Bau Sim. gleda san na youtubeu...pa i nije baš pre zanimljiva... A to za upravljanje komandama imaš OMSI ili BUSSim 2012. je za autobuse ali ima sve živo. Ja iman i jedno i drugo. Brigaju me komande samo neka je grafika kako triba i mapa. ETS 2 će bit odlična simulacija ako i ne bude komandi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je navodno razlog neizlaženja ETS2 .....nedovršena mapa 
Zašto se meni čini sve tako prazno. Ide po autoputu a ono 2 kamiona samo voze lol ?
Ozbiljno razmišljam da odustanem od prodaje volana kad vidim ovu igru 
Pa šta fali igri više će ljudi (naravno koji vole simulacije) igrat ovu igru nego ETS1, UKTS, GTS ili neznan one američke...
. Ova simulacija je pun pogodak za one koji vole uživati u dugoj vožnji i na komp. a i uživo...kao ja na primjer.... jer je grafika extra (osta san bez teksta)...
Pa šta fali igri više će ljudi (naravno koji vole simulacije) igrat ovu igru nego ETS1, UKTS, GTS ili neznan one američke...
. Ova simulacija je pun pogodak za one koji vole uživati u dugoj vožnji i na komp. a i uživo...kao ja na primjer.... jer je grafika extra (osta san bez teksta)...
Da... zanimljivo je da su se posvetili cak i najsitnim detaljima koji nemaju veze s kamionima xD.... npr. zastave, cvijece na livadi, kisa, cak i drugim vozilima (auti), inace modeli i teksturei zgledaju vise nego dobro (ne samo na kamionima), u pozadini vidis strojeve etc... jedino imam zamjerke na grmljavinu jer nije bas dobro odradena. Ono sto je najbolje, ovo je isjecak iz Demo verzije kako i sami kazu...
....Stoga se ne moraš bojati za prodaju volana...Bar ja mislim
Znam da to nije post za to ali volio bi da SCS napravi igru Ice Road Truckers...ako je ko kad gledo ono po Aljasci po rjekama jezerima itd...+ da i naprave Kanadu di su ceste malo grublje...kad ides na neki prijevoj...npr proklizes pa moras lance ici stavljat...volio bi da se ta igra napravi...al jbg :P ja uzivam u tome :D u voznji kamiona pogotovo kad je snijeg i led ispod
Postoji igra 18 WOS Extreme Truckers ....al to nije to...nema nista uzbrdica i dosta je malo cesta i gradova
Možda i u ETS2 bude sniga ko zna...
a kraljeve leda san gleda 4 puta moćna emisija...
Možda i u ETS2 bude sniga ko zna...
a kraljeve leda san gleda 4 puta moćna emisija...
jel se moze u norvešku finsku švedsku? ?? ako da, onda bi trebalo biti snijega....
UK, Francuska, Belgija, Nizozemska, Luxembourg, Njemacka, Švicarska, Italija, Austrija, Poljska, Češka i Slovacka su drzave koje ce biti u ETS2
Kao u ETS1 samo sa 100 puta boljom grafikom i sa puno više poslova i opcija za kamione.... Ja ću voziti MAN TGX u ETS2 a vi? :DDDD Oće li bit Španjolska i Portugal?
koliko sam ja vidio italija, i francuska nisu potpune sa svim gradovima. čak i u austriji fali graz. negdje na scs blogu su napisali da će mapa biti veća, primjerice njemačka bude velika kao u German truck simulatoru. isto vrijedi i za UK. Ako sam u krivu nek me netko ispravi... :)
Neznam hoće li biti kao na GTS ali bit će osjetno više gradova i posla za vozače
Kao u ETS1 samo sa 100 puta boljom grafikom i sa puno više poslova i opcija za kamione.... Ja ću voziti MAN TGX u ETS2 a vi? :DDDD Oće li bit Španjolska i Portugal?
Ja ću vozit' FAP-a. 
Vjerovatno MAN-a, ali ne znam ni koji će biti. TGX i svi novi MAN-ovi su mi bez veze i valjalo bi da ubace četvorku ili, još bolje, trojku. Jest da su stari, ali su x puta bolji i ljepši.
Ja bih najviše volio kada bi bilo kvačilo u novom ETS-u, ali teško da ko voli šaltati, svi vole automatik jer je to lakše, a pojma nemaju šta znači voziti daleko automatik, pa tako prema igri sude o mjenjaču.
Na rigg n roll je mjenjač i kvačilo koliko se sićan ali je bezveze... To bi bilo dobro ali samo za igrat na volan... meni sve jedno i u GTS možeš postaviti automatik i šaltung
Možeš birati između autmatik i poluautomatik (u VW-a poznat kao TipTronic).
Meni na tipkovnici je lakše da je automatik. Znaš kako je što više opcija i ponuda igra je bolja... Možda i bude kvačilo i bude šaltanja. Ne bi bilo loše
Ja ću vozit' FAP-a. 
Vjerovatno MAN-a, ali ne znam ni koji će biti. TGX i svi novi MAN-ovi su mi bez veze i valjalo bi da ubace četvorku ili, još bolje, trojku. Jest da su stari, ali su x puta bolji i ljepši.
Ja bih najviše volio kada bi bilo kvačilo u novom ETS-u, ali teško da ko voli šaltati, svi vole automatik jer je to lakše, a pojma nemaju šta znači voziti daleko automatik, pa tako prema igri sude o mjenjaču.
Meni se najvise svida Scania...potom su MAN i Mercedes Actros...zatim DAF, Volvo, Renault i ostala druzina :P
Meni općenito francuski kamioni i auti iđu na živce tako da Renault 100% otpada... MANa ću sigurno vozit a osnujen li firmu s više kamiona imat ću MANove i Actrose. 
Meni su najljepsi kamioni Scania r730, Actros MB, MAN tgx 18680 ! ovo je moj TOP 3 !
Imal kakvih novosti?
nice (lijepo) :)) nadam se da će u igru biti ubačena i potrošnja goriva za svaki kamion. dakle, ne troši isto goriva u gradu, autocesti i slično. i da ne možemo točiti svako gorivo u kamion, npr. nema svaka benzinska odrđeno vrsu goriva za tvoj kamion i sl. volio bi da porade na takvim stvarima i samoj igrivosti i zanimljivosti, a grafika mi i nije tak bitnaa