ev sta je objavljeno na scs blogu o ETS 2, momčad u međuvremenu ne usporava rad na bug učvršćivanja i balansiranje igre. Naši prijatelji iz UK Excalibur Publishing su nam pomogli s testiranja, i oni također nikada ne zaboravljaju o promicanju igre kao dobro. Tu je novi film na njihovom YouTube kanalu prikazuje zanimljive trenutke iz druge dostave. Morat ćemo ih savjetovati da sljedeći put oni misle o stvaranju filma, imali su bolje prvi dograbiti volan nego štapa s tipkovnicom kolu---ovo je nabrzake ja kopiro pa preko Google Prevoditelj!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ev sta je objavljeno na scs blogu o ETS 2, momčad u međuvremenu ne usporava rad na bug učvršćivanja i balansiranje igre. Naši prijatelji iz UK Excalibur Publishing su nam pomogli s testiranja, i oni također nikada ne zaboravljaju o promicanju igre kao dobro. Tu je novi film na njihovom YouTube kanalu prikazuje zanimljive trenutke iz druge dostave. Morat ćemo ih savjetovati da sljedeći put oni misle o stvaranju filma, imali su bolje prvi dograbiti volan nego štapa s tipkovnicom kolu---ovo je nabrzake ja kopiro pa preko Google Prevoditelj!
Bolje da si ostavio na Engleskom, bilo bi bolje razumljivo 
J*bo takav translater... 
e ev nesta novo na blogu http://blog.scssoft.com/2012/08/another-cool-ets2-movie.html?showComment=1345634785470#c6662162255894392 i izaso je video https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xV-kLIysPwU koji je igran na GF 9600 gt NA PASIVNOM LADJENJU I KOD MENE JE 9600 GT AL JE KULER PA MISLIM DA CU JE TJERAT NA HIGH
Ih na početku umalo auto nije udario
nije baš neki vozač čini mi se...
ustvari....dobar je poslje
Možda je namjerno postavljeno da nekada "bot" prođe kroz crveno ili se sudari da bude zanimljivije a ne da se svi drže pravila ko neznan ni je.....
e novi patch je stigo !
evo vidim temu ets2 pa me zanima jel izašo napokon da mogu negdje skinut ?
ets1 mi je već doasadio
evo vidim temu ets2 pa me zanima jel izašo napokon da mogu negdje skinut ?
ets1 mi je već doasadio
Vi ekipica od 0 dana ste strašni malo prelistaj temu.
evo novog posta na SCS Blogu
A little video dramatization of a truck driver's early morning assignment in Euro Truck Simulator 2...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TzBpuN1KJok
To izlazi 24.09?...
Lose vijesti. Nije nista potvrdeno naravno, ali... neke stranice kao npr. rondomedia.de vec govori o izlasku tek u 11. mjesecu 
Iskreno se nadam da to nije istina...
Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.. Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat' sa mojih usana.. HRVATSKA!!
Jel ova Scania Truck Driving Simulator nesto kao demo verzija nadolazeceg ETS 2 ? Vidim graficki su dosta slicne i po unutrasnjosti,samo sto je premalo prometa u gradu i jedan grad i nakon nekog vremena postane dosadno i monotono.
Prvenstveno mislim na nedostatak gusceg prometa ili recimo pjesaka koji prelaze pjesacki prilikom skretanja desno na semaforu ili samih pjesackih prijelaza u gradu.
Postoje li kakvi modovi za gusci promet u Scania Truck Driving Simulator,neke nove mape,kamioni ?
Po meni je STDS glupost čista...Voziš samo scaniu i to misije neke prilaziš. Ako oćeš "prototip" ETS2 uzmi Trucks and Trailers mada je i on glupost sa misijama ali imaš veći izbor kamiona. 
Po meni je STDS glupost čista...Voziš samo scaniu i to misije neke prilaziš. Ako oćeš "prototip" ETS2 uzmi Trucks and Trailers mada je i on glupost sa misijama ali imaš veći izbor kamiona. 
Ma meni je dobar da razbijem monotoniju
Ajd da ima izbora vise Scania,jacih i novijih,ali samo jedna
kakva je grafika u trucks and trailers,koliko ima gradova i kamiona ?
E sad...... igra sam samo onaj demo (30 min). Ima ti MAN TGX, Scania, DAF XF. To sigurno, možda Iveco, Mercedes Actros, Renault nezz. Grad ovisi o misiji. Negdje voziš po autoputu, negdje u dvorištu skladišta....imaš mod za slobodnu vožnju pa instaliraj.
E sad...... igra sam samo onaj demo (30 min). Ima ti MAN TGX, Scania, DAF XF. To sigurno, možda Iveco, Mercedes Actros, Renault nezz. Grad ovisi o misiji. Negdje voziš po autoputu, negdje u dvorištu skladišta....imaš mod za slobodnu vožnju pa instaliraj.
Mislio sam na full verziju igre.
Tamo znaci ima vise gradova,autocesta,kamiona,misija ?
Hvala na preporuci,nisam znao da ima Trucks & Trailers,graficki je dosta slicno Scania TSG samo nadam se da ima sve funkcije kao ona ( internet radio,music ).
Jel gusci promet nego u Scania,vise znakova,semafora itd
U 30 min. nemožeš doznat puno toga samo vidit kakva je igra. Meni je bolja nego STDS. Odigra sam samo nekoliko misija tako da ti ni ja nemogu reć puno toga.
Ali bolja je bar meni
Instalirao sam,malo igrao i ne svidja mi se u pocetku sto nema freeroam.
Ima zacudo hrvatski jezik,ali gdje je freeroam mod.
*ebes ako nema freeroam,necu one njihove glupe zadatke obavljati :S
Postoji mod za slobodnu vožnju.
Jel mozes dati link odakle si skinuo ? Probao googlati,nista konkretno ili sve neki scam i spam i vodi na neke download managere.
I daj mi molim te reci kako kupiti drugi kamion ? Nije moguce da sam limitiran na jedan jedini Scanijin kamion :S
Nema ti za Scania TDS free drive moda nego za Trucks And Trailers a tu možeš birat više kamiona nije samo scania
Nema ti za Scania TDS free drive moda nego za Trucks And Trailers a tu možeš birat više kamiona nije samo scania
Nisi ti mene shvatio.
Freeroam mod u Scania TDS je odmah u igri i mozes krenuti sa free roamom,pitam te jel moguce u scania TDS kupiti kamion neki drugi Scanijin osim onog pocetnog.
A za Trucks and Trailers te pitam da mi dades free roam mode ;)
Glasajte da dode na steam
Da fakat... ajde lijepo dignite gu**ce
i registrirajte se na Steam ako vec niste i glasajte za nase (Gas Guzzlers i ES2), ako vec pojedinci ne mogu/ne zele kupiti igru, a svejedno ju planiraju igrati dajte im bar pomognite besplatno.
EDIT: Nazalost, mislim da necete moci glasati vi koji niste kupili niti jednu igru na Steamu koliko mi se cini, napravio sam nove accountove i pokusao, nece :(, samo hoce s ovog accounta gdje ima kupljenih igara.