Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.230.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

ev sta je objavljeno na scs blogu o ETS 2, momčad u međuvremenu ne usporava rad na bug učvršćivanja i balansiranje igre. Naši prijatelji iz UK Excalibur Publishing su nam pomogli s testiranja, i oni također nikada ne zaboravljaju o promicanju igre kao dobro. Tu je novi film na njihovom YouTube kanalu prikazuje zanimljive trenutke iz druge dostave. Morat ćemo ih savjetovati da sljedeći put oni misle o stvaranju filma, imali su bolje prvi dograbiti volan nego štapa s tipkovnicom kolu---ovo je nabrzake ja kopiro pa preko Google Prevoditelj!

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
stefag40 kaže...

ev sta je objavljeno na scs blogu o ETS 2, momčad u međuvremenu ne usporava rad na bug učvršćivanja i balansiranje igre. Naši prijatelji iz UK Excalibur Publishing su nam pomogli s testiranja, i oni također nikada ne zaboravljaju o promicanju igre kao dobro. Tu je novi film na njihovom YouTube kanalu prikazuje zanimljive trenutke iz druge dostave. Morat ćemo ih savjetovati da sljedeći put oni misle o stvaranju filma, imali su bolje prvi dograbiti volan nego štapa s tipkovnicom kolu---ovo je nabrzake ja kopiro pa preko Google Prevoditelj!

Bolje da si ostavio na Engleskom, bilo bi bolje razumljivo {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 23:45 (vrinho).
14 godina
neaktivan
Hehe jest :)))
13 godina
neaktivan

J*bo takav translater... {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ev nesta novo na blogu http://blog.scssoft.com/2012/08/another-cool-ets2-movie.html?showComment=1345634785470#c6662162255894392 i izaso je video https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xV-kLIysPwU koji je igran na GF 9600 gt NA PASIVNOM LADJENJU I KOD MENE JE 9600 GT  AL JE KULER PA MISLIM DA CU JE TJERAT NA HIGH

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ih na početku umalo auto nije udario {#} nije baš neki vozač čini mi se...

ustvari....dobar je poslje{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 14:02 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Heeh jest al proso je kroz zelenku to je ja mislim bug hehe
13 godina
neaktivan

Možda je namjerno postavljeno da nekada "bot" prođe kroz crveno ili se sudari da bude zanimljivije a ne da se svi drže pravila ko neznan ni je.....{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
More biti :D
14 godina
neaktivan

e novi patch je stigo !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo vidim temu ets2 pa me zanima jel izašo napokon da mogu negdje skinut ?
ets1 mi je već doasadio{#}

0 0 hvala 0
14 godina
kliki17 kaže...

evo vidim temu ets2 pa me zanima jel izašo napokon da mogu negdje skinut ?
ets1 mi je već doasadio{#}

Vi ekipica od 0 dana ste strašni malo prelistaj temu.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan

evo novog posta na SCS Blogu

A little video dramatization of a truck driver's early morning assignment in Euro Truck Simulator 2...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TzBpuN1KJok

stinky
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 0:05 (stinky_cod4).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još jedan novi video...

- UK to Italy

Ovaj me najviše impresionirao dosada, na blogu piše da je ovaj put trajao 2 puna sata! Igra za uživanciju, jedino što me razočaralo jest u nekim trenucima prazna cesta.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To izlazi 24.09?...

blacky

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lose vijesti. Nije nista potvrdeno naravno, ali... neke stranice kao npr. rondomedia.de vec govori o izlasku tek u 11. mjesecu {#}

Iskreno se nadam da to nije istina...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma ako treba nek izadje i u 2013 al onda nek bar sve bugove rijese i ukvarcaju igru. Jer za ovo se isplati cekat kao i GTA 5.
Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.. Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat' sa mojih usana.. HRVATSKA!!
16 godina

Jel ova Scania Truck Driving Simulator nesto kao demo verzija nadolazeceg ETS 2 ? Vidim graficki su dosta slicne i po unutrasnjosti,samo sto je premalo prometa u gradu i jedan grad i nakon nekog vremena postane dosadno i monotono.
Prvenstveno mislim na nedostatak gusceg prometa ili recimo pjesaka koji prelaze pjesacki prilikom skretanja desno na semaforu ili samih pjesackih prijelaza u gradu.
Postoje li kakvi modovi za gusci promet u Scania Truck Driving Simulator,neke nove mape,kamioni ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po meni je STDS glupost čista...Voziš samo scaniu i to misije neke prilaziš. Ako oćeš "prototip" ETS2 uzmi Trucks and Trailers mada je i on glupost sa misijama ali imaš veći izbor kamiona. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
mantgxtruck kaže...

Po meni je STDS glupost čista...Voziš samo scaniu i to misije neke prilaziš. Ako oćeš "prototip" ETS2 uzmi Trucks and Trailers mada je i on glupost sa misijama ali imaš veći izbor kamiona. {#}

Ma meni je dobar da razbijem monotoniju

Ajd da ima izbora vise Scania,jacih i novijih,ali samo jedna 

kakva je grafika u trucks and trailers,koliko ima gradova i kamiona ?

13 godina
neaktivan

E sad...... igra sam samo onaj demo (30 min). Ima ti MAN TGX, Scania, DAF XF. To sigurno, možda Iveco, Mercedes Actros, Renault nezz. Grad ovisi o misiji. Negdje voziš po autoputu, negdje u dvorištu skladišta....imaš mod za slobodnu vožnju pa instaliraj.

0 0 hvala 0
16 godina
mantgxtruck kaže...

E sad...... igra sam samo onaj demo (30 min). Ima ti MAN TGX, Scania, DAF XF. To sigurno, možda Iveco, Mercedes Actros, Renault nezz. Grad ovisi o misiji. Negdje voziš po autoputu, negdje u dvorištu skladišta....imaš mod za slobodnu vožnju pa instaliraj.

Mislio sam na full verziju igre.
Tamo znaci ima vise gradova,autocesta,kamiona,misija ?

Hvala na preporuci,nisam znao da ima Trucks & Trailers,graficki je dosta slicno Scania TSG samo nadam se da ima sve funkcije kao ona ( internet radio,music ).
Jel gusci promet nego u Scania,vise znakova,semafora itd  

13 godina
neaktivan

U 30 min. nemožeš doznat puno toga samo vidit kakva je igra. Meni je bolja nego STDS. Odigra sam samo nekoliko misija tako da ti ni ja nemogu reć puno toga. {#}Ali bolja je bar meni

0 0 hvala 0
16 godina

Instalirao sam,malo igrao i ne svidja mi se u pocetku sto nema freeroam.
Ima zacudo hrvatski jezik,ali gdje je freeroam mod.
*ebes ako nema freeroam,necu one njihove glupe zadatke obavljati :S 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Postoji mod za slobodnu vožnju.

0 0 hvala 0
16 godina

Jel mozes dati link odakle si skinuo ? Probao googlati,nista konkretno ili sve neki scam i spam i vodi na neke download managere.

I daj mi molim te reci kako kupiti drugi kamion ? Nije moguce da sam limitiran na jedan jedini Scanijin kamion :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 19:53 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nema ti za Scania TDS free drive moda nego za Trucks And Trailers a tu možeš birat više kamiona nije samo scania 

0 0 hvala 0
16 godina
mantgxtruck kaže...

Nema ti za Scania TDS free drive moda nego za Trucks And Trailers a tu možeš birat više kamiona nije samo scania 

Nisi ti mene shvatio.
Freeroam mod u Scania TDS je odmah u igri i mozes krenuti sa free roamom,pitam te jel moguce u scania TDS kupiti kamion neki drugi Scanijin osim onog pocetnog.
A za Trucks and Trailers te pitam da mi dades free roam mode ;) 

14 godina

Glasajte da dode na steam 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
zelenbic kaže...

Glasajte da dode na steam 

Da fakat... ajde lijepo dignite gu**ce {#} i registrirajte se na Steam ako vec niste i glasajte za nase (Gas Guzzlers i ES2), ako vec pojedinci ne mogu/ne zele kupiti igru, a svejedno ju planiraju igrati dajte im bar pomognite besplatno.

EDIT: Nazalost, mislim da necete moci glasati vi koji niste kupili niti jednu igru na Steamu koliko mi se cini, napravio sam nove accountove i pokusao, nece :(, samo hoce s ovog accounta gdje ima kupljenih igara.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 21:48 (lovac82).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice