Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.230.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
doky01akablava kaže...
mantgxtruck kaže...

Nema ti za Scania TDS free drive moda nego za Trucks And Trailers a tu možeš birat više kamiona nije samo scania 

Nisi ti mene shvatio.
Freeroam mod u Scania TDS je odmah u igri i mozes krenuti sa free roamom,pitam te jel moguce u scania TDS kupiti kamion neki drugi Scanijin osim onog pocetnog.
A za Trucks and Trailers te pitam da mi dades free roam mode ;) 

Koliko znam scania je jedna jedina samo boju moš minjat, a mod za free drive u TandT pošaljem u PP ako nađem {#}

17 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

Not enough zombies!

Novi post na blogu, još jedan video. Glasajte na Greenlightu ako niste, mada od toga neće biti ništa jer kako pišu, prosječnog gamera ne zanima truck simulator. Ne sudim nikoga, to nije ništa čudno. Ovakve igre imaju zatvorenu i malobrojnu zajednicu.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://blog.scssoft.com/2012/09/bratislava-to-birmingham.html

I još jedan... Igra je savršena za ubiti vrijeme za volanom ispred kompa.  {#}

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Predobar gotovo 8-minutni video. bas sam ga s gustom pogledao {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E pozz ljudi trebam pomoc oko STDS kako da ubacim kamion u zmodeler molim pomoc evo video od errora

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li na kraju ostaje izlazak igrice na 28.9 ili su opet odgodili izlazak ?Koliko sam stigao pratiti ovu temu ,znam da je netko napisao da se razmišja odgodi igrice do 11. mjeseca .

14 godina
neaktivan

Izgleda da će izaći u 11 mjesecu. Ali se čeka da scs službeno najavi datum izlaska.

15 godina
neaktivan

Više ne znam da li da budem nestrpljiv zbog tolikog čekanja ili pun razumijevanja s nadom da ćemo kada ga napokon dočekamo dobiti pravi proizvod!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo novog posta u vezi ETS2.  Rijec je o registracijama na kamionima i autima. Svaka drzava koja ce biti u ETS-u ima realne registracije i izgleda super. 

Nisu jos rekli kad bi mogao release date, ali rekli su nesto novo u vezi buducnosti nakon izlaska igrice. Vrlo je vjerojatno da ce radit patcheve s kojima ce prosirivati "svijet/teritorij" ETS-a2 na druge drzave Europe. To bi bilo super i mozda docekamo npr. i Balkan u ETS2.

http://blog.scssoft.com/2012/09/ets2-vehicle-registration-plates.html

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Bilo bi super.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zilijarda odgoda zato mi smrdi na fake! Sve se bojim da igrali punu verziju ove igre nikad nećemo... jbg.

D.L

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
nalogodavac kaže...

Zilijarda odgoda zato mi smrdi na fake! Sve se bojim da igrali punu verziju ove igre nikad nećemo... jbg.

Neboj se igrat ćemo je. Bolje da odgode pa naprave pravi simulator nego smeće puno bugova i s grafikon od koje je bolji super mario. :D

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Novi video od beta testera

4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

i evo jos jedan

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Dok ovo sve vise cekam sve vise volje gubim xD...

stinky

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iskreno mislim da se isplati čekati , jer da nam izbace sada igricu bilo bi dosta bugova , a ovako se nadam s ovim čekanjem da će napravit pravu perfekciju.

0 0 hvala 0
17 godina

To je sigurno igrao s volanom ili gamepadom... nemoguce je tako voziti s digitalnim tipkama, ugl nije lose.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 7:15 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma extra. Još je ovo nedovršena beta....Jedva čekan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

To je sigurno igrao s volanom ili gamepadom... nemoguce je tako voziti s digitalnim tipkama, ugl nije lose.

Još da je dati volan nekome malo boljem vozaču, ali eto, on je beta tester a ne profesionalni vozač pa mu je oprošteno. {#}

13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
lovac82 kaže...

Još da je dati volan nekome malo boljem vozaču, ali eto, on je beta tester a ne profesionalni vozač pa mu je oprošteno. {#}

Sto nije los vozac tj vozacica (tako se prestavila u nekim komentarima da je zena)

13 godina
neaktivan

Sta mislite o Intru stos am napravio za ETS 2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima tko kakve novosti u vezi ETS 2 ?

stinky

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šta nije trebao ETS2 izači 13.09.2012 ??? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nigdje nista nije bilo sluzbeno potvrdeno od strane prozvodaca (SCSSoftware) u vezi izlaska igre. I jos uvijek nije nista potvrdeno i ne zna se tocan izlazak. Zna se samo da bi trebao izaci do kraja ove godine. Realno negdje oko 11. mjeseca.

EDIT: Evo 1 sat nakon sto sam napisao ovo gore SCS je objavio sluzbeni RELEASE DATE!  "...our plans call now for releasing Euro Truck Simulator 2 into retail and digital distribution on October 19, 2012.

Nebi smjelo bit vise odgadanja @medjimurac jer je to sad sluzbena najava izlaska, dosad su sve bile spekulacije izdavaca npr. rondomedia, excalibur itd. Nista nije bilo sluzbeno, sad je sluzbeno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 17:06 (Severe Rage).
14 godina
neaktivan

evo jedna nova vijest ovdje http://blog.scssoft.com/2012/09/final-stretch.html .Piše da će igra izać 19. listopada u maloprodaji i digitalnoj distribuciji. Samo da opet ne odgode. Trebamo se strpit još 5 tjedana..... {#}   Moj logitech momo racing jedva čeka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 17:01 (medjimurac).
Moj PC  
4 0 hvala 5
14 godina
jos kad bi bila neka multiplayer komponenta ili da naprave potpunon novu samo multiplayer igru :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Daj ljudi kakav multiplayer ,sad ce igra izac ubrzo kasno je da se dodaje Mp :)
15 godina
neaktivan

Aleeeee aleeee ale ale aleeeeeee :DD October 19,2012 ....još jakooo malo ;D

blacky

0 0 hvala 0
14 godina
stefag40116808apd kaže...
Daj ljudi kakav multiplayer ,sad ce igra izac ubrzo kasno je da se dodaje Mp :)

kao sto rekoh, nadam se da ce dodati u sljedecim igrama ili napraviti nekakv MMO Trucking Simulation

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice