlc, ja sam za. Što je stvarno iznimka što se tiče inače moga mišljenja i iskustava sa mnogim igrama na koje sam znao i puno više novaca potrošiti.

Iskrene rečeno ova igra mi je najpozitivnije iznenađenje na sceni ove godine. Još samim time više žalim što nisu na steamu. Mislim da ako to srede i dobiju malo publiciteta igra ima ogroman potencijal na duge staze.

16 godina
Eurotruck Simulator 2

dosadno je igrat ako normalno kreces od pocetka i napredujes? a nije ako odmah imas sve unlockano i para koje nikad ne mozes potrosit? ajde dobro... svak ima svoje veselje... :/

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

meni je ova igricaa predobra..samo kad bi popravili to sa lagom..svaki put kad upalim pokazivace smjera i li svjetla odma mi se osjeti manji lag..

probao sam i sa novim driverima i sa gamebosterom ali ništa..svejedno mi tako..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

evo moja nova ponuda... BF3+Premium al onda trazim ETS2 i jos nesto... :)

dosta mi je ovako igrat... sve mi radi ok, al necu bit pirat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

netko ce ti uvalit key sa neta koji radi 100% a ti ces mu dati bf3 besplatno....daj covjece ako ti sve radi suti i igraj :)

16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

moja pila {#}

btw. gdje se nalazi scania i ostale prodavaonice kamiona??

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 19:16 (MrSkunk43).

10 10 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

heh... znam kako izgleda key s neta... a i ja ga prvo probam, pa nema zaj*bancije...

Super kamion, samo sto ne metnes real logo mod... da bude mercedes, a ne ovo, ovo sta god to je... a i ovo paravinja ti je super :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

heh... znam kako izgleda key s neta... a i ja ga prvo probam, pa nema zaj*bancije...

Super kamion, samo sto ne metnes real logo mod... da bude mercedes, a ne ovo, ovo sta god to je... a i ovo paravinja ti je super :D

od kud da skinem te modove??

13 godina
MrSkunk43 kaže...

moja pila {#}

Dragan Paravinja HAHAHAHA care {#}

17 godina
MrSkunk43 kaže...

moja pila {#}

wtf hahahah {#}

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

hahahahha Paravinja....nabavi MANa i čuvaj se policije {#}

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Eurotruck Simulator 2

Jel ima tko trainer za xp??

Sa cheat engineom mi se neda jer imam male brojke pa mi nudi puno mogućih varijanti :(

Samo želim isprobat ove skuplje stvari a nemam sada vremena igrati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...

Jel ima tko trainer za xp??

Sa cheat engineom mi se neda jer imam male brojke pa mi nudi puno mogućih varijanti :(

Samo želim isprobat ove skuplje stvari a nemam sada vremena igrati..

ja sam imao oko 400xp prvo napises broj u cheat engineu koji imas, skeniras odvozis rutu zapisi novi xp new scan napises si 160000 i to je to.. 38 razina je valjda maksimum. jel zna tko gdje se nalaze ostale prodavaonice kamiona imam samo fake mercedes i renault.. i dajte link za neke modove

16 godina
Eurotruck Simulator 2

a jbt imas na 1-2 stranice unazad hrpetinu linkova za modove... potrudite se malo, sve bi na gotovo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo šta se desi kaka vozite 148 km/h u krivini :S sreća pa nije moj truck 

http://i.imgur.com/SmuHN.jpg

14 godina
protjeran
Eurotruck Simulator 2

Evo uspio sam dignut xp i lovu...ček ali limit od 90kmh je i dalje tu??? A ja mislio da je to samo za manji lvl..omg čemu limit na 90kmh???

Ima načina da se taj limit odblokira na max??

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Doctor Freak kaže...

Evo uspio sam dignut xp i lovu...ček ali limit od 90kmh je i dalje tu??? A ja mislio da je to samo za manji lvl..omg čemu limit na 90kmh???

Ima načina da se taj limit odblokira na max??

šta vi mislite ič na dragraceove sa tim kamionima? netreba vam više od 90 a i vec smo 50 puta postavili modove

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Sam ne bih mijenjao za key neke druge igre,ali to sam ja,pgotovo ne pucačine,igra koja ima "ono nešto" bar za mene kupujem npr. Skyrim...ali dobro super ste ekipa možda mi pukne film pa kupim nekome ključ.

Ima li netko da mi objasni gdje u kojem file-u mogu promjeniti da su mi svi upgrade-i unlocked?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Spartakus kaže...

Sam ne bih mijenjao za key neke druge igre,ali to sam ja,pgotovo ne pucačine,igra koja ima "ono nešto" bar za mene kupujem npr. Skyrim...ali dobro super ste ekipa možda mi pukne film pa kupim nekome ključ.

Ima li netko da mi objasni gdje u kojem file-u mogu promjeniti da su mi svi upgrade-i unlocked?

e... da bog da ti pukne film pa meni kupis igru :D

btw za te unlockove imas mod... sve bude otkljucano bez obzira na level... ;)

EDIT: evo i link za taj mod:

http://depositfiles.com/files/mxo1832i0

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 21:06 (karlo666).
17 godina
Eurotruck Simulator 2

....još jedna malo duža isporuka manje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

meni je najduža isporuka bila 1500km,a najveća zarada oko 55 000 eura.kupio novi kamion marke man,serija tgx,680ks.vrijednost 220 000 eura sa nadogradnjom.plaćen gotovinom{#} zadovoljan{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

^^  25 rank.. Kaj se ti ne skidas sa te igre :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

poz

imam problem instaliram eurotruck 2 i udem nutra i izaberem kamion, krenem i vidim da  mi je sve osim ograde i stakla prozirno. reinstaliram i opet isto. pogledo sam na netu minimun requirement i sve mi pase imam dovoljno sad neznam u cem je problem moze pomoc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo nove zvijeri{#}

vec 19 zaposlenih imam i svi voze scanie 730 ks

zvijer zvijer
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 23:12 (MrSkunk43).

1 0 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

ma nisi fora s tim cheat engineom.... al imas dobar kamion :D  moj je slican :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

evo nove zvijeri{#}

vec 19 zaposlenih imam i svi voze scanie 730 ks

Previše detalja i boja za moj ukus.

Inače igram ovu simulaciju par dana i imam sve riječi pohvale ( osim par sitnica ), a nisam fan nikakvog žanra kada su u pitanju automobili/kamioni/etc.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Neznam kako vi,ali sa money cheatom se ubije sva zabava igre. Ja sam 12 lvl,imam 3 zaposlenih,2 baze,u jednoj sam ja u drugoj njih 3,kredu od 300k sta mi ostalo i volva fh16 od 750ks. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kaj se dogodi ako key aktiviram na laptopu i probam na kompu ? Oće ga odbijati dok se igra ne izbriše sa laptopa ili. Neznam dal da instaliram na lap ili komp :/

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
Eurotruck Simulator 2

ako je original key... to nece upalit na 2 kompa :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice