Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.236.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

Bau Sim. gleda san na youtubeu...pa i nije baš pre zanimljiva... A to za upravljanje komandama imaš OMSI ili BUSSim 2012. je za autobuse ali ima sve živo. Ja iman i jedno i drugo. Brigaju me komande samo neka je grafika kako triba i mapa. ETS 2 će bit odlična simulacija ako i ne bude komandi. 

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
ok.... svako ima svoje mišljenej
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa sam SCS je rekao da je razlog neizlazenja veliki broj bugova koje zele rijesiti prije nego izdaju igru.

BTW evo novi 9-minutni video iz bete od Excalibur Publishing,  odlican je (London - Frankfurt):

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto se meni čini sve tako prazno. Ide po autoputu a ono 2 kamiona samo voze lol ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ozbiljno razmišljam da odustanem od prodaje volana kad vidim ovu igru {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa šta fali igri više će ljudi (naravno koji vole simulacije) igrat ovu igru nego ETS1, UKTS, GTS ili neznan one američke...{#}. Ova simulacija je pun pogodak za one koji vole uživati u dugoj vožnji i na komp. a i uživo...kao ja na primjer.... jer je grafika extra (osta san bez teksta)...

1 0 hvala 0
17 godina
mantgxtruck kaže...

Pa šta fali igri više će ljudi (naravno koji vole simulacije) igrat ovu igru nego ETS1, UKTS, GTS ili neznan one američke...{#}. Ova simulacija je pun pogodak za one koji vole uživati u dugoj vožnji i na komp. a i uživo...kao ja na primjer.... jer je grafika extra (osta san bez teksta)...

Da... zanimljivo je da su se posvetili cak i najsitnim detaljima koji nemaju veze s kamionima xD.... npr. zastave, cvijece na livadi, kisa, cak i drugim vozilima (auti), inace modeli i teksturei zgledaju vise nego dobro (ne samo na kamionima), u pozadini vidis strojeve etc... jedino imam zamjerke na grmljavinu jer nije bas dobro odradena. Ono sto je najbolje, ovo je isjecak iz Demo verzije kako i sami kazu...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan

....Stoga se ne moraš bojati za prodaju volana...Bar ja mislim

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam da to nije post za to ali volio bi da SCS napravi igru Ice Road Truckers...ako je ko kad gledo ono po Aljasci po rjekama jezerima itd...+ da i naprave Kanadu di su ceste malo grublje...kad ides na neki prijevoj...npr proklizes pa moras lance ici stavljat...volio bi da se ta igra napravi...al jbg :P ja uzivam u tome :D u voznji kamiona pogotovo kad je snijeg i led ispod

Postoji igra 18 WOS Extreme Truckers ....al to nije to...nema nista uzbrdica i dosta je malo cesta i gradova

stinky
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 15:36 (stinky_cod4).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda i u ETS2 bude sniga ko zna...{#} a kraljeve leda san gleda 4 puta moćna emisija...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 17:20 (mantgxtruck).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Možda i u ETS2 bude sniga ko zna...{#} a kraljeve leda san gleda 4 puta moćna emisija...

jel se moze u norvešku finsku švedsku? ?? ako da, onda bi trebalo biti snijega....

stinky
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 11:21 (stinky_cod4).
14 godina
neaktivan

UK, Francuska, Belgija, Nizozemska, Luxembourg, Njemacka, Švicarska, Italija, Austrija, Poljska, Češka i Slovacka su drzave koje ce biti u ETS2

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kao u ETS1 samo sa 100 puta boljom grafikom i sa puno više poslova i opcija za kamione.... Ja ću voziti MAN TGX u ETS2 a vi? :DDDD   Oće li bit Španjolska i Portugal?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 14:19 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koliko sam ja vidio italija, i francuska nisu potpune sa svim gradovima. čak i u austriji fali graz. negdje na scs blogu su napisali da će mapa biti veća, primjerice njemačka bude velika kao u German truck simulatoru. isto vrijedi i za UK. Ako sam u krivu nek me netko ispravi... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam hoće li biti kao na GTS ali bit će osjetno više gradova i posla za vozače{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Kao u ETS1 samo sa 100 puta boljom grafikom i sa puno više poslova i opcija za kamione.... Ja ću voziti MAN TGX u ETS2 a vi? :DDDD   Oće li bit Španjolska i Portugal?

Ja ću vozit' FAP-a. {#}

Vjerovatno MAN-a, ali ne znam ni koji će biti. TGX i svi novi MAN-ovi su mi bez veze i valjalo bi da ubace četvorku ili, još bolje, trojku. Jest da su stari, ali su x puta bolji i ljepši.
Ja bih najviše volio kada bi bilo kvačilo u novom ETS-u, ali teško da ko voli šaltati, svi vole automatik jer je to lakše, a pojma nemaju šta znači voziti daleko automatik, pa tako prema igri sude o mjenjaču.

13 godina
neaktivan

Na rigg n roll je mjenjač i kvačilo koliko se sićan ali je bezveze... To bi bilo dobro ali samo za igrat na volan... meni sve jedno i u GTS možeš postaviti automatik i šaltung

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možeš birati između autmatik i poluautomatik (u VW-a poznat kao TipTronic).

13 godina
neaktivan

Meni na tipkovnici je lakše da je automatik. Znaš kako je što više opcija i ponuda igra je bolja... Možda i bude kvačilo i bude šaltanja. Ne bi bilo loše

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 15:56 (mantgxtruck).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
mantgxtruck kaže...

Ja ću vozit' FAP-a. {#}

Vjerovatno MAN-a, ali ne znam ni koji će biti. TGX i svi novi MAN-ovi su mi bez veze i valjalo bi da ubace četvorku ili, još bolje, trojku. Jest da su stari, ali su x puta bolji i ljepši.
Ja bih najviše volio kada bi bilo kvačilo u novom ETS-u, ali teško da ko voli šaltati, svi vole automatik jer je to lakše, a pojma nemaju šta znači voziti daleko automatik, pa tako prema igri sude o mjenjaču.

Meni se najvise svida Scania...potom su MAN i Mercedes Actros...zatim DAF, Volvo, Renault i ostala druzina :P

stinky
13 godina
neaktivan

Meni općenito francuski kamioni i auti iđu na živce tako da Renault 100% otpada... MANa ću sigurno vozit a osnujen li firmu s više kamiona imat ću MANove i Actrose. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja cu sigurno actrosa, ova nova (2012) verzija mi je super

Potpis
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni su ova 3 kamiona extra...

TGA MAN TGA MAN
TGX MAN TGX MAN
Actros MB Actros MB

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni su najljepsi kamioni Scania r730, Actros MB, MAN tgx 18680 ! ovo je moj TOP 3 !

stinky
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 2:48 (stinky_cod4).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj MAN TGA je sa 

Ovaj kamion ima na GTS kao mod ali kad sam ga skinuo s interneta pisalo je "fille is corupt".

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imal kakvih novosti? 

blacky

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kiša i magla u ETS2....

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

nice (lijepo) :)) nadam se da će u igru biti ubačena i potrošnja goriva za svaki kamion. dakle, ne troši isto goriva u gradu, autocesti i slično. i da ne možemo točiti svako gorivo u kamion, npr. nema svaka benzinska odrđeno vrsu goriva za tvoj kamion i sl. volio bi da porade na takvim stvarima i samoj igrivosti i zanimljivosti, a grafika mi i nije tak bitnaa

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice