Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.239.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...

aaaa onda nista od toga.... pa i ovak mi idu na zivce... gledam dolje ispod navigacije, dolazi ona poruka vozac _____ zaradio 600€.... mislim wtf??? meni bi bilo ok taj hard core mod, ali onda zaposlenike necu moc imat do 500-tog levela jer ce mi samo bit na trosak... :(

A nije baš tako crno,krivo sam prenio informacije,za lvl12 a sa hard economy modom mogu se naći ture od 20.000€-30.000€ ali to su samo one najduže,neki prosjek je 7.000€ za turu od 1000km,znači trebalo bi biti moguće izdržati dok zaposleni vozači ne postignu veći lvl,a bilo bi dobro do tada imati "perkove" High Value Cargo i Long Distance do kraja.Mod je dobar jer sada ulazi u igru dosta toga,treba poraditi i na eco drivingu,opreznije voziti i birati poslove a tu je i održavanje kamiona.Kako je već i bez moda snažniji kamion skuplji za održavanje još ako često kočis samo sa klasičnom kočnicom troškovi budu preko 2000€ za jednu turu.

Ovaj volvo 6x2 sa 700ks kao da vozim po ledu sa njime....tako da sam ostao kod svog MAN-a a 440ks sa njim sa prevalio već preko 10.000km

Dobro su napravili kada pretječeš nekoga onda ti on blenda da si ga potpuno prošao i da se možeš vratiti u trak.

Malo je glupo odrađena igra, što se tiče realnosti...ajde stavili su ograničenje na 90 eura što je sada u EU zakonska obaveza, ali zarada od 20000 do 30000 € po turi je aj zdravo, troškovi po turi takođe...obično se transport za EU zonu računa 1 km = 1€ a ovo što su oni stavili je niđe veze...trebali su sve realnije staviti...pa i profit i troškove.

14 godina
Eurotruck Simulator 2
Gdje ste skinuli igru? Hvala
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Pozdrav...evo i ja krenuo igrat i sad sam završio probni rok i ne mogu dalje igrat,traži me aktivacijski ključ,kako do tog ključa? 

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2
Moras kupit kljuc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2
Upravo sam odvezao meni do sad naj zanimljiviju turu od kako igram ETS2
Ruta: Torino - Reims
Teret: Bageri

Evo par slika sa putovanja pa pogledajte.
Naj zanimljivije mi je to sto se prvih 250 do 300km vozi sve kroz neku sumu preko nekih planina, i to sve dvosmjernim putem, znaci po jedna traka u oba smijera, okolina prelijepa, suma livade, planine, ma premocno pogledajte slike, meni je ovo bilo prelijepo. :D
Moj PC  
15 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...

aaaa onda nista od toga.... pa i ovak mi idu na zivce... gledam dolje ispod navigacije, dolazi ona poruka vozac _____ zaradio 600€.... mislim wtf??? meni bi bilo ok taj hard core mod, ali onda zaposlenike necu moc imat do 500-tog levela jer ce mi samo bit na trosak... :(

A nije baš tako crno,krivo sam prenio informacije,za lvl12 a sa hard economy modom mogu se naći ture od 20.000€-30.000€ ali to su samo one najduže,neki prosjek je 7.000€ za turu od 1000km,znači trebalo bi biti moguće izdržati dok zaposleni vozači ne postignu veći lvl,a bilo bi dobro do tada imati "perkove" High Value Cargo i Long Distance do kraja.Mod je dobar jer sada ulazi u igru dosta toga,treba poraditi i na eco drivingu,opreznije voziti i birati poslove a tu je i održavanje kamiona.Kako je već i bez moda snažniji kamion skuplji za održavanje još ako često kočis samo sa klasičnom kočnicom troškovi budu preko 2000€ za jednu turu.

Ovaj volvo 6x2 sa 700ks kao da vozim po ledu sa njime....tako da sam ostao kod svog MAN-a a 440ks sa njim sa prevalio već preko 10.000km

Dobro su napravili kada pretječeš nekoga onda ti on blenda da si ga potpuno prošao i da se možeš vratiti u trak.

Malo je glupo odrađena igra, što se tiče realnosti...ajde stavili su ograničenje na 90 eura što je sada u EU zakonska obaveza, ali zarada od 20000 do 30000 € po turi je aj zdravo, troškovi po turi takođe...obično se transport za EU zonu računa 1 km = 1€ a ovo što su oni stavili je niđe veze...trebali su sve realnije staviti...pa i profit i troškove.

Mislim da to nije slučajno napravljeno dosta prostora su napravili moderima,čemu eco driving i štednja goriva ako se toliko zarađuje,međutim ovaj hard economy mod tjera da se pazi na sve.Ne stiska se tako olako gas.

13 godina
neaktivan
Xpider kaže...

Naj zanimljivije mi je to sto se prvih 250 do 300km vozi sve kroz neku sumu preko nekih planina, i to sve dvosmjernim putem, znaci po jedna traka u oba smijera, okolina prelijepa, suma livade, planine, ma premocno pogledajte slike, meni je ovo bilo prelijepo. :D

Jedna od najljepših tura,ima ih još negdje ali nisam otkrio dosta mape,tu turu vozi sam MAN-a sa 320ks i jedva je izgurao na pojedinim uzbrdicama puzao je sa 25kmh.

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
ajd nek neko linka ovo sa real gas consumtion mod....bas mi fali taj mod!
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

ovo je moj novi stroj... do sad sam vozio volva, pa reko da promjenim malo vozilo :)

to je neki mod za takvu boju ili to mogu svi ?

13 godina
Eurotruck Simulator 2

Jooooj zast mi se bas sad morala pokvarit maticna {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako kupit kljuć??

15 godina
Mirkecc kaže...

a kako kupit kljuć??

imas u konzumu

14 godina
Eurotruck Simulator 2
Ima li gdje mod, da su svi kamioni u potpunosti licencirani, da su znakovi na kamionu,volanu i svugdje kao pravi :P

I ima li kakav mod za bolju grafiku
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma kakvom konzumu,el nema preko neta?

17 godina
Mirkecc kaže...

ma kakvom konzumu,el nema preko neta?

konzumu na policama kraj jogurta..

A sad ozbiljno: jel teško ići ovdje http://www.eurotrucksimulator2.com/

A ako oćeš besplatno to se moraš sam snaći..

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 16:03 (joze).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

*Mirkecc ja stvarno nemogu virovat....J**u te u zdrav mozak. Kakav konzum......Proguglaj malo i nađi e 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vidim da me je.u..upravo to radim,našao sam nekoliko ali su svi iskorišteni,tak kažu...ali naći ći...

14 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
Xpider kaže...

Jedna od najljepših tura,ima ih još negdje ali nisam otkrio dosta mape,tu turu vozi sam MAN-a sa 320ks i jedva je izgurao na pojedinim uzbrdicama puzao je sa 25kmh.

Ima jos jedna dobra tura za odvozit, staviti cu kasnije sliku di se nalazi ;)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ima stvarno lipi ruta. Ove autoceste mi iđu na živce 90 km/h, tempomat i vozi.....bezveze. Ovako kad su okuke, 50 km/h max, usko to je zanimljivo 

2 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

ja na veliko izbjegavam Englesku... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 16:20 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...

Sto ?Ja bas cesto vozim tamo ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
Intelovac123 kaže...
joze kaže...

svaki put napravim kaos u prometu, iznerviram se zašto ovi idu u krivi smjer hahaha pa tek onda skužim di sam haha

15 godina
neaktivan
joze kaže...
Intelovac123 kaže...
joze kaže...

svaki put napravim kaos u prometu, iznerviram se zašto ovi idu u krivi smjer hahaha pa tek onda skužim di sam haha

Ja sam se lako navikao na suprotan smjer ali se nikako ne bi mogao naviknuti na onaj nihov izgled kabine i volan na desnoj strani.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

i meni isto! jel to uopće postoji??? ajd ak ima de nek stvarno stavi neko!! ja sam tražio i nisam uspio nači! unapijed zahvaljujem(o)!!! :D mislim na ovaj "real gas consumisn mod"!

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 16:31 (leotom).
16 godina
Eurotruck Simulator 2

decki 1-2 stranice unazad imate linkove s modovima... de pregledajte malo prije nego pitate... btw ja sam jucer neku rutu vozio cca 700km i manje vise je bila cesta, lijep krajolik, mozda sam vozio nekih 100km autoputa... ne sjecam se tocno gdje je to :(

EDIT: jel neko zainteresiran za zamjenu... dajem vise igrica za ETS 2 key... na PM detalji...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 17:19 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
karlo666 kaže...

decki 1-2 stranice unazad imate linkove s modovima... de pregledajte malo prije nego pitate... btw ja sam jucer neku rutu vozio cca 700km i manje vise je bila cesta, lijep krajolik, mozda sam vozio nekih 100km autoputa... ne sjecam se tocno gdje je to :(

EDIT: jel neko zainteresiran za zamjenu... dajem vise igrica za ETS 2 key... na PM detalji...

Igleda da nitko ne daje ets 2. Izgleda da ima malo razočaranih u igru :)  Ja također nudim gw2 koji vrjedi više nego ets2 no nitko se ne javlja. No ako nitko se ne javi obavezno kupujem igru.

14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Igleda da nitko ne daje ets 2. Izgleda da ima malo razočaranih u igru :)  Ja također nudim gw2 koji vrjedi više nego ets2 no nitko se ne javlja. No ako nitko se ne javi obavezno kupujem igru.

Ja nudi D3+WoW do Cate pa opet ništa...ipak ću kupiti :)) Sutra ti javim kad dobim ključ pa kupi onda i ti ;)

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
Eurotruck Simulator 2

meni se zbugala igra,ne trazi key vise :) ubiti kad zavrsim rutu ako zatrazi key samo mirno izadjem iz igre kad udjem oped koda nis nije bilo nastavljam di sam bio,i sta stvar kad stisnem escape. prije me trazilo key da upisujem kad bi pokreno igru ponovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crack kaže...

meni se zbugala igra,ne trazi key vise :) ubiti kad zavrsim rutu ako zatrazi key samo mirno izadjem iz igre kad udjem oped koda nis nije bilo nastavljam di sam bio,i sta stvar kad stisnem escape. prije me trazilo key da upisujem kad bi pokreno igru ponovo.

Tak je i kod mene.Vjerojatno kod svih :))

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

kolika je maksimalna razina?? igram 1 dan pa mi je dosadilo igrat posteno pa sam si odmah prek cheatenginea ukucao 700+ miliona eura i 160000 xp za razinu 38. pa me zanima koliki je maksimum da si napravim{#}

0 14 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice