aaaa onda nista od toga.... pa i ovak mi idu na zivce... gledam dolje ispod navigacije, dolazi ona poruka vozac _____ zaradio 600€.... mislim wtf??? meni bi bilo ok taj hard core mod, ali onda zaposlenike necu moc imat do 500-tog levela jer ce mi samo bit na trosak... :(
A nije baš tako crno,krivo sam prenio informacije,za lvl12 a sa hard economy modom mogu se naći ture od 20.000€-30.000€ ali to su samo one najduže,neki prosjek je 7.000€ za turu od 1000km,znači trebalo bi biti moguće izdržati dok zaposleni vozači ne postignu veći lvl,a bilo bi dobro do tada imati "perkove" High Value Cargo i Long Distance do kraja.Mod je dobar jer sada ulazi u igru dosta toga,treba poraditi i na eco drivingu,opreznije voziti i birati poslove a tu je i održavanje kamiona.Kako je već i bez moda snažniji kamion skuplji za održavanje još ako često kočis samo sa klasičnom kočnicom troškovi budu preko 2000€ za jednu turu.
Ovaj volvo 6x2 sa 700ks kao da vozim po ledu sa njime....tako da sam ostao kod svog MAN-a a 440ks sa njim sa prevalio već preko 10.000km
Dobro su napravili kada pretječeš nekoga onda ti on blenda da si ga potpuno prošao i da se možeš vratiti u trak.
Malo je glupo odrađena igra, što se tiče realnosti...ajde stavili su ograničenje na 90 eura što je sada u EU zakonska obaveza, ali zarada od 20000 do 30000 € po turi je aj zdravo, troškovi po turi takođe...obično se transport za EU zonu računa 1 km = 1€ a ovo što su oni stavili je niđe veze...trebali su sve realnije staviti...pa i profit i troškove.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite