:O hvala Bogu!!! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima koliki ce bit minimum requirements, ali nemogu nigdje nac taj podatak..
evo minimum requirements je objavljen na facebooku danas.
Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), Graphics Card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7
ovo je objavljeno na fejsu još u 12 mj. ali.... trebamo minimum requirements od scs-a... :)
ima nova objava prije 2 dana je izdana ! xD
http://blog.scssoft.com/
I opet ništa od tome kad točno izlazi :( , dajte ekipa sjetite se nas željnih te igrice i pustite je što prije :D
pustite je što prije :D
A sutra ćeš im psovati kada nađeš bug... Što vi mislite da se njima igra ne izdaje pa je zato još nema?
Ma prijatelju razumijem ja to sve, da oni žele napravit igru bez bugova i da bude što više savršenija ali nikako dočekat da zavšre i da izadje napokon... Jednostavno obožavam tu igricu.... Nemoj krivo shvatit.
Nisam te krivo shvatio. Ali rađu ću čekati i godinu dana, ali hoću pravu simulaciju. Ono što je bilo u ETS 1 je nešto napola puta.
Da i to što kažeš , u pravu si... Samo se nadam da ce biti nekih ljepih novosti u igrici da se mora neka dodatna nova radnja uraditi za teret i ostale stvari , da ne bude samo zakači i vozi..
Pa o tome i govorim. ETS 1 mi je bio bez veze, previše nerealnih stvari. ETS 2 je potpuno drugači. Engine igrice nisam gledao, pretpostavljam da nema ništa zajedničko sa prethodinkom.
Koliko sam skužio engine je novi stavljen , jedino ako nisam drugačije pročitao. A što se tiče ETS 1 malo je previše monoton bio :) , nema snijega nema neke prave ugode vožnje sve je isto i monotono... Trebali su staviti malo snijega , radove na cesti i prometne nesreće , komunikacija s drugim vozačima , mislim hard truck je mogao kad ablenduješ drugim vozačima oni uzvračaju ili trubiš a u ETS 1 ništa :(
Ja vjerujem da ćemo ovog puta imat bar 10 puta realističniju simulaciju ali opet je ono "zakači i vozi" i nema komunikacije a ni snjega koliko znam... I ja bi volio da možeš šetat izvan kabine, da možeš blicat i pozdravljat druge, priključivat zrak i struju na prikolicu, vodit dokumentaciju.....Valjda će toga bit u ETS3 ili ETS4 ;)
A mislim da im se to baš ne isplati sada odmah stavljat u ETS2 jer nebi imali što za iduće nastavke :( , ali volio bi da u ovome bude malo snijega i malo više policije i tih stvari sa blicanjem i komunikacijom s drugim vozačima....Jos kad bi bio MMO pa ono osnuješ firmu ili klan i zaradjivanje novaca tko će vipe tereta prevući malo da se natječemo :))
Ma ne nisam rekao da nema , nego ono da bude MMO pa osnuješ firmu s drugim igraćima... Ja se isto nadam da neće biti "zakači i vozi".
Mislim da će nažalost bit zakači i vozi. Nisam još nigdje vidio na youtubeu i na slikama one priključnice....:((
Možda i bude multiplayer ko zna.
Ništa nam drugo ne preostaje nego sjesti i nadat se da će nam se snovi ostvariti :)
Ma napravit će oni iz SCSa dobar posao čim odgađaju ovoliko i brinu se da se rješe svakog buga i nepravilnosti u igri ;)))) Bit će gušt voziti kad imaš vremenske neprilike. Jesi vidio kad je magla i kiša prerealistično je ništa se ne vidi... ili kad sunce iđe u oči kroz šajbu...
Pogledaj
Bit će predobro za igrat , jedva čekam.
koliko još treba čekati?
Još mijesec, dva dana :) ima dosta release datuma.
kad će više? aaaaaaaaaaaaa :D
gleda sam snimanje zvuka Scanie ali to nije bio zvuk samo motora, snimali su zvukove žmigavaca, zraka,pa čak i prekidača što govori da možda bude i upravljanja prekidačima ako ne na miš vjerojatno će se pomicati kada damo naredbu na tipkovnici ;)))) Znam da postoje službeni gameplayevi na youtube ali igra još nije gotova i nemožemo znati kakva će bit u konačnici.
Da to sam i ja gledao snjimanje zvukova na nekome poligonu i nadam se da će biti dobri kao i u RL.
Oni nas samo tako hebu,nadam se da će do zime biti igra gotova da imam što igrati dok je vani snjeg,ja se ponadao na ljetnim vručinama ću zaigrat kad ono malo qrca.
Ta igra će imati fiše fanova od Justina Biebera koliko se meni čini.
EDIT
Ovo je rjetka igra da sam ju kupio/naručio prije probe piratske verzije.Inače svaku igru skinem s neke torrent stranice i isprobam pa ako mi se svidi ja ju kupim,ova mi se već po Gameplayovima svidila.
Ma šta će bieber. Ne bi bio njegov fan da mi daje 1. 000.000 eura misečno. Jedan san od onih 3% iz vica koji bi rekli skoči i ubij se. Nemoj se nać uvrjeđen ako si njegov fan :) ali ja ga nevolim ni malo.
Je li netko možda vidio ima li MAN TGX navigaciju? Scania i evo DAF imaju 100%. :)
Pa kak to misliš ima li man navigaciju?? Imaju svi. Sigurno. Nego jel neko igra scania tds?? instalirao sam patch 1.3. Ali mapa u dostavama mi nije potpuna a ona dva izazova koji dođu s patchom samo odigrao. Ima li netko sličan problem??? Ili treba skupit određen broj bodova pa se onda otključa?? Zna netko???
ev link http://blog.scssoft.com/2012/08/scania-tds-patch-tomorrow-at-last.html#comment-form i et ako nerjesis izace pac pa probaj :))