Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.234.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

:O hvala Bogu!!! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
medjimurac kaže...
Tomek.Klc kaže...

Mene zanima koliki ce bit minimum requirements, ali nemogu nigdje nac taj podatak..

evo minimum requirements je objavljen na facebooku danas.

Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), Graphics Card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7

ovo je objavljeno na fejsu još u 12 mj. ali.... trebamo minimum requirements od scs-a... :)

13 godina
neaktivan

ima nova objava prije 2 dana je izdana ! xD

http://blog.scssoft.com/

stinky

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I opet ništa od tome kad točno izlazi :( , dajte ekipa sjetite se nas željnih te igrice i pustite je što prije :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kosco kaže...

pustite je što prije :D

A sutra ćeš im psovati kada nađeš bug... Što vi mislite da se njima igra ne izdaje pa je zato još nema?

13 godina
neaktivan

Ma  prijatelju razumijem ja to sve, da oni žele napravit igru bez bugova i da bude što više savršenija ali nikako dočekat da zavšre i da izadje napokon... Jednostavno obožavam tu igricu.... Nemoj krivo shvatit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam te krivo shvatio. Ali rađu ću čekati i godinu dana, ali hoću pravu simulaciju. Ono što je bilo u ETS 1 je nešto napola puta.

13 godina
neaktivan

Da i to što kažeš , u pravu si... Samo se nadam da ce biti nekih ljepih novosti u igrici da se mora neka dodatna nova radnja uraditi za teret i ostale stvari , da ne bude samo zakači i vozi..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa o tome i govorim. ETS 1 mi je bio bez veze, previše nerealnih stvari. ETS 2 je potpuno drugači. Engine igrice nisam gledao, pretpostavljam da nema ništa zajedničko sa prethodinkom.

13 godina
neaktivan

Koliko sam skužio engine je novi stavljen , jedino ako nisam drugačije pročitao. A što se tiče ETS 1 malo je previše monoton bio :) , nema snijega nema neke prave ugode vožnje sve je isto i monotono... Trebali su staviti malo snijega , radove na cesti i prometne nesreće , komunikacija s drugim vozačima , mislim hard truck je mogao kad ablenduješ drugim vozačima oni uzvračaju ili trubiš a u ETS 1 ništa :(

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja vjerujem da ćemo ovog puta imat bar 10 puta realističniju simulaciju ali opet je ono "zakači i vozi" i nema komunikacije a ni snjega koliko znam... I ja bi volio da možeš šetat izvan kabine, da možeš blicat i pozdravljat druge, priključivat zrak i struju na prikolicu, vodit dokumentaciju.....Valjda će toga bit u ETS3 ili ETS4 ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ako niste znali vjerojatno ćemo morati za razliku u ETS1 proći terminal prije ulaska na trajekt ;) to je jedna novost :)))))))

terminal terminal

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A mislim da im se to baš ne isplati sada odmah stavljat u ETS2 jer nebi imali što za iduće nastavke :( , ali volio bi da u ovome bude malo snijega i malo više policije i tih stvari sa blicanjem i komunikacijom s drugim vozačima....Jos kad bi bio MMO pa ono osnuješ firmu ili klan i zaradjivanje novaca tko će vipe tereta prevući malo da se natječemo :))

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ko kaže da nema firmi u ETS2.

Najviše bi volio ovo priključivanje zraka i struje...da ne bude "zakači i vozi".

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ne nisam rekao da nema , nego ono da bude MMO pa osnuješ firmu s drugim igraćima... Ja se isto nadam da neće biti "zakači i vozi".

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da će nažalost bit zakači i vozi. Nisam još nigdje vidio na youtubeu i na slikama one priključnice....:((

Možda i bude multiplayer ko zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 11:47 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ništa nam drugo ne preostaje nego sjesti i nadat se da će nam se snovi ostvariti :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma napravit će oni iz SCSa dobar posao čim odgađaju ovoliko i brinu se da se rješe svakog buga i nepravilnosti u igri ;)))) Bit će gušt voziti kad imaš vremenske neprilike. Jesi vidio kad je magla i kiša prerealistično je ništa se ne vidi... ili kad sunce iđe u oči kroz šajbu...

Pogledaj 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 11:56 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bit će predobro za igrat , jedva čekam.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

koliko još treba čekati?

13 godina
neaktivan

Još mijesec, dva dana :) ima dosta release datuma.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad će više? aaaaaaaaaaaaa :D

blacky

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

gleda sam snimanje zvuka Scanie ali to nije bio zvuk samo motora, snimali su zvukove žmigavaca, zraka,pa čak i prekidača što govori da možda bude i upravljanja prekidačima ako ne na miš vjerojatno će se pomicati kada damo naredbu na tipkovnici ;)))) Znam da postoje službeni gameplayevi na youtube ali igra još nije gotova i nemožemo znati kakva će bit u konačnici.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da to sam i ja gledao snjimanje zvukova na nekome poligonu i nadam se da će biti dobri kao i u RL.

0 0 hvala 0
14 godina

Oni nas samo tako hebu,nadam se da će do zime biti igra gotova da imam što igrati dok je vani snjeg,ja se ponadao na ljetnim vručinama ću zaigrat kad ono malo qrca.

Ta igra će imati fiše fanova od Justina Biebera koliko se meni čini.

EDIT
Ovo je rjetka igra da sam ju kupio/naručio prije probe piratske verzije.Inače svaku igru skinem s neke torrent stranice i isprobam pa ako mi se svidi ja ju kupim,ova mi se već po Gameplayovima svidila.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 6:39 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma šta će bieber. Ne bi bio njegov fan da mi daje 1. 000.000 eura misečno. Jedan san od onih 3% iz vica koji bi rekli skoči i ubij se. Nemoj se nać uvrjeđen ako si njegov fan :) ali ja ga nevolim ni malo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 17:54 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma Jebes Biebera novi gameplay izaso od Excalibur Publishing evga

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je li netko možda vidio ima li MAN TGX navigaciju? Scania i evo DAF imaju 100%. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa kak to misliš ima li man navigaciju?? Imaju svi. Sigurno. Nego jel neko igra scania tds?? instalirao sam patch 1.3. Ali mapa u dostavama mi nije potpuna a ona dva izazova koji dođu s patchom samo odigrao. Ima li netko sličan problem??? Ili treba skupit određen broj bodova pa se onda otključa?? Zna netko???

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 21:53 (medjimurac).
14 godina
neaktivan
Kako mislis mozes li igrat u free room ili nemozes uci i evo danas-sutra ce izac pac novi i ja mislim da ce biti posljednji
ev link http://blog.scssoft.com/2012/08/scania-tds-patch-tomorrow-at-last.html#comment-form i et ako nerjesis izace pac pa probaj :))
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice